![]() |
Re: My KYS !!
Sarbatori fericite si un an nou plin de realizari !
Te saluta baietii de la Piatra Neamt |
Multumesc baieti din suflet ptr urari! La Multi Ani si voua si sa ne intalnim anul viityor mai sanatosi si mai bogati !
Sanatate maxima la familiile voastre.... |
frumoasa masinuta , felicitari si Sarbatori Fericite
|
abea ast sa vad cum vin spoilerele pe masinuta...bafta domnu pe mai departe...
|
Sa iti dea Dumnezeu un an mai bun decat acesta, multa sanatate tie si familiei tale.
Suntem curiosi cu barile cum vor arata pe masina ;) |
multumesc baieti ptr urari! Sa ne intalnim sanatosi anul viitor si urmatorii 100 ani ! si eu sunt curios cum arata cu barile si pragurile dar mai ales cu noua culoare :)
|
Băăăăī kissule să ne trăieşti 16 decenii şi jumătate:lol: să fi sănătos tu cāt şi puiul tău de logan ;) continuă aşa cu el că eşti pe drumul cel mai bun!
LA MULŢI ANI ŞI UN REVELION PLIN DE NĂBĂDĂI(beută,păpică tot ce trebuie să fie acolo :P ) |
KYS-Te pricepi - daca se poate sa primesc si eu id-u tau pt discutii in privat???
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Kys'u @foto tuning
|
niceeeeeeeeeeeeeeee :) Mersi Cot !
|
4 Attachment(s)
pluss
|
te platesc loganistii sa le faci asta?
:)) domnu' cot |
frumoase pozele senior cot
|
Quote:
|
:)) ehh nu va mai ciondaniti :)) loviti-ma cu niste editari daca vreti :)) nu ma supar!
|
prefer sa merg .dupa principiul semnaturii tale .. :)
|
Quote:
K I S, haide să vedem maşina cu barele gata vopsite şi montate! :X Baftă |
ceva noutati cu barile:lol:???
era sa uit...e superb loganu tau:ciggy:! |
Nasule nici un semn nimic? cum stam cu Loganu? am loganul cel mai tare l-am luat rosu la culoare?? :)))
|
Bogdyyyy.... :)) sa vezi ce alergatura iti trag :)) ai inceput sa fii daltonist?? :)) se zice " am loganul cel mai tare il am perla la culoare" :))
Pe scurt! Am ajuns intr-un mic impas : sunt pe cale sa duc barile la finisat insa am observat cu stupoare ca pragurile sunt mai scurte cu 1.5 cm. Asadar nu-mi ramane decat sa le duc la "lungit" Dupa aceasta operatiune, barile cu pragurile se vor baga la finisat ...fuller..vopsit apoi montat! Sper ca intr-o luna maxim masina sa fie pe strazi..completa. Multumesc tuturor ptr atentia acordata |
Quote:
|
2 Attachment(s)
sper sa nu te superi:lol:dar am incercat si eu ceva....sper sa iti placa:dance:
|
primul model l-am vazut eu pe un site...jante pe 17 cu tot cu gume noi noute 600 de euro(transport inclus)
arata super bine cu ambele modele... abea astept sa vad noua culoare:> |
ti-am vazut masina azi e superba live :D dar era naspa ca nu avea bara pe spate
|
super al 2-lea VT
|
Nu nasule! asa e melodia cu rosu :) ti-am vazut pragurile am vrut sa le tai eu dar nu am fost lasat le faceam pentru a mea :D sa vezi ce jante mi-am tras 9J spate :X
|
Multumesc pentru VT :) Al doilea VT e prea frumos.. !
Intr-adevar masina arata ca dupa bombardament acum...dar sper sa se faca frumusica in scurt timp. Bogdi :)) Mi-a zis BSK ca era sa ma lasi fara ele :)) Ti-au placut? In legatura cu jantele tale...cred ca dau belea. Las ca ne videm noi..Sa vina calduraaaa !! |
da esti pe placul meu ;;)
|
de abia asteptam rezultatul final!!!!!!!
|
veniti aiiiiiiiii sa faceti cu totii poze cu kysuuuuuuuuu :))) bai stefutz... vino sa-l pozezi :)) te-am pupat jokare.. si ai grija sa nu te pap :)))
|
3 Attachment(s)
Abia scoase pragurile de la lungit....montate doar de proba! scuzati calitatea pozelor..
|
Imi plac pragurile... KYS-ule mai baga si tu poze cu barele, alea alea... Nu te zgarcii!!
Bafta multa :* |
3 Attachment(s)
barile sunt asa cum le stiti...sapt viitoare poate ajung la finisat...
|
Nashule e zapada sub prelata?
|
:)))..da..ptr ca prelata azi am pus-o :) nu am gauri in ea daca asta vroiai sa stii.... carcotasule:)
|
Bvo KYS pentru masina si pentru tot ce ai facut pana acum la ea.
Succes in continuare la modificat. Uite ce am modificat eu la masina ta, sper sati placa si sa nu te superi pe mine:arrow: |
mersi....dar ai uitat sa atasazi poza :)
ca noutati...sper cat mai curand masina sa intre din nou la modificat :) Sper sa fie o surpriza placuta....va tin la curent ! |
1 Attachment(s)
Am uitat poza:arrow:
scz poza nu merge |
Scz KYS nu este asta poza
Nu merge sa o atasez. Mai incerc. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:48. |
- Copyright 2026 4Tuning