![]() |
Re: kitch tuning din bacau
3 Attachment(s)
Am scos pozele din telefon...
Masina are nr de bucale da in timpul sarbatorilor a fost in Onesti.He needs serious help :lol: |
3 Attachment(s)
numai la noi se poate asha ceva
sevice in mijlocu strazi daca nu recunoastetzi locul va zic eu intersectzia cu strada ??care trece prin spate pe la luceafarul cu aia ce trece prin fatza tribunalului |
:)) daca acolo i s-a oprit omului masina si nu a putut s-o mai urneasca...
|
mai am si eu poze.... am 2 cielouri... un v6 power si un v8. si mai am o bomba de la iasi. deocamdata pun numai un cielo. celalate sunt pe telefon.
https://i96.photobucket.com/albums/l1...06/Foto016.jpg |
hmmmm.... oaree... cine mergea cu masina asta? :D:D:D
acu' vreo 2 ani i mean.... |
:D New chid in town :cel mai tampit kitch pe kre l-am vazut in bacau un audi a6 cu sigla de la M promit k am sa revin cu poze
|
Eu nu pot sai inteleg pe acesti oameni cand le lipesc, am mai vazut un A3 in Bucuresti cu TDI (D si I rosu) pe spate
|
2 Attachment(s)
nu e din bacau.... dar merita
|
Quote:
|
e numai la vw parca, nu?
sau e si la audi? mishu, ia zi-ne tu, k un expert ce esti in vag :) |
iti zic yo alex ca este si pe audi ;)
|
Stiu ca este TDI, eu am vazut la modele mai vechi da nu am vazut cu D si I rosu si pe ala carel vazusem eu era sigla de VW
|
Quote:
TDI sigur e si pe audi ... cu D si I rosu ... cred ca da ... nu stiu sigur ... nu ma pricep la tdi-uri ... Si nu-s expert in vag ... eu-s fan audi ... nu vag ... :rolleyes2 |
este si pe audi da difera forma scrisului in nici un caz nu e k la volkswagen
|
3 Attachment(s)
Mai pun si eu 3 poze:) :shock: claritate 0:( :!:
|
dacia care a facut istorie :))
|
daca omului ii plac luminitzele...
|
Quote:
|
Quote:
|
pei si astea erau nush cum ... prinse de plasa de la spoiler ...:D si era la moldova ... cu toate luminitile aprinse da nu era nimeni pe langa ea :) oricum era penala rau masina :)
|
ce rai sunteti. ce aveti cu omul daca lui ii plac?????
|
au auuu, ce tiganeala de luminitzeeeee :)))
|
Quote:
|
si semnalizaeaza civilizatiile extraterestre :D:D:D
|
Oricum, flashurile si celelalte chestii pe care le mai are sunt de efect, parerea mea.
|
:))
tare dacia =)) qm draq sa pui asa ceva pe un ciur de masina si mai ales dc te uiti putin mai e si ruginita ;)) |
poate asa a crezut omu ca iese in evidenta si v-a avea si el loc pe site si intalnirile de tuning,oricum spor la impopotzionat D A C I A(D aca A i C ap I -ati A lta)
|
Parca era mai recent D -aca A-i C-ap I-ese A-ltfel, dar oricum referitor la ce se discuta ai dreptate.
|
ms :)) oricum fiecare are dreptu sa incerce tuningul cu degetu` in felul lui, cum il duce capu, bani etc.....
|
:D :D
Quote:
Quote:
|
E DIN IASI... DAR MERGE DETALIU..... SPUMA POLIURETANICA.......
https://i96.photobucket.com/albums/l1...06/Foto014.jpg https://i96.photobucket.com/albums/l1...06/Foto015.jpg https://i96.photobucket.com/albums/l1...06/Foto013.jpg |
3 Attachment(s)
inca o dacie cu TIUNING...:lol:
Observati grila de la portiera fata si aerisirea de la portiera spate(ditamai gaura de la rugina...cred:rolleyes2 ) |
ce tare ii masina aia pus de mertan =)) ... oglinzilea alea fac toti banii :)) si teava aia care iese prin spoileru ala copie dupa rieger :))
|
Quote:
|
Opelul ala pus de mertan e criminal. Pot spune ca posesorul a avut viziunea...dar atat. Nu inteleg cum poti pierde atat timp si...spuma pe asa ceva.
|
lipsa de informare...pentru el a fost inedit. si de ce nu recunoasteti ca atunci cand aveati dacii doreati toti volane de bmw pe ele?(oricum, mergeau de la renault :D)
|
Oricum faza este ca decat sa pui tot felul de chestii pe masina numai de dragul de a pune si ca sa vada lumea ca ai facut ceva, ceva, mai degraba las' asa ca oricum in final masina stock arata mai bine decat ce ai incercat tu sa faci.
|
Prea tare spoileru` de pe fatza......
|
Mijto bara de pe fatza..................e originala?
|
e bara firma Gunoi
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:34. |
- Copyright 2026 4Tuning