![]() |
Re: Colantari auto profesionale
Quote:
Preturile sunt: Decolantare + degresare capota: 50 lei. Decolantare + degresare oglinzi: 20 lei. Fiind client fidel, decolantare si degresarea acestor piese ti-o oferim gratuit. Colantare capota: 359 lei. Colantare oglinzi: 100 lei. Total: 459 lei. |
Quote:
Colantare negru mat / gri mat Seat coupe: 799 lei. |
10 Attachment(s)
Alte lucrari.
|
8 Attachment(s)
Alta lucrare.
INAINTE SI .... DUPA |
espero a fost colantat peste finisajul chitului sau a fost vopsit si apoi colantat?
|
12 Attachment(s)
Quote:
Peste chit s-a dat un strat de vopsea pentru a face aderenta buna cu autocolantul. Alta lucrare similara mai jos. |
Salut ,
Cat costa o lucrare de genul celor efectuate la Peugeot si Daewoo ? M-ar interesa o lucrare de genul asta ( chituire in 4-5 locuri, vopsire pt. aderenta si apoi colantare ) pt. un bmw e46 coupe ... Culoarea ar fi un gri deschis sau alb ... Multumesc ! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Pentru programare se poate veni oricand. Ideal ar fi cu 2-3 zile inainte pentru a prinde un loc, datorita faptului ca pentru astfel de lucrari este nevoie de mult timp ce trebuie alocat pregatirii caroserii pentru colantare (chituire, slefuire, vopsire, etc.). O zi buna. Mihai Drilea, DCM DESIGN |
Quote:
Deci cand pot veni ? Adica as vrea sa fac o programare ... Si spuneti-mi va rog cat dureaza ! Adica daca ramane masina de pe o zi pe alta la Dumneavoastra ... |
2 Attachment(s)
Quote:
si la culoare pana la urma cred ca voi opta pt. ceva mai spectaculos, portocaliu ! |
Quote:
Programarea se face la sediul nostru prin alegerea nuantei de material si prin plata unui avans. Astfel vom sti ce nuanta de portocaliu sa iti comandam si vom avea certitudinea ca nu luam material pentru cineva care nu mai apare la o programare pe internet. Cu respect, Mihai. |
Quote:
O sa trec maine pe la voi sa dau avansu' Chiar, aveti program maine ca-i sambata ? |
un pret pentru imbracare Bara fata+spate pt un opel astra g cu folie carbon va rog
|
Quote:
Sambata nu se lucreaza. La cat muncim in timpul saptamanii avem nevoie de un repaos pentru a ne odihni. Fara odihna nu poti da randament. Bafta multa si weekend placut. Ne auzim luni. |
Quote:
Nu iti recomand acesta lucrare deoarece nu da deloc bine si este destul de costisitoare. Mai bine le faci cu negru mat. Raportul design-calitate-pret inclina in favoarea acestei variante. Ca idee, o bara cu negru mat este 100 lei/ buc, una cu carbon 3D este de 500 lei/ buc. Acum imi dai dreptate, nu? Un weekend placut in continuare. Mihai Drilea, DCM DESIGN T: 0721.73.93.25 E: [email protected] |
Quote:
week-end placut ! |
Salut, vreau un pret actualizat (final, deci inclusiv TVA sau ce mai e) pentru MB w210/2001 (clasa E), colantare totala, o culoare mata (bleumarin). Multumesc.
|
Quote:
Timp de executie: 7 ore. Cu respect, Mihai Drilea, DCM DESIGN T: 0721.73.93.25 E: [email protected] |
Salut, ma intereseaza daca se pot colanta ornamentele argintii din consola centrala si din jurul volanului la o Alfa 159 ca cea din imaginea atasata. Mentionez ca masina mea nu are comenzi pe volan, in rest e identica. Nu as vrea schimbarea nuantei, le colantez pentru ca au aparut diverse zgarieturi. Cat costa si cat dureaza?
Multumesc. http://www.alfaworkshop.co.uk/images/148-3-800.jpg |
6 Attachment(s)
Suzuki swift custom.
|
Colantarea unei embleme de VW ( fata ) cum am vazut intr`un post pe pagina anterioara cu Carbon 3D cat este ?
|
Quote:
|
306 sedan colantat complet cu verde mat. Cam la ce pret m-ar ajunge? Am inteles eu bine ca va ocupati si cu aranjarea caroseriei daca are mici imperfectiuni?
Astept un pret estimativ. https://forum.4tuning.ro/122-masina-m...r/page-10.html |
Salut,
un ford fiesta coupe mk4 an 1998 colantare full gri mat cat ar costa? daca vin cu folia mea , cat ma costa manopera sa o pun pe masina? thanks. |
salut,
cat ar costa doua dungi in genul asta http://www.historiasdelmotor.com/ima...iesta-st-3.JPG , verde lucios (capota, plafon si capota portbagaj) pentru un ford fiesta 2009? multumesc |
Quote:
Timp de executie: 3 ore. |
Quote:
|
Quote:
|
Salutare. Pt un tico colantare capota? Negru mat sau 3D, care e mai ieftin. Caporta e foarte foarte mica, daca iti tb dimensiuni o masor si ti le scriu aici. Astept raspuns (preferabil PM). Mersi.
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Trebuie sa vin si eu pe la voi sa imi refaceti niste linii si sa imi colantati un eleron (cred ca carbon 3M). Eleronul nu este lipit.
Am avut-o lovita si trebuie refacute liniile rosii de langa evacuare, cele de pe bara si cele de pe usi pe partea dreapta. Cand pot sa vin? Fac programare la telefon sau trebuie sa vin neaparat la voi. Atasez poze. |
Salut...
As vrea sa stiu cat costa o colantare totala in alb + stalpi folie carbon la un Cielo.Masina este alba. Multumesc |
salut. cat costa sa colantati grila din fata,partea cromata de la o skoda octavia 2 ?
|
Quote:
Ti-am facut un discount avand in vedere ca ar fi prima masina de acest gen colantata cu carbon 3D. |
Quote:
Te rog sa imi confirmi prezenta pe mail ([email protected]) sau telefonic (0721.73.93.25). |
Quote:
Pretul este de 1.000 lei. Timp de executie: 5-6 ore. |
Quote:
Pretul este de 75 lei. Timp de executie: 40-50 minute. |
| All times are GMT +2. The time now is 10:56. |
- Copyright 2026 4Tuning