![]() |
Re: BZ 88 CVM
Masina am reușit sa o termin pe partea mecanică.acum este vopsit.interiorul este retapitat .dupa ce o aduc acasa,printre altele,trebuie faCuta o consola la ea
|
1 Attachment(s)
Apropo,va prezint si noua mea masina:
|
1 Attachment(s)
Imi cer scuze
|
2 Attachment(s)
Sa te ajut cu pozele,si felicitari pentru NIG!Sunt sigur ca v-a avea o soarta buna!
|
Iti multumesc pt ajutor!le-am pus de pe telefon si....
|
Smechere, nu ai spus nimic la telefon.
|
a fost ceva pe moment.cand am vorbit cu tine jur ca nu stiam ca este de vanzare.zilele trecute am vazut anuntul.la cat a cerut pe ea eram sigur ca vreau sa o cumpar!
|
felicitari inca odata.a ajuns pe maini bune!si ma bucur
|
Iti multumesc!tinta este achiziționarea unui interior de 1300,bari de 1300,realiniate ușile si aripile si alte jante.
|
Daca vrei, am eu o bara de fata bunicica, cu tampoane mici, romaneasca.
Sa-mi spui cand esti disponibil, sa vin s-o vad8) |
eu ti-am lasat numarul meu.maine o sa plec la Bucuresti.de marti poti veni...
|
sa ai parte de ea :)
si sa o vedem din nou in actiune pe strazi :D |
Super !
|
Noutati?
|
7 Attachment(s)
salutare!mai ca uitasem cum e sa postez aici.cam totul s-a mutat pe facebook si vrand-nevrand,m-am conformat si eu...
masina a intr-un final a fost vopsita.deoarece a iesit un dezastru va merge din nou la vopsit.o seara buna! |
Frumoasa masina!:peace:
Felicitari ca te-ai tinut de ea si nu ai dezmembrat-o asa cum ai specificat intr-un comentariu pe facebook.. tot respectul pentru munca depusa,va iesi bestiala. :twisted: |
1 Attachment(s)
Lucram din nou la ea
|
Ai modificat iar bara ?
|
De fiecare data bara a mai fost chituita,reparata.acum insa am mai tăiat din ea,am mai tras-o,i-am refăcut suporții,capota a fost si ea refăcută iar totul este aliniat si pică foarte bine
|
Intr-un final am revopsit masina.tot un circ a ieșit.ca sa fie treaba treaba mi s-a gripat si motorul.l-am refăcut iar acum sper sa termin masina pana pe 6 mai
|
Quote:
|
Quote:
si motorul cum s-a gripat, de ce? |
A ieșit numai valuri.ma *** in ei de vopsitori si tinichigii.din cauza filtrului de ulei s-a dus...
|
Quote:
|
Nu neaparat ;)
|
Quote:
|
nu stiu de unde din Buzau sau din apropiere esti,dar pentru vopsit,il pot recomanda pe Gabi,are un mic atelier in Candesti....omul lucreaza la o rerezentanta auto(nu are rost sa dau nume)...
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:38. |
- Copyright 2026 4Tuning