Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Midnight Racers in Rm. Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/71306-midnight-racers-rm-valcea.html)

sharpe 04-02-10 18:45

Re: Midnight Racers in Rm. Valcea

Quote:

Originally Posted by Kaluvr6 (Post 3047268)
http://www.adevarul.ro/locale/ramnic...200980003.html

poftim cata aberatie :|
care sunt aia 2 "midnight racers" care au fost turnati? :))

hahahahaha
astia de la adevarul sunt penali rau
asta vara in lipsa de alta ocupatie la fel au scris si despre noi,despre aeroport dar parca cu mai multa obida (se specifica destul de clar ca "baietii de bani gata din Craiova fac iuresh pe aeroport si politia n-are ce sa le faca" si repetat chiar) si in la fel de multa necunostinta de cauza
la mine a fost simplu : l-am gasit pe reporter (am metodele mele) si am avut o mica discutie amicala cu el
live s-a jurat cu mana pe olitza ca scrie un nou articol in care o sa bage adevarul,bineinteles c-a "uitat"
l-am mai vazut odata in trafic ...a dat jos geamu si se jura ca n-a uitat si ca tre' sa stam de vorba...i-am dat niste fum in ochi
in timpul primei discutii a recunoscut (sau folosit ca scuza) ca nu a avut el initiativa,ci i s-a ordonat de catre redactorul-sef sau ceva de genu' si a admis ca nici o stire "buna" n-o sa fie data in presa,fiindca nu face rating
adica daca se scrie undeva despre curse,cadru organizat,colaborare,etc cititorul nu e interesat
daca baga sange,crime,dosare penale,urmariri,politie,etc atunci toata lumea lipeste orbitele acolo
http://www.adevarul.ro/locale/craiov...114588649.html
http://www.adevarul.ro/locale/craiov...152984909.html
astia sunt niste dobitoci...ziaristii
va spun sincer ca n-am avut nici o experienta placuta cu ei
dentatureaza adevarul,inventeaza,extrapoleaza pentru a-si vinde materialele
asta nu mai e presa,e bataie de joc

trafy-vr6 04-02-10 18:47

chestia e ca in primul link pus de sharpe si cel pus de kalu...apare aceeasi poza...hmm....ciudat nu ? adica....Craiova e tot in Valcea sau invers ? cum adica in 2 orase diferite apare aceeasi poza ?:))

lupalb 04-02-10 20:05

Pai pentru ca in poza aia apar multi oameni si doua masini parcate....
Teoria conspiratiei ....
Cat despre faza cu MR de pe dem radulescu au amutit.... fiti multumiti, orice reclama e o reclama totusi....
Am citit si commentul lasat de cineva...nu stiu de cine... foarte tare...bineinteles ca dup aia a fost sters, si nu a apucat nimeni sa il citeasca... pentru ca injuriile nu atrag oamenii la "lecturat".
Oricum, daca vorbiti cu dorel, dati fratilor cadou o sticla de Unirea, macar sa nu fi scris omu` degeaba articolu`.

Kaluvr6 04-02-10 22:12

nu ne stresam pt nimicuri d`astea, ma gandeam ca ziarele abereaza mult da nu ma gandeam ca 100%. Noi sa fim sanatosi.
Ms antonius, sunt frumoase, ti`am zis si pe mess ca imi plac.

IONUT-GBP 04-02-10 22:17

aceleasi articole ptr fiecare oras , doar ca schimba numele gruparii teroriste :))

sharpe 05-02-10 09:05

Quote:

Originally Posted by IONUT-GBP (Post 3051806)
aceleasi articole ptr fiecare oras , doar ca schimba numele gruparii teroriste :))

:yikes::rockon::mrhappy::evil_laug:evil_laug:evil_ laug:evil_laug:evil_laug:evil_laug:evil_laug
foarte tare grupare terorista
si da...ai dreptate,pozele sunt identice si partea misto e ca poza aia de la Craiova nu e de fapt de la Craiova

lupalb 05-02-10 10:10

O fi din bucuresti?:)))

Kaluvr6 05-02-10 20:08

4 Attachment(s)
un fel de .... papparazzi....s`a mai adaugat niste kit :))

IONUT-GBP 05-02-10 20:10

hamann:D ,superbe

mydream 05-02-10 21:04

super dau pe masina :lol: ii mai baga putin kit ... ca sa fie treaba treaba :)))

antobeats 05-02-10 21:16

Foarte calumea Pisicuta WST. Tot respectul meu pt proprietar.Este o masina superba :D.Imi place foarte foarte mult. jentile si kitu sunt super, si motorul e super calumea... m-a lasat fara cuvinte. SUPERB!

antobeats 05-02-10 21:19

am si eu o intrebare si ma scuzati ca ma bag asa ca musca-n lapte dar, acest WST era cumva alb la inceput ? :D

mydream 05-02-10 21:20

Quote:

Originally Posted by antobeats (Post 3055091)
am si eu o intrebare si ma scuzati ca ma bag asa ca musca-n lapte dar, acest WST era cumva alb la inceput ? :D

nu... negru a fost de cand l-a luat :p

qwerty_vl 05-02-10 21:46

Quote:

Originally Posted by Kaluvr6 (Post 3054816)

Daca va plac atunci sa il vedeti in trafic cum arata. Si mai ales de la spate cat de mari pot fi jantele :shock: .

luci4n_vl 05-02-10 22:24

felicitari lui claudiu WRX....ai o masina traznet...si ca om esti de nota 11.....inca odata felicitari,si sunt mandru ca am m`am asezat cu tn la start....
sper ca sa mai prind putina experienta si sa imi cunosc masina mult mai bn,si poate o sa imi acorzi revansa....

VL 77 SYD 06-02-10 04:28

Quote:

Originally Posted by Kaluvr6 (Post 3047268)

Am fost plecat doua zile si nu stiam de articol. Pai asta nu-i nimic, ca nu toata lumea citeste ziarul, dar ma suna ieri un prieten (sofer de TIR) sa ma intrebe ce am facut, am dat de necazuri? Eu :shock: , si imi spune exact ce e scris in acest articol, doar ca a auzit pe stirile locale Kiss FM. A mai auzit cineva stirea la radio? Deci astia nu-s intregi...:lol:

Quote:

Originally Posted by L4uR (Post 3047621)
mie imi arata tata pe valcea 1 la stiri...

Asta le intrece pe toate...:lol::lol::lol:

Quote:

Originally Posted by lupalb (Post 3051205)
.... fiti multumiti, orice reclama e o reclama totusi...

Ai dreptate si tu in felul tau. Nu stie OTV-ul ca ne-ar prezenta in direct si-n reluare... :mrhappy::mrhappy::mrhappy:))))

Quote:

Originally Posted by Kaluvr6 (Post 3054816)

Pfffff cum poate sa fie... eram impotriva cand am auzit ca lateste aripile, vedeam deja taieturi, sudura etc si rugina in largul ei la cata sare avem pe drumuri, dar pt ca doar le-a tras e altceva.;) La a mea vroiam bad boy look si cand am aflat ca am toata tabla galvanizata mi-a trecut. Bravo TEO, acum cand vad jantele pe masina zic ca meritau sa mergi si fara aripi. :mrhappy: Sa le stapanesti sanatos!!!

VL 77 SYD 06-02-10 05:14

Eu zic ca e bine asa si sa nu mai discutam subiectul. Cetatenii orasului stiu ca politia si-a facut datoria si a luat masuri, noi suntem ok si ne vedem de treaba noastra. ;)

MiTzA- 06-02-10 13:02

lipseste omu 2 zile si teo isi schimba jantele de pe masina...e de bine, mai plec de acasa daca mereu cand ma intorc gasesc cate ceva nou/bun :D

antobeats 06-02-10 16:30

baieti, beaturi noi, vreau pareri:D sper sa va placa, lasati aici si o parere va rog frumos :) sper ca am postat unde trebuie http://www.myspace.com/antosbeatz

Victor_WRC 06-02-10 17:35

Quote:

Originally Posted by antobeats (Post 3057495)
baieti, beaturi noi, vreau pareri:D sper sa va placa, lasati aici si o parere va rog frumos :) sper ca am postat unde trebuie http://www.myspace.com/antosbeatz

cele cu For Sale 1 si 2 ??? daca da ....pustiule cred ca vei ajunge the next Marius Moga ;) Respect

antobeats 06-02-10 17:43

Multumesc VIctore, Respect. NU eu nu voi ajunge Marius MOga, Moga a picat anul la conservator, si el fura nu e compozitie ceea ce face el, eu sper sa ajung undeva la rangul lui Timbaland, Akon , Rotem.. defapt ce sper... stiu ca voia junge :), nu vreau sa ma dau mare.Cele cu for sale, sunt pt vanzare, acum m-am pus tare pe treaba sa vand, sa imi iasa si mie niste bani din ceea ce fac.MULTUMESC TUTUROR, respect

kitz` 06-02-10 19:50

Quote:

Originally Posted by antobeats (Post 3057781)
Multumesc VIctore, Respect. NU eu nu voi ajunge Marius MOga, Moga a picat anul la conservator, si el fura nu e compozitie ceea ce face el, eu sper sa ajung undeva la rangul lui Timbaland, Akon , Rotem.. defapt ce sper... stiu ca voia junge :), nu vreau sa ma dau mare.Cele cu for sale, sunt pt vanzare, acum m-am pus tare pe treaba sa vand, sa imi iasa si mie niste bani din ceea ce fac.MULTUMESC TUTUROR, respect

foarte tari anto ;) felicitari
ce marius moga ,vitorul Timbaland

antobeats 06-02-10 21:27

multumesc.Respect!

lupalb 06-02-10 21:47

Bravo fratica, pentru un "copil", esti tatic ce sa mai. Cand stii stii... bv.
Sunt curios , e unu cu beats pe you tube, dar nu mai tin minte cum i se zice, ceva cu beats.... makin beats sau ceva ... stii de el? ca vreau niste beaturi cu bass.... ceva de genu` bass test, si ala avea cateva...
Sau daca poti sa faci ceva, cu bass si linie melodica, o melodie loop , adica inceputu si sfarsitu` sa fie ca o continuare, sa o pot pune pe repeat...
Incearca, vezi ce iese...

antobeats 06-02-10 21:50

cum sa nu lup alb, buna idee, facem ceva misto pt tine :) da add la antoniusbuzatu sau anto_beatz

VL 77 SYD 08-02-10 17:57

4 Attachment(s)
Mersi de vizita. ;)
Attachment 1306347Attachment 1306348Attachment 1306349Attachment 1306350

mydream 08-02-10 18:12

Quote:

Originally Posted by VL 77 SYD (Post 3065350)

frumoase pozele .... ca sa nu mai zic de masina :lol:

Kaluvr6 08-02-10 19:04

Foarte misto pozele si locatia da bine. Poate facem o sedinta foto la tine la servici :) ce zici?

Aaronnel^ 08-02-10 19:06

Poza 3 foarte frumoasa.

Kaluvr6 08-02-10 19:08

daca nici syd nu mai face poze :)) mai ales la servici ...cine mai face? :P

yg.alex 08-02-10 19:08

gata, eu acolo vreau filmuletz :))

si mie in plac pozele...aia din fatza e :cool:

Kaluvr6 08-02-10 19:10

baieti, toate ca toate ... dar Craiova pregateste o surpriza, o dezvalui cand e gata :) si daca pregatesc ei o surpriza... pregatim si noi ca na, suntem in familie :)

Aaronnel^ 08-02-10 19:12

Quote:

Originally Posted by Kaluvr6 (Post 3065594)
daca nici syd nu mai face poze :)) mai ales la servici ...cine mai face? :P

Aia de la AXDesign. Am auzit ca vin si ei cu ceva tare pe 2010 si ca pun ceva la cale cu aia din MR.

Kaluvr6 08-02-10 19:13

Quote:

Originally Posted by Aaronnel^ (Post 3065607)
Aia de la AXDesign. Am auzit ca vin si ei cu ceva tare pe 2010 si ca pun ceva la cale cu aia din MR.

Nu surpriza aia, alta, mai tare, nu va zic nici voua decat cand o sa anunte cine trebuie :))

Aaronnel^ 08-02-10 19:16

Quote:

Originally Posted by Kaluvr6 (Post 3065612)
Nu surpriza aia, alta, mai tare, nu va zic nici voua decat cand o sa anunte cine trebuie :))

Ma refeream la poze/filme din astea ca vine vremea frumoasa, membrii noi, masini noi, vine 13-14 martie.
Pai daca e mai tare ca surpriza aia.. inseamna ca chiar e nebunie. Asteptam vesti si vreme frumoasa.

Mytza07 08-02-10 19:18

poza a 2-a iti pune in valoare intreaga masina .....foarte bun fotografu + locatia buna ;)

kitz` 08-02-10 19:21

frumoase pozele
locatie buna +masina frumoasa + fotogram tare = super poze

Robbert 08-02-10 19:28

Quote:

Originally Posted by yg.alex (Post 3065595)
gata, eu acolo vreau filmuletz :))

si mie in plac pozele...aia din fatza e :cool:

tu stai cu trapa deschisa iarna? :lol:
f frumoase pozele si masina!

yg.alex 08-02-10 19:32

Quote:

Originally Posted by Robbert (Post 3065668)

primavara, vant - trapa deschisa ; toamna, ploaie - trapa deschisa ; iarna, zapada - trapa deschisa ; si nu in ultimul rand, vara, soare, trapa deschisa asa la fitza ;)) teo stie :D

dar stiti ca pozele sunt facute la plezneala, nu? pur si simplu intamplator

multumesc syd:hug:

MiTzA- 08-02-10 19:39

Quote:

Originally Posted by Robbert (Post 3065668)

fitzos, ce sa-i ceri :lol:

All times are GMT +2. The time now is 02:05.

- Copyright 2026 4Tuning