Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Cea mai urata masina a momentului (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/41682-urata-masina-momentului.html)

RoByNeT 09-06-10 14:14

Re: Cea mai urata masina a momentului

+1 pt albea ... si nu numai ca e urata ... cand m`am urcat intr`un 1.2 dala :sad: sincer e jenibila motorizarea. Simt ca trage de 1000 de ori mai bine un matiz. :lol:

22VIN 10-06-10 07:33

Quote:

Originally Posted by TFK (Post 3428627)
Buggati Veyron, mi se pare o masina oribila, chiar numi pasa ca are 1000hp, dar mi se pare o masina extrem de oribila, n'as vrea sa vad una in viata mea.
Gusturile nu se discuta.

+1. Nu mi-a placut niciodata; nu are stil, nu e o aparitie aparte pe strazi, ci doar o alta masina prea scumpa.

cavaliere 10-06-10 10:34

Veyron live arata mult mai bine ca in poze , e exclusiva clar . Botul masiv si latimea ei o fac foarte frumoasa ( gusturile sunt subiective deci no comment).
Urata rau e Tiida. Si as mai adauga ceva urat. Nu sunt sigur ca e corecta denumirea insa am vazut-o sapt trecut in Munchen. Toyota Urbancruiser parca. E ca o cutie de chibrituri .

ZaNe94 10-06-10 10:55

Quote:

Originally Posted by KTA87 (Post 3428455)
FICATU are multe "capodopere"... lasand la o parte modelel mai vechi, Albea este pur si simplu oribila!

din cate am auzit fiat a facut ceva schimbari de designer, ca erau in pragul falimentului si poate astea sunt dinainte de schimbare (totusi primul fiat, ala alc, nu cred ca am vazut modelul). acum nu sunt sigur da asa am auzit

babone 11-06-10 17:37

dar de renault modus nu zice nimeni nimic,spatele acela imi provoaca greata

22VIN 11-06-10 18:22

Quote:

Originally Posted by babone (Post 3434012)
dar de renault modus nu zice nimeni nimic,spatele acela imi provoaca greata

E urat, dar spatele ala e foarte gandit la aspectul practic. Hayonul se poate deschide in 3 feluri: cu totul, doar luneta sau doar partea de jos.
Exemplu in clipul asta la minutul 7:20. Deci si asta are o scuza, e practica.

du0n 12-06-10 09:36

Quote:

Originally Posted by TFK (Post 3428627)
Buggati Veyron, mi se pare o masina oribila, chiar numi pasa ca are 1000hp, dar mi se pare o masina extrem de oribila, n'as vrea sa vad una in viata mea.
Gusturile nu se discuta.

La 11 anisori ai tai...cam drastic cu concluziile...

Paul 12-06-10 10:31

Noul Touareg a cam luat-o pe aratura cu designul..

22VIN 12-06-10 10:35

Quote:

Originally Posted by Paul (Post 3435199)
Noul Touareg a cam luat-o pe aratura cu designul..

Serios? Mie mi-a placut pe viu. Mi se pare mult mai ok decat modelul vechi.

Paul 12-06-10 12:31

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 3435213)
Serios? Mie mi-a placut pe viu. Mi se pare mult mai ok decat modelul vechi.

Pentru mine e invers, am fost la un pas de a achizitiona modelul anterior, insa cel nou, strict din punct de vedere al look-ului mi se pare un - fata de precedent.

ZaNe94 12-06-10 13:41

http://www.************/noutati-auto-...masini-3110836
voi sunteti de aceasi parere cu astia? mie multe imi par chiar superbe (tuareg spre exemplu, peugeot 307 hatchback etc.)

Paul 12-06-10 14:12

Pontiac Aztec pe buna dreptate isi merita locul 1 :)

du0n 12-06-10 15:55

Quote:

Originally Posted by ZaNe94 (Post 3435592)
voi sunteti de aceasi parere cu astia? mie multe imi par chiar superbe (tuareg spre exemplu, peugeot 307 hatchback etc.)

Rolls Royce Phantom pe locul 28?ce cretini...Multe masini din statistica aceea nu isi au locul acolo,zic eu.

ionut_cluj 12-06-10 18:03

Quote:

Daaaa, e absolut superb touareg.
Ma mira ca lipseste audi a2, dar in mare parte sunt cam toate urate din topul respectiv.

ZaNe94 12-06-10 22:14

a2 e aceasi clasa cu punto, fiesta, ibiza astea no?

Subaru Impreza locu 38, a innebunit lupu
Volkswagen Beetle locu 35, e masina secolului XX din cate stiu eu, cum sa fie in cele mai urate
Range Rover locu 20. ala imi pare foarte frumos
trabant 601, hai ma ca alea sunt foarte faine
bmw seria 1 locu 11... nu prea se integreaza in designul masinilor bmw dar e frumos.
bmw seria 6 locu 46, iar dubios
Porsche Boxster, exista porsche urat? mie imi plac mai toate astea in 2 portiere
Peugeot 308, dubiooos, ca mie imi place
Mitsubishi Lancer Evo X, e cam cu ascutit, da e frumos...

cine a facut chestia asta?!?!?!
totusi cu tuaregu tu vorbesti serios sau esti sarcastic?

mitza mtb 13-06-10 02:08

Mie personal nu imi place Nissan GT-R , mi se pare hidoasa masina aia .. nu stiu e ce dar nu suport masina .. la aia de la promotor , daca si bmw seria 7 e urat .. mie mi se pare o masina cu stil , frumoasa si cu o prezenta impunatoare..

Hidosenie : http://randrw.files.wordpress.com/20...actyon-lat.jpg

aleks 13-06-10 12:35

Albea e într-adevăr o maşină nu tocmai frumoasă, dar nici nu prea e scopul ei ăsta, GTRul e maşina perfectă pentru mine, noul Touareg e ok, chiar i-au împrospătat imaginea, m-am uitat ieri la unul şi mi-a lăsat o senzaţie de "fresh" cumva, dar noul seria 7.... să zicem că nu gust deloc maşinile cu alură de tanc nefinisat....

ZaNe94 13-06-10 17:58

si passat b4 are berlina cam uratica, break-ul e ok, dar berlina nu-mi place.
http://foto.vwgolf.pl/golf/z5195957X.jpg

VladM 15-06-10 13:29

Quote:

Originally Posted by ZaNe94 (Post 3438017)

Mai bine "taceai" decat sa "deschizi gura" si sa te faci de ras. Tu consideri Passatul o masina urata ?

Hondarul 15-06-10 14:09

SUV-urile frantuzesti... de la Peugeot si Renault - Koleos.

HIDOSENIE!!!!!!

ZaNe94 15-06-10 14:52

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 3442687)
Mai bine "taceai" decat sa "deschizi gura" si sa te faci de ras. Tu consideri Passatul o masina urata ?

mare parte nu, da modelul acela imi pare urat, berlina are spatele urat si din lateral tot nu se vede prea frumos, botul e cat de cat ok.

STEF007 16-06-10 20:57

opel agila este de departe cea mai urata masina!

TFK 21-06-10 02:35

Mitsuoka Galue II
BLEAH !

deadlysin 21-06-10 02:49

toyota prius

johhny 22-06-10 22:00

Quote:

Originally Posted by ZaNe94 (Post 3438017)

Modelul asta posibil sa fie de aceiasi varsta cu tine, se poate spune ca e... batrana poate, dar nu urata.

sergini0 23-06-10 10:09

Quote:

Am recitit ultimele pagini si n-am putut sa ma abtin.
100-71: Aici m-am revoltat urat de tot cand am vazut seria 7-le, care mi se pare un model foarte reusit din acest punct de vedere. Touareg-ul la fel nu cred ca are ce cauta acolo, poate spatele e apreciat in functie de gusturi, dar fata e chiar ok. Porsche Boxter urat?!! sa fim seriosi, e unul din cele mai frumoase porsche-uri din generatia 90-2000.
70-41: X6 sa fie aproape la fel de urat ca si Lada 1200? Modelul ala de lada l-a avut taicamiu pana acum 9 ani si X6 vad acum in fiecare zi pe strazi, cu toate ca nu e un model stralucit, nu poti spune ca e urat. Daca in aceasta grupa a intrat 300C si noul Escalade inseamna ca cei ce-au facut topul chiar nu au gusturi deloc.
40-11: Beetle urat? sa fim seriosi... Range Rover de asemenea, unul din cele mai apreciate SUV-uri din lume. Pana si Q7-le nu cred ca merita sa intre acolo. Rolls-Royce Phantom, celebra limuzina sa fie atat de aproape de top 10? mi se pare imposibil. Dupa gusturile mele nici BMW seria 1 nu are ce cauta acolo. Personal mi se pare unul din cele mai frumoase BMW-uri din generatia asta cat de cat mai noua (in afara de noul seria 5 sedan).
top 10: Din nou revoltator, ce cauta Porsche Cayenne aici? nu cred ca, conduce cineva un Porsche Cayenne si nu e mandru de asta (apropo de "Bineînţeles, dacă nu conduci un Porsche Cayenne şi eşti mândru cu asta..." :P)
Fiat Multipla isi merita locul 2, merita chiar locul intai, am avut ocazia sa examinez in realitate modelul si e ingrozitor.

Personal nu mi se pare ca masinile din top au fost selectate foarte bine..

apache 23-06-10 12:35

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 3442687)

Quote:

Originally Posted by johhny (Post 3461931)
Modelul asta posibil sa fie de aceiasi varsta cu tine, se poate spune ca e... batrana poate, dar nu urata.

nu o considera,chiar e

si modelul respectiv este produs din 1988 deci este cu aproximativ 6 ani mai batran ca zane

alexxxandru 01-07-10 16:16

1 Attachment(s)
Hyundai matrix

vacaroz 01-07-10 16:36

toyota prius pentru cat de mediatizate e
nissan micra
si nissan primera. masina aia la un loc cu prius parca au fost concepute din start intentiont cu anumite aspecte puse anapoda sau in alta parte

Vittyprojekt 02-07-10 17:44

Pentru mine cea mai urata masina din lume,si nu vreau sa jignesc pe nimeni,este Ssangyong Rodius,e penal,geamul din spate lateral,are o cadere de ...,si pe culoare neagra parca e de mortaciuni...interiorul este agradabil,dar pe afara are un look...pffff.Salutari!

krysty_kry 03-07-10 15:33

1 Attachment(s)
nu stiu daca s-a mai spus.....dar fiat multipla este clar cea mai urata masina din toata lumea....parerea mea.

Vittyprojekt 03-07-10 18:59

hahaha , touche , bravo,si asta pune-o la colectzie,e blana masina,urata cu foc,are geamurile prea inalte,se vede soferul cu totul,e penala ca desen,imi imaginez cum ar fi sa mergi cu ea la femei,sau sa lasi cheile la un hotel tare sa ti-o parcheze :)()),repet nu vreau sa jignesc pe nimeni,salutari!

22VIN 03-07-10 23:13

Quote:

Originally Posted by Vittyprojekt (Post 3490656)
hahaha , touche , bravo,si asta pune-o la colectzie,e blana masina,urata cu foc,are geamurile prea inalte,se vede soferul cu totul,e penala ca desen,imi imaginez cum ar fi sa mergi cu ea la femei,sau sa lasi cheile la un hotel tare sa ti-o parcheze :)()),repet nu vreau sa jignesc pe nimeni,salutari!

Pai da!!! Zi-le!!! Cum palaria mea sa mergi la femei fara haudi sau bemveu? Daca nu iese fumu' negru din tedei in fata hotelului n-ai valoare, nu esti bo$$, esti un lache. Si cum te mai place cichita din club? Auzi, sa ai cheie de Fiat, pai cum c*cat o mai scoti tu pă masa? Rade si ala care spala buda de tine, esti cel mai mare luzar. Ce l00me domne, auzi, sa ai fiat. Si in plus de toate, cum dracu mai canta el Salam in boxele de Fiat? Sare dracu cd-ul cu vara manelelor 2010 din cd-playerul de fiat! Si geamurile inalte... pai pana mea, trebuie geamuri mici si negre, sa nu te vada dusmanii, ca-s multi rau ai dracu, iti vor lovelele si femeia.

Acum sa fim seriosi. Postul tau e de pus la colectie, nu masina asta. E epic.

ionut_cluj 04-07-10 00:48

Quote:

Originally Posted by Vittyprojekt (Post 3490656)

O singura chestie vreau sa zic: baga 6 oameni in Volvo tau, legal:)

RideTheRiddle 04-07-10 01:04

e incredibil de urat multipla dar ce-i drept, e socant de practica! e scurta poti parca in spatii mici, dar totusi ai foarte mult spatiu in interior, vezi foarte bine afara prin geamurile alea imense. ce ma face pe mine curios in schimb e daca noaptea daca aprinzi proiectoarele/farurile/ce sunt alea de sub parbriz, mai vezi ceva? mi se pare pozitia lor foarte dubioasa

ionut_cluj 04-07-10 01:19

Aici am gresit eu, intradevar. Nu se judeca masinile pe acest thread decat strict dpdv estetic, dar unii colegi nici macar rostul acestor masini nu-l prea inteleg.

Riddle: alea sunt un fel de proiectoare si bat mai departe decat farurile, iar avantajul masinii, pe langa practicalitate, e vizibilitatea: vezi in toate partile.

Vittyprojekt 04-07-10 09:23

Sorry...only photos!

Stage1 04-07-10 10:25

De bine de rau, ramane in topurile celor mai bune masini din lume.

Vittyprojekt 04-07-10 14:52

Mai Ionut,nu vreau sa deviem,de la 5 la 6 locuri,legal-ilegal,etc.,am gresit expunandu-mi parerea despre masina,lucru pe care nu trebuia sa-l fac,ci doar sa atasham poze,asa ca propun sa uitam de cate locuri are un Volvo sau cate ar avea un Multipla,si sa lasam acest thread sa curga linistit,ok?Salutari.

Vittyprojekt 04-07-10 15:00

1 Attachment(s)
Pontiac Aztek,fabricat din 20https://forum.4tuning.ro/attachment.php?attachmentid=1551356&stc=1&d=127824 8397
untitled.bmp01 pana in 2005.Salutari!

All times are GMT +2. The time now is 08:30.

- Copyright 2026 4Tuning