Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce vor fetele? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/22346-fetele.html)

bluey 19-10-07 19:04

Re: Ce vor femeile?

Ma refeream la alt excel..

bluey 24-10-07 11:44

Mic dictionar de inteles femeile

Da = Nu
Nu = Da
Poate = Nu
Imi pare rau = Iti va parea rau !!
Ne-ar trebui = Eu vreau
Fa cum vrei! = O sa platesti cu varf si indesat!
Hotaraste tu! = Hotararea cea buna ti-am spus-o deja!
Trebuie sa vorbim = Iar trebuie sa te critic
Bineinteles, fa cum vrei = Nu vreau sub nici o forma sa faci asta!
Nu sunt suparata = Bineinteles ca sunt suparata, boule!
Ai un aer atat de barbatesc... = Ar fi cazul sa te barbieresti.
Cum de te porti asa frumos astazi? = Asadar vrei sa facem sex astazi?
As vrea perdele noi = As vrea perdele, covoare, mobila si tapete noi.
Ma iubesti? = Am trecut astazi pe la magazinul de bijuterii, sa-ti spun
ce mi-a placut?
Cat de tare ma iubesti? = Am facut ceva ce sigur nu-ti place.
Nu-i nimic... = Tampitule !!!

Mic dictionar de inteles barbatii

Mi-e foame = Mi-e foame
Sunt obosit = Sunt obosit
Ce rochie frumoasa! = Ce sani frumosi!
Da, imi place noua coafura = O gramada de bani la coafor si uite ce
iese !!!
Am putea iesi la un restaurant? = Vreau sa facem sex.
Vrei sa dansam? = Vreau sa facem sex
Ma cam plictisesc aici... = Vreau sa facem sex
Te iubesc = Vreau sa facem sex
Te ador = Stiu ca am mai spus deja, dar... vreau sa facem sex!

Eugen_TL 24-10-07 12:02

ala de barbati e baza =)))

pheerya 24-10-07 14:41

e adevarat bluey...mi a placut ca ai fost obiectiv:lol:

Sasha_z 24-10-07 14:43

=))) foarte tare bluey :lol: :peace:

aleks 24-10-07 14:53

yeap :) oldies but goldies :)
ma face sa rad de cate ori o citesc :)
asta pt ca e adevarata 101% :D

IndyGG 24-10-07 15:20

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1155294)
mda bullshit! am ajuns la concluzia ca prostia e mai mare decat inima :lol: cel putin in cazul ultimelor 2 fete kre le-am avut

:))=)) numa acuma ai ajuns la concluzia asta?:))

Mustang 27-10-07 15:01

Femeia vrea banul (locul 1) - majoritatea femeilor.

Am vrut sa ma bag pe o domnisoara interesata de mine.
A aflat ca am o banala masina, un loc de munca platit acceptabil. 2 zile s-a comportat interesant. Pana cand a inceput sa nu mai dea niciun semn de viata.
Vorbind din intamplare cu un prieten comun (ea nu stie ca acel tip ma cunoaste), am observat ca: motivul pentru care nu imi raspunde la telefon este ca se intalneste cu altul. "Mare chestie!" m-am gandit. Tipul asta o trage de limba si ii spune: "Am 2 baieti: unul imi place de el si altul nu, dar sta bine cu banutul. Mi-e greu sa renunt la cel cu banul, desi tipul celalalt imi place sincer, numai ca nu pot. Mai bine sa imi fie bine in viitor decat sa traiesc o iubire care nu se stie cum se va termina...Ce-i in mana, nu-i minciuna". Asta ii zicea tipa prietenului meu pe messenger.

So:
Cand apar numai probleme de genul, stai si te intrebi: mai merita vreo femeie vreun efort? = nu este vorba de tipa care ma invitase la film, nu de alta, dar sa nu se interpreteze. :D

dolb 27-10-07 15:28

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1170585)
Femeia vrea banul (locul 1) - majoritatea femeilor.

Am vrut sa ma bag pe o domnisoara interesata de mine.
A aflat ca am o banala masina, un loc de munca platit acceptabil. 2 zile s-a comportat interesant. Pana cand a inceput sa nu mai dea niciun semn de viata.
Vorbind din intamplare cu un prieten comun (ea nu stie ca acel tip ma cunoaste), am observat ca: motivul pentru care nu imi raspunde la telefon este ca se intalneste cu altul. "Mare chestie!" m-am gandit. Tipul asta o trage de limba si ii spune: "Am 2 baieti: unul imi place de el si altul nu, dar sta bine cu banutul. Mi-e greu sa renunt la cel cu banul, desi tipul celalalt imi place sincer, numai ca nu pot. Mai bine sa imi fie bine in viitor decat sa traiesc o iubire care nu se stie cum se va termina...Ce-i in mana, nu-i minciuna". Asta ii zicea tipa prietenului meu pe messenger.

So:
Cand apar numai probleme de genul, stai si te intrebi: mai merita vreo femeie vreun efort? = nu este vorba de tipa care ma invitase la film, nu de alta, dar sa nu se interpreteze. :D

man, sunt cazuri si cazuri

eu am stat cu fosta 3 luni jumate, ea e saracuta asa de fel, eu ce sa zic pe numele meu nu am nimic dar ma folosesc de casa de masina de firma, si de banii de la servici ! pt mine banii nu sunt o problema! ea a stat cu unu 2 ani in care ala a batut-o a umilit-o, a violat-o .. restul tu ti-l inchipui! el e sarac, 26 de ani e un materialist dar sarac! ea m-a parasit pt el! ( in conditiile in care in astea 3 luni m-a iubit si s-a vazut dar el i-a rascolit inima, amintirile dragostea puternica fata de el ) deci femeile nu sunt dupa bani ;)

Spark 27-10-07 16:00

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1170629)

eu am stat cu fosta 3 luni jumate, ea e saracuta asa de fel, eu ce sa zic pe numele meu nu am nimic dar ma folosesc de casa de masina de firma, si de banii de la servici ! pt mine banii nu sunt o problema! ea a stat cu unu 2 ani in care ala a batut-o a umilit-o, a violat-o .. restul tu ti-l inchipui! el e sarac, 26 de ani e un materialist dar sarac! ea m-a parasit pt el! ( in conditiile in care in astea 3 luni m-a iubit si s-a vazut dar el i-a rascolit inima, amintirile dragostea puternica fata de el ) deci femeile nu sunt dupa bani ;)

acuma scuza-ma dar aia deja se numeste prostie.
si nu ma refer la faptul ca vezi doamne ala a fost sarac si tu ii ofereai mai mult pe acest plan.
dar din momentul ce ala o lovea ... o batea ... si tu o tratai ca din puff .. aia deja ii prostie.

dolb 27-10-07 16:19

Quote:

Originally Posted by Spark (Post 1170673)
acuma scuza-ma dar aia deja se numeste prostie.
si nu ma refer la faptul ca vezi doamne ala a fost sarac si tu ii ofereai mai mult pe acest plan.
dar din momentul ce ala o lovea ... o batea ... si tu o tratai ca din puff .. aia deja ii prostie.

si femeia e proasta! stiu, mi s-a mai spus! ah.. ca sa nu mai zic: eu o iubeam, el nu! eu o respectam si eram sfant, el o insela ;) diferenta imensa! dar fetele din ziua de azi chiar sunt proaste ! vad pe strada fete finute, frumoase care stau cu niste ratati sau cu niste animale, si rateaza pe cei care chiar se poarta frumos cu ele, care chiar pun suflet si pasiune! care nu au interes sa le insele ci au interes sa aiba o relatie serioasa poate chiar o casatorie! eu cu fatuca asta eram ca si casatorit, mancam, dormeam totul faceam impreuna si tuturor le placeam! parintii ei, parintii mei , fratii , surorile nimeni nu a comentat nimic!
Life is like a vacuum cleaner, no matter the quality , it still sucks ! ;)

Mustang 27-10-07 16:44

N-am zis ca toate sunt asa.
Ci am zis ca majoritatea se gandesc sa le fie bine in viata.
Balanta se inclina mai mult la ban decat la inima la majoritatea femeilor din lume.

Cand se va trezi la realitate (daca se va trezi vreodata), femeia de tipul mai sus mentionat va alerga la ultimul care a iubit-o, sau care era persoana potrivita, numai ca de multe ori e prea tarziu.

dolb 27-10-07 18:21

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1170718)
Cand se va trezi la realitate (daca se va trezi vreodata), femeia de tipul mai sus mentionat va alerga la ultimul care a iubit-o, sau care era persoana potrivita, numai ca de multe ori e prea tarziu.

in cazul ei nu ar fi tarziu! pentru ca sincer, chiar daca mi-as face pe alta m-as intoarce la ea ! si nu ca as fi eu rau, nu ca acum nu stiu ce vorbesc, ci doar prin simplul fapt ca eu cu ea eram "casatoriti" iar ea avea toate calitatile care mi le doream !

in fine, cateodata persoana potrivita si care a iubit-o , ii ace si rau, iar eu dupa terminarea relatiei i-am facut rau! turbasem :( iar acum regret, poate ca daca o ignoram si o lasam in pace acum ar fi fost a mea ... life goes on :(

pheerya 27-10-07 18:44

dolb..dar de ce nu ai luptat pentru ea...poate acum era a ta...chiar si dupa ce ai "turbat" trebuia sa ti ceri scuze si sa o recuceresti...daca tu zici ca ti atat de mult la ea...e pacat...:)

dolb 27-10-07 18:53

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 1170887)
dolb..dar de ce nu ai luptat pentru ea...poate acum era a ta...chiar si dupa ce ai "turbat" trebuia sa ti ceri scuze si sa o recuceresti...daca tu zici ca ti atat de mult la ea...e pacat...:)

crezi ca nu am luptat? printre rautati mi-am cerut si scuze, am incercat sa lupt, am incercat sa ii demonstrez , sa o iau cu logica, am incercat sa ii explic in toate modurile posibile si sa lupt pt ea! nu se putea asa, singura arma care o mai am e sa astept .. vine ziua ei , poate atunci sa o recuceresc! dar cu greu :( eu am mai trecut prin alta relatie destul de asemanatoare cu asta! si da . atunci eram mic, mai prost, si tot am luptat iar dupa o luna jumate, doua .. am recastigat-o ! chiar daca pentru putin, dar macar am stiut ca s-a intors la mine! insa cu asta de acu.. daca se intoarce la mine, pai la mine ramane :D

pheerya 28-10-07 19:12

pai atunci multa bafta...sa ne anunti si pe noi ce ai facut...:D

dreaq 28-10-07 19:52

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1170903)
crezi ca nu am luptat? printre rautati mi-am cerut si scuze, am incercat sa lupt, am incercat sa ii demonstrez , sa o iau cu logica, am incercat sa ii explic in toate modurile posibile si sa lupt pt ea! nu se putea asa, singura arma care o mai am e sa astept .. vine ziua ei , poate atunci sa o recuceresc! dar cu greu :( eu am mai trecut prin alta relatie destul de asemanatoare cu asta! si da . atunci eram mic, mai prost, si tot am luptat iar dupa o luna jumate, doua .. am recastigat-o ! chiar daca pentru putin, dar macar am stiut ca s-a intors la mine! insa cu asta de acu.. daca se intoarce la mine, pai la mine ramane :D

Din moment ce te-a lasat o data parerea mea e ca te va lasa si a 2-a ,3-a ,4-a oara...Dupa parerea mea nici o femeie nu trebuie rugata,implorata sau mai stiu eu ce pentru a reveni la tine.Vrea sa vina ea bine, daca nu, ignore si trecem mai departe ...doar avem si noi mandria noastra!

Alexey 28-10-07 22:16

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1170629)

E o proasta. Sa nu-ti para rau.

Sasha_z 28-10-07 22:20

Quote:

Originally Posted by dreaq (Post 1172526)
Din moment ce te-a lasat o data parerea mea e ca te va lasa si a 2-a ,3-a ,4-a oara...Dupa parerea mea nici o femeie nu trebuie rugata,implorata sau mai stiu eu ce pentru a reveni la tine.Vrea sa vina ea bine, daca nu, ignore si trecem mai departe ...doar avem si noi mandria noastra!

da' dar voua barbatilor va place sa fiti rugati,implorati si sa se milogeasca proastele de voi nu????

Eugen_TL 28-10-07 23:18

hai ca raspund eu ! :) da ador sa fiu rugat ! dar in general,nu numai de fete !

Sasha_z 28-10-07 23:47

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 1172964)
hai ca raspund eu ! :) da ador sa fiu rugat ! dar in general,nu numai de fete !

si pun pariu ca nu esti singur!!! dar deh....

Alexey 29-10-07 10:54

Cam asa ceva... in sfarsit cineva care a sintetizat bine problema. Deci tineti minte, noi suntem de vina, nu ele. Cineva incapabil sa gandeasca nu poate fi de vina.;)

aleks 29-10-07 11:01

test ora 12.00 111111111111111111

aleks 29-10-07 11:02

test ora 12.00 2222222222222222222222

dreaq 29-10-07 11:26

Cu alte cuvinte...vor cate o bucata din cand in cand sa li se arate ca iti pasa...ciudate animale :P

dreaq 29-10-07 11:48

Mie nu-mi place sa se roage cineva de mine ,orice sex ar avea , mi se pare foarte stresant.DA e da si NU e nu...ce rost are sa incerci sa schimbi asta?Nu faci decat sa te umilesti.

Mustang 29-10-07 18:49

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 1172827)
da' dar voua barbatilor va place sa fiti rugati,implorati si sa se milogeasca proastele de voi nu????

Nu te supara, dar tu ai o atitudine anti-barbati CLARA.
Niciun barbat nu suporta ideea de a fi rugat sau implorat de o femeie. N-ai idee cat stres si nervi provoaca.

De ce intotdeauna incerci sa urci femeia pe un piedestal ?
Crezi ca ea e sfanta ? Nu! Si ei ii place sa fie rugata si implorata, iar ea asta si vrea sa faca. Sa fie mereu implorata pentru a se simti o "femeie puternica". ;)

algorunescu 29-10-07 21:07

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1170696)
si femeia e proasta! stiu, mi s-a mai spus! ah.. ca sa nu mai zic: eu o iubeam, el nu! eu o respectam si eram sfant, el o insela ;) diferenta imensa! dar fetele din ziua de azi chiar sunt proaste ! vad pe strada fete finute, frumoase care stau cu niste ratati sau cu niste animale, si rateaza pe cei care chiar se poarta frumos cu ele, care chiar pun suflet si pasiune! care nu au interes sa le insele ci au interes sa aiba o relatie serioasa poate chiar o casatorie! eu cu fatuca asta eram ca si casatorit, mancam, dormeam totul faceam impreuna si tuturor le placeam! parintii ei, parintii mei , fratii , surorile nimeni nu a comentat nimic!
Life is like a vacuum cleaner, no matter the quality , it still sucks ! ;)

Am mai spus eu ceva de genul asta in topicul cu ce vor barbatii. Daca citesti acolo o sa vezi ca am zis acelasi lucru. Femeile, in general (cred ca 99.9%), din punct de vedere sentimental nu gandesc absolut deloc. Au capul pe umeri doar ca suport pentru par. Sunt proaste facute gramada. Daca arata bine si au de ales intre mai multi barbati, intotdeauna vor face alegerea cea mai proasta ca atat le duce capul. Si aici vorbesc de procentul, si asa mic, de femei care cauta relatii bazate pe sentimente si nu pe diferite interese. Intotdeauna se asteapta la sentimentele astea de unde nu vor veni niciodata si-si bat joc de cei care chiar le ofera. De aia nici nu mai sunt in ziua de azi prea multi prosti care sa trateze femeile bine.
Am mai spus-o. Femeile sunt ca niste copii prosti. Daca le dai lucruri fragile pe mana (cum ar fi sa le lasi sa-ti intre in suflet), e vina ta ca te fac praf. Si aproape inevitabil se va intampla. Ele nu au nici o vina. Nu pot mai mult de atat. Plang ca proastele dupa ratatul care si-a batut joc de ele si apoi gasesc altul cel putin la fel de ratat ca fostul. Daca nu gasesc, nici o problema. Se intorc la cel dinainte, cum e foarte bine ilustrat si in cazul de fata. Noi, cateodata, nu putem sa uitam cu anii pe cate o proasta din asta. Ata ete. Tratezi o femeie bine, de cele mai multe ori vei plati pentru asta.

Mustang 29-10-07 21:11

Foarte bine spus Algorunescu.
Si inca te asteptam la intrunirea aia. :lol:

Well, dupa cum a spus si domnul de mai sus. Cam are dreptate: esti baiat de treaba = prost. Esti jigodie = macho man si sare fomeile pe tine ...

algorunescu 29-10-07 21:14

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1173351)
Foarte bine spus Algorunescu.
Si inca te asteptam la intrunirea aia. :lol:

Well, dupa cum a spus si domnul de mai sus. Cam are dreptate: esti baiat de treaba = prost. Esti jigodie = macho man si sare fomeile pe tine ...

:(. Sorry, ca am disparut de pe radar. Am avut tot felul de prostii de rezolvat.

Sasha_z 31-10-07 18:30

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1173229)
Nu te supara, dar tu ai o atitudine anti-barbati CLARA.
Niciun barbat nu suporta ideea de a fi rugat sau implorat de o femeie. N-ai idee cat stres si nervi provoaca.

De ce intotdeauna incerci sa urci femeia pe un piedestal ?
Crezi ca ea e sfanta ? Nu! Si ei ii place sa fie rugata si implorata, iar ea asta si vrea sa faca. Sa fie mereu implorata pentru a se simti o "femeie puternica". ;)

nu te supara da` cum poti sa raspunzi tu in numele tuturor barbatilor???

bluey 31-10-07 18:45

Eu sunt de acord cu el.
Urasc femeile insistente.

Mustang 31-10-07 19:25

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 1177247)
nu te supara da` cum poti sa raspunzi tu in numele tuturor barbatilor???

Simplu.
Insista pe capul unui tip si ai sa vezi ca pana la urma rabufneste. ;)

Sasha_z 31-10-07 22:35

numai din ce a spus Eugen ai putea sa`ti dai seama ca nu toti sunt la fel ;)

Mustang 31-10-07 22:48

Bine ... he'll see

Bea69 01-11-07 11:01

Quote:

Originally Posted by algorunescu (Post 1173343)
Am mai spus eu ceva de genul asta in topicul cu ce vor barbatii. Daca citesti acolo o sa vezi ca am zis acelasi lucru. Femeile, in general (cred ca 99.9%), din punct de vedere sentimental nu gandesc absolut deloc. Au capul pe umeri doar ca suport pentru par. Sunt proaste facute gramada. Daca arata bine si au de ales intre mai multi barbati, intotdeauna vor face alegerea cea mai proasta ca atat le duce capul. Si aici vorbesc de procentul, si asa mic, de femei care cauta relatii bazate pe sentimente si nu pe diferite interese. Intotdeauna se asteapta la sentimentele astea de unde nu vor veni niciodata si-si bat joc de cei care chiar le ofera. De aia nici nu mai sunt in ziua de azi prea multi prosti care sa trateze femeile bine.
Am mai spus-o. Femeile sunt ca niste copii prosti. Daca le dai lucruri fragile pe mana (cum ar fi sa le lasi sa-ti intre in suflet), e vina ta ca te fac praf. Si aproape inevitabil se va intampla. Ele nu au nici o vina. Nu pot mai mult de atat. Plang ca proastele dupa ratatul care si-a batut joc de ele si apoi gasesc altul cel putin la fel de ratat ca fostul. Daca nu gasesc, nici o problema. Se intorc la cel dinainte, cum e foarte bine ilustrat si in cazul de fata. Noi, cateodata, nu putem sa uitam cu anii pe cate o proasta din asta. Ata ete. Tratezi o femeie bine, de cele mai multe ori vei plati pentru asta.

daca s-ar gindi mai multi ca tine,poate nu ar mai fi la moda femeia timpita ;)
vezi primul post la "cum sa nu te comporti cu o femeie..."

algorunescu 01-11-07 11:48

Quote:

Originally Posted by Bea69 (Post 1178304)
daca s-ar gindi mai multi ca tine,poate nu ar mai fi la moda femeia timpita ;)
vezi primul post la "cum sa nu te comporti cu o femeie..."

Din pacate nu la cele tampite e problema. Tocmai alea care crezi ca au ceva in cap iti dovedesc de obicei ca n-au. Ca de la alea tampitele nici n-ai ce cere.

Bea69 01-11-07 12:07

aici nu mai am ce sa zic...:???:

algorunescu 01-11-07 12:17

Quote:

Originally Posted by Bea69 (Post 1178406)
aici nu mai am ce sa zic...:???:

:) Pai nici n-ai ce sa mai zici. Asta e adevarul din pacate. Si sa stii ca nu fetele tampitele sunt la moda. Doar ca de la alea nu te astepti la prea multe si nu au cu ce sa te dezamageasca. Isi servesc scopul pt care esti cu ele si nimic mai mult. Sunt mult mai "safe" decat femeile calumea care te pot face bucati f rapid.

Bea69 01-11-07 12:26

fix din cauza asta sunt la moda ;) cine isi doreste extra-batai de cap? majoritatea se bucura de o papusa care vorbeste asa,din cind in cind,dar isi foloseste gura in mare pentru altceva...fata de ea, el se poate simti superior,cu usurinta,este invidiat de prieteni ...ce mai vrei???chiar aia e problema,ca sunt atat de acceptate ele,ca nu sunt motivate sa se chinuie sa ofere mai mult...

All times are GMT +2. The time now is 08:25.

- Copyright 2026 4Tuning