![]() |
Re: Roman
Nu ... dar gaboru' probabil facea misto ... :lol:
|
Faza e pe bune si e in Bucharest jungle ;) facuta...
|
Romania-tara tuturor posibilitatilor. Si Romanul singurul oras in care daca te duci in groapa nu-ti plange nimeni de mila.
|
Quote:
|
Quote:
|
Deci ... de curand ... cum stiti unii dintre voi ... am fost acasa in Romania ... si m-am gandit sa mai afle romascanii care sunt plecati(morf , shogun ...etc.etc.) noi evenimente si masini noi prin Roman ....
Debea azi am facut rost de un card reader pentru tipul meu de card de la aparat ... si acum descarc pozele ... in curand vor veni si poze cu fel de fel de evenimente ... accidente ... masini noi ... masini modificate mai bine, mai rau ... sau mai putin modificate dar dragute ... |
Uite unde era paparazzo nostru :) a mea ai prinso prin pozele alea? :)
|
10 Attachment(s)
Si pozele cum am promis ...
:arrow: |
nu morf ... chiar nu ti-am vazut buburuza ...chiar ca eram ca un paparazzi ... toata ziua cu aparatu' in mana ... :D
deci ...poze de la fantana arteziana din fata primariei ... dupa ce am pus detergent :lol::lol: Un golf 3 gt ... si un bmw 320i :D si mai urmeaza vreo 2-3 serii de poze |
Hai dragos baga si masina lui piky si a lu nashatu :)
|
4 Attachment(s)
...cum spuneam
Da vladutz ... vin acum si alea .. rabdare , rabdare ... ca am net wireless si merge ca naiba .. si mai cade si din 2 in 2 minute ...
|
11 Attachment(s)
O mica intalnire in fata la inter club ...
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
VW Polo lu' Piki si Astra lu' Zorala :D :arrow:
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Si sa iti fac si placerea vladut ... a lu' nashu' ... si passatu' lu zavate ...:D
|
5 Attachment(s)
Fiat Grande Punto ... frumusel ... pacat de scrisurile alea de pe portiera :D
13 Attachment(s)
Si poze de la cele 2 accidente de sambata ... la unul nu am ajuns la timp si am pozat doar un logan care a mai ramas ...
iar la al doilea ... am fost in urmatoarele 3 minute :twisted: ... sandero ala s-a rasturnat de 2 ori .. nu stiu cum .. cupola e intacta ... nu ma intrebati ... asa spuneau martorii si poltistii .... si niste poze cu Dl.Toma :lol::lol: p.s: accidentele au fost in interval de 20 de minute ... si la o strada unul de celalalt , primul a fost la scoala 5 in intersectia de la farmacia "bella dona" si al 2-lea a fost tot la scoala 4 dar in partea cealalta .. pe strada care duce la Banc Post.. :arrow: |
Al2lea l-am vz dar ala cu bodea n-ai nicio poza la masina lui ?
|
1 Attachment(s)
app... accidentul cu logan a fost un golf 3 rosu' cu un logan rosu' .... sandero visiniu cu ford fiesta visiniu :lol: ... ce coincidenta ...
Si un filmulet cu BMW-ul 320i de pe pagina anterioara :D cam atat pe ziua de azi ...am umplut 2 pagini... ajunge :lol: :arrow: |
Quote:
|
si mai mare coincidenta e ca pe amandoi soferii din masinile roscovane ii cheama Ciprian :) (parca...)
|
Nu ... soferul de pe sandero era defapt o femeie ... si in masina se mai afla un copil mic ... iar cel cu ford fiesta .. nu ii din roman ... avea accent si expresii da' bucuresti.
|
oricum...pe 2 dintre cei 4 participanti ii chema Ciprian...whatever :))
|
care cei 4 participanti ?!? :lol: ca erau doar 2 masini ...
in sandero era o femeie cu un copil mic ... si in fiesta era ala din bucuresti cu nevasta'sa... poate ai facut vreo confuzie .. cine stie ... |
dude...nu au fost 2 accidente?
ei...in accidentu 1 era unu cu numele de ... in accidentu 2 la fel...unu cu numele de .... si ambii in masini rosii parca...in fine nu mai conteaza |
Pai in primul accident .. cu loganu si cu golfu' ...
In golf soferul era Andrei Bodea ... un prieten d'al meu .. iar in Logan era un om mai in varsta .... si la al 2-lea accident cu sandero si cu fiesta .. ti-am spus :D o femeie si un copil in sandero ... si ala de la bucuresti cu nevasta'sa :D |
am trecut si eu pe cuza voda la scurt timp dupa accident, n'avea cum sandero sa se rastoare defapt nici nu sa rasturnat, cine a fost vinovat?
ce nr are "bodea" la golf ca imi suna cunoscut dupa nume.. |
Sincer nu stiu ... numere rosii parca ...
cat despre sandero ... asa au scris 2 martori in declaratii ca s-a rasturnat de 2 ori ... si soferita la fel... facea scandal ... ca s-a lovit copilu' .. ca ce viteza avea in oras de a intrat in ea si a rasturnat-o de 2 ori ...:blahblah::blahblah: Oricum ... sandero nu era asa cum l-ai vazut in poze era pe o parte... imediat .. la 30 de secunde dupa accident ... s-au dus trecatori si au intors masina inapoi pe "roate" ca sa poata iesi cei din masina .... Later edit: si daca ai trecut cu masina ... sigur nu aveai cum sa vezi cum arata sandero pe parte cealalta ... era varza .. pe partea aia care e lipita de gard ... |
Eu nu cred k s-a rasturnat,am trecut dupa vreun minut pe acolo si nu tragea nimeni de masina,masina lui bodea are numar ceva cu y nu mai stiu exact,app. 630i decapotabil-evelin nou in roman
|
Ba Da Ma ... zicea si toma .. ca s-a rasturnat ...
asa .. si ce 630i decapotabil in roman ?!? 1. Nu'i a lu' evelin .. ii a lu unchisu' 2. Nu o sa tina mai mult de 2-3 sapt ca il vinde ... 3. Toate masinile care le-a avut .. nu erau ale lui ... le cumpara ... si le vindea imediat in maxim 1-2 saptamani :) |
salut,
primiti si useri cu masini stock? :lol: am vazut si eu aseara 630-ul. frumos. :) a mai avut si un maserati quattroporte, nu? ne mai citim. :) |
:lol::lol: ... user stock :lol:
Da ... a mai avut un quattroporte ... 4.7 , 440 de cai .. parca .. totusi ... hai sa nu vorbim de drogati :lol: |
Si tu ... cristig ... ce conduci ? :) ... ce numere de inmatriculare ai ? :)
|
Quote:
|
Sunt foarte multi useri cu masini stock din diferite motive ... nu pentru ca nu vor .. toti vor sa-si faca masina mai buna ... dar .. nu tot timpul se poate ...
tuningul nu inseamna neaparat sa ai p masina "racheta" ... tuning it's a lifestyle :) |
@scturoag, este si de 4.7? stiam de quattroporte ca are 4.2 si 400 cai. irelevant, oricum. :)
eu am un opel vectra c, 2003, 1.8 benzina. + un renault 21 din 88, dar nu am RCA deocamdata la el. dupa ce o conduc pe asta, orice masina pare ca merge singura. a fost o perioada cand avea franele destul de slabe, dar asta intr-un post viitor. bine v-am gasit! :) |
Bine ai venit :))
|
Quote:
p.s: ce numar de inmatriculare ai la masina .. mai multe detalii ... poate te cunoastem deja .. dupa cum vezi .. si eu sunt din roman :) |
| All times are GMT +2. The time now is 19:54. |
- Copyright 2026 4Tuning