![]() |
Re: Cea mai urata masina a momentului
+1 pt albea ... si nu numai ca e urata ... cand m`am urcat intr`un 1.2 dala :sad: sincer e jenibila motorizarea. Simt ca trage de 1000 de ori mai bine un matiz. :lol:
|
Quote:
|
Veyron live arata mult mai bine ca in poze , e exclusiva clar . Botul masiv si latimea ei o fac foarte frumoasa ( gusturile sunt subiective deci no comment).
Urata rau e Tiida. Si as mai adauga ceva urat. Nu sunt sigur ca e corecta denumirea insa am vazut-o sapt trecut in Munchen. Toyota Urbancruiser parca. E ca o cutie de chibrituri . |
Quote:
|
dar de renault modus nu zice nimeni nimic,spatele acela imi provoaca greata
|
Quote:
Exemplu in clipul asta la minutul 7:20. Deci si asta are o scuza, e practica. |
Quote:
|
Noul Touareg a cam luat-o pe aratura cu designul..
|
Quote:
|
Quote:
|
http://www.************/noutati-auto-...masini-3110836
voi sunteti de aceasi parere cu astia? mie multe imi par chiar superbe (tuareg spre exemplu, peugeot 307 hatchback etc.) |
Pontiac Aztec pe buna dreptate isi merita locul 1 :)
|
Quote:
|
Quote:
Ma mira ca lipseste audi a2, dar in mare parte sunt cam toate urate din topul respectiv. |
a2 e aceasi clasa cu punto, fiesta, ibiza astea no?
Subaru Impreza locu 38, a innebunit lupu Volkswagen Beetle locu 35, e masina secolului XX din cate stiu eu, cum sa fie in cele mai urate Range Rover locu 20. ala imi pare foarte frumos trabant 601, hai ma ca alea sunt foarte faine bmw seria 1 locu 11... nu prea se integreaza in designul masinilor bmw dar e frumos. bmw seria 6 locu 46, iar dubios Porsche Boxster, exista porsche urat? mie imi plac mai toate astea in 2 portiere Peugeot 308, dubiooos, ca mie imi place Mitsubishi Lancer Evo X, e cam cu ascutit, da e frumos... cine a facut chestia asta?!?!?! totusi cu tuaregu tu vorbesti serios sau esti sarcastic? |
Mie personal nu imi place Nissan GT-R , mi se pare hidoasa masina aia .. nu stiu e ce dar nu suport masina .. la aia de la promotor , daca si bmw seria 7 e urat .. mie mi se pare o masina cu stil , frumoasa si cu o prezenta impunatoare..
Hidosenie : http://randrw.files.wordpress.com/20...actyon-lat.jpg |
Albea e într-adevăr o maşină nu tocmai frumoasă, dar nici nu prea e scopul ei ăsta, GTRul e maşina perfectă pentru mine, noul Touareg e ok, chiar i-au împrospătat imaginea, m-am uitat ieri la unul şi mi-a lăsat o senzaţie de "fresh" cumva, dar noul seria 7.... să zicem că nu gust deloc maşinile cu alură de tanc nefinisat....
|
si passat b4 are berlina cam uratica, break-ul e ok, dar berlina nu-mi place.
http://foto.vwgolf.pl/golf/z5195957X.jpg |
Quote:
|
SUV-urile frantuzesti... de la Peugeot si Renault - Koleos.
HIDOSENIE!!!!!! |
Quote:
|
opel agila este de departe cea mai urata masina!
|
Mitsuoka Galue II
BLEAH ! |
toyota prius
|
Quote:
Modelul asta posibil sa fie de aceiasi varsta cu tine, se poate spune ca e... batrana poate, dar nu urata. |
Quote:
100-71: Aici m-am revoltat urat de tot cand am vazut seria 7-le, care mi se pare un model foarte reusit din acest punct de vedere. Touareg-ul la fel nu cred ca are ce cauta acolo, poate spatele e apreciat in functie de gusturi, dar fata e chiar ok. Porsche Boxter urat?!! sa fim seriosi, e unul din cele mai frumoase porsche-uri din generatia 90-2000. 70-41: X6 sa fie aproape la fel de urat ca si Lada 1200? Modelul ala de lada l-a avut taicamiu pana acum 9 ani si X6 vad acum in fiecare zi pe strazi, cu toate ca nu e un model stralucit, nu poti spune ca e urat. Daca in aceasta grupa a intrat 300C si noul Escalade inseamna ca cei ce-au facut topul chiar nu au gusturi deloc. 40-11: Beetle urat? sa fim seriosi... Range Rover de asemenea, unul din cele mai apreciate SUV-uri din lume. Pana si Q7-le nu cred ca merita sa intre acolo. Rolls-Royce Phantom, celebra limuzina sa fie atat de aproape de top 10? mi se pare imposibil. Dupa gusturile mele nici BMW seria 1 nu are ce cauta acolo. Personal mi se pare unul din cele mai frumoase BMW-uri din generatia asta cat de cat mai noua (in afara de noul seria 5 sedan). top 10: Din nou revoltator, ce cauta Porsche Cayenne aici? nu cred ca, conduce cineva un Porsche Cayenne si nu e mandru de asta (apropo de "Bineînţeles, dacă nu conduci un Porsche Cayenne şi eşti mândru cu asta..." :P) Fiat Multipla isi merita locul 2, merita chiar locul intai, am avut ocazia sa examinez in realitate modelul si e ingrozitor. Personal nu mi se pare ca masinile din top au fost selectate foarte bine.. |
Quote:
Quote:
si modelul respectiv este produs din 1988 deci este cu aproximativ 6 ani mai batran ca zane |
1 Attachment(s)
Hyundai matrix
|
toyota prius pentru cat de mediatizate e
nissan micra si nissan primera. masina aia la un loc cu prius parca au fost concepute din start intentiont cu anumite aspecte puse anapoda sau in alta parte |
Pentru mine cea mai urata masina din lume,si nu vreau sa jignesc pe nimeni,este Ssangyong Rodius,e penal,geamul din spate lateral,are o cadere de ...,si pe culoare neagra parca e de mortaciuni...interiorul este agradabil,dar pe afara are un look...pffff.Salutari!
|
1 Attachment(s)
nu stiu daca s-a mai spus.....dar fiat multipla este clar cea mai urata masina din toata lumea....parerea mea.
|
hahaha , touche , bravo,si asta pune-o la colectzie,e blana masina,urata cu foc,are geamurile prea inalte,se vede soferul cu totul,e penala ca desen,imi imaginez cum ar fi sa mergi cu ea la femei,sau sa lasi cheile la un hotel tare sa ti-o parcheze :)()),repet nu vreau sa jignesc pe nimeni,salutari!
|
Quote:
Acum sa fim seriosi. Postul tau e de pus la colectie, nu masina asta. E epic. |
Quote:
|
e incredibil de urat multipla dar ce-i drept, e socant de practica! e scurta poti parca in spatii mici, dar totusi ai foarte mult spatiu in interior, vezi foarte bine afara prin geamurile alea imense. ce ma face pe mine curios in schimb e daca noaptea daca aprinzi proiectoarele/farurile/ce sunt alea de sub parbriz, mai vezi ceva? mi se pare pozitia lor foarte dubioasa
|
Aici am gresit eu, intradevar. Nu se judeca masinile pe acest thread decat strict dpdv estetic, dar unii colegi nici macar rostul acestor masini nu-l prea inteleg.
Riddle: alea sunt un fel de proiectoare si bat mai departe decat farurile, iar avantajul masinii, pe langa practicalitate, e vizibilitatea: vezi in toate partile. |
Sorry...only photos!
|
De bine de rau, ramane in topurile celor mai bune masini din lume.
|
Mai Ionut,nu vreau sa deviem,de la 5 la 6 locuri,legal-ilegal,etc.,am gresit expunandu-mi parerea despre masina,lucru pe care nu trebuia sa-l fac,ci doar sa atasham poze,asa ca propun sa uitam de cate locuri are un Volvo sau cate ar avea un Multipla,si sa lasam acest thread sa curga linistit,ok?Salutari.
|
1 Attachment(s)
Pontiac Aztek,fabricat din 20https://forum.4tuning.ro/attachment.php?attachmentid=1551356&stc=1&d=127824 8397
untitled.bmp01 pana in 2005.Salutari! |
| All times are GMT +2. The time now is 08:30. |
- Copyright 2026 4Tuning