Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Sa ne cunoastem (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/5177-cunoastem.html)

Krys_320i 18-02-08 20:41

ma bucur ca mai sunt si altii ca mine " cine nu ajunge in parcare " :))
hori_cutz_tuning- raspuns la intrebarea ta da e un urs cu motor de 2.0i cu 140 cp motorul e aprope stock ( inafara de evacuare sport.... )

si inca ceva :)) cum a scris si BH09SSS >>> "Dar promit baieti ca ma prezint si eu printre voi cat de curand" :))

SoundIdentity 18-02-08 21:34

Re: Sa ne cunoastem...

Quote:

Originally Posted by Krys_320i (Post 1367416)
ma bucur ca mai sunt si altii ca mine " cine nu ajunge in parcare " :))
hori_cutz_tuning- raspuns la intrebarea ta da e un urs cu motor de 2.0i cu 140 cp motorul e aprope stock ( inafara de evacuare sport.... )

si inca ceva :)) cum a scris si BH09SSS >>> "Dar promit baieti ca ma prezint si eu printre voi cat de curand" :))

nu e tarziu niciodata sa venbiti baieti ;) sa fim cati mai multi ;) cu tupeu fratilorrrr ca noi vrem sa fim catzi mai multi ;)

BH09SSS 19-02-08 11:48

Quote:

Originally Posted by hori_cutz_tuning (Post 1367262)
SSS`ule e a ta pisicutza aia din fatza blocului? :)

Da, e noua mea achizitie, dupa ce o inmatriculez, si dupa ce imi recapat :cry:permisu:cry:, promit ca ma prezint in parcare, ca daca merg cu numerele de salaj nu o sa ma recunoasteti :lol:.

HoricutzWSR 19-02-08 19:45

ce inimioara si ce diferential are? :) daca mergi normal nu o sa te recunoastem...daca mergi oleaca mai sideways o sa stim :D BMW=Drift :D,s`o folosesti sanatos!! multa bafta :)

Krys_320i 19-02-08 21:43

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 1367577)
nu e tarziu niciodata sa venbiti baieti ;) sa fim cati mai multi ;) cu tupeu fratilorrrr ca noi vrem sa fim catzi mai multi ;)

SoundIdentity eu de cateori am fost peacolo nu prea team vazut :)) hai sa neintalnim la tine la atelier cei noi si sa ne conduci tu pana la parcare :) ar fi misto ..... sandu ->> si dupa sandu sa intre baietii noi :)) parerea mea e ca ar fi tare sa intram cu un om de baza ;)

B.v.L 19-02-08 22:02

:)) ii o idee buna baieti .. vineri la ora 17 pe capu lu sandu :)) nu il lasa`ti sa se plictiseasca :)) si sa stati pe trotuar in fata la magazin cand lucreaza :D .

Krys_320i 20-02-08 06:04

Quote:

Originally Posted by B.v.L (Post 1369999)
:)) ii o idee buna baieti .. vineri la ora 17 pe capu lu sandu :)) nu il lasa`ti sa se plictiseasca :)) si sa stati pe trotuar in fata la magazin cand lucreaza :D .

=))))))))))) asa mam gandit si eu :)))))))))) ...... dar fara gluma eu personal ma-s bucura sa ne intalnim cu sandu intr-o zi de vineri inainte de a merge in parcare si sa mergem impreuna :D ar fi tare Sandu zi si tu parerea ta :))

SoundIdentity 20-02-08 06:32

Quote:

Originally Posted by Krys_320i (Post 1370494)
=))))))))))) asa mam gandit si eu :)))))))))) ...... dar fara gluma eu personal ma-s bucura sa ne intalnim cu sandu intr-o zi de vineri inainte de a merge in parcare si sa mergem impreuna :D ar fi tare Sandu zi si tu parerea ta :))

dacva ti neaparat sa te tzin de manutza hai :):):) ...glumeam ;) daca vrei vii la mine si mergem de colo ;)

Krys_320i 20-02-08 21:06

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 1370500)
dacva ti neaparat sa te tzin de manutza hai :):):) ...glumeam ;) daca vrei vii la mine si mergem de colo ;)

:)))) Chiar vrau =)) glumeam si yo ... atunci neintalnim la tine la 19:40 pe ADY Endre ???

gti 4 ever 21-02-08 11:49

krys acum ai luat masina? ca statea de ceva vreme pe decebal parea cam uitata:shock: oricum e ok masina bafta cu ea;)

Krys_320i 21-02-08 21:11

Quote:

Originally Posted by gti 4 ever (Post 1373450)
krys acum ai luat masina? ca statea de ceva vreme pe decebal parea cam uitata:shock: oricum e ok masina bafta cu ea;)

in decembrie am cumparat masina da e Ursu care era parcat visavid de OMV langa Boch :) ......... ms

SoundIdentity 21-02-08 21:12

asa mai baietii..hai sa traim din plin ca vine vara vin showurilee vine distractiaaa!!!::):):)

Krys_320i 21-02-08 21:46

deci maine mergem impreuna in parcare sandu ? :)

B.v.L 21-02-08 22:12

hai ca te sustin si eu :D sandule tre sa ma duc si eu cu tine ca nu am mai fost de mult pe la intalniri

BH09SSS 21-02-08 22:27

Oooo daca asa sta treaba, si eu vreau sa merg cu Sandu de manuta:)

SoundIdentity 21-02-08 22:42

va ia sanducu de manunta si va duce :):):) reunim si inmultim familionuuuuL\ :):)

]cum am intrat aici cum incepe viatza :)

Krys_320i 21-02-08 22:58

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 1374978)
va ia sanducu de manunta si va duce :):):) reunim si inmultim familionuuuuL\ :):)

]cum am intrat aici cum incepe viatza :)

vezi sandule ... familionnu se va uni.... maine :)) ne iei de manutza si asa osa avem curaj :)))))))))))))))))))))))))) sa venim intre "voi"

Doctore20 24-06-08 18:23

Nu am mai intrat pe aici de vre-o 2 ani dar am revenit...

BH09SSS 24-06-08 18:51

Quote:

Originally Posted by Doctore20 (Post 1610621)
Nu am mai intrat pe aici de vre-o 2 ani dar am revenit...

Ai timp mai mult, de cand esti patron:))

WOLFI3 24-06-08 23:08

Ce mai fac baietzii???? Haideti ma la spalat masina pe MOLDOVEI nr. 2.........va primesc cu drag.....ALTFEL l-am vazut pe ZOZO in careva zi...cred ca sambata...sau vinerea prin orash!!!! BINE CA II INTRE NOI!!

Shadowbut 24-06-08 23:36

Hmm ce oferi? Calitate sau pretz redus? :))

WOLFI3 25-06-08 23:22

Ofer??? Iti ofer sansa vietii tale.....iti dau JETU in mana...iti zic cum sa-ti speli masina....da numa daca am o cafea pe masa...;)Si aia de al tine;) desigur!
Pretzu nu io zic....ci directiunea;) DA CIUBUC imi lasati;)

valerutzz 26-06-08 11:24

Haha, asta da afacere :lol:

LIVIUMARIN 30-07-08 22:59

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by DOMY_m3 (Post 270493)
Salut Sant Domy proprietarul BMW-ului 04 ARO.Sant pe forum deja din 2004.Cauza ca nu am fost pana acum activ este ca tastatura era stricata si nu am avut bani sa-si cumpar nou din cauza consumului mare a masini.De un timp masina nu mai are pofta de mancare pentru ca a murit. :cry: Asa ca am strins banii si am luat o tastatura noua.Am auzit ca este un club de tuning in oras.Chiar am vrut sa iau legatura cu sefii de acolo sa fiu si eu membru,ca si cartul meu a fost modificat.Aveam volan sport de la piata,stopuri fumuriu si CD player.Ce ziceti?Tare nu? :lol: :lol: :lol: :lol:

SALUT,DOMY,SUNT LIVIU DIN BAIA MARE,AM MAI VORBIT NOI DE CATEVA ORI.AM RECHINUL ALA ARGINTIU,323-UL CARE ACUM E VERDE KAKI,SI MAI AM SI BMW-UL,SERIA A 5-A MODELUL RECHIN PE CARE L-AM TUNAT,O SA IT IPUN SI POZE CU EL.MA GANDEAM SA-L VAND....DAR LA CATA MUNCA AM BAGAT IN EL,PARCA NU PREA IMI VINE SA-L DAU PE NIMICA TOATA.LA MASINA ASTA MULTE AR FI IN REGULA,IN AFARA DE MOTOR,CARE E SLABUT,MOTOR IN 4 CILINDRI 2000CM3DAR NU ARE VIATA IN EL,
MA GANDEAM SA TE INTREB DACA AI FI DISPUS ,SAU DACA AI TIMP SA TE OCUPI DE EL ,IN SENSUL DE A PUINE PE MASINA UN MOTOR ADEVARAT SI BINEINTELES SA TE OCUPI SI DE ADAPTARI.DACA CITESTI MESAJUL SI CREZI CA SE POATE FACE CEVA ,SAU DACA CREZI CA SE MERITA,ASTEPT UN MESAJ DE LA TINE.
PS.SA STII CA ITI MULTUMESC PENTRU SFATUL CU DIAMETRUL TEVILOR DE ESAPAMENT LA 323,LE-AM REFACUT LA COTA DE FABRICA PANA LA TOBELE FINALE,SI ASRFEL CA MOTORUL SI-A REVENIT.UITE BAG SI VREO 2 POZE

WOLFI3 02-08-08 00:07

Frumoase masainutze;) mai ales cel gri metal:))

Ce se mai aude de voi....vinerea nu prea va vad la eminescu;))

BH09SSS: ai cumva o matza cu culoarea spe verde?? Poate te-am vazut intr-o zi....trecand pe octavian GOGA! Ahhh si cu o gagica in scoica..;)

juristul2000 26-08-08 20:01

Cu Loganu primiti?Sau mai bine pe jos?

Trixi 28-08-08 23:19

nu esti tu singurul cu logan pe aici ;)

gti 4 ever 28-08-08 23:22

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by juristul2000 (Post 1716725)
Cu Loganu primiti?Sau mai bine pe jos?

numa sa nu fie cu flacari si beculete ca sigur ramai fara ele:lol: pana una alta sa va prezint si eu inlocuitoarea asconei

Trixi 28-08-08 23:25

doresc cu o palarie intreaga!:)
da' pana unde ai fost dupa ea?

gti 4 ever 28-08-08 23:27

in germania in hochstadt cam 1200 de km :D a meritat drumul oricum

Trixi 28-08-08 23:35

...nu exista drum destul de lung ca sa nu merite ,stiu eu foarte bine :)
sa iti aduca numai fericire si clipe frumoase!

Alex_Alfa 29-08-08 00:11

Sa-ti traiasca!

HoricutzWSR 29-08-08 14:11

ce simpatica e!!!suspensie si jante cat mai late sa`ti dea d-zeu la ea!!

sa aveti grija unu de altu!

gti 4 ever 29-08-08 16:51

mersi de urari cu modificatu mai asteptam putin pana trecem de rar dupa aia o incaltzam cu altceva lasam botosei pt iarna:lol:

SoundIdentity 29-08-08 22:52

doamne da-ti cat mai multi watzi in el :):):)

gti 4 ever 29-08-08 23:36

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 1722727)
doamne da-ti cat mai multi watzi in el :):):)

urmeaza sanducule ca ma omoara instalatia de fabrica:x

*HD_85_GEL* 24-09-08 14:23

Salut ... colegii din Bihor (4tuning)...numele meu este Gelu si sunt din Hunedoara...detin un mic Golfuletz III 1.9 TDI...putin modificat, telescoape Sport Line, toba Remus Sport.
Vineri s-ar putea sa ajung in Oradea, dar si daca se va intampla o sa ajung dimineata...
Am vazut ca sunt multi la voi care se ocupa cu Tuning...si am vazut si cateva masini frumoase....ce sa zic?...Tot asa si la mai mare....
Va doresc ... numa bine

Trixi 24-09-08 17:45

multumim frumos!bun venit pe la noi!
daca ajungi seara pe la o sa dai o tura in parcare la Heat.;)
felicitari pentru masinuta.sunt convinsa ca nu o sa te opresti aici :)

*HD_85_GEL* 25-09-08 09:31

nu cunosc asa bine Oradea....de fapt n-o cunosc deloc...e prima oara cand ajung in zona voastra...oricum ms de invitatie

gARFi3LD 25-09-08 12:17

hell o, ilie, nufaru , 20, posesor de opel astra...

All times are GMT +2. The time now is 01:20.

- Copyright 2026 4Tuning