Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 5 (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5.html)
-   -   E39 - Mr. CAT, proiect si evolutie (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5/44523-e39-mr-proiect-evolutie.html)

Gyo*TDS 22-08-09 17:06

Re: E39 - Mr. CAT, proiect si evolutie

Mr. CAT=>>probably the most beautifull e39 in the country.
Felicitari pentru tot ce ai facut pana acum.

CED 24-08-09 11:25

Quote:

Originally Posted by SKR* (Post 2576092)
Pai vad ca visul kitului de admisie a devenit realitate, si tot din "motor" face parte ;)

acum ma straduiesc sa nu mai visez ochi caprui si sa visez suspensii reglabile si sper sa fie asa cum zici - in curind o realitate:D

CED 29-08-09 07:50

Quote:

Originally Posted by SKR* (Post 2576092)
Pai vad ca visul kitului de admisie a devenit realitate, si tot din "motor" face parte ;)

se pare ca ai tu intuitie buna si eu am noroc sa gasesc ce visam demult

pisicul o sa inghita niste serpisori de inox si asta o sa ii dea mai multa putere

abia astept sa soseasca galeriile si sa le montez - sper sa reusesc sa pozitionez sondele lamda sa nu mai fie asa aproape de blocul motor, sa vad cum rezolv imbinarea cu tobele si sa pregatesc niste banda termoizolanta

bodyspeed 29-08-09 08:57

super, asta înseamnă că Mr. CAT o să poată să "cânte " şi pe alte note..., in afară de cai o să fie si "muzică":D

IonutzMFF 29-08-09 09:03

Foarte frumoasa aceasta masina , opera de arta scuze :) Sa ai bafta si sa continue seria modificarilor

CED 29-08-09 09:59

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 2594273)
super, asta înseamnă că Mr. CAT o să poată să "cânte " şi pe alte note..., in afară de cai o să fie si "muzică":D

oricum are voce super sexi sau imi place mie prea mult vocea lui:D:D:D

SKR* 29-08-09 15:05

Quote:

Originally Posted by CED (Post 2594193)
se pare ca ai tu intuitie buna si eu am noroc sa gasesc ce visam demult

pisicul o sa inghita niste serpisori de inox si asta o sa ii dea mai multa putere

abia astept sa soseasca galeriile si sa le montez - sper sa reusesc sa pozitionez sondele lamda sa nu mai fie asa aproape de blocul motor, sa vad cum rezolv imbinarea cu tobele si sa pregatesc niste banda termoizolanta

Eee :lol:, asta da veste buna :D

Hai, asteptam detalii ;)

ravy09 31-08-09 22:04

am dat si eu de thread-ul asta destul de tarziu..
imi plac foarte mult farurile si stopurile.. nu stiu de ce imi plac mie alea cel mai mult, ca masina are multe detalii misto.. sunt eu mai ciudat :-P
prin primele pagini eram sceptic in legatura cu interiorul rosu dar imi place ca nu ai exagerat.. e echilibrat.. chiar arata bine
bafta in continuare.. e superb CAT-ul.. respect !!!

CED 01-09-09 06:06

Quote:

Originally Posted by ravy09 (Post 2601002)
am dat si eu de thread-ul asta destul de tarziu..
imi plac foarte mult farurile si stopurile.. nu stiu de ce imi plac mie alea cel mai mult, ca masina are multe detalii misto.. sunt eu mai ciudat :-P
prin primele pagini eram sceptic in legatura cu interiorul rosu dar imi place ca nu ai exagerat.. e echilibrat.. chiar arata bine
bafta in continuare.. e superb CAT-ul.. respect !!!

ms:D:D:D

farurile tocmai le-am polishat si apoi date cu lac cu putin negru - nu sint inchise la culoare - au doar o tenta si arata mai bine
si ma bate gindul destul de serios sa pun xenon

la interior nu pun mai mult rosu decit e acum - ideea e ca am incercat sa fie primitor si cald - pt interior va continua " febra carbonului":D

bodyspeed 01-09-09 10:17

Se poate nişte poze cu farurile, să vadă şi ochiul nostru 8)

Ruffy RUF 06-09-09 22:56

Irezistibil Mr. Cat !!!!!!!! ma bucur ca sunt din Alba si am ocazia sa il vad zilnic !!! multa bafta in continuare te saluta AB 77 RUF

CED 07-09-09 06:36

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 2602038)
Se poate nişte poze cu farurile, să vadă şi ochiul nostru 8)

pentru ochiul tau :D:D:D

daffy duck™ 07-09-09 11:41

arata bine :)

SKR* 07-09-09 16:38

Nu este diferenta mare, cel mai bine este ca nu dau deloc urat (ma asteptam sa fie mai negricioase) :-P

CED 07-09-09 18:31

2 Attachment(s)
nu am vrut sa fie prea inchise la culoare - doar sa aiba o tenta si sa arate mai bine pe general - pun pozele inainte si dupa dar din pacate sint facute cu telefonul si nu stiu daca se vede bine

SKR* 07-09-09 18:36

Este foarte mica diferenta, cel putin in poze :)

CED 07-09-09 18:45

2 Attachment(s)
pozele alea is aiurea - diferenta nu e mare dar sesizabila mai ales pentru ca plasticul exterior e mai clar acum - stai sa vedem cit rezista la atacul pietricelelor de pe drum

de pozele astea ce zici - va fi diferenta?

am emotii pina vad cum se potrivesc sau doar pentru ca ma bucur enorm de ele

SKR* 07-09-09 19:11

Dar ce, e V6 motorul ?!

CED 07-09-09 19:13

Quote:

Originally Posted by SKR* (Post 2619282)
Dar ce, e V6 motorul ?!

nu nu - 6 in linie

SKR* 07-09-09 19:51

Aaa...sunt foarte curios sa vad serpii instalati :shock: Cum ziceam, asta da upgrade :lol: BRAVO! :D

Ruffy RUF 07-09-09 20:06

o sa faca si mai frumos ca pana acum !!! cel mai frumos e39 pe care il cunosc :D la anu si mie imi apare unul:P doar ca 525d :)

silviu_dodo 08-09-09 10:06

de pozele astea ce zici - va fi diferenta

wow ! clar ca se va auzi altfel ,sunt asa de curios sa o vad sus si sa aud cum suna .poate reusesti sa faci si un filmulet mic cu sunetul pina o sa am ocazia sa o aud in realitate! nu cred ca am rabdare pina atunci:lol::lol:.

CED 08-09-09 20:32

Quote:

Originally Posted by silviu_dodo (Post 2620869)
de pozele astea ce zici - va fi diferenta

wow ! clar ca se va auzi altfel ,sunt asa de curios sa o vad sus si sa aud cum suna .poate reusesti sa faci si un filmulet mic cu sunetul pina o sa am ocazia sa o aud in realitate! nu cred ca am rabdare pina atunci:lol::lol:.

:Dfacem cumva sa nu iti pierzi rabdarea si sa il auzi live:D

silviu_dodo 08-09-09 22:28

Quote:

Originally Posted by CED (Post 2622804)
:Dfacem cumva sa nu iti pierzi rabdarea si sa il auzi live:D

am rabdare pina la urma dar sunt curios cum arata pe masina si vreau sa stiu daca a trebuit sau trebuie sa modifici ceva pe traseu . niste poze cand e gata as vrea sa vad daca poti sa faci .:lol::lol:

SKR* 08-09-09 23:55

Vreau si eu un bilet in interiorul Mr. CAT daca se poate, cu urmatoarea ocazie. Se poate face o rezervare :) ?

silviu_dodo 09-09-09 06:00

Quote:

Originally Posted by SKR* (Post 2623411)
Vreau si eu un bilet in interiorul Mr. CAT daca se poate, cu urmatoarea ocazie. Se poate face o rezervare :) ?

interiorul ca de altfel toata masina arata superb ,asa ca iti spun eu ca se merita sa faci rezervare ptr. tura viitoare cand vei da ochii cu el:lol::lol::lol::lol:. mie unul imi este drag tare mr.CAT mai ales cand il vad linga tysonelul meu. sper sa ajung si eu sa o termin odata pe a mea sa o vad vopsita. :cry:

CED 09-09-09 07:08

Quote:

Originally Posted by SKR* (Post 2623411)

cu toata placerea - cind o sa fiu prin zona - doar ca la bucuresti chiar ajung foarte rar

in 12-13 septembrie o sa fim la pitesti la show si in 19-20 septembrie o sa fim la cluj
la bucuresti probabil in primavara urmatoare la zilele tuningului

WolfTown 09-09-09 15:45

deci pana la urma participi la cluj?!!!!!!

Cristy_mat 09-09-09 20:50

Quote:

Originally Posted by CED (Post 2619205)
pozele alea is aiurea - diferenta nu e mare dar sesizabila mai ales pentru ca plasticul exterior e mai clar acum - stai sa vedem cit rezista la atacul pietricelelor de pe drum

si dupa atacutl pietricelelor, care 100% va fi, cum vei proceda, nu de alta, dar ma bate si pe mine gandul sa le dau cu lac pe ale mele dar ma gandesc la consecinte si imi e frica sa nu stric farurile

CED 10-09-09 13:50

Quote:

Originally Posted by WolfTown (Post 2625098)
deci pana la urma participi la cluj?!!!!!!

da - asa as vrea

Quote:

Originally Posted by Cristy_mat (Post 2625993)
si dupa atacutl pietricelelor, care 100% va fi, cum vei proceda, nu de alta, dar ma bate si pe mine gandul sa le dau cu lac pe ale mele dar ma gandesc la consecinte si imi e frica sa nu stric farurile

ma orientez pe moment dar cred ca varianta unui nou polish si un nou stat de lac e ok

daffy duck™ 10-09-09 13:56

ne vedem la pitesti:d

CED 10-09-09 14:26

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by daffy duck™ (Post 2627721)
ne vedem la pitesti:d

da - o sa fim 3 masini din alba - eu, nicu cu seatul si gusty cu surpriza

citeva poze de la montarea galeriilor - nu am mai avut rabdare sa vina si termoizolatia si le-am montat
fara tobe doar cu galeriile suna ca toti dracii dar mergea f rau motorul si apoi dupa ce am pus si tobele a revenit la vocea lui dragalasa

quick_silver2 10-09-09 15:50

Un video ceva cu vocea lui mr.cat ? :D

bogdan100 10-09-09 23:04

is curios de surpriza lui gusty :D

SKR* 11-09-09 00:21

Quote:

Originally Posted by CED (Post 2627806)
da - o sa fim 3 masini din alba - eu, nicu cu seatul si gusty cu surpriza

citeva poze de la montarea galeriilor - nu am mai avut rabdare sa vina si termoizolatia si le-am montat
fara tobe doar cu galeriile suna ca toti dracii dar mergea f rau motorul si apoi dupa ce am pus si tobele a revenit la vocea lui dragalasa

Lovely :oops:

WolfTown 11-09-09 09:57

gusty fiind BTL?

CED 11-09-09 11:01

Quote:

Originally Posted by WolfTown (Post 2629931)
gusty fiind BTL?

nu - BTL e BTL (unic in felul lui :D) gusty e colegul de club - cu el l-am facut pe mr cat - a avut un ursulet albastru- anul trecut a venit la showuri cu el si acum revine in forta cu alta masina

L4uR 13-09-09 18:32

eu te-am intrebat de macheta:)....foarte frumoasa masina...chiar nu m-am gandit sa te rog sa-mi faci o demonstratie cu sunetul masinii..

CED 14-09-09 08:21

9 Attachment(s)
o sa fac azi un filmulet pt sunet
deocamdata vreau sa ii multumesc lui criss pentru minerele din carbon - le-am montat si arata super
si sa pun niste poze de la showul de la pitesti

riv_gms 14-09-09 11:20

subaru ... cumva e a lu` gusti?(sa-i traiasca)
frumoas masina mai ai

All times are GMT +2. The time now is 14:41.

- Copyright 2026 4Tuning