![]() |
Re: Masinile din ARAD
nu zi asa ,glontzule...is urit alese culorile ;)
|
Eu ma refeream la produsul finit care este slabut datorita culorilor
|
4 Attachment(s)
Golful .. Mai are careva poze cu el ? Ii fainutz . Mi lea dat un preten 8) .
|
nu vreau sa fiu rau dar...nu mi se pare ca se prea leaga elementele alea pe mashina aia....nici culorile(oh noooo !! "baby blue" again ??!!)...nici fantele alea din spoiler(cam coltzuroase pe o mashina rotunda dar merg) nici gaurile din praguri shi fantele alea de la rotzile din spate(care apropo..sunt pe toate gardurile)
caciula aia pe parbriz....?? ce e ? Per total nu e urata...dar nici nu e nimic deosebit...just another golf. Prin modificarile aduse...mashina NU pare mai sportiva...NU pare mai agresiva....pare doar...modificata...intr-un scop shi sens....vid ? mi-ash permite sa spun :) dar poate ca spun asta doar din cauza conditziei mintale precare a celor care se ocupa de drumurile noastre..toate. |
HAHHA Morghen..vezi?
e al lui copilu lu' Iovanut! Asta are 2 apartamente langa mine si cateodata mai da pe aici cu un Porsche 911 RS! Am vazut si Phantom....e mov! In apartamentu lui sta un prieten de-al lui care are Kompresor mai vechi, un Hummer H2 bling-uit, un Mercedes lung ca dracu si un BMW seria 7! si amnadoua au jante.......de mori!:cry: Si golfu ala e urat din cauza culorilor...si din cauza spoilerelor pe care le vezi la orice colt de strada! Am mai vazut aceleasi spoilere pe inca vreo 20 de masini! In Coxu asta nou(14) la proiecte in desfasurare poti vedea un prelude irlandez care are acelasi spoiler fata cu un Megane! Si meganu are acelasi spoiler spate cu Golfu! nu mai exista originalitate pe lumea asta! in toate domeniile! |
Si Morghen nu inteleg de ce te mai miri la un Lambo! se vede ca-n tara asta se misca lucrurile si mai exista si oameni foarte bogati!
doar intr-o singura zi cand am mers cu un prieten in oras am vazut un carrera, un f430 si un masserati quattroporte! In alte zile am ami vazut Bentley-ul de care zicea si AR33Cop, un Phantom, un 360 Modena, un Gallardo galben... Ce sa mai vorbim de Hummer-ele, Mercedes-urile Sl, BMW-urile astea ultimu model, Audi-uri Q7 si A8-uri ca le vezi pe toate gardurile! In fiecare zi cand vin de la scoala vad un Escalade EXT(varianta pick-up). si ghiciti de cine e condus....de un tigan manelist. Inafara de Iovanut, toate supercar-urile din Arad au ajuns pe maini gresite(tigani sau smecheri care isi iau masini tari doar ca sa impresioneze sau ca e la moda, si nu ca apreciaza ce opera de arta automobilistica este) |
Quote:
ceva in genu o fost si cand am vazut Audi R8-u! Adevarate piese de arta... |
r8-u? hm...frumoasa masina, frumoasa si draguta si fata, nu parea genu "mi-s fata de bani gata si nu-mi incap in haine de fite"
am vb azi cu ea la billa. din intamplare am parcat langa ea. si din plictiseala amandurora am intrat in vb, ea o astepta pe maicasa si eu pe tata. am vb putin asa una alta...k a venit rpd mamica si mi-a fost frica :)) PS:nu cereti detalii k nu am insistat la nr de tel si id de ym (asta era preventiv) |
de data asta you got the point!:lol:
|
Chiar am fost la Cota zilele astea... si angajatii de acolo or zis ca e a lu' nevasta patronului. Hotarati-va acuma... ca daca-i a lu' fiica-sa ma intereseaza si pe mine :D
|
fiica mah... batranu e patronu acolo :)
|
TEKIN planuieste planu de atac:)))
|
ce plan sa fac bah ??? pt un cacat de R8 nu fac planuri hihiihhihii
|
Quote:
|
:lol: :lol:
baietii disperati dupa masinile fetelor si dupa fetele cu masini tari :lol: s-au inversat lucrurile:evil: :lol: |
eu sunt disperat dupa fetele bogate ihihihihihi
|
tekin,esti materialist?:yes:
|
numa femeile sa fie materialiste???....noi dc sa nu fim?:))))))
|
plm...s-au inversat treburile pt ca s-au ajuns shi unele fete....prin noroc sau zestre naturala, evident, n-am auzit inca de una sa fi muncit sau invartit afaceri shi sa aibe bani shi/sau sa-shi ia mashina sport...dapoi sa fie frumoasa shi tanara..
s-au inversat treburile pt ca...s-a ridicat nivelul de trai cum s-ar zice...shi cei care visau la o dacie shi nu le pasa de mashini scumpe shi fete parfumate...acum au leduri in loc de becurile de la pozitzii shi stau aplecatzi spre centrul mashinii cand conduc periculos la 30 la ora din groapa in groapa in crater..shi evident la atata avere...poate omu sa viseze la mai mare....dar cum ziceam..cand n-ai nimic..nu visezi la astfel de chestii. |
morgen tu nu sti...dar eu stiu:D....Tipa are 30 de ani...firma de curatenie ...are calibra sfi...deci mai sunt si exceptii...putine ce-i drept
|
Quote:
|
las' ca si cu pejo e bine... :D
in cele din urma conteaza proprietara , ce stie sa faca si nu zestrea... |
1 Attachment(s)
Hop si bunicutza prin ARAD :D
https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/56185-ext-ford-v6-78-crissdesign.html |
Buey,bunicutza esti tu,asta e printzeza....!!!!!:lol:
|
3 Attachment(s)
revin cu mai multe poze sambata :twisted:
|
ma evo vad ca nu te lasi ..:)
|
Quote:
|
Dar vai ... ce "lentile de contact" ne-am tras :lol:
|
2 Attachment(s)
dovada :lol:
|
9 Attachment(s)
si cum ziceam...revin cu mai multe poze
Sper sa va placa |
is super ma... ce-i fain ii fain ;) oricum si eu imi pun...numa sa-l scot odata de la Paintbrush:lol: si sa-i pun jenti .etc...k o trebuit sa incep cu bodykitu:lol:
|
HAM ai luat carnetu?:D
ps. dani parca urla masina dupa niste pleoape pe partea de sus..sa se mai vada doar cerculetele :P |
Quote:
|
faine farurile evolution
criss esti maestru, foarte bine a iesit fata |
Quote:
|
care stie de unde fac rost de piese in ARAD la un e 30 din 84 mig_bmw2007
|