![]() |
Re: Drobeta Turnu Severin
Am īnţeles că ar fi crescut şi taxa de participare :)
|
Da cine organizeaza?
|
Quote:
|
cauciucuri nu vreti?..va trebuie cauciucuri bune la curse!..ele fac toata treaba:)
|
Quote:
|
Quote:
Daca sunteti interesati postati-mi pe anuntul meu nu aici..sau cei din severin va puteti duce direct la depozit.. Voi sterge abonamentul la aceasta pagina asa ca nu voi vedea cererile voastre. |
Quote:
|
Quote:
|
Sarbatori fericite tuturor severinenilor , fie ei "reisari" , raceri , sau doar pasionati auto ... fitzosi sau oameni simpli , toti meritati un Paste Fericit .. si din partea mea : HRISTOS A INVIAT !!!
|
Paste fericit tuturor ;)
|
Dodo nu mai agita lumea.
Paste fericiti si din partea mea! Sa dea domnu sa fim mai buni:lol: |
HRISTOS A INVIAT!!!!!!
|
Daca vreunul din cei de aici de pe forum , sau prieteni/cunostinte d-ale voastre au fost martori vineri la incidentul de la semafoarele de la CORA , cand un Mercedes alb a fost atacat de niste tigani cu rangile , sa imi dea un PM , vreau sa vorbesc URGENT cu el / ea / ei !!!
Multumesc anticipat pentru orice ajutor ... |
un "loc" de unde puteti cumpara furtune siliconice diferite marimii, modele etc......de aici cumpara "faimoasa" firma pilot,
tenis nick srl, str. nicolae culea, nr 23, bucuresti, tel 0747.50.77.53 sau 021.252.33.68 |
Quote:
|
s-au tinut pana la urma ?
|
Quote:
|
gangstah, incerc de vreo 3 zile sa te sun, posibil sa nu fi avut semnal ... sau am eu alt numar... cand ai timp intr-o seara , da-mi un semn sa vbim o treaba ;)
|
11 Attachment(s)
O etapa foarte tare din campionatul national de drift a avut loc astazi la timisoara. Lupte stranse in semifinale.
Cine doreste va astept la ARAD pe data de 5 iunie pentru concurs de indemanare, expo si sound |
legat de arad, am vb pt un microbuz de 19 locuri, pt la arad, ne costa drumu 70 de lei de persoana (conditia sa fim 19, daca suntem mai putini, ne costa mai mult). Cine doreste sa mearga la ARAD pe data de 5 iunie pentru concurs de indemanare, expo si sound, va rog sa ma anuntati. sa stiu sa vb cu soferul
|
70 de persoana la 20 de persoane e 1400 ron sau vreo 260 de litri de motorina.
Sunt ~ 300 de km pana la arad, ar trebui sa consume autocaru ala 42l / 100 de km!!!!!!!!!! Eu inteleg ca isi scoate si soferul ceva dar COME ON :)) |
Sunt 280 aprox x 2 = 560km, tur / retur , probabil merge special.
Of topic, vreun pasionat auto din Severin, care frecventeaza forumul pe aici , cu categoria E ? si / sau platforma :D , sa faca un $$ |
omu asa a zis.....eu l-am intrebat el mi-a raspuns.....dar oricum nu am zis nimeni ca merge, deci cursa pica..
eu am ctg E, de ce????? |
am nevoie de cineva cu E sa ma pot deplasa cu platforma dupa mine, la curse (drag) , mai sunt 7 curse ....
|
ok, eu am ctg C,CE si pot face asta, dar nu am platforma
|
Eu urmeaza sa cumpar o platforma, pot sa iau imprumut intre timp dar prefer sa am ceva al meu pe plan mai lung, vorbim pe PM ;).
|
Quote:
|
Quote:
|
Grigore asta e si nebun...numai peste 180 o tine pe fraiera..=)))))
|
Are cineva poze cu Cielo ăla cu MH 01 ADA ?
L-am văzut azi pe la voi prin oraş şi mi s-a părut foarte drăguţ.. |
Quote:
|
Mulţumesc frumos! rămān dator mai multe beri!
Tare LOW mai e... |
|
Quote:
|
Am băut mai multe beri reci ieri :lol:
De luna viitoare nu mai scăpaţi de mine :) Mă mut la severin! |
se mai fac intalniri in severin?unde,in ce zile si ce ora?
sunt posesori de mazda in severin?daca sunt ii rog sa bage id meu:"alintomescu2007" sa vorbim mai multe... |
ce intalniri in severin?:Ddupa mn ar trebui sters de la orase propuse
|
Aici nu se discuta neaparat despre intalniri se discuta despre orce legat de automobilismul din dr tr severin ;) fiecare isi arata ce are cum si-a facut masina ce mai exista noutati prin oras,intalniri,evenimente si propuneri...etc
|
aha si care si-a mai facut masina in severin decat florin???de evenimente,intalniri nu mai avea rost sa zici nimik:D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:53. |
- Copyright 2026 4Tuning