![]() |
Re: Lucrari diverse/comentarii/discutii
multumesc pt aprecieri...si ... daca e ceva gresit luati-ma usor ca sunt fata :D
|
1 Attachment(s)
new:D
|
Quote:
sfat prietenesc ia cariocile alea si dale foc ;) |
ma asteptam la asa ceva de la tine .... dragutsa :-J :))
>:D< |
1 Attachment(s)
Primul exercitiu de randare cu markere.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
nu da zoom,ramai la prima parere !:))
|
trebuia sa faci pasajele rotilor si rotile mai mari
|
sa inteleg ca nu va place:p...
|
arata chiar bine. mie imi da senzatia ca masina este cromata, probabil asta ai si vrut sa reprezinti. o mica chestie, lumina de la faruri, sa nu o mai faci asa. inteleg ca sunt aprinse, dar in realitate nu se vede asa, nici macar cand este ceata. desenezi frumos la varsta ta. bafta!
|
3 Attachment(s)
ms:*
de'a lungul timpului.. si tigra pt magnifiqo :d |
1 Attachment(s)
ce as putea sa mai fac la impreza asta
:S? ... caci imi pare ca ceva lipseste...:oops: |
sa faci stopurile rosii :p
|
neah ... asa sunt la impreza stock ... :P nu mas risca cu rosu ca habar nam cum vor arata :D
|
ii lipsesc lufturile...de la portiere, de la bara spate
|
despre ale mele nimeni,nimic?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Este un pic gresita perspectiva la parbriz..in rest frumos...felicitari!
|
Mersi frumos cristy....apropos...zi-mi si mie ce e gresit la perspectiva parbrizului ca sa nu mai repet greseala la alte desene. Multumesc anticipat :) ;)
|
1 Attachment(s)
Ti'am facut in paint aproximativ:arrow:
|
Aha...ok....multam ;)
|
dupa smiley nu prea ai inteles....... linia aia de sus si linia de jos a parbrizului se duc la un punct de fuga....deci nu sunt paralele cum le-ai facut tu ci se ingusteaza spre partea dreapta a masinii(stanga cum privim noi).........deci partea mai indepartata din desen
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
am mai facut si io ceva pt un prieten ...
|
Foarte tare Skoda, dar e prea joasa :D BRAVO
|
sa mori tu ca`i prea joasa :)))
uitati ce se intampla cu lumea care are Polo de 360 de cai...n`are ce face decat sa se lege de muritori de rand :)) |
:lol:
Hori... Foarte frumoasa hasura :love: Fata masinei e lucrata foarte bine... Rotile si spatele mai putin. :???: Dar hasura face tot... GG :) |
Buna seara, am si eu o intrebare: stiti pe unde se fac cursuri de design auto, sau ceva genul?
Nota moderator: Rogu-te sa: - folosesti functia "Edit" - scri pe intelesul tuturori - treci pe la "Propuneri/Challenges" daca vrei sa te compari cu altii ;) |
hory ... jos palaria la caroserie ... pare extrem de real .... mai ales capota ... insa rotile din spate is bagate prea inauntru ... daca le faceai bine as fi zis cai o poza :shock:
|
salut,am si eu o intrebare unde se fac cursuri de design in romania?vreau sa ma duc sa invat
|
design auto mi se pare ca nu se face in Romania...exista la Torino daca vrei da e vreo 10 mii de euro pe an...sau dak esti talentat poti sa iei bursa.
|
12 Attachment(s)
Hi everybody! Eu am topicul inchis ca am fost acuzat de copiere. Dar in fine, am venit aici sa dovedesc ca am desene propri. Voi incepe cu doua desene facute la scoala (astept critici si comentari)
_____________________ Postari unite _____________________ Salut tot eu sunt si mai pun doua facute cu linii ajutatoare (poate mi-or redeschide topicul) _____________________ Postari unite _____________________ Scuzati ca n-am fost atent. _____________________ Postari unite _____________________ Nu va las mai las cu desenele mele (posturi consecutive) [Nota moderator: Sincer nu am putut corecta ca nu cred ca am inteles.] pentru ca in fiecare zi desenez minim 3. 1. am 3 desene 2. astept in continuare critici si comentari (ca mi s-a spus ca membrii le vor analiza, dar nu le analizeaza nimeni) _____________________ Postari unite _____________________ Luam-ar naiba ca iar n-am fost atent! Nota moderator: Posteaza calitativ, nu cantitativ. Lasa timp userilor sa se uite la desene si roteste pozele, te rog. |
Quote:
vad ca teai mutat pe alt topic fii atent cum facem sa ma convingi pe mine(si poate si pe altii) fa un desen cu absolut orice vrei tu si pune si poza de unde teai inspirat ;) le: sau pune o poza de la un desen deja facut ;) |
Salut, posteaza mai putin si mai bine te rog. Citeste regulamentele 4Tuning (asa cum ti-am mai spus de cateva ori) si respecta aceste reguli. Citeste si postul tau, te rog.
In legatura cu desenele. Au linii foarte tremurate, mai ales fata de "by Ch***", au volume care nu sunt chiar bune dar care totusi sunt OK. La Solenza... Parca a iesit o 1310 Li (...CN4 ...Zambetu' lu' Iliescu... cum vrei tu sa-i zici). Eu iti propun sa ne postezi si tu etapele atunci cand faci un desen. Sau cel mai bine, o masina care nu exista, un concept propiu. |
io zic sa lasi scrisu ala de il faci tu pe foaie "dacia 1310..bla bla bla.." si sa te concentrezi mai mult pe desenul propriu-zis...ai ceva probleme cu perspectiva, la care ar trebui sa lucrezi mult ...
|
2 Attachment(s)
Lipsa de ocupatie, acasa.
|
De ce nu le faci pe o foaie alba, A4?
|
1 Attachment(s)
vreo 3 ore de munca si am reusit
|
Da, acuma toata treaba e sa si intelegi ce ai desenat, ca si volumetrie sa nu fie doar asa niste linii trase pe foaie, vezi ceva tutoriale si incearca sa construiesti si sa intelegi ce desenezi, bafta.
|
am sa incerc
mersi pentru sfat |
| All times are GMT +2. The time now is 13:46. |
- Copyright 2026 4Tuning