![]() |
Re: Probleme cu PC-ul
1 Attachment(s)
Quote:
P.S. Unele Antivirusuri s-ar putea să vă anunţe fals: Vizualizaţi fişierul “instructions.pdf” pentru detalii. |
Quote:
|
Baieti, ajutati-ma si pe mine va rog ..
Problema sta in felul urmator: am lasat avg-ul sa caute virusi si sa-i curete cat am fost eu plecat .. cand m-am intors, dupa restart, nu mai vad nicio icoana pe desktop si nici bara de start... Din cate stiu are legatura cu explorer ... stiti cumva ce e de facut? Inafara de reinstalarea windows-ului, bineinteles :) mersi. p.s: am cautat si pe google inainte, dar n-a mers nimic din ce am gasit eu .. |
Quote:
Când apeşi tasta cu "windows - fereastra", îti apare Startul de la bară? |
Nu imi apare nici my computer, nici bara de start, nimic.
Pot umbla prin calculator doar prin task manager (ctr-alt-del) |
atunci din task manager du-te in file/New task si scrie explorer.exe
|
Am dat si mi-a scris ca nu poate fi gasit explorer.exe ..
Pana la urma am intrat in safe-mode si i-am dat system restore.. si a mers.. mersi oricum pentru reply-uri. |
Quote:
|
Quote:
Poate dai subscribe la thread şi ne mai ajuţi cu câte-o informaţie, tutorial! :) |
Quote:
Aaa si referitor la AVG, este chiar asa de tampit incat sa stearga ce vrea el, mai ales din sistem, inteleg orice conflict digital, dar asa ceva nu cred ca se preteaza la un motor de antivirus care tinde sa ajunga sus. Eu ma omor cu Bitdefender, nu il laud, dar isi face treaba (din cate imi aduc aminte, daca un fisier din sistemul windows este infectat il sterge si apoi il descarca de pe serverul lor si il inlocuieste) si ce ma bucura cel mai mult la un antivirus este sa nu ma streseze, cum face Kaspersky, nu ca nu ar fi bun Kaspersky dar e stresant (stiu ca merge scoase toate alarmele) dar am un stres la el. Asa ca raman cu Batranul Bitdefender care am vreo 3 ani decand frecventez cu el si nu stiu daca mai traiesc eu sa-l vad expirat. (Lecuit 47ani). In caz de va intereseaza, stiti pe unde il gasiti. O seara buna tuturor si CPU 0. |
Quote:
|
1. s-a scos deja logger compatibil pt windows 7?
2. cu ce program gasesc loggeru' deja instalat pe pc? (tot pt windows 7) Ty:hug: |
Un program bun de recuperat fisierele pierdute stiti careva?:sad::sad:
|
Quote:
Handy Recovery (folosit, testat, functioneaza partial cel putin pentru mine) |
1 Attachment(s)
De ceva timp a fost introdusă din nou reclama la Mobil1!
Mai mult ca sigur vă stresează viteza de trafic. Încercaţi ad muncher! În clip vă este explicat cum puteţi face versiunea să fie Full. <object width="480" height="385"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/s0idGlan7ew?fs=1&hl=en_US&color1=0x3a3a3a& amp;color2=0x999999"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/s0idGlan7ew?fs=1&hl=en_US&color1=0x3a3a3a& amp;color2=0x999999" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object> |
Quote:
|
Logger sau Loader ? Loader a aparut de ceva vreme, te pot ajuta cu un link pe pm.
|
Quote:
p.s. am gasit. ty |
Quote:
|
Am si eu nevoie de ajutor . Treaba sta in felul urmator : Eu am net de la click net , am un modem THOMSON TG585 v7 , de cand am facut contractul la net am mai dat si la un vecin net . Acum va intreb eu cum pot sa intru la el in calculator prin intermediul retelei ? Sau unde anume pot vedea ve descarca dupa net . Pentru ca la un abonament de 6 mega , eu sa descarc cu maxim 20-30 de kile si google sa se incarce in 30 de minute nu mi se pare normal . Am zis ca am eu la win si am luat un laptop si la fel , cand sa aud la putin timp ca respectivul descarca toata ziua filme si jocuri . Cum am intrebat mai sus cum anume pot vedea ce descarca ?
|
Quote:
|
Quote:
Nu am acces la calculatorul lui , numai prin intermediul retelei daca se poate .. |
nu poti vedea ce are in calculator decat daca sunteti in aceelasi homegroup si la network are sheruit C:\ si D:\ sau ce partitii are el.alfel nu poti vedea.
parerea mea daca tu esti "serveru" sa cauti sa ii limitezi lui banda si sa-ti ramana tie mai mult.sau cel mai simplu rade-i netu de tot |
Parca vnc-ul iti arata si traficul , probeaza-l.
|
Quote:
Ai un router intre modemul de la clicknet si vecinul tau ? |
E prin wifi sau lan? Incearca cu un sniffer. Cauta pe google si o sa gasesti sigur.
|
Quote:
. Rezolvarea problemei , e sa intri in meniul routerului wifi , accesand adresa DNS ( din internet explorer/firefox etc.) , iti schimbi parola ( sau iti pui parola) , dai restart la box si voila, omu nu mai are acces la internet. |
sNap7 - prin cablu de retea]
pHlow - acum il downloadez si sa vad ce reusesc sa fac dolb - vreau sa ii dau net , dar ma gandeam sa ii dau cu portia sau cum anume sa vad ce tot downloadeza toata ziua . |
@Dolb : nu am lucrat cu TG 585.am zis de limitare , ma gandeam ca poate permite.daca zici ca nu permite e nasol :D
ar mai fi o treaba dar implica bani.iti mai cumperi o placa de retea si faci rost de un software de limitare a benzii + monitorizare trafic.si ii dai net prin calcu tau si nu direct din modem |
Quote:
Peste doua luni expira contractul la net . O sa zic ca am bagat net de 100 de lei si o sa renunte cu siguranta . |
Eu am divorţat de un an de zile de Romtelecom!
Voiau chiar bani pentru că am i-am înşelat cu i-Link, dar s-au calmat între timp. Aşa că îţi poţi introduce ceva în ei chiar şi cu două luni mai devreme. La Romtelecom plăteam 100 de lei pentru o mizerie de abonament (cică) la 3 mega şi descărcam cu 300 de kilo, nu mai vorvbesc că trebuia să stau toată ziua cu telefone pe ei pentru diverse probleme şi cheltuieli suplimentare pe stabilizatore de tensiune că modemul Thomson nu voia reţeaua Enel, pentru că eu stau la casă şi este tensiunea fluctuantă (era). Când au introdus Huawei-urile a fost alt bâlci pentru că astea erau mult mai proaste şi lunar trebuia să le schimb pentru că nu îşi reţineau parametrii. Acum la i-Link plătesc 45 de lei pentru viteză de 15 mega şi descarc cu maxim 10, dar aici chiar am ajuns la 10 mega, unde a fost cazul. |
Quote:
rds rulle! |
@andi_cimpean : vezi ca nu faci diferenta intre latimea de banda care ti-o asigura conexiunea si viteza de download.la abonamentu de 3mb de la romtelecom cu atat descarci 300kb.acolo e limitarea.la abonamentu de 6mb o sa descarci cu 600kb.
si nu stiu ce abonament plateai tu cu 100 lei si banda de 3MB cand eu platesc 30 lei abonament de 12mb si scot cu 1.2mb constant la orice ora din zi si din noapte.si nici nu-mi pica netu.de cand il am nu cred ca a picat de mai mult de 6 ori si , si atunci in 2 min era inapoi. @Sasha : defapt nu.sa stii ca merge chiar foarte bine in limitele infrastructurii.cel putin la mine merge mai bine ca rds-u.tot timpu la viteza maxima , nu pica , nu face figuri , nu nimic. |
Quote:
fa asta te rog. |
|
Quote:
eu pe wireless de la vecina cu 5 etaje mai sus.. semnal o line am 7/6 la rds..fa comparatie;) ah uitasem: http://www.speedtest.net/result/984067192.png |
Deja imi este rusine cu ce am postat ..... Urmeaza sa expire contractul de la Clicknet si sa vedem unde ma mut .
|
http://www.speedtest.net/result/984126020.png
daca ai sa te uiti atenta la ce am scris o sa vezi ca am zis in limita infrastructurii.de cat e abonamentu de atat merge. singura parte proasta la romtelecom e intr-adevar uploadu.acolo e jalnic |
Ştiu foarte bine ce am scris mai sus!
Chestia este că Romtelecom au/aveau o politică de kk! Mă refer aici la opţiunea de a-ţi schimba abonamentul şi în plus îi durea în cot de modernizarea infrastructurii pe raza judeţului Călăraşi (asta ce cunosc). Montaseră un server performant, dar de ăla beneficiau decât clienţii de pe o rază de 1 km (Maxim). Am văzut că în ultimul timp şi-au îmbunătăţit şi diversificat serviciile, dar asta, după ce le-au plecat 70% din clienţi, sau pur şi simplu si-au băgat picioarele. |
incet incet dar sigur RDS va avea acoperire incat toata lumea sa poata avea acces la el. La un pachet de 59 lei (daca nu ma insel) ai net (la viteza foarte rezonabila) telefon mobil , fix , tv si modem net portabil.
Eu am net de la rds si sunt super multumit. Fratele meu acasa nu are acoperire rds si are prin romtelecom . Nu se compara. Ca sa nu mai spun de tarifele pentru telefonie, sa tot vorbesti. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:39. |
- Copyright 2026 4Tuning