![]() |
2 Attachment(s)
Asta e topic de expus lucrari nu de comentat .. :wink:
Am facut si eu ceva la un fiat :roll: :arrow: |
joaca mea
2 Attachment(s)
hehehehe ma joc si eu ce sa fac ....e super marfa oricum sa te joci asa sa incerci diferite chestii.....pacat ....ca nu e cineva in tara asta cu cap sa isi dea seama sa faca o chestie super mare cu tuning virtual apoi transformate in realitate etc etc.....nu ma refer la cei care le au super cu vitual sau incepatori ...pentru ca nu tre sa fii super bazat in photoshop sa ai super idei :P
|
2 Attachment(s)
am fakut si yo ceva interesant..:))....
|
1 Attachment(s)
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
|
1 Attachment(s)
tng ...asta`i poza mea ...pe asta mi`am inceput io cariera ...acum cateva zile :D
nu vreau sa aud comentarii...shtiu ca e nasoala....da lasatzi`ma sa cred ca am inceput bine :D glumesc :D |
1 Attachment(s)
check out my peugeot 106 :D
|
ah...si am uitat sa spun ...va urma un autobuz tuning by LKS ...da` maine ca acum mi`e somn shi ma culc ...stay tuned :D
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
Re:
Quote:
|
2 Attachment(s)
shantzule sa nu ma injuri ca ti-am luat masina
am urmat si eu sfatul lui dadi si am stst ceva mai mult la o masina dar cu cat stai mai mult cu atat descoperi mai multe greseli |
3 Attachment(s)
prima oara cand incerc asa ceva... (pick-up)
|
Re:
Quote:
|
acum am observat... ups :lol:
multumesc |
2 Attachment(s)
am revenit si eu dupa o pauza mai lunga de lene......hehehe sper ca va place opelu meu... :D
|
2 Attachment(s)
hai ca de data asta am postat unde trebuie :lol:
|
Re:
Quote:
si tu M Power suntetzi pe drumul cel bun :D |
ms :D
|
1 Attachment(s)
am si eu :)
|
1 Attachment(s)
si inca una :)
|
1 Attachment(s)
ultima :) as dori la toate pareri si critici
|
honda aia era super...
dar cu ultimele 2 te`ai stricat :| |
eu nu inteleg de ce nu ai facut barele la si pragurile aceiasi culoare ca masina si nu ai lasat-o suficend de jos si eleronu e cam aiurea :twisted:
|
are dreptate blowwind :twisted: :twisted: :D
|
2 Attachment(s)
am fakut si yo un volvo in 10 min...:)....sper ca va place macar 1% :roll: :twisted:
|
1 Attachment(s)
uite dadi am refacur masiina aia
sper ca este mai bine acuma |
va place Volvo-ul s40 de mai sus fakut de mine ? :roll: ... :?: :?: :?:
|
Re:
Quote:
P.S. Poate consideri k am ceva cu tine ..... dar nu am nimik personal incearca sa nu mai faci masini la minut ** Acesta este un sfat pe care l-am primit si mi-a intrat in cap ti-l dau si tie (in cazul in care vrei sa faci o pasiune pt VT :wink: ).** |
2 Attachment(s)
Autobuz :lol:
EDIT: Scuzati tomberonul taiat putin din stanga. L-am observat dupa ce am pus-o aici.. :oops: :oops: :oops: :oops: |
salutare .... ce naiba mha baieti ce va apucat cu tunatu asta de autobuze,microbuze, etc etc reveniti la tuningu normal ....si ce sa zic e misto autobuzu da cand la-i coborat ai coboart urat rau......zic eu :D da totus mai tunati si voi masini nu tractoare dastea............... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :D :lol:
|
hehehe
3 Attachment(s)
tzaca paca...
|
ra2 ...nu intzeleg ce ai impotriva tuningului pe autobuze...microbuze...etc...pana la urma asta e rubrica \"Show Off\" ...adik ma laud cu ce am io mai mishto...pot sa pun shi o carutza tunata mishto cu care vreau sa ma laud(ceea ce cred ca o sa shi fac :D ) ...deci ...te rog frumos...
|
1 Attachment(s)
gata ...hai ca am terminat shi modestul meu MAZ
|
daa
1 Attachment(s)
sa imi ziceti parerile voastre sincere.....mai ales despre detalii.........nu vreau sa jignesc pe nimeni nu tin cu nici o echipa ....nu sunt microbist......singurii jucatori de fotbal care ii stiu.....ducadam hagi....matheus...si atat :)))))))))) dar nu aveam c sa fac la ora asta....astept pareri.....si un premiu............ma bate cineva sau ceva?:)))))))))
|
Re: daa
Quote:
:peace: lks tu esti si mai :woowoo: ce ii aia frate? autobuz ROOOZ si cu pragurile care le-am pus eu pe logan? =)) o nebunie curta may!!! :woowoo: deci chiar ca ii nebuneasca ideea, iti dai seama ca nimeni nu ar umbla cu asa ceva nu? si totusi ce spoiler si ce praguri i-ai tras :lol: :lol: :lol: :lol: a si o intrebare: cum se mai urca oamenii in autobuz? ca usa e blocata de spoiler :lol: :lol: :mrgreen: :rockon: |
1 Attachment(s)
sa intre pe geam...da`i naibii...pragurile nu le`am luat de pe nici un logan...sunt luate din poza asta de mai jos...shi restu nu prea ma intereseaza :D
|
1 Attachment(s)
uite va pllace sau nu zice-ti si voi ceva
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
asta m-am jucat si eu pe ea cu ce am avu
i-am facut\"tuning cu propriele piese\" |
Re:
Quote:
|
modificarile majore se vad pe partea dreapta a mashinii :D :D asha ca intoarce poza :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:00. |
- Copyright 2026 4Tuning