![]() |
Re: Logan 1.6 Ambition vs. Cielo Executive
Quote:
si dak aparea loganul in 95 in locul la cielo si aparea acum cielo tot la fel ziceai? si cielo il tunau dak era sa iasa pe piata in locul loganului e cineva de acord q mine????? |
sunt de acord da eu nu compar un logan tunat cu un cielo normal
amandoua sa fie normale.Deci revin l aintb mea.Aveti o poza cu un cielo tunat? |
Quote:
|
bn ms o sa caut
|
|
Da ai dreptate e super marfa!!!:D:D:D
|
orice ar fi as alege Cielo,loganu nu mi se pare masina,orice altceva,insa nu masina
|
loganul face executivul si aici vorbesc deespre loganul de 8 v nu cel de 16
si mie imi place mai mult loganul cielo nu mi se pare asa de fiabil.si in plus e un model din 95 la care s-au pus foarte putine. scuze dak am deranjat pe cineva. e parerea mea si mi-o mentin!!!!!!!!!!!! |
Quote:
Intr-adevar , orice altceva decat masina ... dar despre Passatul tau ce se poate spune?:) As alege Logan fara sa stau pe ganduri in dauna unui Cielo ( nu stiu daca am mai scris pe aici) |
Eu merg pe Cielo...sincer este mai frumoasa si la estetic decat Loganul ..la motor..sunt cam aceleasi caroserie grea...motor mic..!Logan 1.6 VS SuperNoca 1.4?Eu ma bag pe SuperNova...face si Cielo si Loganu!Caroserie usoara..motor mare!
|
imi place cielo dupa parerea mea e o masina mai buna ca multe masini de firma, u mare minus care il are e ca nu are nimik schimbat de cand a aparut si pana acum(estetic), singurele lucruri pt care as alege un logan in favoarea unui cielo sunt: spatiul mai mare cel putin in spate si computerul de bord:D
|
Quote:
|
Ma refeream ca au pus motor destul de puternic cei de la Dacia pe SuperNova pentru caroseria usoara care o are...si tocmai de asta este masina rapida ... .Loganul...sa zicem ca au scos co masina pentru familie. din punct de vedere al spatiului pe care il are...dar dinpunct de vedere al consumului..este masina de Duminica..sa iesi cu ea odata pe saptamana!Consuma enorm parerea mea!Nu este masina pentru Romania la preturiile actuale are carburantului care sunt!
|
dar care e o masina pentru Romania?Parerea mea este ca vorbesti ca sa nu taci , am si Logan si sunt f multumit de el , ce-i drept 1.5 DCI , dar stiu baieti cu logane 1.4 si 1.6 care nu se plang de consum .... dc oare?
|
Pai omu` dupa ce s-a ars...ce sa mai zica..ca nu-i place?1.5DCI consuma destul de putin ..are si un tov de-al meu si consuma putin!Dar cum poti sa spui ca 1.6 si 1.4 benzina mananka putin..este absurd...Super Nova si Solenza mananka 5,5 drum lung si 6,5 pe oras la caroseria usoara pe care o au!SI namilei de Logan vrei sa zici ca ai mananka motorashul ala putin?Mai intereseaza-te si afla...!Am fost cu un logan 1.4 era cu a 3-a la 3000 de turatii si ai arata consumu 10,8!
|
Scuza-ma k iti spun,obraznick,consumul se ia in functie de sofer si poate sa aunga undeva unde nu te astepti la toate motorizarile dacia-renault(12,13%) si dci poate ajunge la un comsum mare in ture ;concluzia e cat de tare bagi piciorul in acceleratie.Inceark si u putin si o sa-mi dai dreptate.Iti spun asta in calitate de sofer,dar si in calitate de mecanic auto.
|
Asta este evident maxi...daca bagi picioru` in acceleratie ca dobitocu ai un consum mare cum se spune..mersul sport!Dar,nimeni nu ma poate comvinge ca un Logan 1.4 sau 1.6 benzina nu mananka mult pe oras sau in afara fata de alte masini de serie..fie ele straine sau chiar romanesti (Dacia Berlina) pentru ca este caroseria prea grea pentru motorasul ce este pe ea!Asta este concluzia mea...eu am prieteni care au Logan-uri 1.4 si le mananka enorm ...si merg modest cu ea...oamenii au recunoscut ca este o masina care nu isi face banu si mai mananka si mult pe deasupra..acum vor sa le vanda..masini luate de 1 luna - 2!Macar oamenii au recunoscut ca au luat teapa!Multa bafta!
|
prietenii aia ai tai nu stiu sa mearga cu masina.si sa stii ca loganul nu e o masina grea,e chiar f usoara pt clasa ei,are intre 980 si 1045 kg in functie de echipare.
|
Daca ar fi o masina usoara nu ar consuma 11-12L pe oras fata de o Solenza sau o SuperNova care mananka 7L pe oras!In fine..dupa cum am mai zis...omu` dupa ce s-a ars si a fost incantat ca ia Logan in rate...ca 90% sunt luate in rate ...ce sa mai zica?Iese cu ea de cat cand este zi de salariu...!
|
am citit un sfert din posturile de aici si pot spune ca m-am distrat chiar. loganul este ceva ... fata de dacia de acu 10 ani. cielo nu a fost modificat pt. ca a avut succes. Si in caz ca nu stie careva in polonia s-au fabricat si se fabrica in continuare cielo cu abs si dublu airbag. eu am cielo din 95 si sunt foarte multumit de el. are vreo 500.000km cu motor facut la 250.000km, service tot ce probleme a avut a fost facut la service-ul autorizat daewoo (cu pile o reparau aia cum trebuia k altfel furau de pe masina si puneau piese mai uzate decat cele care erau pe masina). A fost la un singur propietar din 95 pana acu cand am luat-o eu si pot sa spun ca sunt foarte multumit de ea, fac 120km aproape zilnic si la viteza se comporta excelent. si pot spune ca cielo gle mananca pamantu pt. motoru care-l are. Logan nu am condus si nici nu vreau sa conduc ca mi-e frica sa nu se strice ceva si sa ma puna proprietaru sa platesc :D. am spus de masina mea ca un simplu exemplu ca nu aveam altu. In romania nu se pun airbaguri si abs la cielo deoarece romanu e prea avar. si loganul este ce-a mai ieftina si ce-a mai varza masina de la renault. si daca as avea 8000eu nu mi-as lua logan, as prefera sa-mi iau masina sh din afara cu mult peste logan sau si din tara cu toate ca ar avea in jur de 10 ani. si masina sincer cati dintre noi care suntem destul de tineri maxim 30 de ani si-ar cumpar o masina sa o tina 30 de ani? nici 10 ani nu ar tine masina aia.
|
Quote:
|
Am logan de 1,4 de 2 ani si afara peste 6.5 si in orash 9,5 litri nu mi-a luat niciodata. De obicei merg pe consum de 8-8,5 in orash si 6 afara. Deci cine nu are logan ciocu mic :P
|
Lol..."cine nu are ciocu` mic"!Nici nu miash dori sa am asemenea autotren in curte...este copaia mare..care consuma o groaza de benzina si in acelasi timp si buzunaru!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
merge ? |
Quote:
Cat despre Golan,computer de bord rulzz,controale la intamplare puse,scaune shitty;Cielo interior de tot cacatul,scuzati-mi expresia(sant roman trebuie sa ma exprim),optiuni in Ro la fel,insa tinuta drum rulzz(ca-i frumoasa nu ma bag ca nu bag decat benzina in gaura aia de rezervor) |
ca sa stii si tu kerosenul nu arde intr-un motor cu 4 timpi - necesita o camera de combustie cu o presiune foarte mare (vezi turboreactor sau turbopropulsor) ..... benzina de aviatie da, aia se poate folosi dar in concentratie mica deoarece are cifra octanica foarte mare ..... concluzia o poti trage tu .....
|
Desigur.E o absurditate ce am spus,si repet pentru toti care nu s-au prins inca:)
Mesajul era ca cele 2 nu trebuie judecate dupa performantele din liniute,drifturi,imbunatatiri,sau clotopeii de pe oglinda retrovizoare.Treziti-va si aduceti-va aminte ce conduceti,senzatii tari se pot incerca cu volanul in fata calculatorului(referinta catre posesorii celor 2 tipuri).Si daca vreti viteza si senzatii tari,apucati-va de parasutism. Si Cielo ma omoara la consum in oras,nu stiu ce face Loganul,ma rog mai e si varianta GPL.Numai bine. |
Quote:
Quote:
|
@siadimet: Eu cred ca e corect sa spui ce modificari ai la loganul ala decat sa racolezi "victime" cu cielo-uri stock. Mai am ceva de lucru la cielo si iti voi onora invitatia.
|
sunt doar niste masini de cacat,nu stiu de ce va agitati atata pentru ele.N-are rost.
si la 10l de benzina 1 litru kerosen face minuni,incearca daca esti chiar asa bagat in racing.Merge pe harbu de 1300 ,pe sn trebuie sa mearga cam pe orice. shi la stabilitate in curbe tot nu ma convingi edit: posteaza o singura data si la obiect :!: |
o sa vina cupa logan anul viitor la buc pe circuitul stradal si atunci o sa ne lamurim. oricum nu inteleg de ce la loganurile de cupa nu au modificat deloc motorul, au modificat suspensile si lau lasat sa se tarasca cu motorul stock:-P
aaaa......mai vb cineva mai la inceput de cielo ala "sei" ce rupea tot pe la curse, ala avea schimbat motoru si daca comparam chesti din astea cred ca ati vazut toti loganu s2000 as vre sa vad cielo ala super tare in linie dreapta, concurand cu loganu s2000 pe niste serpentine. edit: posteaza o singura data si la obiect:!: |
deci tu tot bati campii cu kerosenul ... deja devii penibil .... ti-am raspuns odata ce si cum dar continui pe aceasta ineptie .....
postatzi si voi intr-un singur topic ... indeea sa fie concentrata sa se poate discuta , nu mai postati vreo N posturi majoritatea fara nici un sens. Cielo lui SEI exista si merge de rupe , Dacia D2000 este doar un proiect si niste poze pe net .... |
Quote:
cat despre stabilitate,la cursa de pe 1 septembrie,de drift si indemanare,la grupa mea nu m-a batut nimeni,si la general m-a intrecut doar alecsm cu mustangul.deci am fost locul 2 la general intre multe masini printre care:audi tt,audi a4,dacia wrc,dacia sgm,cateva vectra,si cum spuneam,mustang. 2 uite aici clasamentul de la drifthttps://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=21473&page=30 3 logan s 2000 chiar exista.masina lui sei nu mai e de mult cielo.vorbeam de masini care au motorul original,eventual cu modificari.si oricum nu e o masina de laudat pt ca nu a mai castigat nici o cursa la grupa lui de mult timp.la galati anul trecut l-a intrecut kwx-ul de 5 ori,si pe aeroport l-au intrecut rau si ceki cu leon-ul diesel si dog-ul cu kadett-ul. |
Punctul 1 toate masinile enumerate mai sus sunt de grupa B cel putin si toti iti dau mult in fata.
Punctul 3 cauta pe forum ca s-a discutat dsepre aceasta masina, este un proiect si se doreste omologarea unei clase de 2000cm aspirate, este un unic exemplar aflat in teste, oricum masina a fost facuta in Franta si nu are nici o legatura cu Dacia din Romania. Legat de masina lui SEI - este un tuning in adevaratul sens al cuvantului cu un swap al motorului - de ce ....pentru ca se poate - asta e "mostenirea Opel" si continuand cu imbunatatiri vizibile ale dinamicii masinii, ca in ultima perioada succesele s-au mai diminuat datorita concurentei e altceva insa sa fii sigur ca la aceasta masina se lucreaza si va veni "tare din spate", daca vrei sa vezi cum "stai" contacteaza-l pe proprietar si mai departe vezi tu. |
Quote:
|
din cate vad aici s-a deviat mult de la discutie nu am citit tot threadu dar ca sa ma decid nu-mi treb decat 2 sec : cielo si logan stock aceleasi motorizari aceleasi optiuni aleg clar cielo
@siadimed : uite unde era lupul dintre oi in logan :)) nu te supara pe mine dar loganul nu arata a masina de curse nici dak ii tai acoperisul si juma din porbagaj !! cat despre calitatile tale de sofer nu le contest ca nu te cunosc ... dar o sa-mi permit sa iti recomand a schimbi masina :D dak tot te dai la curse si te asigur ca o sa ai cu totul alte performante sper sa mi se accepte parerea mea de necunoscator si sa nu ma injurati (proprietari de golani) |
Cielo 1.5 16 valve 90 CP da rusine la Logan 1.6 si la Solenza. Cred ca si la SuperNova (vorbim de masini nemodificate aici).
Dupa ce am pus anvelope pe 15" si cauciucuri 195/60 s-a cunoscut o plecare mult mai buna si un avantaj infim al filtrului sport (mai mult zgomot). In plus masina se comporta super bine cu OMV Carrera 100. In ziua de azi presupun ca Cielo isi ia bataie de la un Logan 16 valve cu care am mers zilele trecute si trage chiar bine, desi n-are parca fortza unui Cielo. Poate unde si n-am mai mers de mult cu Cielo pentru ca l-am vandut. Se da cineva cu un Opel Vectra A 2000 8 valve 115 CP ??? (glumesc mai..., nu caut victime sigure ;) ) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:42. |
- Copyright 2026 4Tuning