![]() |
ma bucur ca mai sunt si altii ca mine " cine nu ajunge in parcare " :))
hori_cutz_tuning- raspuns la intrebarea ta da e un urs cu motor de 2.0i cu 140 cp motorul e aprope stock ( inafara de evacuare sport.... ) si inca ceva :)) cum a scris si BH09SSS >>> "Dar promit baieti ca ma prezint si eu printre voi cat de curand" :)) |
Re: Sa ne cunoastem...
Quote:
|
Quote:
|
ce inimioara si ce diferential are? :) daca mergi normal nu o sa te recunoastem...daca mergi oleaca mai sideways o sa stim :D BMW=Drift :D,s`o folosesti sanatos!! multa bafta :)
|
Quote:
|
:)) ii o idee buna baieti .. vineri la ora 17 pe capu lu sandu :)) nu il lasa`ti sa se plictiseasca :)) si sa stati pe trotuar in fata la magazin cand lucreaza :D .
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
krys acum ai luat masina? ca statea de ceva vreme pe decebal parea cam uitata:shock: oricum e ok masina bafta cu ea;)
|
Quote:
|
asa mai baietii..hai sa traim din plin ca vine vara vin showurilee vine distractiaaa!!!::):):)
|
deci maine mergem impreuna in parcare sandu ? :)
|
hai ca te sustin si eu :D sandule tre sa ma duc si eu cu tine ca nu am mai fost de mult pe la intalniri
|
Oooo daca asa sta treaba, si eu vreau sa merg cu Sandu de manuta:)
|
va ia sanducu de manunta si va duce :):):) reunim si inmultim familionuuuuL\ :):)
]cum am intrat aici cum incepe viatza :) |
Quote:
|
Nu am mai intrat pe aici de vre-o 2 ani dar am revenit...
|
Quote:
|
Ce mai fac baietzii???? Haideti ma la spalat masina pe MOLDOVEI nr. 2.........va primesc cu drag.....ALTFEL l-am vazut pe ZOZO in careva zi...cred ca sambata...sau vinerea prin orash!!!! BINE CA II INTRE NOI!!
|
Hmm ce oferi? Calitate sau pretz redus? :))
|
Ofer??? Iti ofer sansa vietii tale.....iti dau JETU in mana...iti zic cum sa-ti speli masina....da numa daca am o cafea pe masa...;)Si aia de al tine;) desigur!
Pretzu nu io zic....ci directiunea;) DA CIUBUC imi lasati;) |
Haha, asta da afacere :lol:
|
4 Attachment(s)
Quote:
MA GANDEAM SA TE INTREB DACA AI FI DISPUS ,SAU DACA AI TIMP SA TE OCUPI DE EL ,IN SENSUL DE A PUINE PE MASINA UN MOTOR ADEVARAT SI BINEINTELES SA TE OCUPI SI DE ADAPTARI.DACA CITESTI MESAJUL SI CREZI CA SE POATE FACE CEVA ,SAU DACA CREZI CA SE MERITA,ASTEPT UN MESAJ DE LA TINE. PS.SA STII CA ITI MULTUMESC PENTRU SFATUL CU DIAMETRUL TEVILOR DE ESAPAMENT LA 323,LE-AM REFACUT LA COTA DE FABRICA PANA LA TOBELE FINALE,SI ASRFEL CA MOTORUL SI-A REVENIT.UITE BAG SI VREO 2 POZE |
Frumoase masainutze;) mai ales cel gri metal:))
Ce se mai aude de voi....vinerea nu prea va vad la eminescu;)) BH09SSS: ai cumva o matza cu culoarea spe verde?? Poate te-am vazut intr-o zi....trecand pe octavian GOGA! Ahhh si cu o gagica in scoica..;) |
Cu Loganu primiti?Sau mai bine pe jos?
|
nu esti tu singurul cu logan pe aici ;)
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
doresc cu o palarie intreaga!:)
da' pana unde ai fost dupa ea? |
in germania in hochstadt cam 1200 de km :D a meritat drumul oricum
|
...nu exista drum destul de lung ca sa nu merite ,stiu eu foarte bine :)
sa iti aduca numai fericire si clipe frumoase! |
Sa-ti traiasca!
|
ce simpatica e!!!suspensie si jante cat mai late sa`ti dea d-zeu la ea!!
sa aveti grija unu de altu! |
mersi de urari cu modificatu mai asteptam putin pana trecem de rar dupa aia o incaltzam cu altceva lasam botosei pt iarna:lol:
|
doamne da-ti cat mai multi watzi in el :):):)
|
Quote:
|
Salut ... colegii din Bihor (4tuning)...numele meu este Gelu si sunt din Hunedoara...detin un mic Golfuletz III 1.9 TDI...putin modificat, telescoape Sport Line, toba Remus Sport.
Vineri s-ar putea sa ajung in Oradea, dar si daca se va intampla o sa ajung dimineata... Am vazut ca sunt multi la voi care se ocupa cu Tuning...si am vazut si cateva masini frumoase....ce sa zic?...Tot asa si la mai mare.... Va doresc ... numa bine |
multumim frumos!bun venit pe la noi!
daca ajungi seara pe la o sa dai o tura in parcare la Heat.;) felicitari pentru masinuta.sunt convinsa ca nu o sa te opresti aici :) |
nu cunosc asa bine Oradea....de fapt n-o cunosc deloc...e prima oara cand ajung in zona voastra...oricum ms de invitatie
|
hell o, ilie, nufaru , 20, posesor de opel astra...
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:20. |
- Copyright 2026 4Tuning