![]() |
buei matizar :P stai la coada nu vezi ca mai sunt si alti giganti la coada ? :P
|
1 Attachment(s)
pls si a mea !! pls!!!!!!!!
:cry: :cry: :cry: sa vad ce iese ... prin \"magia\" voastra ... |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Daca ai spus ca ii lucrezi masina .. pai fa-o mey tata si expune-o la \"various\" ca sa vedem si noi |
3 Attachment(s)
mi-o modificati si mie maeshtrilor?
care poza vreti voi numa va rog pastrati culoarea originala daca se poate daca nu cum vreti voi... |
Re:
Quote:
happy to do it....oradea rullz :peace: |
v-am pus si eu niste poze cu viitoarea mea masina dar nu se apuca nimeni de ea. :( Hai va rog baieti, sa-mi fac si eu o idee ! :wink:
|
boss-ule....pozele sunt foarte grele..nu am putut sa fac nimik....sorry....am si niste probleme cu scoala....si trebuie neaparat sa fac si loganul.masina de concurs am ratat-o si pe ea....akum nush....chiar nu mai incearca nimeni?
|
putintica rabdare sa terminam cu loganul ..
pai .. design team`u ..vad ca .. nu misca nimic, gen xxdadixx , kickass : / |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Am facut eu ceva la Bora... nu m-am straduit ft mult....
|
mai serios de ce vreti doar cei din design team sa prepare masinile/ nu vedeti ce \"lista de asteptare\" s-a facut pe aicea? e chiar ridicol! ei si ce-i daca posteaza cineva care nu e in design team? poate face o lucrare mai proasta...asta este...dar mai face si altu, poate o face si el proasta, da mai bine lucrare proasta decat lucrare inexistenta, cat o fi de proasta lucrarea, totusi macar isi face omu o idee....
|
Decizia in acest caz ii apartine lui Sant0s .. momentan el a zis NU
Yo ii respect decizia si nu modific nimik .. daca el o face .. e altceva |
mersi pt varianta ta pt bora... imi place ideea... e buna... mersi again
|
Topic redeschis !
Sa zicem ca s-a mai conturat cat de cat echipa ... atunci hai sa ne punem si de treaba :) Va rog.. cei care puneti pozele, incercati sa aveti pozele cat mai clare,pe masinile personale (nu luate de pe net),rez de la 800x600 in sus, unghiuri relativ bune (nu jumatati de masina,poze de sus,...) Nu ne aruncati masini peste masini pt ca astfel nu va vom putea raspunde la solicitari. Cam asta ar fi de spus ..... Numa` bine |
detman si bennygalea v-as ruga sa aveti rabdare si va promit ceva frumos...
|
Re:
Quote:
|
2 Attachment(s)
Pentru bennygalea:Am vrut sa fie mai simpla
-lasata mai jos -prelungirea capotei peste faruri -modificat spoler fata(intercooler,plasa,marit putin) -grila modificata -un singur stergator ca la masinile sport :) -geamuri ionizate -am pus kilometrajul,turometrul pe parbriz(nush cum se cheama exact) -scos barile de plastic de pe spoilerul fata-spate si usi -prag -am facut-o in 2 usi -am scos manerele -vopsea albastru perlat Am vrut sa ii pun un eleron elegant dar nu se potrivea.Nu e cine stie ce...sper sa iti placa..bafta :wink: |
ce s-a mai marit design-team-ul ma bucur pt tine Maskt bv tie mestere tine-o tot aja :wink: :lol:
|
Re:
Quote:
|
2 Attachment(s)
:roll:
|
2 Attachment(s)
detman sper sa iti placa..
-spoiler fata -jenti -prag -spoiler spate -scos manere usi -scos aerisirea specific daciei :) -oglinzi -geamuri fumurii -interior viisiniu |
:shock: :shock: belea asta a lui Detman ....... bv Maskt ...... dar vezi k pe cauciuce screi Dunlop in oglinda no offence ...
|
bravo maskt ;) bine punctat de Kolegu ; chiar si umbra de sub masina puteai s'o faci astfel incat sa nu depaseasca rotile..
si nu era nevoie sa unesti spoilerul de caroserie... in rest o linie placuta! |
aveti dreptate baieti cu scrisul de pe cauciucuri...cand am pus accesoriile pe masina o intorsesem invers ca si cand ar fi avut volanul pe dreapta(cred ca inteleeti ce vreau sa zic)
Nu prea am pus accent pe detalii :oops: |
sal
2 Attachment(s)
mai car.....:)
|
2 Attachment(s)
:lol:
|
mersi mult maestrilor ( MASKT, TNG, ANDREY 2003)imi plac ambele variante tineti-o tot asa ca sunteti tari
daca mai are cineva timp ashtept cu nerabdare |
:))
hahahahaha ddi ce naibaaaa am si precizat vreo 2 pagini in urma ca am una super de la dadi si as mai vrea ceva nou :))))))) oricum ms de promptitudine :oops: :oops: :roll:
|
nu se ocupa cineva si de matizu meu ? :(
|
uite bora te bennygalea
:arrow: https://www.4tuning.ro/forum/download.php?id=63024 sper sa iti placa |
Re:
Quote:
daca nu-s alea .. mai pune-le odata :wink: |
momentan nu am decat altele facute cu telefonu
o sa fac zilele astea altele. |
1 Attachment(s)
Pentru minskul meu se poate ceva sa-l faca sa arate mai civilizat?
carene...ceva nu stiu... schimbat culoare... |
1 Attachment(s)
sa nu crezi ca fac mijto de tine,dar mie imi place culoarea roz...
ti-am facut si janta spate neagra ca aia din fata |
1 Attachment(s)
pot sa ma inscriu si eu la un tuning?? :poke: :mrhappy:
|
1 Attachment(s)
am pus din mai multe unghiuri...care e mai usor de facut....
si ala e tiganu'...cainele blocului si nu am reusit sa-l fac sa se miste de acolo :roll: multumesc anticipat :bunch: :wave: |
Mai baieti cum reusiti voi sa faceti astea???
Apropo daca se mai indura cineva vreau niste carene...de ce moto vreti voi...o sa mai de doamne-ajuta...chiar o sa ma iau dupa ce faceti voi aici. PS...e draguta roz....da nu tocmai pe gustul meu:) |
1 Attachment(s)
salut baieti, si eu is roman, ca urmare ... va rog si eu un tuning virtual.
si ca sa fiu in adevaratul sens al cuvantului roman : pleape pe ambele faruri ca si cel dreapta in monitor, stanga al masinii :) .... grila aia de radiator sau cum ii zice cu plasa (neagra sau argintie... cum credeti voi ca da mai bine), conturul grilei respective ca la versiunile mai scumpe tot culoarea caroseriei... o capota din carbon, un spoiler si daca e sa ma intind niste neoane :) in rest ce sa va mai zic, spor la munca .... multumirile si felicitarile anticipat ! :wink: |
De acum inainte toata lumea care face Virtual Tuning poate sa lucreze si aici
Lucrari frumos si curat Multa bafta ! |
| All times are GMT +2. The time now is 20:05. |
- Copyright 2026 4Tuning