Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini Tari & Concept Cars (https://forum.4tuning.ro/659-masini-tari-and-concept-cars.html)
-   -   Masini tari vazute la noi !!! (https://forum.4tuning.ro/659-masini-tari-and-concept-cars/5781-masini-tari-vazute.html)

Kane 06-05-06 01:00

Re: Masini tari vazute la noi !!!

Dap. Am gasit unu la 50k cu PASM si cam tot pe ele in afara de frane ceramice. Daca vand si eu masina secolu asta Cayman imi iau.

R-NOS15 06-05-06 01:26

2 Attachment(s)
flying spur...

Eugen_TL 06-05-06 10:53

cui draq nu-i place porscheul sa ridice mana ca sa i-o tai! :) ;)

RuDoLf3721 06-05-06 11:26

Porsche Cayman.. e chiar superb .. am vazut acum ceva vreme in Germania..dar au inceput sa apara si pe la noi

Ajrof 06-05-06 12:29

Ferrari F430 Rossi. As pune si poze da' n-am cablu de date pt telefon:cry:

sil4tuning 06-05-06 17:43

2 Attachment(s)
interesante

roby18 06-05-06 19:44

Quote:

Originally Posted by orlando
am mai vazut poze cu masina dar nu are nimic absolut nimic ceva asa nemaipomenit pe ea...si deja vad mustang zilnic pe strada...

eu nu vad zilnic ....... daca tu vezi :peace:

Trickz 06-05-06 21:11

numai azi am vazut 3 subaru impreza model vechi,2 model nou,un hummer h1 si un h2.poze daca vreti vga pun,daca nu....va spun de unde luati masinile :P

Ajrof 06-05-06 21:38

5 Attachment(s)
deci cum spuneam...

Ajrof 06-05-06 21:39

2 Attachment(s)
si inca ceva..

RuDoLf3721 06-05-06 21:54

frumos Benz ;)

SHOGUN-A8 06-05-06 22:58

Super masina Mercedesul...foarte frumos...:)

cristi_ctz 07-05-06 01:16

2 Attachment(s)
Hmm....BMW M6.......patronu de la Urban nu se joaca :twisted:

Bogdan_mb 07-05-06 03:32

4 Attachment(s)
FORD (i don`t know the model) :D

Eugen_TL 07-05-06 09:40

ieri am vazut o limuzina alba...superba...lincoln...facea zone prin oras(era nunta) ...dar am uitat sa fac poze

sonyxxx 07-05-06 12:41

2 Attachment(s)
SLR mancavas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sonyxxx 07-05-06 12:42

iN FATZA LA MARIO PLAZA

sonyxxx 07-05-06 12:46

Ce mai zicetzi acu de rusi fratzilor???????!!!!!!!!1111

EvLSant0S 07-05-06 12:49

au si ei , daca nu ziceai de rusi, erai tare, anyway ! foarte foarte tare sa-mi bp!

EvLSant0S 07-05-06 12:55

Baieti , noi EvLSkillz venim cu o idee ... deja s-au strans PREA multe ... masini MULT prea smechere... si .. nu zic ca-i batem pe rusi , sau pe .. bogatasii din Dubai .. insa .. stam bine .. in spatele lor , acum , intrebarea mea e urmatoarea... permiteti sa luam pozele facute de voi , puse sigle pe ele... si cine vrea.. punem si copywrite... facuta o mica galerie... cu masini tari in romania ? sa ne mandrim si noi un pic ? eu ma apuc sa strang pozele.. cine vrea ok , sa ne zica cum le semnam ca .. cpywrit .. cine nu .. sa ne zica.. si nu punem pozele.. cu cat mai multe cu atat mai bine .. : /

romanov 07-05-06 13:55

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S
Baieti , noi EvLSkillz venim cu o idee ... deja s-au strans PREA multe ... masini MULT prea smechere... si .. nu zic ca-i batem pe rusi , sau pe .. bogatasii din Dubai .. insa .. stam bine .. in spatele lor , acum , intrebarea mea e urmatoarea... permiteti sa luam pozele facute de voi , puse sigle pe ele... si cine vrea.. punem si copywrite... facuta o mica galerie... cu masini tari in romania ? sa ne mandrim si noi un pic ? eu ma apuc sa strang pozele.. cine vrea ok , sa ne zica cum le semnam ca .. cpywrit .. cine nu .. sa ne zica.. si nu punem pozele.. cu cat mai multe cu atat mai bine .. : /

ar fi super tare:!:,chiar am vrut la un moment dat sa propun asa ceva,creearea unui site sau a unei galerii cu ce-i mai frumos pe la noi

Bogdan_mb 07-05-06 14:19

Quote:

Originally Posted by sonyxxx

am o presimtire ca e in trecere ....

RuDoLf3721 07-05-06 14:49

un fel de exoticspotter varianta romaneasca

NOS_nitros 07-05-06 15:45

Quote:

Ce mai zicetzi acu de rusi fratzilor???????!!!!!!!!1111

Frate, fara suparare.....e mare diferenta........la ei SLR-urile au numere de inmatriculare de rusia...........la noi......doar vizitatorii din "tarile calde' poseda asa ceva.......cand gasesti primul SLR cu nr. de RO posteaza-l si mai vorbim

teddy 07-05-06 16:00

Quote:

in sfarsit!

Trickz 07-05-06 18:03

dar slrul nu are numar de elvetia?sau mi sa parut?

roby18 07-05-06 19:35

:d .....................................

sandrin 07-05-06 19:49

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by TuningBoy
ieri am vazut o limuzina alba...superba...lincoln...facea zone prin oras(era nunta) ...dar am uitat sa fac poze

cred ca de asta zici ;)
e pusa cu cateva pagini in urma

roby18 07-05-06 20:04

7 Attachment(s)
mercedes si porshe

Eugen_TL 07-05-06 20:21

da sandrin de aceea e vorba...e din ct stiu de la Topcar parca...

ps: santose eu unu sunt de acord cu ce vrei tu sa faci...dar mai tare ar fi sa lasi copyrightul tau si a lu madsk.( ca voi le-ati putea face mai interesante sau le-ati corecta pe unele...iar la inceput sau sfarsit sa spuneti ca la aceste poze au participat si membrii de pe forum...) nu cred ca s-ar supara cineva asa

roby18 07-05-06 20:39

5 Attachment(s)
inca ceva .............

roby18 07-05-06 21:37

9 Attachment(s)
cea mai tare din parcare ..... super

EvLSant0S 08-05-06 00:56

7 Attachment(s)
am strans 133 de poze.. : / mai avem de adunat pana putem face galeria .. mai avem de adunat si asteptat intre timp puteti sa va datzi acordul , eventual pareri ..

si legat de broscutze... daca tzie AIA tzi se pare tare... arunca ochisorii la germani .... ce fac oamenii cu ele.. s-a cam terminat .. ;)

cum e cu moda ca toata lumea poarta haine rupte si murdare =)) ca deh . . in fine , asa e si la astia, le lasa nevopsite ba chiar ruginite.. e ciudat :) si totusi tare... check`em out .. cu toate ca-s offtopic merita vazute ;)

NightClubRacer 08-05-06 01:37

grav rau... :D

sandrin 08-05-06 09:05

7 Attachment(s)
pun si io cateva...:P

roby18 08-05-06 18:03

Quote:

am strans 133 de poze.. : / mai avem de adunat pana putem face galeria .. mai avem de adunat si asteptat intre timp puteti sa va datzi acordul , eventual pareri ..

si legat de broscutze... daca tzie AIA tzi se pare tare... arunca ochisorii la germani .... ce fac oamenii cu ele.. s-a cam terminat .. ;)

cum e cu moda ca toata lumea poarta haine rupte si murdare =)) ca deh . . in fine , asa e si la astia, le lasa nevopsite ba chiar ruginite.. e ciudat :) si totusi tare... check`em out .. cu toate ca-s offtopic merita vazute ;)

mah e misto broscuta aia dar eu ziceam ca ata e cea mai tare din cta chiar din tara ......... nu putem sa ne comparam cu germani cand vine vorba de tuning sa fim seriosi ...... si daca vrei sa faci galeria aia fao sa ne mandrim si noi cu niste masinute .............

Dirty Pusherman 08-05-06 21:44

Quote:

un fel de Rat Rod...:-P

SHOGUN-A8 08-05-06 22:54

OffT: Exact....Rat Rod...
Am vazut mai demult un reportak pe DW TV cu rat rod-uri...
Mie mi se par tari de tot...:D

DjVictor 09-05-06 16:38

Superbe ! Cand vad si io prin fcs asa ceva ... never ...

ESPinoza 10-05-06 02:25

3 Attachment(s)
ceva ce mi`a atras atentia

All times are GMT +2. The time now is 16:46.

- Copyright 2026 4Tuning