![]() |
super pozele :) mai tot asa :D romancele sunt cele mai frumoase parerea mea :) !
aR99bMw :) ai o masina super faina :) ! |
Re:
Quote:
|
tu vorbesti? :lol:
PS: abia astept sa pun mana pe niste poze, le-am vazut pe un cd, cu fosta/actuala/viitoarea....nici eu nu mai stiu :twisted: - d-alea rele pe capota masinii!!! |
3 Attachment(s)
E plecata :cry2: 8 zile... in finala Miss World Romania :roll:
|
dragutzik foc dar se vede k e pustoaica ... de curioazitare cati ani are(eu ii dau vreo 17) ciao
|
ahahhaha :)
vezi ca e un topic pe aici in care lumea se lauda cu .... balcoanele iubitelor/prietenelor si etc :) :) poate dai o fuga pe acolo lasand gluma la o parte ... foarte scumpa .. eu zic 16 juma :) |
1 Attachment(s)
Eu zic aproape 19 :P
PS: uite ca am imbracat-o, special pentru tine, Santos :lol: |
Buna idee cu balcoanele,poti sa dai un resize la portiunea aia f importanta :lol:
Apropo,dragutza tipa,ii dau vreo 16-17. :wink: |
Am spus si mai sus, are 18 (face 19).
Balcoane... postati voi. Eu n-am si, chiar daca as avea, le-as pastra pt. mine. Am 2 fese si-o bucata de bikini, de marti, de la piscina, da' nu le pot da (fesele) jos de pe telefon. Si... chiar daca le-as putea da jos (de pe telefon), nu le-as posta :P Next :arrow: :wink: |
Niki MMS nu merge? :lol:
Promitem k nu postam niki noi mai departe!Doar sa vedem cu ce esti atat de mandu :wink: |
Nu, ca nu imi merge MMSu' :lol:
Si eu promit ca, dupa ce se intoarce din beauty-campu' MWR, o sa postez alte poze cu ea (tinuta de zi, de seara, costum de baie, etc.). Chiar sunt curios daca o s-o mai recunosc :lol: Cica s-a tuns, vopsit, pensat, bla, bla, bla... :wink: |
Re:
Quote:
|
Nu-mi fac griji :wink:
|
aleks tata roaga-te sa te mai cunoasca ea pe tine chiar are dreptate :D dar a promis sigur ca se mia intoarce :))) :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :wink: bafta si respect
|
2 Attachment(s)
Cineva ...
|
misto santose !!! :)
|
Who's that... girl? :lol:
Santos... huh? :) |
Bravo Santose!
Bine asa.....dragutzica foc pustoaica! |
cineva :P
|
6 Attachment(s)
Na Santose :lol:
|
muahhaha , te rupe-n pat ..
dar... plm :) sry :)) prefer blondele .. au acel ceva .. |
9 Attachment(s)
Sa va terorizez putin :lol:
|
norocos mic si imputit ce esti :)
|
6 Attachment(s)
Inca putin si gata:)
|
1 Attachment(s)
mai mutzule ..... cam multe ai u ... :P
|
Re:
Quote:
Prima fata, roscata de langa logan, ea e oficiala. Si pozele, nu-s toate actuale.. is stranse :lol: :lol: |
mai du-te ba nene dreaq. ...
ai coduri =)) |
Re:
Quote:
Am wall ma, vad prin ele, si le ating unde le place :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
cert e ca daca n-ai speed.... tot degeaba =)) loosa`..... =)) p.s : cei care joaca counter strike inteleg despre ce se vbeste aici .. cei care nu .. nu prea ca sa ii luminez un pic pe cei ce nu joaca aasa ceva .. ideea e simpla counter strike e un joc cretin in care o echipa de counteri(gabori) impusca o echipa de teroristi ( teroristi :)) ) eh .. ca la orice joc au aparut si coade .. coadele sunt - wall`u .. de vezi prin pereti inamicii .. aim - de dai numai la cap .. headshot .. speed - te misti de 10 ori mai repede decat toti jucatorii :D . sper ca atzi prins ideea :P |
Re:
Quote:
Dar am skill-uri multe=)) |
cea de la bara si cea de pe canapea ( in special cea de pe caneapea ) cred ca ma vor face sa visez frumos la noaptea :roll: loooool
|
Re:
Quote:
10 euro cd-ul :lol: :lol: |
mey chiar as da pt cea de pe canapea dar as prefera sa platesc bani da sa fie langa mine nu langa mine dar nu pe monitor !!! :lol:
|
hai ca deja o datzi in alte alea :) :)
hai .. nimeni cu poza ? nimic ? :) |
3 Attachment(s)
Uitati-o pe soramea.
|
cati ani are?de unde esti?nu mi-o prezinti? :wink:
:lol: 8) 8) |
Are 20 ani si este din Bucuresti.(studenta)
|
dragutza tipa.sa-ti traiasca :lol:
|
in ultimul timp ma intereseaza din ce in ce mai mult sectiunea asta (FEMEI) ... :)) cambera >:) nu`si face si ea cont ? un id de yahoo ceva ?? :))) =))
P.S. arata :shock: dar nu cred ca trebuia s`o impartasesti cu tzaranii de noi :D daca ma intelegi :) |
Re:
Quote:
:lol: ai fost tare la faza asta.fara kterink |
| All times are GMT +2. The time now is 23:08. |
- Copyright 2026 4Tuning