![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Fierare cu parerea lui.Eu am dat 17lei pe o cutie de decapant.Aplici solutia cu pensula si arde vopseaua,o cojeste.Si cu smierghelu e bun.da iti ia cateva ore bune sa dai jos tot.
|
Quote:
pune si tu niste poze cu bicicleta sa o vedem si noi.esti secretos:?: |
am si eu o intrebare pt cei care sunt mai experimentati... daca am curatzat cadrul de vopsea pana la metal...cum e mai bine??? sa dau grunt si pe urma vopsea sau direct vopsea???
|
Quote:
|
Quote:
|
Salut,care firma credeti ca e mai bna dhs sau first bike?
|
Quote:
|
Quote:
|
decat un dhs sau un first bike, mai bine cauti ceva la mana a doua adus de afara. Exact in aceeasi bani poti lua ceva mult mai bun. ;)
|
grundul si spritchitul sunt aceleasi ?daca nu cu care e mai bine sa dau inainte de vopsire?
|
nu sunt acelasi lucru...
grundul da-l in caz in care ai frecat pana la fier... spritzchitul... nu recomand.. eu am dat si a capat vopseaua.. ala e doar sa astupe ce nu poate astupa chitul... sfatu-l meu.. da-i ceva grund indiferent daca ai ajuns sau nu la fier cu frecatul.. e 13lei un tub.. da tot cadrul.. pe langa faptul ca protejeaza metalul si face sa adere mai bine vopseaua.. iti da si o baza foarte buna pt vopsea... o sa-ti iasa altfel decat daca dai vopsea peste grafica deja existenta de pe bicla:P a.. si.. cauta grund GRI.. nu rosu... asta in cazul in care vrei culori turbate.. si nu vrei rosu sau culori inchise.. daca e pe asa.. poti sa dai si cu grund rosu.... salutare.. bft |
;)mersi
|
Quote:
cred ca o bicicleta buna o poti lua mai degraba la mana a doua pe SH... unele mai vin cu mici probleme dar care se rezolva ... de obicei iti dau 6 luni garantie dar nu prea ai timp sa o strici. ceva import germania ar fi foarte indicat |
mai am shi eu o intrebare,cu ce ajuta suspensia pe spate la o bicicleta ma gandeam sa imi iao o bicla kona da navea suspensie pe spate
|
Quote:
Acum īn momentul actual nu este bună nicio firmă, ţi-a precizat un băiat mai sus că ele sunt asamblate la noi.. Eu zic să te duci prin tārguri sau eu ştiu să cauţi pe net şi să-ţi iei una mai bună. Dacă chiar vrei īţi găseşti. Quote:
|
[QUOTE=D.Y ¬;3118004]Eu am avut First Bike acu ceva ani şi pot să zic că m-a ţinut destul de bine. Iar prietenii mei aveau dhs, rich, etc deobicei aveau biciclete foarte ieftine luate de la magazine angro. Şi ştiam că au avut probleme foarte des la ele.
Acum īn momentul actual nu este bună nicio firmă, ţi-a precizat un băiat mai sus că ele sunt asamblate la noi.. Eu zic să te duci prin tārguri sau eu ştiu să cauţi pe net şi să-ţi iei una mai bună. Dacă chiar vrei īţi găseşti. Depinde ce vrei să faci cu bicicleta. doar ma plimb cu ea |
eventual intra la kona pe site si vezi ce shocuri au ei pe bike... sau daca nu.. incearca sa cautzi shoc de la FOX RACING sau MANITOU fac chestii de calitate pt bike-uri de calitate
|
dhs au fost odata bune
dupa cum mai spunea cineva pe aici sunt asamblate din romania eu pot spune ca am dhs'u de 4 ani si chiar m-a tinut la cat l-am forjat in ceea ce priveste sa-ti iei o bicla din strainatate e cea mai buna alegere ca si calitate si pret;) |
Buuuun sa incep povestea mea.De mic copil mi-au placut bicicletele,insa mereu mi-a fost frica sa merg pe ele pana pe la 11-12 ani cand mi-am infrant teama si tatal meu mi-a luat prima bibicleta.Una a jandarmeriei pe atunci,eram tare mandru,eram ca nenea politzaiu prin cartier.Insa nu a durat mult si am cazut,mam lovit si nu am mai vrut bicicleta.Am avut role,skate si toate cele insa mersu pe bicicleta nu se compara cu nimic nu-i asa?
Acum vreau sa imi achizitionez o bicicleta noua,sau ma rog ceva bun. Sa zicem pretul maxim ar fi undeva la 300-350 ron.Stiu ca nu e mult dar criza isi spune cuvantul,nu vreau nu stiu ce performante sau mai stiu eu ce.Vreau doar sa arate bine sa aiba suspensii sa nu ma doara fundu la fiecare groapa si cam atat.Imi puteti da ceva sfaturi,ponturi,magazine? Am auzit ca acuma daca duci bicicleta veche la magazin ai un discount de 40%.Cel putin asa am auzit:shock: |
am bicicleta de vanzare ...cursiera cu multe pise noi . doar in bucuresti ...
PS: sorry daca sunt off |
2 Attachment(s)
am bicicleta de vanzare ...cursiera cu multe pise noi . doar in bucuresti ...
PS: sorry daca sunt off topic |
Quote:
|
4 mil neg, am uitat sa precizez ...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
spor la vanzare |
eu zic ca este un pret corect avand in verdere pisele de pe ea .si gradul de uzura. bicicleta este ca noua .estetic si mecanic .! cu 150 dute tu sati cumperi bicicleta de unde vrei tu,si de la cine vrei.
pretul este usor negociabil .iar anuntul este inca valabil .doar in bucuresti. stima! |
Quote:
|
are pise destul de bune ....cn e interesat vine si se uita la dansa ... io nu cred ca tu gasesti cursiera ca asta cu 150 ron ...cand gasesti sa dai si la mine un pm.
|
are cineva de vanzare un BMX Mongoose???nu ma intereseaza modelul,conteaza sa imi placa...si sa nu aiba multe defecte sau sa nu aiba deloc;)...pretul sa fie cuprins intre 300-400 lei....
|
Quote:
4 milioane nu e cine ştie ce. Ce firmă e bicicleta? Are schimbătoare de montain bike? Văd că este model mai vechi şi deobicei trebuia să aibă pe cadru dinălea de fier şi pe ghidon unde ai tu schimbătoarele īn viaţa mea nu am văzut cursieră model vechi cu schimbătoare acolo. Ţi-ai bătut joc de ea. Preţul nu este scump, ba chiar este bun. Ceilalţi care s-au băgat īn discuţie poate nu ştiu cum este cu semi şi cursiere. |
Quote:
|
e din cauza pozei .dungile sunt mai inchise la culoare ...kred k e din cauaza la blitz ....
|
aha...bicicleta mi se pare ingrijita si simpla(frumoasa)dar dungile mi se par.......cred ca arata mai bine live
|
2 Attachment(s)
Asa e rob3rt0 tu esti miezu :D... obs ca esti din pl... ia zi vi maine(marti) sa ne dam pe niste trasee de FR ?eu am mai adunat inca 4 prieteni. vorbe vorbe tot scoti ;) dar ia hai sa vedem si ce sti sa faci cu bikeu ;))
Facusem o pauza sa-mi sterg ochelarii de la casca ca erau plini de noroi :D si am tras niste poze... |
si ca tot a venit caldura cand e programat un traseu? :D
emy te provoc la o liniuta pe coborare cu o bicla de trial :lol: |
Azi chiar a fost marfa de bicla.Am iesit si eu un pic prin I.O.R.,sa speram ca de acum inainte sa o tina tot asa vremea.
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:51. |
- Copyright 2026 4Tuning