![]() |
Re: Masini de gagici
Hai sa-ti spun ceva, nu am nimic cu femeile, dar eu vorbesc de trafic, conducant, de la matiz la transporter prin bucuresti, pot spune ca am si eu acolo un picut de experienta. Exemplu, un coleg de facultate, are un a3, de la intrarea in Bucuresti, pana la mine, a facut 1 ora jumate, in perioada de trafic, eu acelasi drum il fac in orice conditii in 30-40 de minute maxim. Oricine stie sa mearga drept, sau sa bage treapta 1 sa mearga 2 m si sa puna frana. Asta nu inseamna ca te descurci.
Inca ceva, lasa astea cu discriminarea femeilor la volan. Si femeile daca gresesc sa plateasca, sau gata le absolvim de orice vina. Asa cum eu imi asum tampeniile din trafic, asa oricine tre sa si le asume, indiferent de sex. |
usor, usor, nu va aprindeti ca e doar o discutie de principiu...
|
scuze Mustang dar eu conduc in toata tara nu numai in "Slatina"
|
Vezi cum te sperii si tu pe vreun drum pe care mergi si ii trantesti lu ala din spate o frana de-l omori.... nu de alta da cred ca nu stiu din ce motive nu prea iti pasa de ceilalti conducatori
On topic, golf VI, masina de femei 100% |
E Chrysler 300c ... e balena ... se merge pe principiul SUV-ului care asigura protectie sporita (TEORETIC - vorbind din impresiile pe care le au femeile si prostii)
|
ee Sindrom i-mi pasa foarte mult de ceilalti conducatori, chiar extraordinar de mult pentru ca pentru mine masinile sunt niste utilaje mecanice care pot sa te omoare daca nu le tratezi ca atare, si din privinta mea viata mea si a conducatorului auto de langa mine e pe primul loc inaintea oricaror "figuri"
o zi cat mai frumoaa incontinuare |
sunt posesor de 206 si de vapor, si va pot spune ca 206 se descurca bine in trafic, e scurta, o apreciezi bine, depinde si cat de bine conduci, are oglinda dreapa rezistenta :D, cu vaporul e un pic mai greu, dar merge si ala, cu toate ca-i mai lung
deci recomand 206, e destul de sigura, consum ok, se misca binisor, gabarit acceptabil,iar la nevoie merg si 5 persoane in ea |
|
10 Attachment(s)
just for girls ?
|
Imi mentin parerea: SCARBOS! nu stiu cine si-ar bate joc de masinile astea... Cat despre Pi$dEle care prefera masinile roz sunt de parere ca vor sa atraga atentia cu orice pret.
|
Decat roz, mai bine rosu, stimabile domnisoare. ;)
|
sau negru mat :love:
|
Quote:
asta cu atrasu mai mult masina(asa gandesc unele NU generalizez ;)) ...si aici ele se urca in sufrageri pe 4 roti.. si ocupa 4 locuri de parcare...:lol: Quote:
Quote:
|
vw eos....masina perfecta pt femei din perspectiva mea....
|
Quote:
Si, inca ceva... cum poti face asa ceva la Jaggie-ul ala!? :???: |
Evoluzione, iti vand un pont, cu niste vopsea....Sa numai spui la nimeni.
|
some barbie car's
|
Quote:
|
nu i-a dat foc si nici nu i-a indoit tabla, daca ea se simte bine cu florile pe ea, nu vad problema...
|
Aleks ... e cam naspa ideea totusi.
Acum pe bune vorbind, nu ai stramba nasul sa vezi o masina modificata cu flori de "fetita lu' tata" pe ea? N-ai incepe sa zici in sinea ta: "ce taranca..."? Am vazut Tico roz aseara in drumul spre casa. Daca va zic ce volan si ce interior avea n-o sa va creada: puf roz ... Ea, era o tiganca cu botuletu' roz cat Casa Poporului, cu 17 ghiuluri pe maini si 45 de bratari (tinichele) pe fiecare mana. N-avea ce sa rasune din masina decat: manele. A trebuit sa ma duc pe rosu pentru ca mersese 3/4 din distanta in dreapta mea si in fata mea. Efectiv, nu o mai suportam. :) PS: nici cu Ticourile nu se prea pricep unele femei. :lol: Semnal dreapta, manevra la stanga. Era sa dea un taximetrist in ea. :lol: |
Gabi, cazul doi e intr-adevar greu de digerat, cazul 1 insa e chestiune de gusturi, pe mine unul ma lasa rece. Nu mi-as pune asa ceva pe masina daca as fi fata, dar nici nu o consider taranca doar pentru asta.
****** |
da parerea mea e ca fiecare face fix ce doreste cu banii lui/ei
daca x vrea masina roza sa o faca roz etc etc e o vorba,gusturile nu se discuta,dar am toate drepturile sa ma cacao in gusturile tale :)) dar...vorbind serios acum,fiecare are dreptul de a alege atat timp cat e pe banii lui,sau pe la pimp my ride |
Aleks, no hard feelings, tati.
Eu, comparativ cu tine, sunt mai mic si mai "sufletist" (in sensul ca ma oftica multe). |
Am vazut ieri 1 blonda si o bruneta intr-un VW Phaeton , cand sau dat jos din masina am ramas cu gura cascata.... oricum mie mi-sa parut ca le statea bine in masina aia ( oricui ii sta bine in masina aia ).
|
Quote:
|
Quote:
Dar totusi mie imi place polo unei tipe din craiova e negru si cu fluturi colorati8)e fain .. de ce considerati ca daca isi pun flori, fluturi ..e o bataie de joc, .. :rolleyes2 |
am mai spus la cineva...am vazut o gagica(foarte, foarte tare) intr-un polo pink si era foarte ok... putea sa aiba si *** pe el ce conteaza daca astea sunt gusturile proprietarului...
P.S. body, suna cam asa : "Păăăăăpuşeee" - oribil anyway:lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
pt fete mi se pare ok un mini cooper :D ca o fi roz sau nu, depinde de gusturile fiecareia. |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
yyuytuyuyjuy
|
focusu ala e chiar misto :D
|
Fiat 500 (modelul vechi)...o tipa in cluj are unul, restaurat foarte frumos, fara nici o schimbare de estetica...era si un tip cu un 6 cabrio in parcare, pt care nu mai avea nimeni ochi...
|
:lol:
O reclama.. la un fel de sufragerie .... cu acest tip de masina femeile se cred invicibile..:lol: ,>http://www.myvideo.ro/watch/4779504 si inca un video :lol: http://www.myvideo.ro/watch/4779122 :lol::lol: joke.... dar e tare ..no ofense..dar ar trebuie chiar si uni barbati care habar n-au de soferie..sa isi ia una din asta :lol::lol::lol: |
Aporpo de masini de femei, mai trist e ca acum vreo doua saptamani, in timp ce ma benoclam din tramvai la masinile care stateau pe loc, ce-mi sare in ochi, un nene mai negricios, bronzat, + new beetle + floricia de rigoare, numai tin minte culoarea masinii, dar cred ca era un verzui, d'ala mai gay
|
2 Attachment(s)
BMW Z1, le sta bine la tantiile astea?
|
7 Attachment(s)
cred ca si astea intra in categoria masini de gagici
|
Quote:
|