![]() |
Re: Help Thread
Quote:
Quote:
|
2 Attachment(s)
ca sa ajungi la filtrul de polen la e 36 trebuie sa dai cutia cu acte jos .este situat undeva in spatele casetofonului si un pic mai in jos.dupa ce dai cutia cu acte jos (aici ai vreo 4 suruburi din care doua chiar in gurile de aerisire)o sa vezi un capacel dreptunghiular ,uitate in poze
|
Multumesc foarte frumos...:) am sa ma pun maine pe dezmembrat usor usor sa nu stric ceva :shock: am mai facut eu minuni deastea la celalalt e36
|
daca mai ai nevoie de ajutor intra pe id daniigrecu
|
nu stiu daca am postat unde trebuie dar am si eu o intrebare , nu stiti de ce mi se tot arde siguranta de la stergatoarele de parbriz? mi se arde chiar daca nu le folosesc .
|
Quote:
|
Quote:
|
mesterii ,cum imi scot parola de pe bios:( ca mi-am pus ca berbecu si n-o mai stiu :cry: v-ati confruntat careva cu asa ceva?
p.s e laptop nu e P.C ca pe ala era usor scoateam bateria de la BIOS si gata:(,dar la la laptop nu stiu ce sa-i fac:( |
Alta problema. Cum desfac eu panou ala de unde ii schimbatoru fara sa rup vreo clema ceva ca vreau sa vad butonul din dreapta de la geamu electric de ce nu mai merge. Motorasul nu are nimica din cate verificari s-au facut la masina,iar cine s-a uitat a zis ca la bmw-uri in general butonu poate face uneori figuri si a zis ca s-ar uita si la buton sa vada dar nu vrea sa rupa ceva asa ca m-am pus eu pt ca am zis ca daca rup,rup cu mana mea..am rupt eu nu mai injur si la altii :lol::oops:...dar am vazut ca nu da sa iasa asa ca am zis sa stau pe treaba mea ca nu vreau sa stric la masina nimic cleme si deastea. Sigurantele sunt ok.iar cand apas pe undeva,pe sub bord se aude un tic-tac sau nu stiu cum sa ma exprim mai bine ca sa nu se inteleaga altceva
|
@ spyke, cand eram mai mic imi parola taicamiu biosu sa nu stau n-spe ore pe calc, si dupa cautari si cautari, am descoperit o lista cu posibile backdooruri facute din fabrica, si le-am luat la incercat si am gasit-o pe aia buna.
Nu stiu daca se aplica, dar vezi ce bios ai, si cauta , poate poate. |
Quote:
|
Quote:
|
Dap...asa-i si la mine. am resuit sa le desfac dar nimica...cine stie...o fi vreun scurt pe fir pe undeva. Am schimbat si butoanele dar degeaba....mergem mai departe si vedem ce o fi:shock:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Are cineva drum la TM zilele astea?
|
Ce recomandari aveti in legatura cu vreun atelier auto sa imi puna o toba la masina? Eu am pe cineva la acr da pana stau dupa ala....cresc copii mari
|
Quote:
:) |
Mi-am luat niste diffuri helix de 13 cm ( stock erau de 10 ) si vreau sa le pun in portiere. Am scos plasticu ala tot la portiera din stanga, si am scos suportul de plastic din stanga ( distantierele sunt in curs de ... facere). Problema cea mare e ca nu pot sa dau jos panoul usii din dreapta, sunt 2 suruburi, dintre care unu nu misca. Am incercat cu diferite surubelnite, si cu una electrica, si eu si tata.
Aveti ceva sugestii ?? ( sa pun ceva acolo gen .. motorina, poate se curata un pic si ma lasa) ?? PS : fara sa dau panoul jos nu am cum sa instalez difuzoarele. V-as fi foarte recunoscator daca ati avea ceva sfaturi bune. |
Ii la vedere surubul ala?
|
Quote:
|
surubul e in spatele deschizatorii usii, pe interior, am ajuns cu o seringa cu benzina ( asta aveam) si i-am pus 2 picaturi acolo, dar nu a ajutat, e sigilat destul de bine, nu stiu cat m-ar ajuta spray din acela.
|
Quote:
dadi ai nevoie de ceva de la TM? |
Quote:
|
Quote:
|
Am rezolvat cu surubelu ala, cu 2 burghie si un pic fortat plasticul, dupa aceea taiat holsurubu' nesimtit si desfacut cu greu.
Rezultatul puteti sa il vedeti daca dati click pe semnatura, sunt niste posturi cu poze. Multumesc de sfaturi :) |
Pleaca cineva zilele astea la bookale?
|
Quote:
|
Plec eu duminica si ma intorc marti , dar ma duc pt licenta deci nah nu am mult timp de umblat mai ales ca mai am de rezolvat n lucruri marti(pe langa licenta) si luni nu ies din casa :-P. Daca e dai un add pe mess si iti zic daca te pot ajuta . (id : remus_nicola)
|
salutare! am si eu o intrebare: am primit de la cineva o camera foto digitala sony cybershot dsc t3, dar are un defect cred ca! cand dau sa filmez sau sa fac poze, nu imi apare imaginea pe display:deci este negru!atat!oare ce poate fi?multumesc! ah, in rest nu are baterie, dar are incarcator si am bagat la incarcat si asa am incercat! oare din aceasta cauza nu face poze?pt ca este la incarcat?dar in meniu pot intra, imi arata tot!si pe card are cateva poze, si pe alea mi le arata!salut!
|
sigur nu ai capacul pe pozitia inchis peste obiectiv?
|
Quote:
|
Apasa pe butonul "DISP" sa activezi LCD-ul.
|
Quote:
|
Cel de langa display, sub butoanele de zoom.
http://www.letsgodigital.org/images/...ny_T3_back.jpg |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
p.s. limba meniului acuma am reglat la engleza!:)) si acuma am gasit manualul aparatului pe net, si cred ca bateria este de vina!deci nu pot face fotografii fara baterie! asa am inteles eu di cate am citit! pun si documentul, poate cineva ma lamureste mai bine!;)multumesc! |
Quote:
de aici:http://www.********/section/pagina-de-start poti comanda baterie, mai incearca si pe emag vezi unde sunt preturile mai ok. |
| All times are GMT +2. The time now is 06:26. |
- Copyright 2026 4Tuning