![]() |
offf ... avetzi rabdare pana maine ... ca este unu langa mine da amu dak ma duc sa vad .. e intuneric nu vad ... tre o lanterna :lol:
|
Eroare: scuzati :oops:
Se poate sterge |
1 Attachment(s)
Matra Simca Rancho, dar mai sunt si fabricate sub denumirea de Talbot Matra Rancho, amandoua fiind frantuzesti si sub acelasi acoperis Renault, s-au plimbat dintr-o barca intr-alta.
Matra-Simca (1978-1979) Talbot-Matra (1980-1984) ete ici EDIT: culmea ca la noi sunt asa multe, desi s-au fabricat doar vo' 56.000 de Rancho, acest nr in lumea pasionatilor inseamna Rar :wink: |
brava, stiam eu ca poti :D
|
Nea Caisa, inca un off-topic cat de mic si zbori de aici, clar ??? - Honda
Pui poza si ghicesti, nimic mai mult. Nu poti sa te abtii, la revedere. |
n-am intrebat din ce BMW am facut eu poza aia, ci masina din poza :twisted: :lol:
|
dane shi tu un indiciu :wink:
|
pai este de prin 66 sa zicem dar iti dai seama ca nu e americana si nu poti stabili masina fix dupa an. Iar perioada e usor, oricine isi da seama dupa ce vede poza.
EDIT: un bunic al daciei :oops: |
ba bunic
nu e peugeot 404 ? |
da, scuze, oboseala de pe drum :roll:
baga poza |
1 Attachment(s)
nu am vreme sa caut acuma poze ... da m-am inspirat de undeva repede ... e ushor
|
DAEWOO / CHEVROLET Lacetti
|
baga poza :wink:
|
1 Attachment(s)
iata poza mea...... cam usor totusi
|
dupa spate pare Toyo Supra, ala sa fie :?:
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
modelul exact va rog(adica motorizarea), am lasat intentionat si indicii :)
|
avea o nevasta cu bot de mertzan...... :lol: :lol: :lol:
|
da, dar care este numele acesteia
|
randunica :oops:
|
mercedes 150,200 etc e,d,s etc api ghiciti voi care ... :x
ok da alegerea mea e : Mercedes-Benz 300SEL 6.3 |
pai soricelu, 150 nu exista. Din poza mea nu poate fi dekat o singura varianta, nu am specificat asta ca sa primesc toate motorizarile dekat una, cea din poza. Keep lookin', it's just around the corner :P
Alexutzz da, porecla by randunica :D , ok dar totusi este un model, ce ar scrie in spate sa zicem pe capota, nu numele oficial ca n-are rost... :wink: acel indiciu sunt farurile |
randunica aka bot de cal :wink:
|
Re:
Quote:
|
Quote:
ca doar nu se cheama randunica, asta e porecla, dar dupa faruri e ori o varaianta ori aialalta, hai sa mai dau un indiciu, e vorba de tipul motorizarii care nu se poate confunda usor dk vezi farurile :shock: |
230s?
|
ok ink o alegere 230/250/280s
|
da... corecta este urmatoarea varianta: 2xxs, unde x E [1, 9].....
acum nu ma puneti sa va fac si limitele si functiiile si etc.... :P :wink: :wink: :lol: :P :P :wink: |
the mav ... hai cu poza :wink: ca nu mai am chef
|
ok ink o varianta shi gata : Mercedes-Benz S600 W100
sasa nu e asta ... da sa fie :wink: |
1 Attachment(s)
bag eu o poza.... cred ca a mai fost.....
asta e special pt florin ... :wink: :P :wink: |
ok pana vine florin ... dau shi eu cu parerea ...
fiat 1400 florin a ta era : Mercedes-Benz (DE) - Fintail models (W110, W111, W112) |
1 Attachment(s)
asta a fost 220S(era bine si 230S ca e acelasi body model W111) W110 era diesel si avea faruri rotunde
in poza de sus este o Pobeda..Gaz M20 ?? EDIT: cred ca Pobeda este si rog pe XXDADIXX sa bage urm poza pt ca raspunsul lui l-as fi ales ca si corect din cele de mai sus, dar lasam sa mearga jocul, deci Dadixx please :D |
1 Attachment(s)
:arrow:
|
ui uant a hint ... sou pliz ghiv as a hint :rockon:
|
Japoneza :shock:
|
Daewoo Tacuma ?
|
nui daewoo ma ...! ! ! ! !
|
1. incearca sa respecti lumea dp forum nu mai folosi cuvinte ca \"ma\" , \"ba\" , si alte cele ca nu ne cunoasteam de 10 ani
2.xxdadixx trebuia sa imi zica asta 3 cred ca e foarte clar da? |
1 .. la noi in cluj asa se vorbeshte ...
2..nu ma pasioneaza... 3..te prea bagi in seama ... :chainsaw: E tarziu .. shi nuj ce tot zic . .. nu ma lua in seama |
| All times are GMT +2. The time now is 11:28. |
- Copyright 2026 4Tuning