![]() |
Filmul e la T@z ;) ....cea mai sigura sursa ...daca nu puneti mana pe el urmariti stirile locale ;)
|
ar fii o idee bah kraven :wink: lasa ca vedem noi
|
nu e mha asta pb...promitem k ii facem cinste lu taz shi se rezolva!nu e problema! :)vedem zilele urmatoare....poate ne int sambata dak are taz timp!:))
|
Taz nu le da mah nik fii rau :lol:
|
taz, ma scuzi..mai este o chestie care am omis`o....DAK VREI.... :) !!
iti dai seama k nu te obliga nimeni!:))dar totushi te rugam:)!! PS 4 T@z: da`mi shi mie id`u tau de mes k am ceva de vb cu tine!dak vrei :lol: |
ciprian_show id mess :wink:
|
Re:
vreau si eu cd-ul si cine vrea cd sa imi zica sau sa ma caute pe 0726306764 si ii fac cu cea mai mare placere
|
Re:
Quote:
Filmu este la mine pe cd.. cine il vrea .. sa zica sa ne intalnim maine seara prin oras pe undeva. Vb pe mess unde si la cat. |
200.000 mii cdu, 500.000 dvd cu bonus track :))
|
ma da tu esti nostim rau. :D
|
eko_squad_2006 la nr asta de tel te gasim numai pt cd :?: :D
|
Re:
poti sa tii dau in rate cate 10000 pe an??k nu ma supar!!!1dak tot esti asa nostim 8) :peace:
|
Re:
nu neaparat.pt ce aveti nevoie :)) bafta dar cd fac rost in seara rost asa caaa yeeeeeeeeeessssssss si ma cheama andrei k sa stiti
|
tare ''excitat'' e baiatul asta... :?
|
Pe zii ce trece :lol: !Lasal mah ca e mic si nu stie ce face :lol:
|
Filmul l-am gasit si pe DC++ :D
|
hm....very interesting ...shi pe ce hub l`ai gasit u pe dc++?...k tare-s curios...:))
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
pe un hub ABC metropolitan :| westnet.zapto.org dar nu mia stiu cum il cheama pe useru ala
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
a fost si el la intalnire? |
nu il cunosc :(
|
Droopy...ai fost in seara asta la Kaufland ? ca am vazut un BMW ca al tau pe acolo si ma gandeam ca tu erai :oops: :roll:
|
am facut shi yo rost de film, dar l`am ascuns de mi`e k nici yo nu`l mai gasesc!!;))
|
Re:
foarte bine ai facut k l-ai ascuns dar sa il gasesti :)))))))))
|
Re:
bai shantzule sa nu te prind k ma baniuesti pe mine k eu l-am pus pe cd si e la loc sigurrrr dak domnul TNG si q frumoasa lui prietena a zis sa nu il punem la share sau sa il dam la cineva trebuie sa te conformezi q cerintele date stii doar k ai fost la mine si in primul rrand nici nu stiu adresa de la hub ABC
|
eko nu fii disperat :twisted: nu a spus nimeni nimic de tine :wink: stii ca oamenii cand se simt vinovati se ataca imediat :mrgreen: no offence eko
|
Bah nu va mai certati ! Si shanztule daca din cauza ta ajuns pe net nu ma asteptam de la tine :evil:
|
pot sa va demonstrez ca nu ajuns pe net de la mine :wink: veniti la mine acasa si o sa vedeti ca eu am o viteza maxima de vreo 30-40 de kilo :wink: si nu sunt asha de nebun sa pun un film de 120 mg cu viteza asta
|
ne asigura cineva ca filmul de pe dc++ e cel din seara aia :?: as vrea sa o vad si pe asta...
|
yep_terror tu ai fost la intalnire ?? cu cine/ce ai venit ?? :mrgreen:
|
cu cine a facut greseala de a filma... :!:
|
Re:
[MA CRED SI EU K E SI EL SPERIAT DE FILM K NU A IESIT CINE STIE CE ORI A TAIAT ORI A PIERDUT NISTE FAZE MIHSTO DE EXEMPLU MEN LA MC' MAI MULTE DAR DK URMEAZA PARTEA A 2 SPER SA IASA MAI BINE :))
|
ideea e ca am ajuns prea tarziu cand a fost faza la mac, si nu se gandea nimeni ca va avea loc ceva acolo in fata Mc-ului! data viitoare o sa ne ocupam fiecare de cate ceva si o sa iasa bine (mai multe camere --> mai multe filmulete)
|
Re:
Quote:
|
Quote:
Referitor la faza cu dc++ No Comment ! |
la faza cu ieshitu` filmului ...pana nu se dovedeshte sigur....(adik sa-l gasiti pe net), yo zic sa nu va ambalati!! parerea mea...!
sunt de partea lu skama la asta: respect 4 NOStim k a filmat!! PS 4 skama: a avut manushi :)) |
Quote:
|
https://forum.4tuning.ro/viewtopic.php?p=340212#340212
Uitativa si radeti cat puteti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 15:29. |
- Copyright 2026 4Tuning