Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - DJ99KLI (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/43784-e30-dj99kli.html)

leonard 16-03-09 13:49

Re: E30 - DJ99KLI

ai calculat u ca un 2.5 24 face 450 cp cu turbo si un 3.8 t 550?? .. de unde scoateti valorile astea frate?.

Bmwaldo 16-03-09 14:04

Quote:

Originally Posted by roGan (Post 2152693)
felicitari! super tare ursu! cu toate ca si acuma ma dor urechile de la rateurile pe care le da, foarte tare! mai ales cu lambo, smecherie nu? un urs din 80' sa bata un lambo... BRAVO! dar, am o nedumerire, baietii din Craiova vorbeau si la fatza locului si pe forum pe aici, de un 5.0v12 turbo, dupa o pisica d la nordici... eu unu nu prea cred ca e un 2.5,24v turbo... dgh = m5 3.8turbo app 550cp! un 2.5 24v Turbo ajunge pe la 450cp! xcum sper sa ma lamuresti si pe mine iustine. inca odata felicitari

nu cred ...... :lol: :lol: :lol: pai 2.5 24v turbo nu ajunge doar la 450 de cai :)) eu nu stiu de unde ai scos caii astia :))

iustin_x 16-03-09 14:34

1 Attachment(s)
cred ca se vede destul de clar::)))))))))))

pain_kings 16-03-09 14:35

Foarte tare ursul ..salut si bafta in continuare cu el

roGan 16-03-09 15:19

de unde?! m-am gandit si eu dak e 2.5 24 v turbo inseamna ca se duce pe langa IF-10-NSL, care are acelasi motor si are 434 cp pe dyno, m-am gandit ca e acelasi motor, iar dgh-u atata stiam ca are... pm

Calimero2003 16-03-09 15:32

Quote:

Originally Posted by roGan (Post 2152967)
de unde?! m-am gandit si eu dak e 2.5 24 v turbo inseamna ca se duce pe langa IF-10-NSL, care are acelasi motor si are 434 cp pe dyno, m-am gandit ca e acelasi motor, iar dgh-u atata stiam ca are... pm

Nici NSL si nici DGH nu se pot compara cu felul in care a fost facut acest motor de pe ursul lui Iustin ... nu stiu cum sa-ti zic mai bine ... conteaza CALITATEA nu CANTITATEA ...daca ma intelegi e totul ok.

negoitacata 16-03-09 15:46

Quote:

434 de cai la volanta....e o mica mare diferenta;)

ZerO_CooL 16-03-09 15:48

Cu ce presiune in turbina merge masina ?

jakal 16-03-09 15:49

felicitari iustin........

leonard 16-03-09 16:05

Quote:

nu toate 2.5 24v sunt la fel , unele au si internele schimbate , au componente diferite etc vezi ca ai afcut comparatia gresita cu nsl. si un 3.8t se poate duce mult peste 550 cp stai linistit , este vb doar de ce componente folosesti , ce modificari efectuezi , deci estimarile sunt de prisos cand nici macar nu sti ce s-a bagat in masina. nici macar atunci n-o dai la fix ... numai un dyno bun stie asta:D

bobby_gsi2 16-03-09 16:05

Quote:

Originally Posted by ZerO_CooL (Post 2153057)
Cu ce presiune in turbina merge masina ?

Il citez pe iustin...parca a scris undeva mai sus.....1,6 fata de 2 cat ducea inainte.....:). Nu-i asa ca e cel putin o persoana care regreta faptu` ca nu a luat pisicutza cand pusasem anuntul pe forum? :P

Hori 16-03-09 18:46

BRAVO TATI!!! Le-ai demonstrat tuturor ce poate face o masina facuta intr`o zi, si cred ca si acel cineva care are "cea mai tare masina din ROMANIA si o tine in garaj" si-a dat seama ce conteaza in ziua de azi, fapte nu vorbe !! SI la mai mare !!! Felicitari inca o data !! Rupe-le fashu si gata!!!

FLO_GSU 16-03-09 18:51

Felicitari pt ce ai facut la Craiova :P:P:P ai aratat ca "ursu e urs" indiferent de LAMBORGHINI...!!! bravo !!! Sa o stapanesti sanatos si fara incidente!!! URSU S_A INTORS si a mormait cum trebuie:D !!! FELICITARI!!! DGH merita o revansa:P:P:P si sunt sigur ca o va avea:D!!!

bellu_84tim 16-03-09 19:05

Quote:

Originally Posted by iustin_x (Post 2150402)
frate am batut tot....asta e se mai intampla....si eu am fost pe acelasi carosabil....in filme se vede daca a derapat sau nu..........deabia astept revansa.....

nu cred ca se poate pune problema de carosabil pt ca ambele masini au fost pe acelasi carosabil;)

TM32CIP 16-03-09 19:58

Quote:

Originally Posted by Hori (Post 2153632)
si cred ca si acel cineva care are "cea mai tare masina din ROMANIA si o tine in garaj" si-a dat seama ce conteaza in ziua de azi, fapte nu vorbe !! !!!

foarte tare frate. Touche !

wolverine 16-03-09 20:04

una din masini care a tinut marca BMW in varf!...pacat ca au fost altele care au tras in jos.... BAFTA!!!

FLO_GSU 16-03-09 20:43

1 Attachment(s)
o poza de la mine.....

narko_rules 16-03-09 22:45

Deci in primul rand Pisica aia are IF 01 NSL....in al 2-lea rand.... motorul lui iustin este 2,5 24v Turbo...stai linistit k nu are niciun v12 pe masina:)) si sa stii k mai conteaza si soferul...nu conteaza k el are 500 cp si DGH are 550....si plus de asta ambele masini s-au dat in acelasi loc si au fost pe acelasi asfalt....deci este o victorie clara....la revansa pariez tot pe iustin;) Nu am fost rautacios cu nimeni sper! Numai bine Iustine tine-o tot asa...si pregateste-te frate k ies balaurii turbati in curand;)) Te astept pe la Buzau

CobraArt 16-03-09 22:57

Frate,pt cine stie de unde este motoru lui Iustin,nu este de mirare.Motoru este facut foarte bine din toate punctele de vedere.
Felicitari,man.

Cataaa_ 16-03-09 23:23

am tot auzit povesti idioate despre motorul asta ..... sunt unii atat de retardati incat nici daca il desfaci bucata cu bucata nu te cred !!!!!!

azi o auzii pe ultima , sigur e v12 biturbo 8-|

CobraArt 16-03-09 23:27

De ce sa iti bati capu cu toti?Cine stie de unde e motoru si ce e in el stie si nu se mira ca e in "forma".Ce se aude este alta problema...

turb0 16-03-09 23:36

E30 - DJ99KLI

Quote:

Originally Posted by Cataaa_ (Post 2154851)
am tot auzit povesti idioate despre motorul asta ..... sunt unii atat de retardati incat nici daca il desfaci bucata cu bucata nu te cred !!!!!!

azi o auzii pe ultima , sigur e v12 biturbo 8-|

Eu sustin ca este un W16 cvadruplu turbo :lol:

ON: Motorul trage impresionant, este pe sinea lui , in toate mintile ! ( parca ar fi nou ) :rolleyes2

Turbo110 17-03-09 01:09

imi spun si eu o parere sincerasper sa nu deranjeze pe nimeni o exprim in 3 puncte sa inteleaga toti si sa fiu scurt

1. eu cred ca pe un asfalt uscat si masinile echipate egal bate dgh'u ,avantaju pe aeroport la avut iustin_x din cauza slikurilor ca nu a pierdut nici un pic la plecare felicitari oricum

2 prea multi sugatori de falusuri isi dau cu parerea dar nu zic nimic concludent sau educativ cel putin

3 stiu ca o sa fieo revansa si atunci o sa vedeti ca avantajul nuconsta in 2.5 de turbo de germania ci in 3.800 cm 3 facut turbo aici la noi pt ca sunt niste detalii care sincer va depasesc pe multi dintre cei care au postat mai sus

Felicitari oricum pt cursa iustin_x masina fuge impresionant pakat de et ala la janta ca puteai gasi ceva care sa arate si bine si sa nu chinui caroseria , felicitari inca o data

salut si spor la treaba

D G H 17-03-09 01:59

am ajuns sa citesc toate aberatiile legate de caii astia si de masinile facute intr-o zi(masini care nu merg decat la cursa ca pe urma se strica....) si singurul lucru care il fac este sa ma lesin de ras,incontinuare visul multora e sa invinga DGH-u......:))bravo iustin bucurate de putinele clipe pe care le mai ai victorios,;)
Ps:daca erai convins ca e asa tare masina,asa cum te-ai dat pe aeroport asa puteai sa mergi si pe autostrada,ca pe aeroport vroiai sa te mai dai,oricum nu mai conteaza dar raspundeti tie de ce nu ai vrut sa mergem pe autostrada,eu stiu raspunsul.

MARI_NSL 17-03-09 02:32

veniti pe 28 la pitesti si lamuriti lucrurile ... ca ca degeaba postati aici 20 de pagini cu aiureli ...

respect pentru amandoi ;)

D G H 17-03-09 02:34

sa vedem daca se prezinta regele...;)

kezz 17-03-09 03:02

Am batut drumul impreuna cu dani laf si GASCA pana la craiova cu gandul sa vedem asa cursa..intre 2 masini celebre,ambele turbo.Astia care chiar nu stiu ce inseamna asa masini puternice si sper sa invatati sa va abtineti!Obligat la orice cursa cineva are de pierdut,tinand cont ca a fost un jeg de traseu,eu zic ca ambele masini s`au dat prea chinuit acolo,important este ca au reusit sa treaca finisul fara incidente..
Felicitari iustine pt cursa..insa,nu vreau sa tin cu nimeni,orice cursa merita revansa..toti stim ca e vorba si de orgoliu dar parerea mea si frumos ar fi sa mai existe un prilej pt alinierea masinilor la start!va salut si multa bafta!

IonTalent 17-03-09 08:42

Eram sigur ca toti o sa zica .... mama ce si`a luato dgh-ul , etc ..... daca voi considerati ca aia a fost cursa ... E CLAR .... nu vreau sa tin cu nimeni dar s`a vazut clar dgh-ul a pierdut tot la plecare .... si binenteles calca frana pe 300 de m , ca sareau smekeri in fata .... iar pentru iustin felicitari ptr. masina .... pacat ca , ai cumparat motoru gata facut , era interesant sa il faci tu cu manutele tale ... bafta si ne vedem la pitesti

bobby_gsi2 17-03-09 08:51

Teoretic dgh ar trebui sa bata in orice conditii......vad ca se invoca slick-urile si alte cele, daca dgh s-a considerat dezavantajat.....de ce s-a dat? Chiar e asa de greu ca la sfarsitul unei curse......pierzatorul sa stranga mana castigatorului si sa il felicite? Deasemenea toti stim ca va exista o revansa....poate mai multe......sunt orgolii in joc, e si normal ca iustin sa fie entuziasmat. Pana una alta...pe data de 15 martie la ora respectiva...iustin a fost mai bun.

IonTalent 17-03-09 08:56

daca dgh-ul o sa`si ia bataie pe 400 metri si un asfalt bun , atunci JOS PALARIA ... dar pana atunci stim cu toti ca aia nu a fost cursa .... dar nu vreti sa recunoasteti ... bafta

narko_rules 17-03-09 09:01

Eu nu inteleg de ce va certati Mereu exista un invingator si un invins! Nasi felicitarile mele pt bijuteria de masina la fel si lui iustin! Ambele masini au oferit un spectacol pe cinste....e doar inceputul masinile sigur se vor mai intalni;) Respect pt ei si nu mai gasiti motive k pana la urma tot trebuia sa piarda cineva! Numai bine!

Guwy 17-03-09 09:12

Quote:

Originally Posted by narko_rules (Post 2155433)
Eu nu inteleg de ce va certati Mereu exista un invingator si un invins! Nasi felicitarile mele pt bijuteria de masina la fel si lui iustin! Ambele masini au oferit un spectacol pe cinste....e doar inceputul masinile sigur se vor mai intalni;) Respect pt ei si nu mai gasiti motive k pana la urma tot trebuia sa piarda cineva! Numai bine!

Bravo , intotdeauna trebuie sa existe un invingator si un invins ... nu are rost sa va certati , parerea mea este ca trebuie sa fim o comunitate unita sa invatam unii de la altii :D .
Imi cer scuze pentru off-topic si nu va mai certati .

EvLSant0S 17-03-09 09:22

in loc sa fitzi fericiti ca avem in fatza ochilor masini smechere , facute din pasiune si din multa munca..
stati si aruncati paie pe foc si ii facetzi pe oameni sa se enerveze si etc, tzineti-va parerile ptr voi , discutia e intre ei 2 , cand vreti sa mai spuneti care trebuia sa castige si etc duceti-va-n pat,bagatzi capu-n perna,si tzipati tare..
cat speram sa nu se ajunga la d`astea..

highboy_97 17-03-09 09:50

felicitari pentru masina iustin...e chiar impresionanta :D cam cati cai are?
bafta in continuare!

FLO_GSU 17-03-09 10:29

PUBLICUL A STRICAT TOTUL!!! speram ca la pitesti sa fie o liniutza in mintile ei, cu doi oameni, doua masini jos palaria!!!! FELICITARI amandurora pt bijuterii!!! Multi zic putini cunosc!!!

da_joint 17-03-09 10:35

ok.eu imi cer scuze daca am instigat.nu am vrut sa discreditez pe nimeni,din contra ma bucur ca apar in continuare masini tari.pur si simplu cred ca masina lui nasi nu a putut fi la potential maxim in acele conditii si ca lumea a inceput deja sa il incoroneze pe iustin si masina lui drept cea mai tare masina din ro...etc.

iustin_x 17-03-09 11:49

Quote:

Originally Posted by D G H (Post 2155111)
am ajuns sa citesc toate aberatiile legate de caii astia si de masinile facute intr-o zi(masini care nu merg decat la cursa ca pe urma se strica....) si singurul lucru care il fac este sa ma lesin de ras,incontinuare visul multora e sa invinga DGH-u......:))bravo iustin bucurate de putinele clipe pe care le mai ai victorios,;)
Ps:daca erai convins ca e asa tare masina,asa cum te-ai dat pe aeroport asa puteai sa mergi si pe autostrada,ca pe aeroport vroiai sa te mai dai,oricum nu mai conteaza dar raspundeti tie de ce nu ai vrut sa mergem pe autostrada,eu stiu raspunsul.

NEA MOTIVE....lasa-ne.......esti obisnuit sa faci numai de la 100 la ora.....o sa ne intalnim la pitesti si vb atunci..daca ai trage si u de a ta cat trag eu de a mea.......daca erai sg ca ma faci a 2 oara te dadeai pe aeroport asa cum mi-ai zis la sf......era aceeasi pista pt amandoi...............invata sa si pierzi...........astea sunt liniutele...de pe loc nu de la 100 pe autostrada
https://www.youtube.com/watch?v=IDXWocIkqVc
mai uitate si u si mai plangi......cand am vb cu tine am crezut ca esti si u baiat calumea......da cand vad cum faci...imi pari cam femeie

Calimero2003 17-03-09 11:53

Quote:

Originally Posted by D G H (Post 2155812)
Craioava.....Party time!

Eu sincer inteleg ca esti superat ... dar acuma spunemi tu daca gresesc in ce am sa enumar in continuare ...
- si tu si Iustin ati avut slikuri ... in nici un caz nu ai pierdut cursa la start
- ai fost ferm convins ca il bati .. asta a fost si motivul pt care te-ai dat cu el
- dupa cursa Iustin ti-a propus sa va mai dati o data ... TU ai refuzat
- ai vrut sa te dai dinou cu el in alta parte pe asfalt curat ... dar asta numai dupa ce ai aflat ca masina lui nu mai este in stare de functiune 100%

P.S. - tu in sinea ta ai vazut ca Iustin era mai rapid ca tine si din mers ... la start ti-a loat o masina ... la final avea 3 masini in fata.
Sunt convins ca o sa lucrezi la masina ta DGH`ule si ca o sa o faci mult mai rapida decat a fost la Craiova ... ai o masina care trage foarte bine ... nu am nimika cu tine ... kiar iti admir masina si munca pe care ai depuso pt ia , dar se pare ca la aceasta cursa masina lui Iustin sa prezentat mai bine .... de ce trebuie sa fie atata cearta pe forum ? .... ai pierdut o cursa ... nu ai pierdut nici bani si nu ai pierdut nici masina ... ai potential foarte mare cu acel motor si poti rasturna situatia.
Bafta si tie si lui Iustin.

D G H 17-03-09 12:02

Quote:

Originally Posted by iustin_x (Post 2155874)
NEA MOTIVE....lasa-ne.......esti obisnuit sa faci numai de la 100 la ora.....o sa ne intalnim la pitesti si vb atunci..daca ai trage si u de a ta cat trag eu de a mea.......daca erai sg ca ma faci a 2 oara te dadeai pe aeroport asa cum mi-ai zis la sf......era aceeasi pista pt amandoi...............invata sa si pierzi...........astea sunt liniutele...de pe loc nu de la 100 pe autostrada
https://www.youtube.com/watch?v=IDXWocIkqVc
mai uitate si u si mai plangi......cand am vb cu tine am crezut ca esti si u baiat calumea......da cand vad cum faci...imi pari cam femeie

daca erai baiat asa cum vrei sa fii mergeai pe autostrada masurai 400m si ne dadeam acolo dar ce sa mai zici esti rege acum;)

da_joint 17-03-09 12:03

nu stiu cat de bine trage masina lui iustin,in schimb stiu cum trage wpp-ul si merg 100% pe mana wpp-ului. pentru cine nu stie,sa caute filme pe iutub cu el.
Cat despre iustin vs.dgh...comon...be real.

All times are GMT +2. The time now is 19:09.

- Copyright 2026 4Tuning