![]() |
Re: E36 - DARTH VADER
Mai bine ca nu stiu toti ca mergem doar noi. :lol:
|
Va doresc tuturor SARBATORI FERICITE !!!!! alaturi de cei dragi , sa aveti un Mos bogat !!!
|
Quote:
|
sarbatori fericite Ricko!!:D
|
Va multumesc baieti :D la fel va doresc si voua
P.S Liviule ai grija cu vinul ala ce faci :D |
Quote:
sunt pe el!! pe vin!:lol::lol: |
1 Attachment(s)
Echipa BMW E36 Va ureaza SARBATORI FERICITE !!!!!!!
|
Quote:
|
Sarbatori Fericite Ricko!!!
Sa vina Primavaraaaaaa:D |
Quote:
|
|
1 Attachment(s)
Am o problema , nedumerire , poate ma ajuta cineva
Se ia una bucata volan ca cel din poza ,,,,,,dar nu are airbag si nici capac spart macar , bun intrebarea mea este : Se poate face un capac ? imbracat in piele ca sa arate bine , adica ,foarte aproape de original , ati mai vazut asa ceva ? |
2 Attachment(s)
Quote:
Aceaiasi dilema am avut-o si eu la cel de m/e36; aveam volanul dar fara airbag. Am vazut la cineva facut din plastic/capacul dar nu-i mergea claxonul. Nu mi-a placut cum se integra in peisaj . Airbagul de m/e36 are un desenaj mai aparte . Am renuntat la volan; i l-am dat lui zeky de si-a luat comenzile de pe el si este mai fericit ca mine :-P ! Cred ca se poate face la cei ce produc mase plastice. Personal, nu-mi place cum se integreaza volanul, ce-l vrei tu, in desenajul bordului de e36 . Voie buna ! |
Momentan am ca cel postat de tine ,dar cu punga puscata , la fel trebuie reparat si ala ,dar ma gandeam sa trec la ceva mai nou ,merci de raspuns Sparkle
|
Quote:
Acum tu sti.Eu unu as prefera de pisica. Si ala din poza pare a fi de seria 5. Spor. :paper: |
Quote:
Cel pe care il am e M5 , nu stiu parca cele de pisica mi se par rustice . |
Quote:
Si ce este original nu se demodeaza niciodata. Cum ar fi sa pui pe E34 volan de E60 sau chiar si de E39? :oops: Dar gusturile nu se discuta. Numai bine! :paper: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Sonny ms de ajutor Creed ca asta se pupa cel mai bine .... |
Quote:
|
Quote:
ha...ha....de asta am avut si eu pe e39...ma bucur ca am putut sa te ajut...;) |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Eu am pus asa ceva pe vechiul E36, mare atentie pentru ca la mine nu s-a potrivit, poate era volan de E46, habar n-am. Am reusit pana la urma sa-l fac in clasicul stil romanesc/inventiv dar nu e ce trebuie. Nici nu stiu cum sa ma exprim, volanul are o chestie care trebuie sa fie fixa iar partea de fixare nu e la fel. trebuie sa intre ceva rotund alb intr-o gaurica sa stea fixat acolo, la E36 era in alta parte decat ce aveam eu pe volan.
Arata mai bine ca cele de M dar daca nu se potriveste perfect nu m-as complica. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Volane sport au fost amandoua, zic eu, asta pentru ca avea 3 spite iar cel vechi era de M3, modelul cu 4 spite. Eu cel vechi de M l-am pus pe E36-le ce il am acum si a mers perfect fara nicio modificare, nu stiu ce volan a avut din fabrica pentru ca l-am luat cu volan "sport" de aluminiu. |
Quote:
|
Ala in 3 spite poate fii de e46 si nu merge pe e36 , Cel cu comenzi nu merge sigur . Daca vrei asa trebuie unul de pa e36, e34 .
Ramai la cel de e39 ca sta foarte bine . |
1 Attachment(s)
Dap o sa ma decid pana la urma ....le sucesc pana dau bine , dar pana una alta am luat panoul de clima digital :D
|
Caut CD Player BMW E36 OEM :):):):)
|
SA AVETI UN AN NOU PLIN DE FERICIRI SI MAI PUTINE MANELE !!!!!!
|
Niciuna ! Mai mult te prostesc !
Hai la multi ani ! |
Quote:
IA DEAICI, UITE AICI, IA DEAICI, UITE AICI :lol::lol::lol::lol: https://forum.4tuning.ro/641-piese-bm...ml#post4805692 |
Quote:
|
Marti ajung acasa :D:D:D:D:D:D:D:D:D
|
Quote:
|
Quote:
|