![]() |
Re: Diverse poze/filme
cred ca faci nishte cercuri cu ''simulatorul de , derapaje controlate '' :lol:
|
2 Attachment(s)
pentru flacau cu fikatu :D
|
Quote:
Pui doi soferi la volane, pui unul sa ia viraj la stanga si altul sa ia la dreapta si o rupi in doua. Si sa te tii atunci cerculete :lol: |
Quote:
|
Quote:
urat cu spume. mie unu nu-mi place... nu se preteaza. o astfel de masinia cu cat e mai originala cu atat isi pastreaza farmecul. |
da intradevar dar.................. e dragut
|
|
mie mi-e sila sa citesc.... vreau un rezumat... :lol:
|
e un reportaj foarte naspa .. imi pare rau ca l-am postat fara sa-l citesc... m-am luat dupa titlu..
|
cu cat un motor diesel e mai mare cu atat e mai eficient in timp ce un motor pe benzina cu cat e mai mare cu atat e mai placut... si nici nu pute. :)
|
1 Attachment(s)
ce zicetzi dau bine ''dungile'' astea pe bestie?
|
nice :) .. o face mai furioasa
|
Quote:
|
masinile vechi in jurul carora s-au dezvoltat mituri arata la fel de bie. par example un broscutz vw cu jante porsche si motor de 350 cai rupe cam tot pe strada... fiatul ala se deosebeste cu mult de ce am eu. nu mai e caeeasi masina, motorul e rait pe apa nu pe aier ca lamine.. diferenta mare intr-o masina mica si fiabila si una mica si.. cum ai pus-o tu
|
Cred ca ar da bine si pe autobuz oricum vin super taz:-)
|
super bine dau ;) nu cred ca s-ar potrivi pe autobuz ;) la tine ar merge o suspensie hidraulica :D
|
10x baietzi.......si mie mi se pare ca dau bine....daca auzeam ca arata ''chici'' le dadeam jos....sincer.dar par dragute...
|
arata super!
dece nu-i faci oglinzile si dungile alea de pe spoilere (fatza, spate) rosii? chiar ar arata si mai bine... cica intai trebuie sa dai cu un fel de adeziv pe plastic sa se prinda vopseaua... oricum...e tare! :D |
Quote:
|
16 Attachment(s)
alte poze....
|
acum am vazut si jantele...sub-ul...toba....
Un Matiz facut cu bun gust! 8) |
si tu ai matiz :))
|
Tico...:-P
dar ar vrea taicamiu sa il vanda sa ia o Fabia...HOPE SO...:rolleyes2 |
super viperu ;) imi place la nebunie :lol: ma dai si pe mine cu el ?? :mrgreen:
|
shantzule bataia ta va fi televizata in seara asta in direct,la campina;)
|
Bine ca nu s-a televizat altceva ;)
|
sincer..cam kitsch dungile... iar pleoapele... se pot schimba? mai bine il lasi rosu clar. si scoati toate stickerele alea. parerea mea... s-a impamantenit faza asta cu dungile rau..peste tot. in fara de 2 masini americane, viper (si RAM cu motor de viper) si GT 40.. nu prea mai vedetei asa ceva din fabrica. o masina sport care arata bine nu va avea asa ceva.
|
Quote:
asa kitsch cum il consideri tu sa stii ca atrage multe priviri si laude.... |
multe priviri atrag si masinile foarte kictsh. si laude...de la cine..de la cei fara carnet? no offence. ;)
e masina ta ...facu cum vrei ..succes oricum! |
Quote:
|
stii care e marea pb?conceptul de kictsh nu exista decat la noi.....am fost la ceva expozitzii si pe afara si masini care la noi sunt considerate kictsh la ei au luat cele mai multe premii.....la urma urmei e masina mea si o fac cum vreau eu,ideea era sa o scot din anonimat si eu zic ca am reusit,chiar daca tu esti singura pesoana care zice ca nu itzi place....e parerea ta si nu ne cunoastem indeajuns de bine ca sa pot tzine cont de ea.....as vrea sa vad si eu masina ta odata,sau nu potzi venii cu ea la intalniri ca e masina parintzilor?
|
sa le luam in ordine:
imi pare rau sa te dezamagesc..parintii (nu stiu ce legatura au aici, dar daca ne umflam in pene... ca speri tu ca am 16 ani) au un seat ibiza si un alt golf. si am fost si la intalniri..dar nu am timp de stat pe la sala... dar asta e partea a doua... cred ca esti cam singuru' (sau inca 2-3) de aici care nu ma cunoaste... eu mi-am spus parere sincera..dar daca ceilalti considera ca ii sta bine, sau poate ti-au zis asa se te umfle (cati dinre cei care ti-aus rasp au carnet si masina?)..foarte bine. faci cum vrei. sunt singrurl din cei 4-5 care ti-au raspuns? e normal sa mai fie si altu' ...cu parere diferita! ia fa un topic pe generall..sa vezi cati sunt de parerea mea? stau pe forum atat cat imi place si nu cred ca mai mult ca tine... dar asta nu are relevanta aici. sunt la servici si seara ies cu alti prieteni si cu prietena. dar cine ma cunoaste stie. (aici chiar rog pe cineva sa isi spuna daca am, dreptate sau nu, ca sa nu zica ca vb singur) aici vb de matizul tau, nu de alte BMW..multe kitsch..adevarat! cu parere de rau, daca tu consideri maisna mea kicth...atunci asta e.. (desi ma indoiesc, ca e cam standard la exterior, dar mai modificata la interior -motor decat matizul tau)notiunea de kitch sa stii ca exista foarte bine la noi..doar ca unii nu o cunosc. depinde pt ce au luat premii masinile alea, dar ma indoiesc sa fie chiar asa kitsch. poate au luat pt cel mai extrem tuning..si atunci poate fi kitsch. eu am scos-o din anonimat fara dungi albe si alte lucruri asa.. (dovada: am fost invitat sa intru pe acets forum dupa masina, nu dupa persoana... ) nu stiu care dintre noi 2 si-a cumparat masina pe banii sai si care pe banii parintilor, dar asta putem vb.. pe alt ton! in conclusie: e maisna ta: faci cum vrei, dar te rog pastreaza un ton adecvat unui forum, ca nu stii cu cine se poate sa ai o discutie, si e pacat. eu mi-am spus parerea. ai intrebat , am raspuns. daca te supara parerea mea, nu o lua in considerare: ps: si lui DONU' i-am spus ca ii sta mai bine fara dungi. |
donu nici nu are dungi :)
|
4 Attachment(s)
viper spersa va placa
|
pai daca nu are...poate iti dai seama ca vorbea de viitor atunci! el vroia sa isi puna. sau poate mai vrea. intreaba-l ca mi-a zis. si i-am zis ca mai bine nu.
|
bogdane taz nu a zis ca masina ta e kitch.... eu zic sa nu ne alarmam asa intre noi... ;)
|
poate era mai bine..daca ziceam ca am 16 ani si nu am masina... ca vad ca asta speri sa citesti de la mine. si o dadeam pe victima ca de ce te iei de ci mai mici ca tine si ca de ce daca nu am masina nu imi pot spune pererea ca doar e forum public... ca am vazut ca mai fac unii si asa...
|
nu ne alarmam, dar vad ca taz nu intelege ca mi-am spus pararea si am motivat-o, fie ea contra.
da, sunt gica contra la fazele astea! |
2 Attachment(s)
spuneti mi si mie sincer daca vin bine sau mai bine nu . ms.
|
1 Attachment(s)
o alta poza
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:25. |
- Copyright 2026 4Tuning