![]() |
Re: AMALGAM
mah mie nici nu mai imi vine sa intru pe net cind vad ca nu-i nimeni.totzi la oras,o dat caldura si terasele.nah e de intzeles.
|
So scumpit curentu de aia nu mai scrie nimeni:))
|
ba da ce oameni .....ce oameni .....
|
ati fost in soho........ ce beton a fost plinde fete frumoase theabsolutesound cred ca ai fost in renne nu ??
|
Quote:
|
Voi atzi vazut micii aia din piatza de mashini? aia numa mici nu sunt :lol: da sunt buni de numa
|
Quote:
|
puneti niste poze sa vedem si noi
|
is cam cit o jucarie ce le place la femei.ha,ha.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
bha.....da se mai vand masini in piata aia de mici?..... ar trebui sa ii zica piata de mici....:D
|
duminica cind ma duc in piatza o sa intreb ce extrase are micu?si daca nu-i full option nu imi cumpar.sa mor io.
|
este shi carnatz pentru pretentzioshi...shi fripturi de zici ca o taiat porcu in doua shi jumate l-o fript shi tzi-o pus tzie pe farfurie.
|
mah hai sa va zic!eu tot vorbesc cu voi aici dar nu va cunosc pe ttotzi.pe tekin si calin si pe adi ii stiu.ce masini avetzi sa stiu sa va salut cind ma vad cu voi pe drumuri.mai il stiu pe rcs dar nu sint sigur.cred ca el are clio ala sport cu nr hcy?
|
da el ii unu cu ochelari nu e bulangiu ala ai grija hihihi :) glumesc
|
@AR33COP: da... eu am Clio ala. ;)
@Tekin:STF !!:lol: |
oai ce ploua
|
Io am dacie portocalie :lol: (asa stie Tekin mashinile :P)
|
lasa ca stii tu mai bine.....vad ca iara te manca c..ru :) asa-i ? nui bai te scarpin eu
|
:lol: nah acuma m-ai spart
|
Acest forum, devine tot mai interesant. Oare e bine daca sunt santuri pe discul de carbon??? Dar daca discul de frana este ventilat cu un cooler de Pentium 4 e bine sau e rau??? Oare e bine pt placute daca se freaca prea mult de disc???
|
hihihihihiihihhi....
|
Ti-ai facut tractorul mah???
|
bahhhhhh.mi-am scos rs-ul.poate va mai prind pe la oras.:-)
|
Quote:
|
la vladi l-am facut dar mai am niste retusuri la el mici.oricum nu o fost asa lovit incit sa-mi fac griji ca nu iese.in rest e ok.azi ma duc sa-mi schimb discurile si placutzele.vai vai vai.
|
@AR33COP: unde in Vladimirescu?? Ai facut partea de tinichigerie si vopsit sau doar una din cele doua?;)
|
in safarsit am venit si eu de ier nu am avut int..... RCS inca nu am facut nimic ar33cop lasa ca te prind eu prin centru OPRITA ce vrei bah??? BOGDAN unde esti bah ?? ANDREA ce ai mancat astazi..... a mai ramas cineva ?
|
Quote:
|
hihihihiiihihihihihihihih bah daca vrei iti dau eu tie sabia :) STF
|
Quote:
|
1 Attachment(s)