![]() |
Re: Accidente, tamponari, avarieri
La sala sporturilor doua golane bot in bot azi pe la pranz.
|
Da...si unu dintre ele era scoala de soferi.
|
la asta vreau niste poze . oricum a fost frontal .... din cit estiu eu . instructorul destul de rau .. a dat cu capu de parpriz. iar pasagerul . ii sa deschis airbagu. si . a fost mai bine . iar cei din spate . si ei au dat cu capu dar nu stiu dc .... ca nu am inteles prea bine ......
|
2 Attachment(s)
Acum 5 minute ... :( Cred ca si Fabia e praf in spate!
|
Cielo e parcat undeva pe aurel vlaicu....l-am vazut dimineata....arata cam rau....are de bagat ceva in el...
|
am eu un prieten care lucreaza la descarcerari si promit sa fac un post asa frumos ca viteza ucide
|
Quote:
|
Quote:
|
Accident azi noapte la intersectia calea bucuresti cu saturn, am vazut doar un seria 5 care era pus pe trailer si arata destul de nasol botu'...
|
Quote:
|
Quote:
|
Azi pe Carpatilor, un Astra Bertone bagat in santul ala unde se lucreza. Urat de tot facut. Poze nu am.
|
6 Attachment(s)
dak vretzi poze "faine"
Luni o sa mai pun cateva fiare ;) oricum nu viteza ucide:!: |
1 Attachment(s)
Azi la intrarea la Metro,calea bucuresti:
|
azi accident cu o ambulanta http://www.novapress.ro/
|
Vai de capu meu ce praf s-a facut ambulanta.
P.S. Ieri in jurul orelor 21 parca un golf 2 si un hyundai coupe pe kogalniceanu. |
La gemenii un Matiz + o Alfa argintie. Cred ca cel cu alfa nu a acordat prioritate. Am auzit numa BUM dupa care il vad pe ala cu alfa cum fuge cu usa indoita pe stanga si o tanti cu matizu cu avariile puse in mijlocu intersectiei.
|
1 Attachment(s)
In parcare la Aula ...
|
1 Attachment(s)
acum ceva timp pe grivitei
|
ce patise ala.. cumva a luat foc de la vreun scurt..
|
Quote:
|
Aveti grija cum mergeti ca in seara asta sa incolacit unul cu un taxiu dupa stalp.
Soferul nu avea centura si a sarit pe bancheta din spate. Poze vor aparea ca s-a strans lumea ca la urs. Accidentul a fost chiar peste drum de mesota. |
Am vazut si eu la stiri accidentul....urat de tot...masina poate sa o duca la fier vechi...e periculoasa zona aceea...nu e primul accident in acea zona...acolo daca te mananca talpa...o cauti cu lumanarea...
|
|
3 Attachment(s)
salutare , care cunoaste un service care sa ma rezolve cu problema asta daca stitii vreunul , gcosmin28 este id-ul de mess. ms.
|
Azi la iesirea din brasov spre tg. mures, s-au ciognit un matiz cu un logan. matizu era intors pe asfalt si toata partea soferului avariata, loganu era intr-un sant cu toata partea din fata avariata
|
5 Attachment(s)
Acum o ora .... zona Teatrul Dramatic!
|
5 Attachment(s)
Uita-i...facusem si poze:)
|
Quote:
|
aveti grija ca s-a facut un sens giratoriu nou la iesirea din Bv spre Stupini si nu e semnalizat mai deloc noaptea,e inainte de petrom ,multi au intrat prin el;)
|
azi dimineata (07.00) la petromu de pe harmanului s-au troznit 2 autobuze... stie cineva ceva? poze?
|
2 autobuze de la Codreanu, destul de urat, cica au fost cateva oase rupte. Poate apuc sa fac maine niste poze cu ele.
|
2 Attachment(s)
.....
|
Quote:
|
am vazut si eu acum 2 zile pe la ora 23 un opel astra classic cu cracii in sus tot la giratoriu acolo
|
hai sa zic si eu ....ursu meu a decis sa se urce pe bordura si sami stranbe 2 jante si sami taie un cauciuc ....de ce a decis ursu asta :-?.....soferu era cu gandu alt undeva si a uitat in sens sa revina pe banda si hopa sus pe bordura ....revin maine cu 2 poze.. :D.....
|
4 Attachment(s)
Scaaaaarrrrt, poc, poc ... :rolleyes2
|
Loganu cred ca e cel mai sifonat dintre toate...
|
Numai ala a plecat pe platforma ... restul de doua pe roti! :)
|
adik restu pe 2 roti :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:30. |
- Copyright 2026 4Tuning