![]() |
Re: Kitch Tuning .... part 2
Quote:
|
|
nu-i chiar asa groaznica ...
|
ba da... :?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
bleah....urata !! |
Quote:
doar e kitch... |
1 Attachment(s)
Tuning ?! :rolleyes:
|
este pt aerodinamicitate
|
2 Attachment(s)
Poate a mai fost ,eu n-am reusit s-o gasesc pe topic, ...O vazusem pe tunata asta si acum vreo saptamana dar abia azi am prins-o stationand...in trafic trece ca fulgeru' si n-apuci s-o fotografiezi:D
Interesanta conbinatia de culori bleu+galben,ce se regaseste si in acvila de pe capota:).Iarasi de ramarcat capacul de spay de pe carligul artizanal,precum si asortarea portbagajului suspendat cu...evacuarea sport:lol: . Si binentzeles ca regimurile superioare de viteza impuneau montarea a doua eleroane,unul la limita superioara a lunetei si altul pe capacul portbagajului,ce indeplinesc rolul unuia cu geometrie variabila,aerul cald de la motor fiind difuzat de primul iar in invarteala lui,amestecandu-se cu aerul rece de jos si fiind ingrozit de aparitia celui de-al doilea eleron,se duce imediat sub masina ,creand o teribila fortza de absorbtie,absolut necesara pentru mentinerea bolidului pe sosea:peace: Cheers;), |
Bine k ne-ai zis ce si cum .... dar trebuia sa ne arati numerele sa ne ferim de ea pe strada ca cine stie poate ne prinde si pe noi in invarteala aia ..... :D :D :peace:
|
2 Attachment(s)
nici nu stiu cum sa o numesc :)
|
Hidoasa masina :D Dar nu o poti numi Kitch Tuning ci Kitch Car k in filmul ala K.I.T.T. 2000 la asta se aplica K.C.2006 :D
|
pt dacia pusa de lascarica.....potcoava e cel mai tare accesoriu de tuning
daca ati sti voi cate deastea sunt in d-na Ghica eu unu ma sparg de ras zilnic |
manerele alea de frigider puse pe capota ... rar mai vezi :) ...
|
Nu stiu cati dintre voi ati observat ca fenomenul asa numit"semnul nike pe luneta" ia amploare:lol:.Ma gandeam sa nu fie vre-un club de racing ceva......:lol:
|
e vechi .. semnu cu naichi si boss :)
|
8 Attachment(s)
Din ciclul VIOL DIN CULPA .... Campania mai putine Kitchuri mai multe violuri continua. Avem placerea sa va prezentam
Peugeot 307 cu sigla Daewoo pe stopuri - Credem ca prima iubire nu se uita niciodata in speta Cielo Trabi X 2 - Daca priviti atent in stanga sus costa destul de mult sa te dai cu gargarita este mai ieftin cu masinutza .... dar trabi intra la categoria Basculi :lol: Dacia Galbena ..... NO COMMENT Dacia Neagra ...... NO COMMENT Dacia Albastra - aici este mai greu sa ne dam seama ce se intampla pe mine unu m-a lasat masca :) cred ca este masina lui Chuky :lol: P.S. Cam asta este pt azi promit sa revin si maine seara cu diverse Kitche :D Bonus Somn de voie la tarba este la moda ;) |
hai k masina cu papusa m`a spart =)))))))
|
dar e un cap de papusa :shock: :lol:
dacia albastra e kitch comun , sunt n dacii asa |
dar totusi .. aia cu chuky pe capota ... cred ca e unicat ... :lol:
|
Quote:
|
A, si cand ma mai duc acasa trebuie sa fac niste poza cu o Dacie super:niste flacari facute cu pensula, zici ca tocmai a trecut gradinita pe acolo si i le-a pictat cu pensula, capace in 5000 de culori, ce sa mai...tre sa fac poze!
|
3 Attachment(s)
am mai gasit si eu ceva..... :)
|
a devenit o moda la toate marcile ca partea din fata sa aiba o continuitate si pe spoiler (de obicei pe negru, copyright vw,audi :))... nici dacia s-a lasat mai prejos :)
|
1 Attachment(s)
toba sport :)
|
Quote:
|
Fiat_Uno ... sper ca nu e de la tine ... ca din cate vad eu .. masina e un fiat uno ;)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
fast_racer - Doamne fereste :) ....
Prodiggy - exact ;). ps: daca mai tine`ti minte ... la sprite era un concurs unde castigai o masina "pictat" pe capota cu un cap de leu mi se pare ...(nu vreau sa spun vreo prostie) ...poate nu e kitch dar uitati cum a ajuns :) |
este Renaultul ala de la Dristor ? :D In ce hal a ajuns :lol:
|
frate ce oameni ce dracu a facut sa ajunga asa :(
|
mama , ce ***, chiar erau misto masinile de la sprite, mai ales ca erau si reconditionate in totalitate
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
kitch kitch kitch
probabil sau mai pus...dar le mai pun si eu:D 1. logan tuning...by pucca:D 2. dacia v8 cu motor hemi:) 3. trabantzelul :| |
cred ca bara face mai mult decat tot trabantu :lol:
|
1 Attachment(s)
da-rum-dum-dum
s-a terminaaat cu smecheria... nu ca ar fi prima masina pe care o vad cu jegurile astea de "spinnere"... |
Quote:
|
mai grav este ca am vazut capace dintr-astea pe un Seria 5...:(
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:20. |
- Copyright 2026 4Tuning