![]() |
Re: skoda meeting
baieti va anunt ca sunt in tratative cu un baiat din craiova pentru a ne face niste modele de stikere ideea este urmatoarea stikerul o sa ilustreze conturul masinii voastre faiba, octavia tour, otavia 2 s.a.m.d. si dedesupt skoda-club.ro pentru ca dupa cum bine stiti noi cei de pe 4 tuning avem un parteneriat bun cu cei de pe skoda-club.ro vineri o sa obtin o imagine finala cu cel pentru mine si daca va place o sa facem pentru toti. eu oricum il fac pentru mine.
Sper ca cei din Skoda-club.ro sa nu se supere ca nu voi pune stikerul lor dar mi se pare putin cam prea mare pentru exterior insa am ales sa fac unul mai mic mai finut dar tot cu skoda-club.ro |
astept sa vad cat de mic e...
daca e mic...mic...vreau si eu |
doar edi are ceva de spus in legatura cu stikerul? nimeni altcineva.....:ooops:
|
Frumos era sa avem toti acelasi model de sticker nu 10 feluri , dar fiecare e liber sa aleaga.
Nu am mai vazut nici un club sa aiba zarzavat de stickere. Parerea mea. |
eu astept sa vad cum o sa fie cel car il astepti de la tipu din craiova :P
|
da ma stef dar totusi e mult prea mare!!!! eu nu am unde sa pun stikerul ala sincer e mult prea mare...
|
Nu prea vad eu mare legatura intre stikere si intalnirea Skoda. Se putea face topic separat. Sau se putea discuta despre o eventuala intalnire a Skodarilor maine si/sau duminica. Eu voi fi acolo maine si probabil si duminica. In prima zi in calitate de concurent SPL la Trofeul pasionatului. Voi sta acolo toata ziua deoarece am de gand sa trag si poze cu tot ce este de fotografiat si sa vad tot ce este de vazut, sa vorbesc cu unii expozanti etc.
Pentru cei care vor veni: poate ne vedem acolo. Pentru ceilalti: voi uploada imagini si voi include link. |
am auzit zvonuri de o intalnire pe la jumatatea lui noiembrie?!? :rolleyes2
|
inca nu e nimic stabilit...sa vedem...
|
de data asta vin si eu...
|
pai chiar ar trebui ca nu am vazut masina de vrun an poate si mai mult :lol:
|
aham...dar hai sa gasim o data convenabila pt toata lumea sa ne intalnim!
sa fie in weekend si spre sfarsitul lunii! |
in momentul de fata se voteaza pe skoda-club.ro data intalnirii , urmand ca dupa definirea acesteia sa se voteze locatia.
|
SAMBATA 15.11.2008 VA AVEA LOC INTALNIREA POSESORILOR DE SKODA. LOCATIA: PIATA CONSTITUTIEI, ORA: 15 VA ASTEPTAM
|
eu imi anunt de pe acum prezenta si sper sa fie cati mai multi posesori si iubitori de skoda.
|
eddycdk - prezent!
|
hai edy ca abia astept sa vad masinuta:D
|
http://www.skoda-club.ro/intalniri-s...4940/#msg54940 aveti aici toate detaliile;)
|
Nu stiu de ce s-a ales o ora asa tarzie...fiind si inainte de un examen ma indoiesc ca voi putea ajunge. Sorry. Sa postati imagini!
|
nu prea inteleg nimik de pe acel forum...central ne anunti cand va fi intalnirea, DATA SI ORA...;) si locatia :-P
|
Quote:
Vezi ca mai este un model de sticker cu sigla Skoda-Club.ro http://www.skoda-club.ro/anunturi-im...club-ro-!/330/ |
ora 15 piata constitutiei , 16-16:30 plecarea spre local unde va fi masa si dansul .
|
Quote:
|
da te trec pe lista deci? :P 15 ora 15:)) :lol:
|
Quote:
|
incerc si eu sa vin.tre sa negociez cu nevasta :)
|
Quote:
|
pai chestia e ca se face plecare la un restaurant dupa in 5 minute o sa afisez eu toate detaliile
;) |
Ora 15 - Piata Constitutiei (laudat cu masinile, incercari de reparatii moca, etc)
Ora 16:30 - Restaurant Excalibur (mancare, bautura, etc) Ora 19 - Plecarea (pupaturi, schimb de adrese, telefoane, etc) acesta este programul va rog sa confirmati cei care vreti la restaurant maine cel tarziu sa stiti |
poze nimik????????????????
|
|
felicitari pt poze...cat despre comment-uri...super tari!
am retrait clipele cu placere! ;) |
o noua intalnire data 13 decembrie
http://www.skoda-club.ro/intalniri-s...ecembrie-2008/ |
Avand in vedere ca se apropie sarbatorile vreau sa va urez un An nou mult mai bun decat cel care se termina,criza financiara sa nu va afecteze,sa aveti parte de multa sanatate si impliniri si...restul il faceti voi!Sarbatori fericite!
|
Duminica 21.12.2008 , Meeting Constanta in parcare la KMY's Mamaia . Asteptam cat mai multi skodisti ;)
|
Quote:
a venit un pic de lume? :rolleyes2 |
|
Va salut si va urez un an nou cat mai bun!!!
|
vine cineva la vw meeting pe data de 17 ianuarie?
|
Cand se face o adunare de skodisti si la Iasi? spun asta pt ca nu prea am auzit de intalniri de genu asta pe aici.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:35. |
- Copyright 2026 4Tuning