![]() |
Re: Dacia mea
Ce bari pui sergiu? Cred ca o sa iasa bine masina din cate se vede!
|
deabia astept sa vad pozele cu ea vopsita :D o sa iasa superr bafta bafta bafta bafta
r3sp3c7 |
1 Attachment(s)
multumesc pentru urari....astazi mi-am cumparat stopurile .......mie imi plac la nebunie :X inca nu le-am facut poze....dar am gasit aici pe net o poza....ca sa vedeti care model l-am ales :D
|
si...pana la urma:rolleyes2...maine o aduci acasa??gata vopsitu???
|
nice, astept maine seara sa vad pozele cu ea vopsita sergiu......multa bafta in continuare
|
din pacate inca nu ii sigur 100% din cauza unor probleme...dar sper sa reuseasca sa o aduca acasa......
|
r3sp3c7 incearca te rog sa scrii cat mai corect posibil pe forum fara k in loc de ca sau h etc etc. multumesc
|
de ce ai vrut tocmai stopurile alea...? :( Mie mi se pre ca ii strica tot aspectu cu alea...
|
Indiferent de ce s-a spus pana acum...yo am rabdare pana la final pt ca sunt sigur ca o sa iasa ceva super marfa ! ! ! Multa bafta in continuare...dar...am si eu niste intrebari...am citit thred-ul pana p la pagina 37-38...dar acum spre sfarsit am vaz ca ti-ai pus angel eyes si jante pe 4 prezoane...intrebarea mea este: pe fatza ai flanse? dar pe spate,ce ai facut, ai schimbat tamburii??? Pls rasp si mie...Multzumesc anticipat!
|
ce faci domnule?ai adus masina acasa? sau ne mai tii un pic in suspans:x...eu debia astept sa vad cum a iesit...asteptam pozele promise:oops:
|
Revenim cu poze.
|
masina arata prea marfa si cu stopurile alea .... :)hai ca o vedem si acasa peste o saptamana ..
|
neata tuturor....masina ii gata vopsita.....am crezut ca o sa o pt aduce acasa mai repede...dar ...din macate...vremea nu o fost de partea noastra.
masina depaseste orice asteptare a mea....nu ma asteptam sa iasa asa bine...pana la uram numa saptamana viitoare reusesc sa o aduc acasa...deaorece vopseaua nu era uscata in totalitate si nu vreau sa risc nimik...daca tot ama steptat atata timp nu prea mai conteaza o saptamana. pozele mult asteptate sunt la zib3r pe telefon...asteptam sa le descarce si sa le puna aici.... SIRNenea...icnerc sa nu mai scriu cu greseli ...promit :D SVA pe toate 4 rotile voi folosi flanse dar din pacate nici alea nu sunt gata inca.....asa ca jantele o sa mai aiba de astepta vre-o 3 saptamani multumesc pentru rabdare si stati p`aprope ca urmeaza pozele cat de curand :D |
am citit acest thread bucata cu bucata ! Ai fost injurat, ai fost laudat, dar esti perseverent si asta imi place si sunt sigur ca va iesii o masina de exceptie ! Am devenit si eu foarte curios, hai cu pozele sa vedem ce a iesit
|
sunt curios sa vad cum a iesit ....:D
|
4 Attachment(s)
Nu a iesit precum as fi vrut eu , dar din pacate vremea nu a fost de partea mea/noastra.Daca era putin mai cald.. iesea mult mai bine.
poze. FUNCTIA EDIT : Miercuri,masina va fi polishata. |
a iesit foarte bine ,cand o montezi :D?
|
ii sta foarte bn cu stopurile astea...poze numa cu spatele...dar cu toata masina nu:(?
|
Quote:
|
aaaaaa;;)oricum..rezultat pe masura muncii depuse...felicitari d'luiSergiu;)...si bine'ntzeles si a lui Zib3r pentru efortul depus!!!...
|
ZBIER, trezirea ca vrea lumea poze neaparat, acum ca tot a venit vorba si eu sunt nu curios, FOARTE curios.......
|
masina a fost vopsita pe bucatzi din cauza ca ushile trebuiau vopsite in 2 culori....stalpii din mijloc vopsitzi negrii...si de accea ca sa intzeleaga toata lumea:)
|
mutumiri lui zib3r pentru efortu, nervii si rabdarea depusa acestui proiect :) si stati pe apropape ca masina va fi echipata la exterior pana saptamana viitoare:) o sa revin eu sambata cu poze:)
|
Masina a fost pregatita foarte bine! in poze nu se vede prea bine, in realitate arata bestial!
|
Arata foarte bine din ce se vede in acele poze.Spor la asamblat si mare atentie la detalii
|
sperb incepe sa prinda contur imi place foarte mult cum iese cu stopurile pe spate astept cu nerabdare sa vad cum o sa iasa montata bafta in continuare zib3r si r3sp3c7 ;)
|
super fain astept sa o vag echipata
|
n-am cuvinte,deocamdata, astept si restu spor la munca in continuare.
|
cel mai bine asezate stopurile alea clare!bravo!:D
|
multumesc baieti...,.ma bucur ca va place......si sper sa iasa o bijuterie din ea:X asta este doar inceputul :)
|
nu avem nici un spion :( sa ne mai arate si noua o poza..doua...cel putin eu debia astept sa vad poze noi..si mai ales cu masina intreaga(nu descompusa):X:X..bafta la proiect;)
|
ma ofer eu de spion daca platiti bine .. :D :)))))
|
Quote:
|
cand pui poze cu toata masina?:poke::D
abia astept sa o vad...:oops: |
graba strica treaba ,lasati omu sa iasa totu cum trebuie bafta asteptam poze !
|
mii de multzumiri pt rabdare:)
|
te rog sa ma scuzi sirnenea...iara am scris aiurea:)))) ma straduiesc dar nu prea imi iese:))
|
messengerul asta...ce face din oameni:D:D:D...zic bine sergiule ;)?bafta la proiect;)
|
Deabia astept sa vad pozee mor de nerabdare :D:D o sa iasa cevaa frumos
|
Quote:
multa bafta la proiect ca sincer de acum in colo e greul si incearca totusi sa nu mai imi dai de munca :D |
| All times are GMT +2. The time now is 20:24. |
- Copyright 2026 4Tuning