Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Drift Section - Sideways Action (https://forum.4tuning.ro/361-drift-section-sideways-action.html)
-   -   Tengu - Masini, Proiecte, Competitii - Viata in lumea driftului (https://forum.4tuning.ro/361-drift-section-sideways-action/35128-tengu-masini-proiecte-competitii-viata-lumea-driftului.html)

Tengu 21-10-09 20:59

Re: Tengu - Masini, Proiecte, Competitii - Viata in lumea driftului

Da si mie imi pare rau ca nu am ajuns la pitesti si duminica dar poate data viitoare, ma bucur in schimb ca este atata pasiune oentru drift in pitesti :)

Quote:

Originally Posted by Yoz4speed (Post 2739604)
skyyz...don't forget. anunta-ma si pe mine cand te invata tengu....
vreau sa fiu si eu prin zona sa mai prind si eu ceva inainte sa imi iau carnetu'

Now to the main topic:

Tengu'le...tare imi pare rau ca nu ai venit si duminica la Pitesti :(( nici nu stii de cand te asteptam...as fi venit si sambata dar n-am stiut :|
si doream asa de mult sa vad Sky'ul...am mare pasiune pentru Japoneze (masini nu te gandi la altceva :lol: ) la fel si pentru drift. De altfel si tatal meu detine un nissan.
Daca mai treci prin pitesti...anuta-ne si pe noi! cum spunea si skyyz...atunci ai fost Dumnezeu:lol:

When i grow up i wanna be a SILVIA/SKYLINE/350Z/AE 86/rx7 ...:twisted::twisted::twisted:

Tengu 21-10-09 21:02

Ha ha ha !!! astea sunt americane ale mele sunt japoneze :D mici da tari :D :D

Quote:

Originally Posted by tarnafes (Post 2739645)
Heh eu credeam ca Tengu are boase...se pare ca neam cam inselat aici...mai ai de crescut nenica :lol:

MephistoBM 21-10-09 21:25

Tengule, sper ca nu lipsesti de la Baia Mare in 7-8 noiembrie... ?!?

Kasp3r 22-10-09 01:00

la pitesti eram convins 100% ca vii :) am asigurat pe toti ca ajungi si ai ajuns :X
multi asteptau s te vada :D
din fericire ptr mine te mai vazusem la romexpo :D

ms ptr demonstratia cu fetele lili si oana :P:P chiar imi era dor sa revad cum drifftuiai printre ele :D:D

dar vezi ca data viitoare numai scapi pana nu ma iei cu tine`n masina :P:P:P

si inca ceva :D:D Ma Bucur ca ti`au placut fetele noastre de aici

KillerINC 22-10-09 23:51

desi stau de o gramada de timp pe 4tuning , abia acum am descoperit threadul asta.

felicitari Tengu pentru tot ceea ce ai facut/realizat !

Tengu 23-10-09 20:54

Nu stiu nimik inca :)

Quote:

Originally Posted by MephistoBM (Post 2739825)
Tengule, sper ca nu lipsesti de la Baia Mare in 7-8 noiembrie... ?!?

Yoz4speed 23-10-09 20:55

Hmmm...
Stiam ca ai o Mazda Rx7 in Romania si o pregatesti de drift, daca nu ma insel. In ce stadiu mai este.

Deasemenea, vreau sa te intreb ce masini consider ca sunt mai bune pentru drift (nu ma refer la romania si la bani, doar la performante) si care dintre variante este mai buna: LSD (limited slip differential) sau diff sudat?
Vreau sa ma documentez din timp in legatura cu drift-ul :lol:

Respect,
Yoz

Tengu 23-10-09 20:58

Mi-a facut placere si publicul a fost supeeerrr !!!!!!!!!! :)

Data viitoare te dau si pe tine, sa le multumesti la fete pentru curajul si increderea care au avut-o in mine ...

Quote:

Originally Posted by Kasp3r (Post 2740430)
la pitesti eram convins 100% ca vii :) am asigurat pe toti ca ajungi si ai ajuns :X
multi asteptau s te vada :D
din fericire ptr mine te mai vazusem la romexpo :D

ms ptr demonstratia cu fetele lili si oana :P:P chiar imi era dor sa revad cum drifftuiai printre ele :D:D

dar vezi ca data viitoare numai scapi pana nu ma iei cu tine`n masina :P:P:P

si inca ceva :D:D Ma Bucur ca ti`au placut fetele noastre de aici

Tengu 23-10-09 21:10

Maine Track Day la
Mariopocs Ungaria !!!! :D

O zi intreaga doar eu si un skyline de 500hp !!!

skyZZo 24-10-09 08:33

Quote:

Originally Posted by Tengu (Post 2745378)
Maine Track Day la

lucky bastard:lol:

ionutz7 25-10-09 09:47

Tengu ai facut un sooper show la Pitesti

PITESTIUL ITI MULTUMESTE

Tengu 26-10-09 23:02

pregatit rotile seara, mersi adi puya plecat cu avant dimineata inspre mariapocs - pana pe dreapta spate la vreo 200+ la ora intre baia mare si satu mare - intors din drum :))

din pacte nu am mai mers ca aveam doar 2 seturi de gume pt drift si unu deja era teminat asa ca nu merita mers doar pt un set :)

Quote:

Originally Posted by Tengu (Post 2745378)
Maine Track Day la

Razvan_MFV 30-10-09 11:17

Salut
Stiu sigur ca ai `driftat` si cu e30 si cu silvia evident..
Este chiar mare diferenta, asa cum se aude in ultimul timp?
Stiu ca este mai potrivita pt drift silvia, dar este diferenta mare intre cele doua?
multumesc anticipat
Ps: Si daca imi poti spune intre s13 si s14 sunt diferente majore?
As aprecia un raspuns de la tine.

Tengu 30-10-09 13:37

Diferente sunt si intre un S13 si un alt S13 sau S14 si S14 .... fiecare masina e diferita .... si nu exista cea mai potrivita masina pt drift exista doar cea ma potrivita masina pt tine pt drift :)

Quote:

Originally Posted by Razvan_MFV (Post 2764360)
Salut
Stiu sigur ca ai `driftat` si cu e30 si cu silvia evident..
Este chiar mare diferenta, asa cum se aude in ultimul timp?
Stiu ca este mai potrivita pt drift silvia, dar este diferenta mare intre cele doua?
multumesc anticipat
Ps: Si daca imi poti spune intre s13 si s14 sunt diferente majore?
As aprecia un raspuns de la tine.

Tengu 30-10-09 13:42

Pt ca am ratat sambata la Mariapocs am compensat cu alte activitati recreative :) ...........

https://www.youtube.com/watch?v=ZlnKA3sN14I

https://www.youtube.com/watch?v=eCjEFWjuFwE

Eu si MIVEC having some fun ca baietii :)

Griffo 31-10-09 12:47

Oameni nebuni...:)
E bine sa mai schimbi gen'ul sport'ului :)

david06083 31-10-09 19:33

Salut Tengu...ce zici..te antrenezi si tu poate faci un dasta? Dar mi-e ca trebuie sa maresti unghiul rotii pt drift din asta 8) NU?

Poate intrii si tu in ceva..cartea recordurilor...:D

https://www.youtube.com/watch?v=ZBSVqOc-CN4

Ps: Te cheama Florin Cosmut sau Cozmuta? Google are ambele variante!

Tengu 01-11-09 05:35

Ha ha Kawbata san e un maestru, nu e imposibil de facut ce face el ....
Unghiul la roti ajuta dar nu e secretul aici, al meu cred ca este mai mare de fapt :)

Quote:

Originally Posted by david06083 (Post 2768158)
Salut Tengu...ce zici..te antrenezi si tu poate faci un dasta? Dar mi-e ca trebuie sa maresti unghiul rotii pt drift din asta 8) NU?

Poate intrii si tu in ceva..cartea recordurilor...:D

https://www.youtube.com/watch?v=ZBSVqOc-CN4

Ps: Te cheama Florin Cosmut sau Cozmuta? Google are ambele variante!

david06083 01-11-09 07:19

Te numesti Florin Cosmuta sau Cozmuta? Exista ambele variante pe google!

bimmer3 01-11-09 14:38

uite una si mai `grea` de la kawabata..este fantastic omu`
https://www.youtube.com/watch?v=rVyi1...layer_embedded

si @florin, daca ai placerea si timpul sa-mi raspunzi

am observat ca ecartamentul este mult mai mare la masinile japoneze decat la cele nemtesti..
oare un ecartament mai mare te ajuta sa mentii driftul?
multumesc

ps; cu ampatamentul m-am lamurit, daca e mai mare initiezi ceva mai greu dar e mai `usor` de tinut si invers, dar despre ecartament nu gasesc nimic, doar am observat lucrul asta, ca la japoneze e mai mare (cu mult)

cristiano304 01-11-09 15:37

Quote:

Originally Posted by bimmer3 (Post 2769812)

am observat ca ecartamentul este mult mai mare la masinile japoneze decat la cele nemtesti..
multumesc

ps; cu ampatamentul m-am lamurit, daca e mai mare initiezi ceva mai greu dar e mai `usor` de tinut si invers, dar despre ecartament nu gasesc nimic, doar am observat lucrul asta, ca la japoneze e mai mare (cu mult)

nu e mai greu e tot aceelasi drft ce a pus david060 numa e din alt unghi filmat:lol:

bimmer3 01-11-09 15:39

daca ma uit mai bine cred ca ai dreptate:rolleyes2

reactia spectatorilor si a juriului face toti banii..

Razvan_MFV 05-11-09 13:08

in special publicul este extraordinar..se vede ca stiu fenomenul

SKR* 06-11-09 02:23

Stai asa, ca inca nu gasisem topicul asta :lol: M-am apucat de citit pe la 00:00 si am terminat acum...adica 03:20 :D Deci am parcurs istoria fiecarei masini, dintre care r33`ul actual si silvia sunt impresionante.

Quote:

Originally Posted by Tengu (Post 2725495)
Modificarile sunt majore si cam la toate aspectele ... am pe undeva o lista cu modificari ... poate o sa o postez daca o sa vreti voi ... :D ???

Chiar te rog! Am o mare curiozitate, ce anume da boostul ala si galagia aia incantatoare? Scream pipe? O a doua turbina? Prezinta si motorul si modificarile aduse te rog. (motorului)

PS. Mai raspunde si tu la PM-uri, daca le mai ai :evil_laug

Tengu 07-11-09 10:20

Dupa cum am mai spus fiecare masina de drift este ca o manusa pentru pilot, si fiecare pilot se acomodeaza cu masina lui.

Ecartamentul nu cred ca poate fi un factor decisv in cum se comporta o masina de drift. Set up-ul general da acest lucru. echilibrul intre putere stabilitate si tractiune este secretul unei masini de drift.

Ca o ide generala o masina de drift trebuie sa aiba aderenta unei masini de drag si handling-ul unei masini de circuit :)

Quote:

Originally Posted by bimmer3 (Post 2769812)

multumesc

Tengu 07-11-09 10:26

Mersi mult si ma bucur ca ti-au placut proiectele mele :)

Nu stiu la ce galagie te referi dar asa suna motorul meu :) e o combinatie intre intake-uri si set-up-ul de la turbo, cat si setarile din ECU :)

Sorry din pacate nu prea am timp de pm-uri :))

Da exista o lista completa de modificari ale skyline-ului trebuie doar sa o gasesc :) pana acuma esti singurul care a cerut-o :D

Quote:

Originally Posted by SKR* (Post 2784184)
Stai asa, ca inca nu gasisem topicul asta :lol: M-am apucat de citit pe la 00:00 si am terminat acum...adica 03:20 :D Deci am parcurs istoria fiecarei masini, dintre care r33`ul actual si silvia sunt impresionante.

Chiar te rog! Am o mare curiozitate, ce anume da boostul ala si galagia aia incantatoare? Scream pipe? O a doua turbina? Prezinta si motorul si modificarile aduse te rog. (motorului)

PS. Mai raspunde si tu la PM-uri, daca le mai ai :evil_laug

Tengu 07-11-09 10:32

Sa vedem ce intelegeti voi ...

Scuze de limbaj

https://www.youtube.com/watch?v=_ocuUjl-3G4

:)

SKR* 07-11-09 15:58

Quote:

Originally Posted by Tengu (Post 2787046)

Scuze de limbaj

Din imagini nu se intelege mai nimic, dar sunetul... :oops: intrece orice simfonie de`a lui Beethoven :oops: ...mai putin partea limbajului cu carne :lol:

zN3u 07-11-09 17:22

na acu ce sa ii faci daca el vrea sa se opreasca sa fumeze o tigara ca baieti :D :)) da nu in curba ca ii frica =))

Bobby boss 07-11-09 17:56

Eu zic ca pana una alta sa ne uitam la noi in Romanica si sa ne mandrim ca avem un TENGU numai pentru noi si sa ii lasam pe aia de afara ca au alte treburi .Tot respectul pentru el multa bafta Maestre.

piTiCcu 09-11-09 16:45

Quote:

Originally Posted by Tengu (Post 2787046)

Scuze de limbaj

sunetu ala :X f tare....e bomba...mi'a placut mult si atuncea seara cand am facut o haita mica si am mers tot catre aceasi "locatie"...hehe

taz.frkz 10-11-09 09:11

sunetul e crima. mirosul de cauciuc ars e sex. Cat timp am stat acolo la poze (la vitantis acolo in mijloc). Cand trecea dracu' negru baga sperietii in mine. In rest super show bravo tengu si tine'o tot asa. RESPECT!

taz.frkz 12-11-09 10:38

aseara la unirii... am vazut parcat rx'u! atragea foarte multe priviri. Tengu mai tii minte? la baneasa.. i'ai spus unui baiat sa nu dea startu la masini pana nu ajungi la rx si de acolo dai flash. Ai ajuns in rx vrrrm vrrrrrrrm.

Craxy 12-12-09 13:22

am si eu o intrebare am zis ca nu mai deschid alt topic intreb aici ca tu ar trebui sa sti...cam ce buget ar trebui sa am pentru o masina de drift...minim necesar...adica masina(eu ma gandesc la un ursulet ca e mai comun si se gaseste mai usor) si restu de piese necesare pentru a incepe cu niste cerculete si sa ma obisnuiesc cu derapajele controlate....deci pentru inceput cam de ce suma as avea nevoie pretul masinii+piese..

bimmer3 12-12-09 15:08

Quote:

Originally Posted by Craxy (Post 2884525)
am si eu o intrebare am zis ca nu mai deschid alt topic intreb aici ca tu ar trebui sa sti...cam ce buget ar trebui sa am pentru o masina de drift...minim necesar...adica masina(eu ma gandesc la un ursulet ca e mai comun si se gaseste mai usor) si restu de piese necesare pentru a incepe cu niste cerculete si sa ma obisnuiesc cu derapajele controlate....deci pentru inceput cam de ce suma as avea nevoie pretul masinii+piese..

pt inceputul inceputului ai nevoie doar de masina (de preferat 325i daca vrei urs) si de un dif autoblocant in caz ca nu are masina
pretul masinilor il vezi la sectiunea bazar iar un pret real pt un dif scurt ar fi 200.
daca o iei in serios urmeaza suspensia si apoi o MARE lista de modificari care incepe cu schimbarea sau upgradarea motorului:rolleyes2(lista cu modificari o gasesti in sectiunea asta a forumului)

expres 19-12-09 22:51

sunt ogramada masini de drift cu putin peste 200 de caluti , care le bat la funduleti pe alea puternice :D , conteaza si cel din spatele colacului

CT08GNT 23-12-09 17:36

frumos cea ce faci .... ti-ai mai capatat un admirator pacat ca la constanta nu exista asa ceva pfff la naiba......
Aaaa ... si inca un lucru vad ca nu prea raspunzi la subiectu cu driftin vad ca rupi foarte multe inimi a celor care le plac drifitng ....
si o intrebare cum te simti cand faci drifting la o viteza mai mare chiar mi-as dori si eu asa ceva
Salut multa bafta si ai grija de tine

vanilla21 31-12-09 14:26

salut Tengu..... ce se mai aude cu scoala de drift? s-a definitivat ceva? care se anunta a fii primul eveniment pe 2010? cu stima... maestre

skyZZo 31-12-09 14:28

omu' dragonu'
la multi ani si bani
la anu sa reusesti in tot ce iti propui (si sa mai vii pe la pitesti ;))

cristi street 18-01-10 19:44

salut,tengu eu sunt un mare fan al tau si al sriftului in general,sunt curios cat ar costa o sc de drift?instructaj complet?cand termin sa ma pot da sideways:D

All times are GMT +2. The time now is 09:12.

- Copyright 2026 4Tuning