![]() |
Re: Masina mea...
"suna" bine modificarile aduse, bv
|
:D mersi mersi :D
Ce vroiam sa va intreb. Daca aveti ceva intalniri pe aicea prin SIbiu unde si la ce ora ca as veni sa vad comunitatea voastra :D |
4Tuning nu se prea intalneste, sau se intalneste mai "Incognito", in schimb M.R. de cateva ori pe sapt ...
|
ehh..poi nu conteaza care. eu mai sunt prin sibiu luna asta pana in 20 dupa aia ma duc inapoi la mures sa ma pregatesc de 13-14 martie la Buc. si pana atunci vroiam sa va cunosc si pe voi :D
|
pentru Is@k, pune xenon pe masina aia ca daca nu data viitoare cand te vad intru direct in tine ne-am inteles? :D
|
felicitari pt masina ! bafta
|
Quote:
|
I5@K, fa o poza la motorul tau, ma intereseaza zona de la servo, sau trimite-mi pe mess, id: dydysoft , mersi.
|
pe opel nu ai!
|
Quote:
|
ce-mi place de voi cand va ciondaniti :D
|
6 Attachment(s)
va arat si eu masina mea, c 200 cdi, 136 de cai, 2008, 30000 km, plina de dotari, in videoclipul cu liniuta am umilit un bmw 330xi.
.......... bi-xenon adaptiv, piele alba, navi, telefon, pdc, acoperis panoramic, cutie automata, dvd, TV, cd-changer, scaune incalzite...si altele |
misto masinuta...;)
|
faina masina,sa ai parte de ea
suna prea urat "umilit" :D e totusi un 330xi |
:Ddaca l-am lasat in urma cum se cheama?
adevarul e ca am mintit putin, nu e 200 cdi, este 320 cdi v6 224 de cai + powerbox de 30 de cai |
Quote:
sa ai parte de ea:) sunt curios la una mica daca ma tin dupa tine |
hai sa vedem
|
daca era stoc se tinea,m-am tinut cu clk 320cdi bara la bara in mers,...vedem;)
|
clk 320 cdi = kk
numai sa nu fie ud pe jos, atunci si un cielo pleaca mai repede, fuge spatele ca toti dracii |
:lol: Cine sperai ma ca te crede ca faci cu 200cdi un 330xi? Eu sincer nici asa nu prea cred ca aia din filmulet este adevarata diferenta intre dizalu tau si un 30xi de E90/91/92/93. Eventual daca e dinainte de 2006 si automat.
Mita hai sa ne intalnim si noi sa incercam de pe la 40,50 sau ceva de genul, ca sunt foarte curios si daca vinzi audiu dupa aia mi-ar fi ciuda ca nu am incercat. |
acuma ce sa zic, merge ca trotineta dar sunt multumit de trasura mea :rolleyes2
|
Quote:
|
da,ne intalnim:) toti azi am constatat ca am ramas fara asigurare de vreo 4 zile:)) dar maine o reinoiesc;)
esti rau ca zici ca, clk 320 cdi= kk avea aceeasi cai ca al tau stock |
a, vorbesti de modelul nou? eu ma gandeam la ala vechi
|
era model 2005 sau 2006 argintiu,sigur il sti
|
de unde sti ca era 320?
|
am vazut motorul:) si scria si pe masina,imi e prieten proprietarul(fostul)
|
Am mai tras si eu niste poze cu batmobilu meu. Incerc sa-l dau si mai pun ceva bani sa-mi iau un 320d mai nou. Poze aici: https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...ml#post3132370
|
Quote:
Quote:
|
a venit vlad cu opelul langa mine, l-am mintit ca am 136 de cai si a inceput sa accelereze ca un apucat :)))))))))
|
Sa va prezint si eu noua achizitie........
PONTIAC TRANS SPORT 3.2 litri V6 an fabricatie 1991,dotari destule pentru varsta ei,cum ar fi tempomatul,aerul conditionat,geamurile electrice,model american,7 locuri individuale,tapiterie de plus,cutie de viteze automata....... Deocamdata nu pot sa circul cu ea ca nu am numere........ Dar o sa imi vina sapt asta numere de tzoll de germania pe 6 luni |
Sa o folosesti sanatos, pune si o poza cu jucaria si un film sa vedem cum suna V6-le :)
|
1 Attachment(s)
Filme nu am dar am o poza mai veche de cand am luat-o.Cam asa arata.Dar astept sa imi vina numerele si dupa aceea sa ne apucam de ea.Vreau sa ii pun jante de aliaj si sa o vopsesc ca e cam urata vopseaua pe ea.\:d/
|
Quote:
|
paul mig si bulldog_cox parca ziceati ceva de o rafuiala, cand mi-e dat sa vad ca sa restabilim putina ordine? ba unu nu are asigurare, ba celalalt are pana sau mai stiu eu ce
|
A mea e murdara ma. Si ii plina de praf, deci e ingreunata, nu trage cum trebe...
|
sunt om de cuvant 98% din ce zic fac...putem face zilele astea ca ii ud pe jos...zic astia ca da si ceva zapada:d glumesc
facem,stai linistit de ce te arde asa? de ce zici ca nu e ordine?uita-te la noi,nu vezi ce disciplinati suntem....abia abia mai scrie cate unu pe forum |
2 Attachment(s)
:chainsaw: yeee... downgrade ca consuma prea mult asa incarcat :P
Depozitate Frumos in garaj la caldurica ! :twisted: |
2 Attachment(s)
Salutare la toti !
Masinuta mea un H Coupe FX 2008 2.0 benzina 143 caluti.. |
Sa o folosesti sanatos si fara incidente !!
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:39. |
- Copyright 2026 4Tuning