![]() |
Re: ACCIDENTE
Intradevar, ala care pocneste a 3-a oara masina e un sofer excelent si merita o astfel de masina si pe noi ne roade invidia ca nu avem bani de R8 alb COCALARIS stail. RIIGHT .
|
Quote:
|
da-ne!
ti se pare normal,moral,legal sa mergi prin oras cu viteza suficienta ca sa aduci masina in stadiul ala? nu-ti doresc,dar cand o sa pierzi pe cineva din inconstienta unuia cu bani,sau a unuia care nu are ce face mai bun decat sa mearga cu viteza atunci o sa intelegi de unde vine "invidia" asta din pacate banii nu pot cumpara inteligenta |
Atunci de ce apar astfel de mesaje doar cand e vorba de o masina scumpa ? Nu ii tin partea, dar au mai fost pe paginile anterioara destul de multe incidente, poate chiar mai grave din inconstienta unora si nu s-au comentat atat de agresiv...
|
Majoritatea dintre voi nu sunt in stare sa tina 100 cp sub control si aruncati cu noroi in ala? ala a fost prost la volan, dar se pare ca voi sunteti 24/24...
Pe toate topicurile : "vai, ce pacat de masina, ce prost e, de unde are bani, bla bla bla..." Voi oricum nu aveti timp sa faceti bani ca sunteti prea preocupati de cum ii face altu... on-topic: nu tot ce zboara se mananca asa ca baieti mai usor cu viteza ca dupaia trebuie sa marcati la casco si service... sau poate mai rau la doamnele asistente... |
stai putin ca nu e vorba de tinut in frau 100 sau 400 de cai,ci de faptul ca unii nu gandesc cand apasa acceleratia
orasul nu e pista de curse si atata timp cat exista niste legi,pai sa fie respectate si de ala (caruia spui tu ca tinem noi scoru in loc sa facem alti bani),cat si de celalalt care merge ca parlitu' cu dacia din 1900toamna nu? expresii de genu "esti invidios pe banii lui" "tu de ce nu faci bani cat el" nu au ce cauta aici,si asta e mentalitatea romaneasca,cum spui ceva de rau pe buna dreptate despre cineva,dintr-o data esti invidios pe bunastarea lui uite ca nu sunt invidios,nu poti sti ce bani am eu,cum nici eu nu stiu ce bani are el,doar ca uneori poti presupune dupa felul cum se afiseaza in lume nici intr-un caz nu doresc oricui de pe lumea asta sa moara doar pentru ca are bani,poate reiese asta din mesajele de mai sus,bine ca a scapat dar pacat ca nu se invata minte,repara masina,sau cumpara alta si iar goneste ca nebunu fara sa aiba vreo limita,doar ca uneori se lasa cu mortaciuni,si vezi parintii si cunoscutii la tv "a fost un baiat bun,n-a facut rau nimanui";eh uite ca a fost baiat bun pana a calcat pe bec cat sa-l sparga,din momentul in care a depasit viteza legala cu 20-50-100km/h n-a mai fost baiatu mamii cuminte,a fost un nebun care fie a stiut prea bine ce face,a riscat constient stiind ca drumu e liber,uscat,fara cai porci carute tractoare,sau a fost doar un simplu nebun,fara nici un fel de legatura cu realitatea,astia din urma sunt mai periculosi pentru ca de obicei cred ca au experienta cand de fapt au avut noroc ca pana atunci sa nu pateasca nimic nimeni nu e perfect,toti gresim intr-o masura mai mica sau mai mare,si de pe margine greselile unora ni se par de neconceput dar unii mai si gandesc inainte sa se urce la volan,si cu asta am terminat orice discutie legata de invidia pe banii altora |
Quote:
Invidios nuu mirat cum un sofer asa experimentat si pilot prin oras su o asemenea masina si asa inconstient poate sa omoare cativa deodata. Sati dau exemple ? Pe zebra pe trotuar prin parc vine cu viteza si cu experienta si te distruge. De ce sa fiu invidios ? Poate sa aibe si Bugati nu ma intereseaza idea e ca te omoara fara sati dai seama ce se intampla.:| Pace. |
Parere mea ca au sarit toti pe el "vai, ce pacat de masina, ce prost e, de unde are bani, bla bla bla..." pt ca multi dintre copii de bani gata u masini puternice numai asta stiu sa faca.. pt ca se cred zei. ca taicasu e judecator, avocat si parlamentar... ca daca era unu care a muncit cat de cat pt o masina nu cred ca o dadea dauna de 3 ori.. asta e parerea mea.. daca sunteti pe aici care va simtiti cu musca pe caciula.. e trist. bafta
|
Quote:
Mai este unu in braila. Cel din Galati are X-XX-EUR si cel de Braila are XX-XX-CHI |
baiatul cu r8-ul nu e nici politician si nici nu i-a cumparat mamica masina... asta pt unii care presupun doar... e masina lui personala luata din banii lui facuti in diverse moduri, nu e treaba nimanui cum exact, si cat timp pe el nu-l doare sufletul de masina si e ok... toata treaba e ok...chiar el a spus ca asa a fost sortit sa fie... p.s.: nu are nici casco masina
|
Quote:
|
Quote:
Unii chiar comentati pt ca nu aveti altceva mai bun de facut pe aici pe bune... sa-mi spuna mie unu ca daca ar avea r8 ar merge cu el "batraneste" sau la consum... i-ati tot da pana iar sari rotile... in cazul de fata i-au sarit deja... asa ca nu mai faceti pe mironositele atat ca-s satul de cati viteji vad cu orice fel de masina... si fiecare care intra pe forumul asta i-a dat macar o data cat a putut masina... chiar si prin oras... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Cat despre infrastructura... mai mult de dacie nu ne permite ... dar asta nu inseamna ca o sa ne luam numai dacii... ne luam ce masini vrem ca cica traim in democratie si fiecare face ce crede de cuviinta cu ea... |
Eu zic sa il impuscam in cap. Toti stam si salivam dupa r8uri pe strada, dar ii injuram pe cei care le conduc pentru ca ei sunt prea prosti sa le conduca. Noi SIGUUR suntem capabili sa le conducem fara sa ne fuga de spate, evident, doar cei de pe 4tuning sunt piloti de performanta...
Hai sa mai iesim si pe afara, sa mai schimbam ceva la masina, sa mai stam pe net sa ne cautam piese, sa lasam la o parte capra vecinului... |
Realitatea e ca majoritatea masinilor scumpe si potente apartin unei clase sociale ai caror membrii au probleme cu scrisul si cititul, daramite cu manevratul covrigului.
|
Quote:
|
Quote:
|
Ai dreptate ca toti mai gresesc... dar sa tinem cont ca niciodata nu a fost cu victime... toate accidentele au fost seara/noaptea si nimeni nu a patit nimic... ii da si el pe unde e mai liber sau vede ca e mai liber la ora aia... asa ca nu e chiar o cauza pierduta... nu?
|
Da de ce sa ii dea? Are un complex de inferioritate sau vreu-n deficit corporal? Poate sa nu ii dea, ca nu si-a luat masina ca sa poata sa ii dea. Daca vrea sa ii dea, sa fuga in Germania ( ca daca are bani de masina aia, are bani de-o plimbare) si sa ii dea acolo pana ii sar pistoanele ca nu e limita de viteza ( pe anumite portiuni).
|
n-a omorat pe nimeni inca , asta e important,nu faptul ca ii da noaptea si unde prinde liber...gata,nu mai comentez nimic,cine are bani se pare ca are voie sa ii dea la masina unde vrea cand vrea,mai ales in oras,si mai ales viteze mult prea mari pentru abilitatile lui de sofer,pentru ca piloti sunt doar aia care se dau in circuit inchis,cu echipament omologat...
|
Quote:
|
CLaudia: cica e un accident pe podul grand , urat de tot , m-a anuntat mama mea ...si cica sunt de-ai nostri cu tuning .....WTF ?? stie careva ceva ?? mass
|
Pana mea ...sa vedem ....mama mi-a zis ca e full de politie acolo ...si ca sunt doua masini , una facuta zdrente ...:|
|
asta seara venind din bucuresti(pe la orele 19 ) am vazut un bmw in fata la stadionul ghencea(mergea spre prelungirea ghencea) cu botul "umflat" iar pe podul grant pe sensul spre arcul de triumf un suv alb(ceva vw) cred cocotat pe un parapet,nu parea nimeni ranit...
|
Quote:
Cu tot respectul fata de tine (cred ca avem si niste cunostinte comune), si pt masina ta (nu multe van-uri aranjate se plimba pe strazi) nu cred ca ar trebui sa le iei partea celor ca asta... Daca tie nu iti pasa catusi de putin de viata ta, daca iti permiti sa distrugi un lucru f scump fara sa ai minim de remuscari, eu zic ca ai ceva probleme in gandire... Pacat de masina, pacat ca unii dintre noi viseaza doar sa poata conduce una ca asta, macar si pt 5 min, si altii nu dau doi bani pe ele si dau cu ele de toti peretii... pacat... |
Quote:
|
A zis julaikos ....poate despre accidentul ala era vorba....
|
Speram sa nu fie dintre ai nostri
|
Un Touareg alb urcat pe un panou electric , la turda
|
Quote:
dar nu am vazut alta masina sa fi fost implicata... |
+1 porshe portocaliu lovit de politie pe magheru pe la 2-3 noaptea parca nu mai stiu sigur, la rondul cu bradul
|
era polo, ara urcat pe chestia aia :lol:
|
Quote:
Quote:
|
@marian20+altii care-s de parere cu el: asa cum a zis si Bogyciu, nu cred ca iti doresti sa gasesti masina ta zdrente in fata casei dim doar pt ca i-a data ala talpa pe stradute seara... ca era liber... sa nu mai zic daca esti si tu in masina. ti-ar place? eu zic ca nu, si nici nu-ti doresc! ai masina buna? chiar "prea buna" fata de "clasa mijlocie", astia cu masini de rand? pai du-te frate unde sa fii doar tu daca vrei sa-i dai talpa, ca omori oameni nevinovati. mai dam si noi viteza in masinile astea....cu pana in 150 cai putere.... dar tre sa dai cu cap, si nu toata noaptea pana belesti ceva sau pe cineva. adrenalina e una, prostia e alta....
|
Salut
ma poate ajuta cineva? am facut azi dimineata un accident. am intrat in refugiul de tramvai. nu stiu daca masina mea a suferit si alte lovituri in afara de bara. ma gandesc ca poate am ceva la motor. polita mea rca poate acoperi si alte daune in afara de astea "de suprafata"? |
polita rca nu iti acopera tie daunele. numai daunele pe care le-ai cauzat.
Daca ai casco, ti se platesc atat daunele cauzate, cat si cele de la masina ta. te duci la ei la constatare, o sa iti noteze ce e vizibil, o duci in service, si daca cei din service descopera si alte daune care nu se puteau vedea inainte, fac poze si trimit la asigurator, acesta urmand sa acopere si acele daune. |
de casco voiam sa zic eu am intrat pe site-ul asta http://www.asigurareamasinilor.ro/in...ident_116.html, am urmat pasii si imi spune ca constatarea se face la politie. Problema e ca nu m-am dus la politie pentru ca sunt convins ca ma va trimite la RATB sa cer dovada si alte lucruri..
|
s-au schimbat unele lucruri in ultima vreme. nu cred ca iti mai trebuie constatare. cel mai bine suna la asiguratorul tau, sau treci pe acolo si intreaba.
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:51. |
- Copyright 2026 4Tuning