![]() |
Re: Matiz din 2003, "restaurat" in 2007
sa vina BUBU :lol: pe cat sunt jantele? eu zic sa nu le vopsesti, o sa para mici si nu da bine... da-le un strat de argintiu daca insisti, dar negre sigur nu. in rest, asteptam sa vedem rezultatul final :) spor la treaba :mrhappy:
PS: o sa vrem poze multe dupa ce termini, se cere o sedinta foto... |
Quote:
Quote:
Quote:
In alta ordine de idei, mai sunt lucuri care nu se vad de altii, dar se vad in portofelul meu! Am luat placute de frana, kit de reparatie pentru etrierul de pe stanga, cablu de frana de mana (este intins, si nu risc sa se rupa), saboti, rulmeti roti spate, ulei si filtru de ulei (ulei Castrol Magnatec 10W-40, filtru Daewoo), ulei cutie de viteze (Castrol TAF-X 75W-90) ... si cam atat imi amintesc acum! :) |
alte jante alta bataie de cap deja am 2 seturii r14 mai bine lasa ca destul mi-a mancat viata trebuie sa o vopsesc si dupa aceea,arcurii sport amortizore,ha ha cat mai am la ea, da incet se vor face toate
|
Gaby ai ceva poze cu jantele alea ? pe care ziceai ca le ai ! alea pe 14 ...ca m tenteaza si pe mine mult si caut si eu unele ! chiar si mai asa...sa fie bune ca de reconditionat ...le fac eu
|
nimic? n-a venit? asteptam... produsul final... app, ce anvelope ti-ai pus? dimensiuni ma refer. spor la treaba!
|
Salut! Arcurile sunt in masina, jantele in beci, gumele inca nu sunt! :lol: O sa pun 175/50(55)/r14 ... :)
|
Nu uita sa dai "Leave" din usergroup-ul [NoSpeedLimit Romania Club]
|
Ce s-a intamplat? Erai tare mandru de intrarea in club.
Jantele cand le urci? |
Eu am decis sa ies, prefer sa nu vorbesc despre asta! :)
Jantele le pun cand imi iau gume ... :-P |
foarte frumos razvane.....bravo....dar numarul parca merge mai bine pus pe mijloc..
|
Pe mijloc este radiatorul ... :) Nu vreau sa ii "iau aerul"!
Azi am schimbat asa: ulei motor + filtru ulei, ulei cutie, placute frana + reparat etrier stanga, rulmenti roti spate, saboti, cablu frana de mana, montat arcuri sport! :) Poze ... maine cred sau mai pe seara! :) |
man eu am de atata timp numarul jos si totusi nu am avut probleme.....
|
Daca il puneam pe mijloc, nu il puneam acolo, ci mai sus! :) Dar nu mai ma incanta ideea de "numar pe mijloc"! Oricum o sa ridic numarul azi ca ating pe peste-tot cu el! :(
|
5 Attachment(s)
Arcuri sport Daewoo Matiz FK High Tec -35 mm / - 40 mm
Deci ... DA! :lol: |
frumos................;)cat te-au costat barele?
|
Barele? ... poate barile! :) Le-am facut cu cineva si pretul este confidential! :)
|
Foarte frumoasa masina ! Cred k am vazut-o odata la intersectia dintre calea bucuresti si zizinului ! nu stiu exact strazile :D
|
daca nu pui jantele tot degeaba... :oops: oricum, ii sta super asa lasata! spor la treaba in continuare! :lol:
|
Quote:
Măcelăreşti limba romānă? Are dreptate dănuţ. BARELE. Cuvāntul "Bările" nu există. Sau Bări. Bară - sg Bare - pl P.S. Frumoasă rău maşina dar ne supără "propretearul" :D |
super fain cu arcuri ,
imi place la nebunie cum a iesit bara fata " zambetu' lu' razvan" - din ciclu dacia zambetul lui iliescu, Incalt-o ! ca e frig noaptea , |
Ssuper, asta am asteptat sa o vad low........
Ai zis ca imi faci poze sa vad cum ai prins numarul de bara:-p |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
bijuterie pe rotiii noroc si sanatate razva sa auzim de bine ,cu siguranta surprize vor mai fiii :-P:-P:-P:-P
|
2 Attachment(s)
Pozele pt spark88 .... :)
|
foarte frumos:-), nici prea jos, nici prea sus sa nu se observe, bravo razvane arata frumos, acuma asteptam jantele, si ai grija acum cu spatele, dantura etc:lol:
|
Multumesc mult! O sa vina si jantele ...
Cu drumurile ... deja am renuntat la cateva scurtaturi (pline de gropi) ... mai bine fac 3 km in + decat sa imi zdrangane creierii! :lol: |
Interesanta solutie...mersi mult:-)
|
...tot nu vad jantele. Cand o sa fie si jantele am sa te felicit din suflet :D
|
deci... arata bine. singura problema e ca... VREAU SI EU! cate te-au dus arcurile sport? am citit vreo 2-3 pagini in urma dar n-am vazut sa mentionezi). azi dim am dus masina in service, si a zis mecanicu ca nu e bine cu arcu stock taiat, atinge de conductele la frana (in momentul taierii n-am mai cazut bine pe locasul ei fiind mai larga bucla mai sus). deci am nevoie URGENT de arcuri sport! lasa-mi si mie un site ceva, eventual o persoana de contact cu un nr de telefon. daca nu vrei aici, da-mi PM. cam cat ai asteptat tu dupa ele? e in functie de bani sau pur si simplu vine greu comanda? a, si cel mai important... se potrivesc si pe tico, nu? eu asa stiam. are si ceva care sa coboare mai mult? (pt ca la tine e mai inalta masina, si e facut arcul astfel incat sa coboare un matiz, la mine ma gandesc ca o sa coboare mai putin).
scuze daca te-am sacait cu intrebarile, dar am nevoie repede de tot de chestia asta. mersi. PS: tot astept jantele, mor de curiozitate! :lol: |
Quote:
Quote:
Intrebare:Se potriveste si la tico? Raspuns : In catalogul producatorului nu scrie asta. Deci nu se potrivesc pe Tico! :( |
Quote:
App de unde fac si eu rost de un sticker 4t de aici din brasov ? :D |
Hmmm ... nu prea ai de unde! Am avut eu doua .. dar nu mai am! :(
|
2 Attachment(s)
Sa va faceti idee cat este diferenta ... :oops:
|
Arata frumos mai jos , imi place! Spor la treaba in continuare!
|
2 Attachment(s)
Frumoasa masinuta LIVE ! Sunt curios cum iesi la drum in situatia de mai jos :D .. banuiesc ca iti iei avant si sari :)):rolleyes2
|
In afara de al tau se pare ca toate matizurile din bv sunt ruginite...doua masini diferite, ambele ruginite:-)
Mie nu imi place cum ai prins numarul. Tot pe mijloc vine mai bine! PS: Schimba-i foliile ca s-au decolorat de tot.;) |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|