Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Masini de gagici (https://forum.4tuning.ro/28-femei/56843-masini-gagici.html)

Sindrom 11-11-08 14:26

Re: Masini de gagici

Hai sa-ti spun ceva, nu am nimic cu femeile, dar eu vorbesc de trafic, conducant, de la matiz la transporter prin bucuresti, pot spune ca am si eu acolo un picut de experienta. Exemplu, un coleg de facultate, are un a3, de la intrarea in Bucuresti, pana la mine, a facut 1 ora jumate, in perioada de trafic, eu acelasi drum il fac in orice conditii in 30-40 de minute maxim. Oricine stie sa mearga drept, sau sa bage treapta 1 sa mearga 2 m si sa puna frana. Asta nu inseamna ca te descurci.
Inca ceva, lasa astea cu discriminarea femeilor la volan. Si femeile daca gresesc sa plateasca, sau gata le absolvim de orice vina. Asa cum eu imi asum tampeniile din trafic, asa oricine tre sa si le asume, indiferent de sex.

aleks 11-11-08 14:42

usor, usor, nu va aprindeti ca e doar o discutie de principiu...

lavinia_hot 12-11-08 01:17

scuze Mustang dar eu conduc in toata tara nu numai in "Slatina"

Sindrom 12-11-08 08:47

Vezi cum te sperii si tu pe vreun drum pe care mergi si ii trantesti lu ala din spate o frana de-l omori.... nu de alta da cred ca nu stiu din ce motive nu prea iti pasa de ceilalti conducatori

On topic, golf VI, masina de femei 100%

Mustang 12-11-08 09:00

E Chrysler 300c ... e balena ... se merge pe principiul SUV-ului care asigura protectie sporita (TEORETIC - vorbind din impresiile pe care le au femeile si prostii)

lavinia_hot 12-11-08 09:30

ee Sindrom i-mi pasa foarte mult de ceilalti conducatori, chiar extraordinar de mult pentru ca pentru mine masinile sunt niste utilaje mecanice care pot sa te omoare daca nu le tratezi ca atare, si din privinta mea viata mea si a conducatorului auto de langa mine e pe primul loc inaintea oricaror "figuri"
o zi cat mai frumoaa incontinuare

Bytzu 12-11-08 11:15

sunt posesor de 206 si de vapor, si va pot spune ca 206 se descurca bine in trafic, e scurta, o apreciezi bine, depinde si cat de bine conduci, are oglinda dreapa rezistenta :D, cu vaporul e un pic mai greu, dar merge si ala, cu toate ca-i mai lung

deci recomand 206, e destul de sigura, consum ok, se misca binisor, gabarit acceptabil,iar la nevoie merg si 5 persoane in ea

boy_wonder 14-11-08 10:38

https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/97540-pagani-zonda-roz.html :-)

DoDo NSL 14-11-08 14:45

10 Attachment(s)
just for girls ?

Claudia 14-11-08 14:51

Imi mentin parerea: SCARBOS! nu stiu cine si-ar bate joc de masinile astea... Cat despre Pi$dEle care prefera masinile roz sunt de parere ca vor sa atraga atentia cu orice pret.

Mustang 14-11-08 15:19

Decat roz, mai bine rosu, stimabile domnisoare. ;)

Sasha 14-11-08 15:25

sau negru mat :love:

bodyspeed 14-11-08 16:54

Quote:

Originally Posted by -Claudia- (Post 1863688)
Imi mentin parerea: SCARBOS! nu stiu cine si-ar bate joc de masinile astea... Cat despre Pi$dEle care prefera masinile roz sunt de parere ca vor sa atraga atentia cu orice pret.

e da...dar ce ai cu rozu.. :???:
asta cu atrasu mai mult masina(asa gandesc unele NU generalizez ;)) ...si aici ele se urca in sufrageri pe 4 roti.. si ocupa 4 locuri de parcare...:lol:
Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1863728)
Decat roz, mai bine rosu, stimabile domnisoare. ;)

spune asta si domnisoarei din suv..:lol::lol:..ca nu iti place
Quote:

Originally Posted by !Sasha (Post 1863733)
sau negru mat :love:

eeee, si lucios..,

dogy_10 14-11-08 19:35

vw eos....masina perfecta pt femei din perspectiva mea....

Evoluzione 14-11-08 20:18

Quote:

Originally Posted by DoDo NSL (Post 1863685)
just for girls ?

Scarbos...
Si, inca ceva... cum poti face asa ceva la Jaggie-ul ala!? :???:

Sindrom 14-11-08 21:56

Evoluzione, iti vand un pont, cu niste vopsea....Sa numai spui la nimeni.

darck_angel64 14-11-08 22:59

some barbie car's

Claudia 15-11-08 00:27

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1863889)
e da...dar ce ai cu rozu.. :???:
asta cu atrasu mai mult masina(asa gandesc unele NU generalizez ;)) ...

Sa-ti dau un exemplu, sa intelegi despre ce vorbesc. Inc artierul meu apare acum cateva luni o pisica(BMW e36) neagra, tunata. Hmmm... mi-a atras privirea, ma uitam la ea mereu cand treceam (masina fiind parcata). Intr-o zi am vazut la volan o femeie... si mi-am zis: daca a facut-o ea, bravo ei! La cateva zile dupa, in aceeasi parcare, aceeasi masina... femeia isi pusese amprenta: a lipit ea cateva floricele pe haion, ca nah... tre` sa se vada ca e femeie! Mi se pare de k*t................ Femeile tind sa isi "personalizeze" masinile in cele mai stranii moduri: ok, le inteleg ca nu le duce capu` mai mult, dar cum sa iti bati joc de o masina aranjata? :cry:

aleks 15-11-08 03:43

nu i-a dat foc si nici nu i-a indoit tabla, daca ea se simte bine cu florile pe ea, nu vad problema...

Mustang 15-11-08 08:19

Aleks ... e cam naspa ideea totusi.
Acum pe bune vorbind, nu ai stramba nasul sa vezi o masina modificata cu flori de "fetita lu' tata" pe ea? N-ai incepe sa zici in sinea ta: "ce taranca..."?

Am vazut Tico roz aseara in drumul spre casa. Daca va zic ce volan si ce interior avea n-o sa va creada: puf roz ...
Ea, era o tiganca cu botuletu' roz cat Casa Poporului, cu 17 ghiuluri pe maini si 45 de bratari (tinichele) pe fiecare mana. N-avea ce sa rasune din masina decat: manele.
A trebuit sa ma duc pe rosu pentru ca mersese 3/4 din distanta in dreapta mea si in fata mea. Efectiv, nu o mai suportam. :)
PS: nici cu Ticourile nu se prea pricep unele femei. :lol:
Semnal dreapta, manevra la stanga. Era sa dea un taximetrist in ea. :lol:

aleks 15-11-08 11:03

Gabi, cazul doi e intr-adevar greu de digerat, cazul 1 insa e chestiune de gusturi, pe mine unul ma lasa rece. Nu mi-as pune asa ceva pe masina daca as fi fata, dar nici nu o consider taranca doar pentru asta.

needBrain 15-11-08 13:08

da parerea mea e ca fiecare face fix ce doreste cu banii lui/ei
daca x vrea masina roza sa o faca roz etc etc
e o vorba,gusturile nu se discuta,dar am toate drepturile sa ma cacao in gusturile tale :))
dar...vorbind serios acum,fiecare are dreptul de a alege atat timp cat e pe banii lui,sau pe la pimp my ride

Mustang 15-11-08 14:59

Aleks, no hard feelings, tati.
Eu, comparativ cu tine, sunt mai mic si mai "sufletist" (in sensul ca ma oftica multe).

AdiZeL 15-11-08 15:31

Am vazut ieri 1 blonda si o bruneta intr-un VW Phaeton , cand sau dat jos din masina am ramas cu gura cascata.... oricum mie mi-sa parut ca le statea bine in masina aia ( oricui ii sta bine in masina aia ).

Sasha 15-11-08 17:30

Quote:

Originally Posted by AdiZeL (Post 1865690)
( oricui ii sta bine in masina aia )

daaaa, mai ales unui burtos libidinos de 50 de ani, care mai striga si "Papusaaaa" dupa pustoaicele de pe strada.... ce imagine de vis:>

bodyspeed 15-11-08 17:45

Quote:

Originally Posted by !Sasha (Post 1865917)
daaaa, mai ales unui burtos libidinos de 50 de ani, care mai striga si "Papusaaaa" dupa pustoaicele de pe strada.... ce imagine de vis:>

Rectifica te rog .. suna ceva de genu : Pepuşăăăăă :lol::lol: .. au ei o alta pronuntie derivata din limba materna a noastra cu un accent din limba lor :lol:insuportabili..si plini de fiţe .. ;)
Dar totusi mie imi place polo unei tipe din craiova e negru si cu fluturi colorati8)e fain .. de ce considerati ca daca isi pun flori, fluturi ..e o bataie de joc, .. :rolleyes2

Sasha 15-11-08 17:47

am mai spus la cineva...am vazut o gagica(foarte, foarte tare) intr-un polo pink si era foarte ok... putea sa aiba si *** pe el ce conteaza daca astea sunt gusturile proprietarului...

P.S. body, suna cam asa : "Păăăăăpuşeee" - oribil anyway:lol:

dogy_10 15-11-08 18:13

Quote:

Originally Posted by !Sasha (Post 1865917)

probabilitate sa vezi un cocalar in genu ala de masina e mica....pt ca, cocalarii nu arunca banii pe vw.....tre sa fie bemveu, mertzan sau cel putin un haudi....iar faza cu floricele pe masina nici mie nu mi se pare aiurea, atata timp cat e pe o masina de fete, gen polo, mini etc......dar pe o pisicutza tunata e cam aiurea

AdiZeL 15-11-08 18:25

Quote:

Originally Posted by dogy_10 (Post 1865991)
probabilitate sa vezi un cocalar in genu ala de masina e mica....pt ca, cocalarii nu arunca banii pe vw.....tre sa fie bemveu, mertzan sau cel putin un haudi....iar faza cu floricele pe masina nici mie nu mi se pare aiurea, atata timp cat e pe o masina de fete, gen polo, mini etc......dar pe o pisicutza tunata e cam aiurea

Ce bine zici , dar merge si pe o pisicutza tunata floricele adica fiecare cu gusturile lui :P

Anka Blonda 15-11-08 19:12

Quote:

Originally Posted by dogy_10 (Post 1865991)

cocalarii arunca banii pe orice e nou si "uaaaaau" nu conteaza daca e bmw,audi,vw sau mercedes...
pt fete mi se pare ok un mini cooper :D ca o fi roz sau nu, depinde de gusturile fiecareia.

momo 16-11-08 10:43

Quote:

Originally Posted by Anka Blonda (Post 1866105)
cocalarii arunca banii pe orice e nou si "uaaaaau" nu conteaza daca e bmw,audi,vw sau mercedes...
pt fete mi se pare ok un mini cooper :D ca o fi roz sau nu, depinde de gusturile fiecareia.

couper S red brilliant :-P

Claudia 16-11-08 11:07

Quote:

Originally Posted by momo (Post 1866966)
couper S red brilliant :-P

DAAAAAA :love:

Strainger 16-11-08 11:11

2 Attachment(s)
yyuytuyuyjuy

needBrain 16-11-08 17:16

focusu ala e chiar misto :D

Korne 16-11-08 20:57

Fiat 500 (modelul vechi)...o tipa in cluj are unul, restaurat foarte frumos, fara nici o schimbare de estetica...era si un tip cu un 6 cabrio in parcare, pt care nu mai avea nimeni ochi...

bodyspeed 16-11-08 21:03

:lol:
O reclama.. la un fel de sufragerie .... cu acest tip de masina femeile se cred invicibile..:lol: ,>http://www.myvideo.ro/watch/4779504
si inca un video :lol: http://www.myvideo.ro/watch/4779122 :lol::lol: joke.... dar e tare ..no ofense..dar ar trebuie chiar si uni barbati care habar n-au de soferie..sa isi ia una din asta :lol::lol::lol:

Sindrom 16-11-08 23:51

Aporpo de masini de femei, mai trist e ca acum vreo doua saptamani, in timp ce ma benoclam din tramvai la masinile care stateau pe loc, ce-mi sare in ochi, un nene mai negricios, bronzat, + new beetle + floricia de rigoare, numai tin minte culoarea masinii, dar cred ca era un verzui, d'ala mai gay

Evoluzione 17-11-08 07:58

2 Attachment(s)
BMW Z1, le sta bine la tantiile astea?

Strainger 14-12-08 18:27

7 Attachment(s)
cred ca si astea intra in categoria masini de gagici

Mustang 14-12-08 19:56

Quote:

Originally Posted by Strainger (Post 1920724)
cred ca si astea intra in categoria masini de gagici

American Muscle-ul nu are ce cauta ROZ...

All times are GMT +2. The time now is 05:51.

- Copyright 2026 4Tuning