![]() |
1 Attachment(s)
:pistoles:
|
1 Attachment(s)
:)
|
se pace ca a fost bun de ceva fundalul meu cu Pit stop de la F1 :)) ...
shobolane hai sa n`o dam in fake`uri..ca nu e frumos :)...daca a facut`o DVD asta e...nu tre sa iei exemplu :) P.S. kickass...nice shit :D |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
uite de pe asta am luat .. cam multe e drept ... da nu cum a facut dvd :wink: edit : blowwind uitate ma chiar tot nu aveam cum sa iau de pe ea . in plus am stat mai mult de 4 ore pe mashina asta de am crezut ca imi ies ochii afara .. :x |
Re:
Quote:
nu te uiti la tine ? ce dreaq ma ?asa am ajuns? chiar nu vezi ca nu se vede linia of the New 3 Series ?? hai sa fim seriosi buey shobolane...aia e linia de M3...lasa`ma dreaq...adik ce dreaq...juma juma ?coupe cu 4 geamuri :)) =)) ...hai da`o dreaq :) ca te`ai stricat... |
bine ma dak tu zici .. atuncia asa am facut .. sa zicem .. fiecare crede ce vrea ... da tu chiar ai ajuns prost ... dak tu dupa linia aia te uiti ... e perfect .. uitate shi tu ca ala original e mai bombat multe alte lucruri .. nu te uita shi tu la o linie amarata :x
|
1 Attachment(s)
na am facut shi geamu .. totushi io mi-am dat seama ca tot ce fac eu nu e bine ... ma voi ori avetzi boala pe mine :cry: ori chiar nu fac bine .. deshi mie imi place
|
pey meu shobolane...cum pana mea sa nu ma uit la linia aia cand noi avem de modific o masina DATA si vad ca va prezentatzi cu totul si cu totul \"alte masini\" adik....ceva de genul pastrezi geamurile si farurile dar restul masinii o schimbi :)
P.S. nimeni nu are nimix cu tine...cand a fost cazul ai fost laudat apreciat pt realizari...poate altii te vor aprecia pt ce ai facut...nu zic ca nu arata bine sau altceva...dar yo am sa te taxez pt acea \"minciuna\" de poza... P.P.S. ai grija cu jignirile ca poate te calc pe cap.... :) (i`m not kidding) |
ba... voi asa retarzi sunteti ?! chiar nu intelegeti ca masina pe care trebuie sa o modificati e BMW SERIE 3 NOU :!: :chainsaw: + ca trebuie sa modificati poza data, nu orice poza gasiti voi cu alt bmw :bat:
|
in atata offtopic apar si yo :lol:
Masina trb sa ramana in princip aceeasi,poti schima fundalu si sa o incarci cu ce-ti doreste inima,dar nu trb sa o schimbi. Daca treaba asta nu s-a stiut pana acum..de acum incolo ar fi bine sa se tina cont. Trebuie sa se vada unde s-a lucrat, ce rost are sa modificam integral poza.. Numa` bine :peace: |
1 Attachment(s)
blowwind ... doar cu faruri ar fi aratat asha
+ nu ma mai intereseaza ce tot comentatzi voi de mashina ... eu shtiu ce am facut shi cat am stat la ea ... oricum eu am facuto pt mine .. mie sa imi placa nu voua .. +2 suntem offtopic .. asa ca hai sa terminam |
1 Attachment(s)
pai tu esti offtopic.. aici trebuia sa postezi poza ce a rezultat din modificarea pozei de mai jos... e valabil si pt. DVDValy
mai pun odata poza ca poate ati uitat care e :roll: |
1 Attachment(s)
ok shi ce vrei sa iti arata inainte sa schimb fundalu sau ce ? hai ca iti arat sa nu zici :?
|
atunci :bunch: felicitari..
ai facut cel mai mare kitsch virtual :peace: |
msms :lol:
apropo in poza asta se vad toate greselile .. shi ca mashina a fost facut a din o groaza de bucati ... ca sa vedeti ca totushi am modificat la ea ... |
si ai facut un kitsch :rockon:
as vrea sa vad si yo care si'ar modifica asa masina.. sa faca din serie 3 noua serie 3 veche :D |
@kickass: arata destul de ok...ia incearca sa dai un sharpen pe masina..si sa faci un gradient-blur pe fundal...asa cum este acum pare un pic ireal...masina in ceata si fundalul clar
@ra2fast: schimbi si tu jentile...te rog |
1 Attachment(s)
HMMMM :idea:
|
:oops: stiam ca arata nashpa...da niki chiar asa :D :lol:
|
se vede diferenta la dvd ... fac shi eu alta ca sa nu fie problema 8)
|
soricel, ia fii tu mai tacut si mai modest
|
:peace:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
GRESELILE ALTORA NU SUNT NICIODATA SCUZA PENTRU PROPRIILE GRESELI si ca sa nu intelegi gresit, iti dau un exemplu de care o sa te lovesti: treci cu 100 in localitate intr-un grup de 3-4 masini te opreste radarul crezi ca esti iertat ca altii au facut la fel? ------------------------ oricum, nu ai ascultat una din partile sfatului meu din start, vad |
good point :rockon:
|
oki gratzian .. scze pentru scaparile mele .. incerc sa ma abtzin de acuma :roll: :oops:
|
2 Attachment(s)
am facut :P
|
Re:
Quote:
urca pe stanci inclinate pana la 60 de grade :lol: |
ma raule .. tu ai observat ca pluteste :twisted:
|
:D intradevar...
|
2 Attachment(s)
retush
|
Bucuratzi-va cat mai putetzi :twisted:
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
cateva mici modificari...cu masina asta particip...dar poate ca o mai modific putin si postez din nou cu o alta varianta..dar pe moment ramane aceasta
|
Re:
Quote:
|
Inseamna ca e \"Bomba\" in sensul bun al cuvantului :D
PS: MESAJUL NR 666 |
fratilor dc stam sa facem o masina de 100 de ori cu retusuri mie mi se pare ca nu e corect asa si eu pot sa stau so modific pana o nimeresc asa ca propun sa facem o singura data :)
|
ok....scuzati atuncea....dar am mai vazut care au facut asa si cum jantele aratau cam groaznik le-am schimbat...:|
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:24. |
- Copyright 2026 4Tuning