![]() |
1 Attachment(s)
va mai dau dar nush daca o sa va placa...mie imi plac...acum sunt mixuri din kristal din bucureshti si cele 2 promise...
|
hai k le`am bubuit p toate :) ... asteptam flash get`u sa`si faca treaba apropos daca mai vreatzi muzica .. incercatzi un ftp.undernet.ro ... merge doar de pe cateva retele de ISP
|
Re:
Quote:
PS:sorry pt off-topic :P |
1 Attachment(s)
...o cauta cineva ...pe mess :D dar nu mai stiu cine ...doar k era de pe forum :P
|
Am gasit-o pe net ms mult de recomandare ... melodia e faina .Merci :D
|
@orlando-vezi ca \"new house mix(club BAMBOO)\" e din cel putin 2004,nu mai urca toate vechiturile de pe DC++,sau nu mai baga cu \"new\" ca ma dezorientezi :wink:
|
nu conteaza ... io nu le am p nici unele ... mai vreau si eu nishte mix`uri d`alea rele .. ashea cum ati pus mai sus da ...
hai k acu ma duk sa ascult melodia la CLAXON :) .... kiss me 5 :) |
mult prea tare remix-ul...
|
are careva sesion`urile lu` barbulescu de pe la kiss sau de prin alte cluburi .. sau o adresa unde pot gasii .. fara dc ++ k nu`mi mere
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
2. completeaza toate alea cum trebuie [ro][oras][servici internet][porecla] 3. vezi sa treci la IP exact IP-ul tau 4. scuze de offtopic :) |
psycho uite ce mai am cu vali barbulescu :wink:
mai amcateva de a lui vali barbulescu de anu trecut de cand era la 21 le vrei si pe alea? daca da diseara le pun si pe alea... |
Re:
Quote:
|
Pentru cei care v-ati certat / ati fost parasiti cu/de gagica...
e cat de cat potrivita asta, desi e destul de veche :) |
mamam avreau .. i`am dat drumu acu sa le traga .. acu le`am avzut ... si care ami are mix`uri d`alea k in disco tineretului live .. cu voce .. cu ce o fii sus cu ele .. mi`emi plac la nebunieeee
|
Timo Mass-the 1st day
|
Dj Static - My Territory
Dj Ralph - Fat Bass Gangstarr - Battle Afrika Bambaataa - African shox African Islam - Rock on y`all Dj Hype & Killa Kela - light it up BOUGA AKHENATON - BELSUNCE BREAKDOWN Dj Def Cut - Fresh , Start the panic , back to the funk , Point Of No Return Dice Raw - Thin Line Dj Hype feat. Stieber Twins - Clash of the Titans Dj Z-Trip - Check The Skillz Redman - Smash Sumthin Soul Searcdhers - Blow your whistle T.I - I`m Serious - instrumental Dj Zeb Roc Ski - Prepare for the Battle |
1 Attachment(s)
O melodie mai veche, chiar caterinca.
|
nu m`am putut abtzine sa nu o bag ...
SUPARAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaTTTTTTT suparaaaatt sunt DOAMMEEEEEEEeeeeeeeee hahaha prietenii shtiu de ce :)) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: suparat sunt doamne iarashiiiiii :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: |
1 Attachment(s)
recomand melodia asta tuturor ce vor sa faca caterinca de o fata...
eu am facut cu aceasta melodie acum o spatamana caterinca grava de tot de una intr-un triar dinasta nou era blonda si cam uratzica si eram la stop cu nishte tovarashi noi avand megane 2 si ea se uita intr-una la noi si eu am skimbat cd-ul si am pus melodia de mai jos la maxim...deci nu va imaginez ce fatza a facut :wink: :lol: autorul Operei De Arta Mihai Margineanu |
Albumul lui Mihai Margineanu...merita...eu il am de o luna dar il am direct de la el...pe net il mai gasitzi...si nu prea...daca vretzi sa il atashez spunetzi-mi...
Recomand sesiunile lui Dj Adrian Eftimie...este rezident in Kristal...daca nu le avetzi spunetzi-mi... cam atat va recomand deocamdata...:) :wink: |
tng`ule ai reusit sa iei ? sau iti fac lista ?
|
le-am luat pe alea care le-ai pus mai in urma
fa lista si pune si melodiile :wink: thx ! |
baga :) ... haida mah .. nimik nou .. ?!@??
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
Bravo Bishop, foarte smechera melodia
PEACE :peace: |
Aventura feat. Don Omar - Ella y yo ;)
|
2 chestii funny :
Ava - Oh ah ah si Marian Tianu - Maria |
ms bishop d piesa, faina
|
Pt Moxu.. poate nu-ti place.. :lol:
|
Jean Michael - Solar Discount
Busta Rhymes - Shory Teaeirra Mari - No daddy ... ;) ceva nou , mult prea smecher ;) danke blaze |
Re:
Quote:
|
CHILLOUT - Relaxxxation ....
piese de piese .. tng`ule .. baga geana ;) 1 Ryukyu Underground - Kanasando ( Rebirth Remix ) 2 Ganga - Chair 3 Ganga - Luna 4 Slow Train - Naturally 5 Quick Sound - Cold Winter 6 Canoma - Essarai 7 Yahel - Bomb Creator ( ambient mix ) ( Asta mi-ai dat-o tu minirally ... spitfire .... u`d wish .. ;) ) 8 Claude Challe - Craig Armstrong - Weather Storm 9 Claude Challe - Deepak Ram - Kitu 10 Claude Challe - Omar Faruk Tekbilek - I love you 11 Claude Challe - Karunesh - Alibaba 12 Claude Challe - Deepak Chopra feat. Demi Moore - MULT PREA TARE! 13 Claude Challe - Govinda - In through time 14 Claude Challe - Oliver Shanti & Friends - Onon 15 Claude Challe - Atman - Spirit 16 Trumpet Thing - La Sonadora ( The Dreamer ) SUPERBA !!!!!!!!!!!!!!! 17 Buddha Bar 3 - Karunesh - Solitude 18 Outsized - Karma ( ext. mix ) 19 1 Giant Leap - The way you dream ( iarasi superba !!!!!!!! ) 20 1 Giant Leap - Racing away 21 Daniel Masson - Sonargaon - super tare !!!!!!!! 22 Erik Satie - Gnossienne N* 1 (Buddha Bar remix ) 23 Salif keita - Inigiche 24 Salif Keita - Tomorrow 25 Salif Keita & Cesaria Evora - Yamore 26 Bliss - Sleep Will Come 27 Ratnabali - Breeze ( Baul Dimension Murphy Remix ) 28 Cirque Du Soleil - Tale ( Munchdusen Mix ) 29 Banzai Republic - Never Feel 30 Karsh Kale - Letting Go ( superba ) 31 Electromana - In Flight 32 Faithless - Evergreen 33 Faithless - Linotamer 34 Faithless - Crazy English Summer ( the best ! ) 35 Moby - Porcelain 36 Moby - Why does my heart .. 37 Cesaria Evora - Besame Mucho 38 Cesaria Evora - Sabine Largam 39 Cesaria Evora - Sodade 40 Cesaria Evora - A Women`s Disappointment ... sper ca ajung .. ce nu gasiti din astea .. imi ziceti ;) |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
Re:
Quote:
|
Ascultati melodia asta e super katerinca !!!!
South Park - Merry Fucking Christmas hm...nu stiu dc nu pto sa o urc :( search pe odc :D |
Completez momentan lista lu` Santos cu:
Ferry Colsten - Holding Hefner - Dive into you Hefner - Level green Hefner - Stagger Etro Anime - Purest one |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:30. |
- Copyright 2026 4Tuning