![]() |
Re: E46 - 320i B-19-RRM
Quote:
|
Zgarietura... ;)
LE:Too late... |
A da.. nu ma uitasem pe bandou :)
|
Da recunosc, e mega super, extra zgariata masina, si urasc asta... iar acolo poate, e vina mea.. nu-mi dau seama.. desi nu-mi aduc aminte sa-mi fi busit vreodata masina, din vina MEA... oh well...
Ms Dadixxx, chiar arata mai bine, acum, de o suta de ori... Ce vrei domne, traim in romania bucuresti, unde, lasi masina intr-o bucata, si a doua zii te trezesti cu copacu pe ea... :D |
|
Quote:
La o fabrica in Berceni "Vulcan" Cateva mici noutati, - suspensia Vmaxx, comandata, vine saptamana viitoare :D:D... tot weekendul viitor o pun pe masina. O intrebare, este necesar sa se faca geometrie dupa ce se monteaza amortizoare/arcuri noi - Am achizitionat eleronul m-tech, doar ca trebuie vopsit, si n-am avut timp... sa ma ocup... Si... bomba zilei, sapt trecuta, joi... Prietena mea, era in drum spre mine, EU dormeam, si cand ajunge ea in fata blocului meu, ma suna " Razvan vino repede ca iti ridica masina" la care eu, trezit din somn, "hai oana lasa vrajeala" obisnuit cu glumele de rahat facute de 1 aprilie. "nu nu, nu fac misto iti ridica masina..." Ma uit eu pe geam, si ce sa vezi, RRM-u meu, pe un trailer, pleca agale... Ma rog, descopar eu, ca cei de la rosal mi-au ridicat-o si nu supercom-u.... Rosal are baza in pantelimon, Supercom-u, in afumati... Ajung eu acolo si macar atat sunt recunoscator, mi-au pus masina in mijlocul parcului lor auto... la distante mari de oricare alte masini, (si-au dat si ei seama ca era speciala) :P 120 ron amenda la politie, + 3 puncte de penalizare, parca faceam liniute sa mor io... si 550ron, taxa de tractare... 200, faptu ca mi-a ridicat-o, 200, transportu pana la baza, si 150ron pe zii. Eu parcam in locul acela, de cand am luat masina... cand era liber... se pare ca de data asta au pus un semn nou, pe care eu nu l-am vazut, si m-au prins in offside.... nashpa. |
asa scump tre sa platesti daca iti ridica masina ? iti dai seama cata benzina bagai de banii aia...
|
frumos RRM`u :)) dupa cunostintele celor de la pilot unde mi`am montat eu arcurile ... nu a trebuit sa fac geometria ... si mi se pare ca se aplica si la suspensie completa ... mai intreaba sa fi sigur :)
|
Quote:
|
frate crede`ma ca ma opream dar eram cu munca si trebuia sa ajung grav la o firma si nu aveam cum sa stam de vorba ... daca e promit ca vorbim si ne oprim bem o cafea/suc nu`i problema ... scuze dar ne revansam :)
|
3 Attachment(s)
Gata, am intrat si eu in randul lumii, ieri de dimineata pana seara am stat pe masina, sa demontam suspensia veche, care era praf, si sa punem suspensia noua.
Am coborat masina... pe subler, 3.5cm, la fiecare roata. si cred ca pe fata o sa o mai cobor putin, (pt ca pe spate.. am pus si incinta cu subwooferu) Momeantan am poze doar cu suspensia, am sa pun mai tarziu poze cu masina coborata.. cand am sa le fac. Scuzati calitatea, sunt facute cu telefonul. |
pe vopsitorul, nu mai faci??
|
7 Attachment(s)
Nu, nu fac ca am compresorul la tara, si n-am cum sa ajung momentan. L-am dat la vopsit sper ca maine sa fie gata.
In alta ordine de idei, wow, atat pot sa zic, wow... Am coborat masina, se comporta foarte foarte tare pe sosea... sta foarte bine, rotile fata au prins unghi de fuga exact cat imi doream.. approx -1.3 si pe spate -2.5 :D:D de la coborare... Inca mai tre sa ma obisnuiesc cu garda la sol, negociez destul de bine speed bumps... etc etc.. si pozele promise... |
I le-ai facut cadou la masina de ziua ta? :)
|
foarte smecher razvane.. arata intr-un mare fel acum.. apropo.. la cursa de la mare ajungi?
|
Frumoasă rău, şi acum cum iei rondurile :lol: :yes: piesă nu ? :D
Baftă cu maşina man ;) ! |
arata superb masina.....dar totusi parca pe fata ar mai putea fi lasata putin...bafta in continuare:P
|
Cat a costat suspensia ?
|
1 Attachment(s)
Suspensia a fost 470e... dupa multe reduceri and stuff...(Ms Bogdan Coasta de Est)
Si dupa cum am promis... un mic filmuletz cu negrii din portbagaj... sper sa va placa... desi nu se intelege mare lucru. |
si cu cat zici ca ai lasat-o , in pozele astea ? doar 3,5 ? ca mie mi se pare mai mult.chiar e exact cum trebuie ca sa arate bine, fara sa dai cu burta de orice denivelare
te intreb pt ca si eu as vrea sa o las putin , si nu stiu cat 3, 4 sau 6 cm. pt ca vreau sa iau o suspensie fixa, nu reglabila, si daca tot o iau, as fiu sigur ca imi place |
Quote:
|
Super tare razule, arata bestial! Intradevar o idee ar merge sa o lasi p fata umpic mai jos dar nu mult. Si parerea mea e k si iesit extraordinar la pret!
Sincer, e aproape completa |
Cam 3.5 cm a fost lasata pe fata si 3.0 pe spate... (ca sa compenseze pt incinta)... ideea e ca nu vreau sa o mai las de bot, ca dupaia incep sa ating speedbump-uri.. si n-am chef...
A nu se uita, am coborat-o 3.5cm fata de cum era inainte... oricum inainte ea era mai joasa decat o suspensie normala... deci trebuie luat in considerare si acest lucru.... |
eu zic ca e mai mult decat de ajuns :) tine minte ca tu mergi cu masina si tu stii pe unde ajungi cu ea pe ce drumuri ... poate mai vrei sa mai parchezi si tu prin centru, mai urci o bordura ( si cred ca poti sa iti iei adio cel putin cu fata :) )... deci ... e de ajuns :lol:
|
intradevar, cat despre parcari asa e, nici a mea nu e extraordinar de joasa dar e destul de joasa incat nu pot urca borduri de centru, iar scutu e si mai jos, acu cateva zile era o piatra pe drum destul de micuta si am trecut peste ea, am agatato cu scutu...deci, da, pt confort de oras e mai bine asa.
si cat despre bancheta ta din spate, ce sa zic, deabea astept sa ma hatzine si pe mine umpic :D |
laso pe burtaaaaaaaaaaaaaaaaaa:D...ca asa e frumos
|
Quote:
era mai joasa decat 318 sau 320 probabil. dar nu cred k era mai joasa decat alta cu 6 cilindri. cel putin mie inainte mi se parea absolut normala la suspensie. aaa.....ca sunt multe pe la noi cu suspensii schimbate, de 2 lei cincizeci, e partea a doua, si arata ca jeepul, dar masina stock, asa era, ca a ta :) . acum chiar e super. e bine la asta reglabila ca daca vrei sa impresionezi, o zi-2, poti sa o lasi maxim, ca e destul de usor, si apoi sa o ridici la loc. |
frumoasa rau lasata asa,ar mai marge un pic lasata;)
|
bv razvanel .. :D in sfarsit e masina..
|
Salut baieti.Am citit tot ce ati postat de atata vreme si discutile si modificarile sunt f interesante.Eu am un E46 touring si ma intereseaza sa imi schimb sticlele de la faruri.Intrebarea me este, pt razvan, cat ai dat pe cele doua si de unde le-ai luat.A doua intrebare ar fii daca esti multumit de pielea de pe volan ca a trecut ceva vreme si ma bate si pe mine gandul sa o schimb pe a mea ca s-a cam matuit.Bafta baieti si o sa revin si eu cu poze la a mea masina si cu modificarile ei.
|
arata f bine acum..sa ii mai pui eleronu M si bara fata si e super ok..
|
Quote:
In legatura cu volanul... pielea de pe el a rezistat remarcabil, intradevar are cateva mici puncte de zgarieturi, dar asta datorita faptului, ca eu (taran find) m-am urcat la volan, cu mainile murdare.. de praf etc etc... Insa acum nu ti-as recomanda sa te duci la baiatul care mi-a facut mie, pentru ca toata lumea mai nou se plange de munca lui.... cand am fost eu a lucrat bine, mai departe... nush In alta ordine de idei, am vopsit eleronul, si l-am pus pe masina... acum sincer... ***u ala de plastic, chiar schimba radical masina... mai trebuie bara mtech ori 1 ori 2... si dupaia trebuie sa reconditionez masina... are multe zgarieturi. Cam atat.... momentan Am sa revin cu poze. |
4 Attachment(s)
Bmw-ul meu e non facelift.Am fost in mai multe locuri sa ma interesez de sticle si cel mai ieftin am gasit 120ron si am crezut ca se poate si mai ieftin.Cam asa arata masina mea momentan la exterior.La interior o sa fac niste poze la sound.
|
sticlele cumparale de unde ai gasit cu 120 ron...eu am dat pe ele 100 ron acum aproximativ 8 luni si tin minte ca ziceau ca se scumpesc in perioada urmatoare...deci daca ai gasit cu 120 e ok..
|
Le-am luat deja.Sunt BOCH. Acum astept sa imi vina bara spate si sa o vopsesc ca s-a gasit un prost sa se opreasca in mine.
|
M-Tech1 :D
|
m-tech1 zic si io..2 sunt prea multe :>
|
Sa vedem unde mai gasesc, mtech1, ca cica sunt rare... :(
Anyway, sper ca stiti, toti posesorii de e46, din bucuresti, si din toata tara, duminica 17 Mai, intalnire E46, in parcarea din Baneasa Shopping City... Deci b90sun, te astept acolo :) |
Quote:
|
Inca o data daca imi e gata masina pana atunci am sa va onorez cu cea mai mare placere.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:11. |
- Copyright 2026 4Tuning