Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Bacalaureat 2008 (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/44056-bacalaureat-2008-a.html)

fiderzen 06-07-08 22:35

Re: Bacalaureat 2008

8.50 am luat..e ok....vroiam mai mult..dar nu mai conteaza acum :D

RA_2fast4u 07-07-08 00:43

Quote:

Originally Posted by mihai88 (Post 1631972)
oricum ultima bomba,nu stiu ce grup al studentilor...un ceva pe acolo au zis ca sa nu se ia in considerare media ptr admitere si restu,sa fie examen ca sa copiat la greu si notele sunt luate pe noroc si elevi nu stiu nimic

au foarte mare dreptate. Asa ar si trebui sa fie...bacul e total irelevant.. reflecta intr-o prea mica masura realitatea.. mai ales in multele cazuri in care s-a copiat...dar partea mai trista e ca probabil asa ar fi si la acel examen de admitere...

Ma rog. Felicitari tuturor :) Bafta la admitere

vali-tgm 07-07-08 10:13

Mie mi se pare o aiureala ca la inginerie sa nu dai pic de admitere. Deci poate veni oricine cu orice profil care nu au dat bac din mate, deci asta mi se pare o prostie. Inginerie fara bac din mate ? Sa se dea atunci admitere din mate. Oricum eu zic ca in 1-2 ani toate facultatile o sa puna la loc examenul de admitere, garantat.

BULLDOG 07-07-08 10:47

Poi pe pielea lor vin cei fara mate la inginerie. Dupa un semestru se lasa si se apuca de balet.

dragos1989 07-07-08 12:27

Am luat 9.85 :D din cauza fizicii: 9.80 si romana scris: 9.30 ....Oricum,nu ma prea ajuta media la ASE ...Intrebarea ramane: Finante Banci si Burse de valori,Marketing sau Comert ? :lol:

phaeton 07-07-08 12:44

raspund eu :
pe 21 iulie, am sa dau 2 examene...
1 pentru marketing si comert, e un examen comun, cel de dimineata.
si al 2lea pt management, cel de dupa-amiaza.

depinde ce vrei sa faci. eu cel putin nu ma vad stand intr un birou de dimineata pana seara, sa umblu toata viata cu cv`uri pe la interviuri, sa ma milogesc de altii sa ma angajeze.

tocmai de asta, prima optiune este comertul si eventual un master in administratie hoteliera. faci o pensiune un motel, ceva. studiezi piata, calatoresti.
si in plus, turismul se dezvolta de la an la an in tzara noastra.
vreau sa fac ceva in zona ardealului.

22VIN 07-07-08 14:30

eu aleg medicina. motiv simplu: imi place, nu pot sa ma vad altceva, plus ambii parinti sunt doctori, deci am trait in acest mediu si stiu cu ce se mananca. alt avantaj e ca ma pot ajuta foarte mult.
am avut o tentativa de arhitectura, dar de fiecare data cand ma gandeam la viitorul meu ma vedeam doctor si nu arhitect. si am zis ca decat sa regret toata viata ca n-am ales medicina, mai bine nu.
examenul pe 23... pffff....

Blondy26 07-07-08 14:32

Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u (Post 1632283)
au foarte mare dreptate. Asa ar si trebui sa fie...bacul e total irelevant.. reflecta intr-o prea mica masura realitatea.. mai ales in multele cazuri in care s-a copiat...dar partea mai trista e ca probabil asa ar fi si la acel examen de admitere...

Ma rog. Felicitari tuturor :) Bafta la admitere

Nu sunt de acord!Si cu elevii de la liceele "de top" ce facem?Cei care au invatat oricum si au luat note mari pe drept?Sa spunem ca s-a muncit degeaba?Doar pentru unii care n-au deschis o carte in 4 ani de zile?Sincer acum, nu mi se pare deloc corect.

ADY28 07-07-08 14:41

Quote:

Originally Posted by Blondy26 (Post 1632951)
Nu sunt de acord!Si cu elevii de la liceele "de top" ce facem?Cei care au invatat oricum si au luat note mari pe drept?Sa spunem ca s-a muncit degeaba?Doar pentru unii care n-au deschis o carte in 4 ani de zile?Sincer acum, nu mi se pare deloc corect.

nu stiu cum e la voi la 'liceele de top' , dar la noi nu a picat mai nimeni la acele licee deoarece daca pica mai mult de 2-3 numai sunt colegii!mai multa carte stiu uni de la licee mai 'proaste' decat uni de la licee de top!
la un liceu de top de la noi le-au zis supraveghetorii: hai ma de ce nu copiati nu aveti copiut?:)))

RA_2fast4u 09-07-08 02:58

Quote:

Originally Posted by Blondy26 (Post 1632951)

Eu am fost la unu liceu din top3-ul orasului.. si? sunt sigur ca vor fi la facultate o gramada care o sa intre cu medii mai mari ca si ale mele, desi probabil asta nu reflecta realitatea...

Sa-ti dau un exemplu. Tu, ai invatat tot liceul, si mai ales acum in ultimul an(sa zicem). Boooon, acuma domnu x-ulescu, din (sa zicem) satul y, care s-a descurcat el cum s-a descurcat.. a avut un profesor indulgent la matematica(un exemplu.. asta fiind media care ma intereseaza pe mine la admitere) care i-a dat note usor la domnul nostru x-ulescu, ca deh e din satul y.. ce naiba, si il mai si stie pe domnu x-ulescu senior. Booon. Acuma vine si bacul, tu te omori.. te strofoci, faci scri.. incerci, domnu x-ulescu se omoara si el.. dar cu altceva.. ca de exemplu cu tiparirea pe hartie a unor chestii care nu sunt gandite.. sau cel putin memorate de el, profesorii supraveghetori mai inchid ochii, profesorii corectori la fel.. si uite asa trece bacul. Toate bune si frumoase.. tu fericita ca ai luat o nota ok, x-ulescu si el fericit, nu prea stie el de ce, dar e fericit... asa ca se hotaraste sa mearga la aceeasi faculta la care vrei si tu... hopa :-? ... si nu stiu cum se face, ca domnul x-ulescu are medie mai mare ca tine, locurile se ocupa, si tu ramai chiar ultima de sub linie... domnul x-ulescu luandu-ti locul. Si uite asa, ideea de Liceu de Elita corect si de prestigiu, si faptul ca ai fost elev(a) silitor(are) 4 ani(.. chiar 12) cumva... intrun fel foarte ciudat, nu iti mai surade...

Daniel_Toa 09-07-08 19:24

Am si eu nevoie de rezolvarile la profilul Tehnician analize produse alimentare pe 25 august am iar bacul, unii acum se bucura, nu am nimic cu ei .... chiar ma bucur dar alti ca mine ... stau si invata deci v as ruga daca are caerva rezolvarile la acest profil, va multumesc frumos

Snoopy 09-07-08 22:50

9.13 e bine...urmeaza admiterea la Poli la cluj.Sunt pe aici care mai dau la poli la cluj?

RA_2fast4u 10-07-08 00:29

Quote:

Originally Posted by Snoopy (Post 1637649)
9.13 e bine...urmeaza admiterea la Poli la cluj.Sunt pe aici care mai dau la poli la cluj?

Prezent :)

La ce vrei sa dai?

Snoopy 10-07-08 12:43

La automatizari si calculatoare. Sper sa fie bine cu admiterea.. Numai bine!
PS: ai fost la simulare?

RA_2fast4u 12-07-08 18:24

Eu vreau la AR (Autoturisme Rutiere).. vroiam si eu initial la calculatoarea, dar m-am razgandit.. acolo e si greu cu admiterea.. adica 5-u sa intri.. il scot daca faci putintel.. .dar pentru o nota care sa te lase la buget.. e greu :) Ori cum bafta..

p.s. ai cartea?

Blondy26 13-07-08 14:18

Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u (Post 1636116)
Eu am fost la unu liceu din top3-ul orasului.. si? sunt sigur ca vor fi la facultate o gramada care o sa intre cu medii mai mari ca si ale mele, desi probabil asta nu reflecta realitatea...

Sa-ti dau un exemplu. Tu, ai invatat tot liceul, si mai ales acum in ultimul an(sa zicem). Boooon, acuma domnu x-ulescu, din (sa zicem) satul y, care s-a descurcat el cum s-a descurcat.. a avut un profesor indulgent la matematica(un exemplu.. asta fiind media care ma intereseaza pe mine la admitere) care i-a dat note usor la domnul nostru x-ulescu, ca deh e din satul y.. ce naiba, si il mai si stie pe domnu x-ulescu senior. Booon. Acuma vine si bacul, tu te omori.. te strofoci, faci scri.. incerci, domnu x-ulescu se omoara si el.. dar cu altceva.. ca de exemplu cu tiparirea pe hartie a unor chestii care nu sunt gandite.. sau cel putin memorate de el, profesorii supraveghetori mai inchid ochii, profesorii corectori la fel.. si uite asa trece bacul. Toate bune si frumoase.. tu fericita ca ai luat o nota ok, x-ulescu si el fericit, nu prea stie el de ce, dar e fericit... asa ca se hotaraste sa mearga la aceeasi faculta la care vrei si tu... hopa :-? ... si nu stiu cum se face, ca domnul x-ulescu are medie mai mare ca tine, locurile se ocupa, si tu ramai chiar ultima de sub linie... domnul x-ulescu luandu-ti locul. Si uite asa, ideea de Liceu de Elita corect si de prestigiu, si faptul ca ai fost elev(a) silitor(are) 4 ani(.. chiar 12) cumva... intrun fel foarte ciudat, nu iti mai surade...

Pai eu ce ziceam?Asta ma enerveaza! Ca mi-am pierdut 4 ani din viata frecandu-mi creierii cu cartea cand altii se distrau de nu mai puteau. Ah si Ady28, nu vorbesc de licee de top cu multe ghilimele ci de liceele care sunt intr-adevar bune, unde chiar se face carte, unde daca ai 10 absente ti s-a scazut nota, unde poti sa iei lejer 1 in teze s.a.m.d.
Eu am spus ca nu e corect sa condamni admiterea pe dosar pentru ca sa fim seriosi, sunt si elevi care chiar au invatat pentru bac si au luat notele pe drept pt ca stiau ca vor avea nevoie de ele la admitere si nu ar fi corect sa se spuna ca toti au luat note pe copiat sau mai stiu eu ce.Ar insemna ca respectivii copii s-au chinuit degeaba, nu?Pentru ca altfel e mult mai simplu sa invatam strict pentru admitere daca ar fi fost prine examen si pentru bac, doar cat sa trecem si gata. Asa ar fi corect?!

metal-militia 13-07-08 15:27

si la ce liceu de top esti in Constanta? eu am fost la mircea si am frecat menta cu spor si am luat 9,90 la bac//tocmai pt ca am fost la mircea si trebuie pastrat renumele indiferent de ce si cat stiu elevii :rolleyes2

Billy c25xe 14-07-08 11:08

Salut! Acum am luat si eu BAC-ul si as vrea sa ma inscriu la AR dar am vazut ca se da examen si vreau sa va intreb , este greu examenul de admitere? :lol: Ca sa fiu cinstit ,nu prea le am dar este singura facultate care ma atrage.

dagosh88 14-07-08 11:19

Nu examenul e cel greu, ci faptul ca ai ceva mai mult de munca decat la alte facultati, si e demoralizant cateodata, sunt si parti bune si parti rele, mie pana acum imi place, si presimt ca o sa imi placa din ce in ce mai mult.
Daca sti matematica si fizica de liceu bine nu ai probleme mari cu admiterea la AR.

Billy c25xe 14-07-08 14:55

Mersi de raspuns , cu matematica ma mai descurc insa cu fizica cam scartai , oricum eu am sa incerc.:D

dragos002 14-07-08 15:13

Nu stiti cat a fost ultima medie la Autovehicule Rutiere care s-a intrat la buget anul trecut ?

dagosh88 14-07-08 20:03

In buc parca vreo 6, asa ca nu va speriati.

ZerO_CooL 14-07-08 20:30

Quote:

Originally Posted by Billy c25xe (Post 1644523)
Mersi de raspuns , cu matematica ma mai descurc insa cu fizica cam scartai , oricum eu am sa incerc.:D

Admiterea se ia destul de usor... mai greu e dupa aia. Trebuie sa vrei cu adevarat sa termini facultatea, odata intrat... chiar daca la inceput materia nu are nicio legatura cu specializarea.

CrisTian enzo 14-07-08 22:25

si eu am dat BAC'ul #:-S , si ma gandeam sa dau la spiru, dupa care am auzit k e rau vazuta:|. apoi am vrut la snspa/ase si knd am vz ce ex se da:|, e k un al doilea bac x(, si acum m-as indrepta catre cantemir:D

ce stiti cum e vazuta? e ok?

multumiri anticipate!

Blondy26 19-07-08 03:35

Quote:

Originally Posted by metal-militia (Post 1642861)
si la ce liceu de top esti in Constanta? eu am fost la mircea si am frecat menta cu spor si am luat 9,90 la bac//tocmai pt ca am fost la mircea si trebuie pastrat renumele indiferent de ce si cat stiu elevii :rolleyes2

nu am terminat la mircea.nici la international.am terminat ovidius si au fost cei mai teribili ani din viata mea. am invatat la materii care nu mi-au folosit si nu-mi vor folosi niciodata doar de "dragul" ambitiei unor profesori frustrati de propria lor meserie.ma abtin sa detaliez sau sa dau nume, ca na, "acum ca am terminat,toti aruncam cu noroi, dar inainte nici nu clipeam de frica" (si nu-mi doresc sa mai fiu acuzata si de asa ceva).La noi nu stiu cat se pastreaza numele, au fost si note mai mici, am avut si un respins si asta e.

mihai88 23-09-08 11:35

care a intrat,unde a intrat?
ce stiti despre spiru,cantemir,hyperion,........

26WRC 15-11-08 19:31

poate e camd devreme dar se apropie cu pasi repezi:???: bac 2009:(
colegi de suferinta?

Blondy26 16-11-08 01:42

Am inteles ca anul asta nu va dau variante...asa este?Eh, daca asa e, sa stiti ca nu e mare pierdere ca oricum n-aveati timp sa le invatati pe toate...Materia invata toata si te descurci indiferent ce ti-ar pica:)

26WRC 16-11-08 10:35

se vor publiuca variantele,dar programa e mult mai stufoasa decat anul trecut:(

eu dau la

romana oral/scris
engleza oral
mate M2
fizica mecanica si electricitae
sport sau geografie inca nu m'am hotarat:???:

mihai88 17-11-08 12:20

o sa fie nasol ptr cei care dau in 2009
sunt curios cat o sa puteti sa va miscati

in a 2 sesiune 2008 a fost nasol rau,am avut prieteni/e care au dat si au iesit mai plouati decat au intrat(in traducere au luat note mai mici ca in prima sesiune)

Daniel_Toa 17-11-08 13:26

O sa fie urat in Bucuresti pentru ca sigur vor fii camera la fiecare sala in fiecare hol, baie etc, de vorbit intre voi sau sa trimite ti bilete nu prea cred.
Eu am picat la o materia la specialitate, iar in toamna am dat din nou, am luat cu 8.00 pe meritul meu, dar am vazut altii care au dat banul si tot nu au trecut din cauza crizei care era atunci si nu mai putea i face nimic.

mihai88 04-03-09 14:19

care are rezolvarile ptr anu asta?sa le urce aici ca mai sunt si altii care au nevoie:) (nu io...)

Geko 04-03-09 14:55

Quote:

Originally Posted by mihai88 (Post 2118295)
care are rezolvarile ptr anu asta?sa le urce aici ca mai sunt si altii care au nevoie:) (nu io...)

salutare, rezolvarile pentru anul asta inca nu se pot gasi pentru ca sunt cateva zile de cand au aparut variantele, iar unele variante nu sunt corecte, in sensul ca sunt exercitii gresite in unele variante (la matematica de exemplu unele) .Si in plus ar fi imposibil sa apara rezolvarile la 600-700 de variante poate si mai mult , intr-un timp asa de scurt...

orlando 04-03-09 16:17

Quote:

Originally Posted by Geko (Post 2118403)
salutare, rezolvarile pentru anul asta inca nu se pot gasi pentru ca sunt cateva zile de cand au aparut variantele, iar unele variante nu sunt corecte, in sensul ca sunt exercitii gresite in unele variante (la matematica de exemplu unele) .Si in plus ar fi imposibil sa apara rezolvarile la 600-700 de variante poate si mai mult , intr-un timp asa de scurt...

hehehehe
cine te-a mintit?
anul trecut au aparut subiectele si la o saptamana maxim au aparut subiectele rezolvate...
si cand au aparut eratele au aparut si variantele noi de subiecte rezolvate...
O sa te intrebi cum s-a putut asta...pai autorii cartilor de rezolvari sunt cei care au facut subiectele :)

Geko 04-03-09 16:22

Quote:

Originally Posted by orlando (Post 2118599)
hehehehe
cine te-a mintit?
anul trecut au aparut subiectele si la o saptamana maxim au aparut subiectele rezolvate...
si cand au aparut eratele au aparut si variantele noi de subiecte rezolvate...
O sa te intrebi cum s-a putut asta...pai autorii cartilor de rezolvari sunt cei care au facut subiectele :)

acu scuze ca zic,dar gresesc cand spun ca anu trecut au aparut variantele finale in aprilie?si oricum degeaba ai variantele rezolvate ca nu mai poti sa copiezi, pentru ca nu mai sunt pe numere cele de anu asta.....

orlando 04-03-09 16:28

poate asa or sa faca sa nu se mai copieze...dar tot am dubii...
habar n-am cand au aparut anu trecut subiectele rezolvate...doar la matematica...si nu imi mai aduc aminte
dar la faza ca subiectele cand apar sunt si rezolvate...sunt sigur...am cunostinta care a facut subiectele si rezolvarea si a avut cota-parte din vanzarile cartii.

All times are GMT +2. The time now is 01:49.

- Copyright 2026 4Tuning