![]() |
Re: Club Fiat Punto Tuning
in romania
|
Quote:
Am vorbit cu omul si a zis ca nu platesc niciun tva in Romania. Doar daca pretul depaseste 10.000 euro M-am scos |
k..nu stiam de varianta asta ....
|
Dar noi cand ne mai vedem?Antonio,Monk,Zair,DarkSun.
|
asta am intrebat si eu...
|
eu sunt la brasov ...ajung maine seara - duminica
|
Sper ca maine sa ne vedem pe la 6 daca se poate.ASta daca ajunge si Antonio.Sunt tare tare curios sa-i vad masina lui Lucian.:D
|
Salut baieti!
5 Attachment(s)
Salut si stima pt toti fanii punto!!!
Am si eu un punto frumos foc pe care din pacate trebuie sa-l vand din ceva lipsa de bani...masina este super si sunt foarte multumit de ea...Pentru cei care sunt interesati id: misu_best_2001 ! " Punto HGT, an 2000, 68.000 km reali, 1.800 cmc, 180 CP, chip putere, ABS, TCS, 4 airbag-uri, AC, City Servo, volan reglabil+schimbator piele, scaune sport reglaj lombar, geamuri+oglinzi electrice, suspensii sport, frane pe 4 discuri, esapament Remus, sonorizare Blaupunkt 6 boxe+subwoofer, jenti Borbet 225/45 ZR 16, tuning Austria. Masina se gaseste in Brasov. Rog si ofer maxima seriozitate ! Pret : 6500 eur. negociabil " |
:)
As fi mult mai multumit daca as reusi sa-l vand unui entuziast...macar asa stiu ca va avea grija de el :)
|
super masina ....as lua o eu , dar cine sa il cumpere pe al meu ??!
|
Pana la urma ne intalnim Sambata sau Duminica?Antonio,Monk,Zair,DarkSun si alti doritori.
|
Frumoasa masina, Mircea. Bafta la vanzare!!!
Pana la urma am ales sa-mi cumpar din Germania. Miercuri noaptea/Joi dimineata ajunge in Brasov din Germania. Sa vad daca pot sa-i legalizez actele si sa-i fac RAR-ul pana sambata pt. ca luni sa o inmatriculez permanent :d O puteti vedea la "My Photos" |
Dar cand si unde va intalniti? sambata sau duminica?
venim si noi.....mandrii posesori de punto:) |
In general ne intalnim la rond la Kisellef in Bucuresti.Daca puteti sa ajungeti va asteptam cu cea mai mare placere.
|
Cu toate ca as fi vrut sa vin dar nu pot sa ajung la intalnire ..nu am sa fiu in Bucuresti.. next time;)
|
Nu putem ajunge din pacate in Bucuresti...:sad: weekend-ul acesta avem treaba in Brasov...
|
Asta este mai vorbim.Poate alta data.
|
mircea, poate ne lamuresti si pe noi cum s`a ajuns de la 133 la 180 cai
|
Din pacate nu este modificata de mine, dar din cate stiu eu cu ajutorul unui chip destul de maricel, evacuare, filtre...Supra-alimentarea asta e misto:D
|
Quote:
De curiozitate...l-ai testat undeva sa vezi daca mai are 180? |
Din " clasicul " combo cip + filtru + evacuare nu se va ajunge niciodata la 180cp. Dar daca zici ca e si supraalimentat lucrurile stau altfel, si as fi foarte interesat de ce s`a mai intamplat pe sub capota fiindca avem acelasi motor ;)
|
cine are nevoie de piese sau consumabile pentru fiat ...poate sa apeleze cu incredere la MOTORHOME ......
|
ai idee ce preturi au la niste becuri de far care sa aiba blue vision ? ca tocmai am chiorat de faru din stanga si ma gandesc poate combin si eu ceva
|
Si-a cumparat cineva huse pt. scaune?
Eu le am pe alea mai "profilate". Daca da ma intereseaza cum stau pe scaune. Stie careva unde pot schimba tapiseria la masina pe culoarea gri cu negru(momentan am albastru inchis...vezi pozele) dar sa arate cel putin ca in fabrica :D Multumesc! |
Antonio te-am vazut duminica cand ieiseai din parcarea Carrefour Orhideea.
Foarte reusita masina...Felicitari. |
Quote:
multam ...in weekend daca vrei ne intalnim sa schimbam impresii ...nr meu de tel e 0743.51.22.51 ....:) |
eu inca mai astept niste explicatii pt hgt`ul de 180cp
|
Nu ma mai intereseaza schimbarea tapiseriei deoarece arata super bine...nu ca in poze. Tapiseria e dintr-un fel de catifea si raman diferite urme pe ea.
INTREBARE: Cum scot busonul de benzina? Era sa ma fac de ... intr-un Rompetrol, numai ca am avut ideea de a ma documenta inainte. Ce benzina sa-i pun? Aia efix(parca asa se scrie) de la Rompetrol e buna? Cati litri are rezervorul? Eu acum mai am un sfert dar va trebui alimentez |
Rezervorul are 47 litri...ma uitat pe CIV
Edit: Wtf....m-am uitat acum pe CIV Ro si scrie ca are 59/5000 CP/rot...m-am uitat si pe CIV din Germania ...la fel...dar scrie clar ca masina are 16 valve...in amandoua CIV-urile Deci cat are? |
Quote:
busonul il scoti f. usor, daca e ca la mine si cred asta: introduci cheia in buson, rasucesti cheia si in acelasi timp tii busonul nemiscat, dupa care rasucesti busonul pentru a-l scoate din locas. cheia nu poate fi scoasa din buson, atita vreme cit busonul nu este pus la loc si inchis. P.S. nu stiu daca m-am facut inteles, dar sper sa iti iasa. -despre benzina: eu nu am pus niciodata de la rompetrol, numai de la OMV. |
Multumesc de raspuns.
In legatura cu busonul, bag si rotesc cheia dupa care daca rotesc in sensul acelor de ceas se misca la infinit, usor. Daca rotesc invers acelor de ceas, se roteste greu si "pocneste", dupa vreo 3 "pocnituri" ma asteptam sa se deschida. Nu am inistat doarece trageam destul de mult de cheie si am preferata sa intreb. |
acuma m-am intors de la masina.
eu am bagat cheia in buson, am rotit cheia spre stinga tinand busonul fix, dupa care am rotit tot spre stinga busonul si gata. l-am scos afara. sper sa iti iasa. acele pacanituri iti dau de stire ca busonul este inchis. |
Quote:
Multumesc! |
Noi ne mai vedem cu Punto?
|
Poate duminica daca aveti timp.Sau maine seara adica joi ? la Kiselef la rond ? Any1 ?
|
e ok ...doar sa ma anuntati si pe mine
|
Salutare baieti! Punto HGT nu mai este ca l-am vandut :sad: ... macar l-am vandut unui tip super de treaba care stie cu ce se mananca tuningul si e si pasionat :D !!!
Spor la toate baieti, numai bine ! |
hehehe I am the happy new owner.....si apropo super tare se intinde:P
|
si are 180 cai nu? :lol: :lol: :lol:
|
La roata!!!!!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:04. |
- Copyright 2026 4Tuning