Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Vw bora Edition (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/286268-vw-bora-edition.html)

soosy 10-08-12 21:14

Re: Vw bora Edition

2 Attachment(s)
avem si inele:D
au ajuns azi "adaptoarele" din MDF

maine sper sa montez boxele si atunci incet incet ajungem la finalul listei
+ masina pregatita de drum(in weekend plec)

ramane sa rezolv volanul
si mai apoi cand este timp niste carbon la interior
poate nob schimbator
si linie...restu doar intretinere si atat(gen kit curatare K&n pentru filtru,distributie si etc etc...)

soosy 11-08-12 18:40

5 Attachment(s)
azi a fost ziua Mtx...
ceva destul de lucru dar in final ii ok...suna foarte bine
poate pe viitor le si amplificam

mai ramane sa pun plasa in spatele grilelor ca arata ciudat asa

Mirel1919 11-08-12 18:57

As dori si eu sa achizitionez 4 boxe noi, pt a mea, imi poti recomanda ceva calitativ si un raport bun calitate-pret?

soosy 11-08-12 21:38

Quote:

Originally Posted by Mirel1919 (Post 5134302)
As dori si eu sa achizitionez 4 boxe noi, pt a mea, imi poti recomanda ceva calitativ si un raport bun calitate-pret?

chiar concret concret nu iti pot spune ca pana la urma nu exista doar o firma anume la care sa zici ca asta ii ok restu nu...
dar pentru un pret real la care se vand si cea ce sunt ele de fapt(nu in ordine..)jbl,ground zero,alpine,mtx sau chiar si magnat

genul cum ii hifonics,helix,focal...nu se discuta calitatea dar sunt cam scumpe si trebuiesc neaparat amplificate(si astea care am eu si 60w rms dar sun ok si asa)dar cand iei un hifonics de 80-90w cea ce stie boxa de fapt o reda daca este amplificata,altfel egal cu zero

andrey_ 11-08-12 21:54

Nu ai putut lasa capacul original la locul lui? Atinge in boxa sau de ce ai preferat sa pui "chestiile" alea urate in locul capacelor originale?

soosy 11-08-12 21:57

Quote:

Originally Posted by andrey_ (Post 5134499)
Nu ai putut lasa capacul original la locul lui? Atinge in boxa sau de ce ai preferat sa pui "chestiile" alea urate in locul capacelor originale?

puteam sa las capacul original dar nu prea avea farmec pentru aspect sa zic asa...era ca si stock...totusi asa se vede ca ii mtx...desi mare importanta nu are
stiu ca arata ciudat distanta dintre boxa si grila dar o sa pun plasa si nu o sa se mai vada...

o sa fie genul ca si original dar cu grila de mtx

goshy 11-08-12 23:00

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 5134503)
puteam sa las capacul original dar nu prea avea farmec pentru aspect sa zic asa...era ca si stock...totusi asa se vede ca ii mtx...desi mare importanta nu are
stiu ca arata ciudat distanta dintre boxa si grila dar o sa pun plasa si nu o sa se mai vada...

o sa fie genul ca si original dar cu grila de mtx

o sa fie tiganie pe fata sa mai pui si alta plasa la capacele alea... fara suparare! trebuie neaparat sa stie toti ca ai mtx? o stii tu, restul sa ramana placut impresionati de sunet, iar ca design grila originala :rolleyes2

soosy 12-08-12 07:05

Quote:

Originally Posted by goshy (Post 5134544)
o sa fie tiganie pe fata sa mai pui si alta plasa la capacele alea... fara suparare! trebuie neaparat sa stie toti ca ai mtx? o stii tu, restul sa ramana placut impresionati de sunet, iar ca design grila originala :rolleyes2

intru-n fel ii adevarat ce zici..dar pun plasa marunta si neagra...absolut nici nu se observa ca ii pus ulterior si etc
mie cel putin imi parea sec cu grila originala...nici de aspectul actual nu is multumit dar na..

kamei 12-08-12 09:48

puteai sa dai jos logo cu MTX si sa o pui pe grila originala, asa am facut si io, dupa parerea mea ar arata mai ok.

bafta in continuare.

soosy 12-08-12 16:23

Quote:

Originally Posted by kamei (Post 5134781)
puteai sa dai jos logo cu MTX si sa o pui pe grila originala, asa am facut si io, dupa parerea mea ar arata mai ok.

bafta in continuare.

nu m-am gandit....pana la urma as punea sa le montez la loc ca nu le-am distrus prinderiile desi a trebui putin sa rup din ele...
ii o varianta
sa vad cum arata cu plasa pe grilele astea iar daca nu atunci fac varianta ta
mersi

.Alex 12-08-12 19:23

vezi ca deja o dai in kitch si ciudatenii
lip on lip arata ciudat ....pardon , arata ciudat cu 4mo , cu lip stock nu mai zic...
boxele arata de parca ar fi cumparate din piata si nu se potrivesc deloc cu interiorul de vw
de stickere m-am legat deja :)

aici arata mult mai bine , in loc sa fi cumparat lip de cupra mai bine cumparai un 4Motion sau strangeai bani pentru GLI.

soosy 12-08-12 20:39

Quote:

Originally Posted by .Alex (Post 5135467)
vezi ca deja o dai in kitch si ciudatenii
lip on lip arata ciudat ....pardon , arata ciudat cu 4mo , cu lip stock nu mai zic...
boxele arata de parca ar fi cumparate din piata si nu se potrivesc deloc cu interiorul de vw
de stickere m-am legat deja :)

aici arata mult mai bine , in loc sa fi cumparat lip de cupra mai bine cumparai un 4Motion sau strangeai bani pentru GLI.

parerea ta...si sunt deacord,nu ii nici o problema ca iti sustii punctul de vedere,dar scuza-ma pana la kitch mai este mult
in primul rand nu este lip peste lip
mai apoi,lipul ala chiar da foarte bine(pana acum cine a vazut masina,mai ales live tuturor le-a placut,si au masini consacrate sa zic asa si nu numai...)+ ca asta cautam sa para botul mai jos dar in limita ca scutul sa nu mai coboare(in fine poveste lunga)
in final legat de buza...nu as fi dat niciodata 160 eu pentru un rahat de plastic..si cel de 4motion nu imi place,pentru ca are 2 gauri pe margine?si ce...?mare diferenta intre cel stock si cel de 4mo:rolleyes2:?::!:

boxele,nu o sa ramana asa...stai linistit

.Alex 12-08-12 22:29

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by soosy (Post 5135578)
in primul rand nu este lip peste lip
are 2 gauri pe margine?si ce...?mare diferenta intre cel stock si cel de 4mo:rolleyes2:?::!:

chiar este lip on lip (bara - front valance(lip)- cupra lip) = lip low :)
cu exceptia faptului ca are "2 gauri in pe margine" lipul de 4Mo vine drept in jos ,este drept in partea de josi si cele 3 "gauri" sunt mai mari (vezi poze)

intradevar pana la kitch mai e , dar totusi...dupa parerea mea cupra lipul merge doar pe bara de R

GopPo 13-08-12 02:34

Quote:

Originally Posted by .Alex (Post 5135794)
kitch e
dupa parerea mea cupra lipul merge doar pe bara de R

:tenisclap

soosy 13-08-12 19:37

Quote:

Originally Posted by .Alex (Post 5135794)
chiar este lip on lip (bara - front valance(lip)- cupra lip) = lip low :)
cu exceptia faptului ca are "2 gauri in pe margine" lipul de 4Mo vine drept in jos ,este drept in partea de josi si cele 3 "gauri" sunt mai mari (vezi poze)

intradevar pana la kitch mai e , dar totusi...dupa parerea mea cupra lipul merge doar pe bara de R

inteleg ce zici...din prima data am priceput,insa stii cum ii gusturiile nu se discuta
pe mine de ex nu ma impresioneaza deloc masina din prima poza fiind mult prea simpla,nu imi pare nimic personalizat la ea sau nu stiu cum sa explic...evident perosnalizat nu in sensul ca trebuie sa aiba girofar,eleron pentru rufe si etc..chestii de genul
buza de 4mo inca odata repet,nu imi place deloc,daca ar fi fost sa aiba masina din fabrica ok...daca nu are nici nu vreau sa aiba sa dau banul pe ea
o buza de rieger sau de gli,da....no comment dar pune la calcul 600 lei prin banii aia mai bine fac altceva
iar legat de bara si etc...bara asta de r32 nu imi place...mai mult m-as baga sa o modific
Quote:

Originally Posted by GopPo (Post 5135972)
:tenisclap

alta parere...nu ma supar etc etc..
dar de ex nici mie nu imi place la Gopmobil,urmele alea de pe capota...tiganie
chiar si asa apreciez munca omului si spor la treaba

soosy 17-08-12 22:00

8 Attachment(s)
in sfarsit am rezolvat si volanul...un fel de imitatie gti dar pana la urma creatie proprie
a iesit super....eu is multumit de aspect...de feeling:D etc...

si problematica estetica legat de boxe(grilele)
am cumparat plasa...taiat dupa marime si alta viata...ii chiar cum imi imaginam sa fie
era prea sec cu grila originala:rolleyes2

Mirel1919 17-08-12 22:50

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 5141854)
in sfarsit am rezolvat si volanul...un fel de imitatie gti dar pana la urma creatie proprie
a iesit super....eu is multumit de aspect...de feeling:D etc...

si problematica estetica legat de boxe(grilele)
am cumparat plasa...taiat dupa marime si alta viata...ii chiar cum imi imaginam sa fie
era prea sec cu grila originala:rolleyes2

Mie unul nu imi place cum da cu plasa la boxe, fara suparare, dar mai bine arata cu plasa originala.

soosy 17-08-12 22:53

Quote:

Originally Posted by Mirel1919 (Post 5141916)
Mie unul nu imi place cum da cu plasa la boxe, fara suparare, dar mai bine arata cu plasa originala.

inteleg...fiecare cu gustul lui...eu sincer chiar is incantat si nu regret deloc ca am dat jos grilele originale...mie alea imi pareau prea sec..
daca era plasa la ele mai rar...dar asa marunt imi aduc aminte oarecum la dacii cu aveau si alea grielele la boxe...

parerea mea...
asa chiar arata ok...singura chestie este distanta intre boxa si fata de usa,dar asa nu se mai observa deloc

ovy_racer07 18-08-12 07:36

Unde ti-ai facut volanul? si cu cat? ...si al meu e destul de ros si as vrea sa ii schimb pielea de pe el

goshy 18-08-12 11:29

Quote:

Originally Posted by Mirel1919 (Post 5141916)

+1!... parca ar capacele de la boxele de nunta! :lol:

soosy 18-08-12 14:41

Quote:

Originally Posted by ovy_racer07 (Post 5142087)
Unde ti-ai facut volanul? si cu cat? ...si al meu e destul de ros si as vrea sa ii schimb pielea de pe el

is niste baieti in Tm care se ocupa cu asa ceva...la unu dintre...sta in Freidorf
pretul difera daca este mai simplu sau complex...cu piele perforata sau fara
dar ca si ideie e la 170 lei incepe...cu montat-demontat

Quote:

Originally Posted by goshy (Post 5142268)
+1!... parca ar capacele de la boxele de nunta! :lol:

ii diferenta intre ele,stai linistit
pana la urma fiecare cu gusturiile,ideiile lui
mie cel putin nu imi plac cele originale,sunt prea banale...ca si de dacii
in fine

.Alex 18-08-12 19:17

2 Attachment(s)
nu imi plac nici boxele, nici volanul , nici pedalele, nici covorasele din cauciuc

mai bine nu te atingeai de interior , pentru ca era frumos ,maxim pedalele de :R

soosy 18-08-12 21:22

Quote:

Originally Posted by .Alex (Post 5142720)
nu imi plac nici boxele, nici volanul , nici pedalele, nici covorasele din cauciuc

mai bine nu te atingeai de interior , pentru ca era frumos ,maxim pedalele de :R

covoare de cauciuc am luat ca din cate daca stii sau nu,am ramas fara pres din partea volanului si am mers pe guma siliconica ca iarna is benefice
pedalele le-am luat la ocazie,si fiind fk noi banii ce am dat pe ele chiar ca merita(in magazin is aprox 40 eu)
volanul este LUX...nu stiu ce nu iti place....sunt niste chichituri de care se leaga unu altu ca doar nu poate sa placa la toti si unii aveti idei cu interioare de R si abureli...sincer nu ma pasioneaza deloc

iar grilele am explicat deja eu zic ca nu are rost sa repet,iar treaba aia cu logoul pe grila ii o varianta de avarie as zice eu
am vazut la colegul cu variant...boxe de S si bla bla...

va inteleg si accept propuneriile,criticiile,ideiile si etc etc dar si eu imi sustin lucrariile

Roly94 18-08-12 22:08

Sincer,masina mie imi place foarte mult.E un daily perfect,diferit de ce e comun acum.Si ce aere ai domnu,cica plasa bose,dar defapt el are difuzoare MTX.E ca si cum ai avea logan si ai pune Mercedes in loc de el.

Mirel1919 18-08-12 22:10

Quote:

Originally Posted by Roly94 (Post 5142883)
Sincer,masina mie imi place foarte mult.E un daily perfect,diferit de ce e comun acum.Si ce aere ai domnu,cica plasa bose,dar defapt el are difuzoare MTX.E ca si cum ai avea logan si ai pune Mercedes in loc de el.

Ba, tu nu crezi ca-ti dai cam mult cu parerea, sincer? Incearca sa raspunzi mai putin flegmatic si da dovada de ceva respect fata de membrii, ca daca nu, vei fi tratat ca atare de ei.

soosy 18-08-12 22:11

Quote:

mda...chestia ii ca eu nu ma supar,ii forum
dar is constient ca nu are cum sa palca tuturor si pana la urma si la masina exclusiv de show se pot gasi fel si fel de chestii ca asta de ce asa si de ce nu asa..si etc etc
masina ii destul de joasa...ba chiar poate mai 1cm se lasa daca o sa am bielete reglabile
jante pe masura am
de aspectul ei m-am ocupa aproape "colt cu colt"
la interior am rezolvat in mare parte....ce sa mai?!

eu si multumit
si da!!!!is DIFERIT de cea ce este pe aici si daca ma uit mai atent nici nu prea este mare lucru in primul rand si mai apoi la masina asta se urmeaza un plan propriu nu jos,jante si WOOOW ce masina
aia la nemti acolo...ma lasa absolut rece griele originale,jante de mertan,suspensie cu drop de - 20 cm,pedale de R,schimbatoare luminate,plafoniera de W8 si de astea....

Roly94 18-08-12 22:17

Scuze ca ma bag asa peste topicul tau si aici imi explic opiniile.@ Mirel,nu crezi,ca in 60 de pagini lau batjocorit destul?Imi pare rau daca am sunat flegmatic,dar chiar ar veni ciudat,sa aiba capace de bose,ce sa ascunda niste difuzoare MTX,nu crezi?Orice a facut,majoritatea mereu au avut ceva de spus impotriva,si chiar nu vad rostul.E clar,avem dreptul la opinii libere,si nu putem avea gusturi la fel,dar totusi.Poate ar putea fi si mai bine,multe lucruri la masina asta.Dar nu prea vad elemente care ar bate in basme,intr-un asa fel,incat sa fie batjocorite intr-un hal de zici ca e serial.

soosy 18-08-12 22:18

Quote:

Originally Posted by Mirel1919 (Post 5142888)
Ba, tu nu crezi ca-ti dai cam mult cu parerea, sincer? Incearca sa raspunzi mai putin flegmatic si da dovada de ceva respect fata de membrii, ca daca nu, vei fi tratat ca atare de ei.

nu stiu care ii treaba cu omu...dar eu zic ca acum chiar nu a fost nici o problema in acest post
chiar are dreptate...totusi sa vorbim direct si sa lasam influentele si povestiile de dincolo dupa care tot incercam sa ne luam
daca din 10 masini 8 is pe tuning clasic ce se poarta acum ca original,jante si suspensie si celelalte doua aceste elemente + alte personalizari cu gust(foarte important acest aspect)nu inseamna ca nu ii bine si altele...chiar nu are rost sa intru in detalii
chiar ma minunez cateodata cand vad pe unii ca de ce nu ai pus grila original,prelungire de v6,toba stock,faruri oem si etc...
pai sa ne facem masiniile toti la fel si sa diferim doar prin jante si culoarea masini:rolleyes2

soosy 18-08-12 22:22

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Roly94 (Post 5142899)
Scuze ca ma bag asa peste topicul tau si aici imi explic opiniile.@ Mirel,nu crezi,ca in 60 de pagini lau batjocorit destul?Imi pare rau daca am sunat flegmatic,dar chiar ar veni ciudat,sa aiba capace de bose,ce sa ascunda niste difuzoare MTX,nu crezi?Orice a facut,majoritatea mereu au avut ceva de spus impotriva,si chiar nu vad rostul.E clar,avem dreptul la opinii libere,si nu putem avea gusturi la fel,dar totusi.Poate ar putea fi si mai bine,multe lucruri la masina asta.Dar nu prea vad elemente care ar bate in basme,intr-un asa fel,incat sa fie batjocorite intr-un hal de zici ca e serial.

stai linistit...stiu cum ii romanul din pacate...chiar nu este nimic de zis...nici nu mai imi bat capul
in fata calculatorului ii usor...dar daca urmarim realizariile multora este diferenta enorma intre cea ce pretindem sa fim si ce suntem in realitate si ma refer exclusiv la realizari

bani s-au investit gramada,am luat la puricat mai toata masina,vor mai continua ideiile,planuriile
dar cea ce este mai important nu sunt in rand cu "aerul" de oem ca nu consider tuning,nu consider masina personalizata si nu ma intereseaza deloc

edit...ca sa va arata un fapt divers...
un golf 2 si bora asta...(ar mai fi audi a4 si astra...dar le alea nu am reusit sa fac nici jumate din planuri)dar la astea da...un vs...cu ce vor unii,sau aud ca de la vrut la a realiza ii mult si cea ce am facut eu

.Alex 18-08-12 22:38

1 Attachment(s)
Quote:

eu?
soosy sper ca nu te superi ca pun o poza pe topicul tau :???:
sa stii ca nu te critic ,imi dau cu parerea si atat.
ai investit multi bani in masina asta si meriti sa te bucuri de ea, doar ca eu sunt pe deviza " less is more " :),sau cum spui tu "cu bun gust" ,piese Oem la suprapret :lol:

soosy 18-08-12 22:43

Quote:

Originally Posted by .Alex (Post 5142920)
eu?
soosy sper ca nu te superi ca pun o poza pe topicul tau :???:
sa stii ca nu te critic ,imi dau cu parerea si atat.
ai investit multi bani in masina asta si meriti sa te bucuri de ea, doar ca eu sunt pe deviza " less is more " :),sau cum spui tu "cu bun gust" ,piese Oem la suprapret :lol:

da....nu ii nici o problema
am spus-o,atat timp cat este omeneste,fara aere,abureli si pe un limbaj adecvat este ok,ii forum
accept critici si uneori mai ma gandesc si asupra faptelor,totdeauna este ceva de invatat,evident

eu merg pe idei propri si repet la infinit,nu ii vorba ca nu apreciez Oem si nu ii frumos dar eu vreau ceva mai mult,si ii vorba de personalizare
atat
mersi

baga3ont 18-08-12 22:52

Oem is for pussy

soosy 18-08-12 22:53

Quote:

Originally Posted by baga3ont (Post 5142937)
Oem is for pussy

8).....merge si oem dar la anumite chestii...nu doar,sau tot oem

.Alex 18-08-12 23:20

Quote:

Originally Posted by baga3ont (Post 5142937)
Oem is for pussys

:-P
apropo , ce lucrai ieri mai sus de panini? aveai bara data jos si erai cu o tipa

baga3ont 18-08-12 23:24

Quote:

Originally Posted by .Alex (Post 5142963)
:-P
apropo , ce lucrai ieri mai sus de panini? aveai bara data jos si erai cu o tipa

Facusem accident am spart bara faru si aripa , si putin capota indoita, acum cu ocazia asta o si vopsesc toata :)

soosy 19-08-12 06:52

Quote:

Originally Posted by baga3ont (Post 5142968)
Facusem accident am spart bara faru si aripa , si putin capota indoita, acum cu ocazia asta o si vopsesc toata :)

chiar am tras un ochi la "lucrarea" ta...ce pot sa zic ca asa da...
golf 4 frumusel...felicitari
chiar arata bine si este ceva special,diferit de jante si suspensie si atat

spor

mareo 19-08-12 14:42

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 5142891)
aia la nemti acolo...ma lasa absolut rece griele originale,jante de mertan,suspensie cu drop de - 20 cm,pedale de R,schimbatoare luminate,plafoniera de W8 si de astea....

Da da ... ieecsss...

soosy 19-08-12 16:34

Quote:

Originally Posted by mareo (Post 5143452)
Da da ... ieecsss...

nu ii ieecss....zici la misto...
eu nu spun ca nu ii cea ce trebuie,dar pe mine nu ma impresioneaza
cand vad o asemenea masina,apreciez imi place dar nu ii nimic fantastic,dar daca apare o masina cu personalitate(nu ozn)ii altceva

soosy 27-08-12 15:09

10 Attachment(s)
Back din "turneul de concediu" prin tara....As avea multe de spus dar mai pe scurt si din toate privintele ar fi ca este o tara frumoasa,pacat insa de drumuri si pe aceasta cale un plus de apreciere din partea mea pentru baietii care merg la showuri cu masini low prin tara asta a asfalturiilor "topite",valuri,gropi,diferente de nivel si etc etc
Eu mi-am muscat limba si transpirat de N si N de ori chiar si cu mare atentie am dat in hopuri,dalmuri si etc de vreo 10 ori(+ sau -)din care de vreo 3-4 ori destul de serios insa din fericire fara urmari la jante sau masina.
Transfagarasana este de vis dar nu cu masini asemenea,70% din drum ii PRAF,sa nu vorbim de drumul dinainte(Brasov-Bran-Campulung-Curtea de Arges)
In fine,am adunat un total de 2200 km Tm-Brasov-Cheiile Bicaz-Praid-Transfagarasana si retur cu un consum EXCELENT de 5.6(cu clima pe alocuri)si in conditiile ca treapta a 6-a am folosit-o rar,datorita drumului,daca eram cu suspensii stock si pe table alta viata era....In final multumit de masinuta un feeling placut(pe drum bun) si un raspuns excelent al motorului la puterea pe care o are si consumul
Cateva poze si pentru incheiere sa nu uitam ca totusi suntem in RO la lacul Sfanta Ana am ramas fara capacele de ventil cu logoul vw...si ca fraierul am platit 10 lei pentru parcare....asta e;):rolleyes2

daryiyus 27-08-12 18:57

Foarte frumos, ti-am zis ca drumul ii destul de rau:(

All times are GMT +2. The time now is 19:56.

- Copyright 2026 4Tuning