Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Discutii si taclale (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/59884-discutii-taclale.html)

BH 59 FIF 20-07-12 16:47

Re: Discutii si taclale

O Dacie Sport nu vinde nimeni pe la noi?

Laptiucu 23-08-12 22:28

Stiti careva vre-un atelier/mecanic care are presa de rulmenti sa-mi schimbe 2 rulmenti in butuci?

Mersi. ;)

horguemtuning 24-08-12 14:22

Quote:

Originally Posted by Laptiucu (Post 5149332)
Stiti careva vre-un atelier/mecanic care are presa de rulmenti sa-mi schimbe 2 rulmenti in butuci?

Mersi. ;)

Eu zc majoritatea trebuie sa aiba presa , pentru ce masina ?

Laptiucu 24-08-12 15:49

Suzuki Vitara.
http://norisautomotive.ro/index.php?...product_id=213
Am zis ca as merge pana la baietii din Nojorid care repara camioane (la iesire spre Les) ca am inteles ca ei ar avea presa de 12 tone forta.

Cu presele astea manuale/mici nu se poate baga rulmentul nou. :)

szoke_sz 24-08-12 17:40

si la golf am rulment din asta lat. si nu necesita forta de nustiu cate tone sa le schimb.

zoca 25-08-12 23:42

Stie cineva un electrician bun in oradea care se pricepe la Mercedes?

mcf85 26-08-12 00:22

Salut tuturor,ma numesc Calin sunt din Oradea..ce za zic, sper sa cunosc cati mai multi dintre voi..momentan nu am o masina dar sunt in cautare...apropo daca stiti vreun golf 4 de vanzare?dau o bere:)...ms!

Laptiucu 26-08-12 11:33

Quote:

Originally Posted by zoca (Post 5151474)
Stie cineva un electrician bun in oradea care se pricepe la Mercedes?

Eu pot sa-l recomand pe Radu de pe Henrik Ibsen (din pacate nu am numar de telefon) ... aproape in capatul strazii pe dreapta e atelierul lui.

Laptiucu 26-08-12 11:35

Quote:

Originally Posted by szoke_sz (Post 5150183)
si la golf am rulment din asta lat. si nu necesita forta de nustiu cate tone sa le schimb.

Intr-adevar am reusit sa scot rulmentul vechi. Mersi de mesaj.
Sa vad luni cum reusesc sa-l bag pe cel nou in schimb.

SoundIdentity 30-08-12 23:45

Quote:

Originally Posted by mcf85 (Post 5151507)
Salut tuturor,ma numesc Calin sunt din Oradea..ce za zic, sper sa cunosc cati mai multi dintre voi..momentan nu am o masina dar sunt in cautare...apropo daca stiti vreun golf 4 de vanzare?dau o bere:)...ms!

Sal ptr golf sunama si vorbim stiu vreo 2 daca vrei eftine 0722378512 sandu

LAV77 31-08-12 12:48

Ai prea multe si incepi sa vinzi din golfuri :lol::lol:?

ticors 04-09-12 22:36

Cine ma poate ajuta cu o presa?vreau sa montez niste amortizoare noi pe masina,amortizoarele le am cumparate doar sa ii mai pun arcurile deci sunt date jos.daca cineva ma poate ajuta contracost normal.

BH 59 FIF 06-09-12 18:20

Trebuie sa cadmiez niste suruburi de la motor. Am gasit pe net o firma de pe la noi (Galvan Alco S.R.L) si ma intrebam daca cineva a lucrat cu ei, cat de bine lucreaza, chestii de-astea. Orice informatie e apreciata.

Laptiucu 12-09-12 11:42

O alta intrebare am ... unde in oras gasesc pe cineva care se ocupa de esapamente ieftin? Am fost intre velenta si nufarul langa peta dar omul imi zicea preturi de 170 lei la flexibilul de 50-55 lei ...

Am de dat catalizatorul jos (il dau eu) si sa pun flexibil + teava de 55mm + toba mijloc/accelerator gaze si in rest teava pana-n capat ... traseul e ~ drept exceptie facand trecerea peste puntea spate unde va fi un fel de omega. Daca e necesar pot sa cumpar eu flexibilul, toba/acceleratorul, teava.

Mersi again.

vladpvs 13-09-12 08:42

In capat la cuza voda spre decebal, attila 0742785555

Laptiucu 13-09-12 14:00

Mersi! Ii voi face o vizita azi sau maine.

Laptiucu 23-09-12 09:19

Baieti, un vopsit electrostatic la 4 jante unde pot face la bani ok si sa iasa bine? (trebuie sablate intai? tot electrostatic au fost vopsite anterior)

Ruffy RUF 24-09-12 00:45

Omologari folie auto + timbre la cel mai bun pret!!!
Pentru detalii ab77ruf sau 0753617899

Va salut!

szoke_sz 24-09-12 13:53

Quote:

Originally Posted by BH 59 FIF (Post 5165201)
Trebuie sa cadmiez niste suruburi de la motor. Am gasit pe net o firma de pe la noi (Galvan Alco S.R.L) si ma intrebam daca cineva a lucrat cu ei, cat de bine lucreaza, chestii de-astea. Orice informatie e apreciata.

cu brunare termica te pot ajuta.

Laptiucu 25-09-12 19:07

Baieti, daca stiti unde pot intoarce o janta (de Sigma stiu doar) si unde pot vopsi un set in camp electrostatic va rog sa-mi ziceti.

Mersi!

BH 59 FIF 25-09-12 21:22

2 Attachment(s)
@ Szoke_sz: Daca nu rezolv nicicum cu zincat galben maine, te anunt.

@ Laptiucu: In ultima vreme eu vopsitoriile in camp le fac in Episcopia la Varas Color. Mie unul mi se pare ca rezultatul final e superior lucrarilor celor de la Remoni. Cu titlu exemplificativ, fiarele din poza sunt vopsite la Varas.

Laptiucu 26-09-12 13:00

Mersi de informatie. Am fost azi pana la ei si-am vorbit cu Italianul. 50 lei/bucata le vopseste ... sunt incantat de pret (mi-a aratat si ceva chestii vopsite si intr-adevar e calitate buna). De sablat zicea sa merg undeva in spate la Bruma (inca nu stiu pret).

Ramane daca stiti sa-mi ziceti cine intoarce jante in Oradea. Stiu ca la Sigma intorc aia jante dar toata lumea zice ca nu le centreaza bine.

Mersi!

BH 59 FIF 26-09-12 13:57

Mica-i lumea asta :)) . Deci tu erai cu Vitara-ul... Iti spun si pretul pentru sablat, e 50 lei/ora si va dura aprox. 2 ore. Fiarele alea negre erau ale mele pentru dric.

Laptiucu 26-09-12 14:20

Deci tu mi-ai dat numarul de telefon. Da, jantele alea galbene de pe micuta mea vreau sa le fac dar una nu e intoarsa bine si trebuie refacuta si nu stiu unde sa merg cu ea. Am cauciucurile dar nu are rost sa le pun pana nu termin jantele. Mersi (inclusiv de tariful la sablare).
Acuma daca tot m-ai ajutat cu info ajuta-ma pana in capat si zi-mi unde sa merg sa-mi refaca janta. Sper sa gasesc pe cineva pana vineri altfel o trimit la Tg. Mures sa o faca acolo.

BH 59 FIF 26-09-12 15:18

Sorry, nu stiu unde se intorc jante in Oradea. Despre Sigma nici eu n-am o parere prea buna.

Laptiucu 01-10-12 16:42

Bun, am dus janta la reparat la Sigma pe Clujului pana la urma ca n-am gasit la noi in Oradea in alta parte. Le voi sabla in spate la Bruma pe Vladimirescu (la recomandarea colegului 59 FIF (:D) voi vorbi cu ei sa le sableze cu alice de otel) iar de vopsit le voi vopsi in Episcopia la italian.

Mersi de ajutor! ;)

margineanu ovidiu 01-10-12 23:36

sa ne tii te rog la curent cu niste poze si costuri totale ca si eu as fi interesat :-)

mcf85 02-10-12 12:58

Salut tuturor,imi ziceti si mie un service bun pt vw..bun in sensul preturi acceptabile si lucru de calitate!ms.

BH 59 FIF 02-10-12 13:50

6 Attachment(s)
Ca idee, intrebam mai sus despre calitatea serviciilor prestate de S.C GALVAN ALCO S.R.L. I-am vizitat si ma declar super incantat de lucrarile oamenilor si de preturile practicate. Am zincat galben cam toate suruburile si maruntisurile de pe un motor de 5 Alpine (suruburi si cleme capac culbutori, suruburi suporti motor, suruburi alternator, suruburi si distantiere fulii, suruburi pompa apa, surub suport joja ulei, surub suport delco) si am platit 10 lei. Ce mi se pare cu adevarat tare este ca oamenii fac si cromari in baie de 150 cm lungime - asta insemnand ca se pot face si bare - de Dacia cel putin se poate sigur :D . Deci daca aveti de facut acoperiri galvanice apelati cu incredere.

@Laptiucu: Exista si posibilitatea aplicarii unui strat de lac (mat sau lucios) peste piesa vopsita electrostatic. Se poate face tot la Varas. As recomanda si aceasta operatiune avand in vedere faptul ca jantele sunt piese expuse la intemperii si mizerie iar vopseaua aplicata in camp nu poate fi polishata periodic ca si aia data la pistol.

L.E: Pun niste poze cu diverse piese sablate cu alice (aprinderea), bicarbonat (carburatorul) si sticla pisata (pompa de apa). Pentru piese mici unde conteaza fiecare detaliu recomand sticla pisata, bicarbonatul neavand o putere de decapare la fel de mare. Rezultatul sablatului fin se poate observa cel mai bine dupa aplicarea unui strat de lac - din nou, cazul pompei de apa. In cazul jantelor in schimb recomand alicele metalice, atat din considerente de cost cat si pentru ca trebuie inlaturate straturile vechi de vopsea, smoala, rugina.

crayzi_b0y 07-10-12 16:30

stiti unde gasesc niste cauciucuri de iarna 195/65/15 sau 195/60/15 de iarna second la preturi bune?si eventual niste jante de bmw pe 15?
multumesc pt raspuns.

Laptiucu 08-10-12 09:14

Am indreptat janta defecta la Sigma pe Clujului (50 lei), azi am dus jantele la sablat dar baietii de pe Simion Stefan nu le-au putut face (jantele sunt vopsite electrostatic si ei sableaza doar cu nisip din ce mi-au zis ei) asa ca le-am dus in Episcopia pe drumul ce duce spre Santaul Mic (or something) unde sableaza cu alice. Calitate nu stiu, pret 50 ron/bucata. Pe seara sper sa revin si cu poze cu before/after pentru Ovi. Apropo, nu stiu de ce dar se cam feresc sa faca jante de aliaj ... primul lucru amandoua persoanele m-au intrebat daca sunt de tabla/aliaj ... (ale mele sunt de fier)

Unde gasesc jante pe 16" 5x112 de tabla pt VAG?

szoke_sz 08-10-12 13:39

Quote:

Originally Posted by Laptiucu (Post 5201501)
Am indreptat janta defecta la Sigma pe Clujului (50 lei), azi am dus jantele la sablat dar baietii de pe Simion Stefan nu le-au putut face (jantele sunt vopsite electrostatic si ei sableaza doar cu nisip din ce mi-au zis ei) asa ca le-am dus in Episcopia pe drumul ce duce spre Santaul Mic (or something) unde sableaza cu alice. Calitate nu stiu, pret 50 ron/bucata. Pe seara sper sa revin si cu poze cu before/after pentru Ovi. Apropo, nu stiu de ce dar se cam feresc sa faca jante de aliaj ... primul lucru amandoua persoanele m-au intrebat daca sunt de tabla/aliaj ... (ale mele sunt de fier)

Unde gasesc jante pe 16" 5x112 de tabla pt VAG?

pe 15 am niste aliaje frumoase 5x112
https://i700.photobucket.com/albums/w...cture008-6.jpg
buze se polisheaza la cerere

Laptiucu 08-10-12 14:26

Mersi dar caut pe 16" de tabla pentru iarna. Cauciucuri am deja si sunt aproape noi.

Laptiucu 08-10-12 17:41

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by margineanu ovidiu (Post 5194364)
sa ne tii te rog la curent cu niste poze si costuri totale ca si eu as fi interesat :-)

Azi pe la 9-10 am dus jantele la sablat, la 16 m-am dus dupa ele (omul a zis ca vor fi gata la 12-1 ca are o zi mai lejera. Cost: 50 lei / janta. Am intrebat ce parere are de jantele de aliaj si a zis ca le face si acelea fara nici o problema la acelasi pret 50 lei / janta, pretul putand fi putin mai mare daca se da jos vopseaua ... asta se stabileste de comun acord cu clientul.

Pun poze cu un before sablare/after sablare.

Vopsitul electrostatic: azi la ora 16:30 am dus jantele la italian (lucreaza pana la 16:00) si am ramas intelesi ca maine pe la 12-1 il sun sa vedem daca sunt gata pe 15:30 cand pot merge eu dupa ele. Pret 50 lei / janta. Poze cu jantele vopsite. Are o gama destul de larga de culori disponibile inclusiv monstre de culoare sa-ti faci o idee (eu am ales un gri inchis ... sa nu aleg negru ... masina mea fiind rosu cu negru).

Mai mult de-atat nu stiu ce sa zic. Eu sunt multumit de rapiditatea executiei si maine vedem daca si de calitate (daca vor arata ca piesele colegului FIF sigur voi fi multumit).

Sper sa-ti fie de folos informatia.
P.S. Stiu ca n-am roluit marginile la jante dar la mine in cateva saptamani aratau inapoi la fel deci nu avea rost (masina de offroad).

sorin gti power 08-10-12 18:05

Quote:

Originally Posted by crayzi_b0y (Post 5200783)
stiti unde gasesc niste cauciucuri de iarna 195/65/15 sau 195/60/15 de iarna second la preturi bune?si eventual niste jante de bmw pe 15?
multumesc pt raspuns.

jante de bmw si aliaj si tabla + anvelope te pot ajuta eu la preturi decente , tel 0764.898.240

margineanu ovidiu 09-10-12 22:08

ms,deci practic 400 ron sablat si vopsit la 4jante :-)

ticors 12-10-12 00:15

cumpar cauciucuri de iarna pe 12".daca stiti ceva second hand dau o bericica

Laptiucu 16-10-12 22:58

ITP la o masina 4x4 permanent unde se poate face?

crayzi_b0y 18-10-12 13:25

Quote:

Originally Posted by Laptiucu (Post 5212116)
ITP la o masina 4x4 permanent unde se poate face?

eu imi fac ITP tot timpul pe borsului, cum mergi dinspre oradea pe partea stanga dupa benzinaria MOL.Sandymar sau AutoGo nu mai stiu exact cum se numeste....

HoricutzWSR 19-10-12 01:19

toata lumea si`l face acolo :)))

All times are GMT +2. The time now is 05:41.

- Copyright 2026 4Tuning