![]() |
Re: Club astra bertone
nu, spun ca merg pe cutia care e pe bertone...respectiv f23...nu le avem pe bertone :), la noi cursa e cat calu de lunga, mereu schimb prost a-2-a la limita..eu mi-am comandat asa ceva si ma gandeam ca ar mai fi doritori pt comanda asta...
|
Quote:
|
se desface pur si simplu maneta (ce e in poza e schimbatorul), are 3-4 suruburi...nu dai nici o cutie jos :)..e ca si cum ai schimba knob-ul....
vinde si regal asa ceva...la pret dublu: http://www.regal-shop.co.uk/cgi-bin/...%23a1232#a1232 |
Quote:
cu Regal F23 Quick Shift kit Astra G este un kit complet? acolo nu vad mare lucru despre ele te intreabam daca sti cumva cares avantajele si cares dez , ms frumos! |
eu aduc ce am pus in poza
se potriveste pe 2.2 cum ai tu este kit complet avantaje sunt ca schimbi mai repede, e mia precis, eviti "becul spart in cutie" cum se zice. dezavantaje nici unul :) |
Quote:
|
ma ai in lista
sunt mihai_spanachi.....:) |
Quote:
|
trebuie sa verifici daca ai cutia f23...adica daca marsarierul tau este in dreapta-spate (cum ar veni e viteza a 6-a) si se activeaza prin ridicarea inelului
|
Cred ca se referea la cutia de viteze disponibila pe Bertone adica F23.
|
La mine marsalierul este stanga sus, in stanga vitezei 1 .. deci nu cred ca ar fi f23 ...
|
nu, nu e f23...
|
Mare atentie ca F23 au fost montate si pe diesel insa acele cutii au sincroanele schimbate pentru a rezista puterii si cuplului de pe diesel. Stie cineva cam ce cuplu rezista pe cutiile de pe Bertone Turbo?
In alta ordine de idei, am iesit zilele astea la munte si consumul dupa 400 de km 10.4. Am cam tras de ea pe serpentine insa mi se pare cam maricel consumul. Elspa tu cam ce consum ai in afara?? @Sabothor- sef dami te rog un mesaj cu numarul tau de tel. Multam. |
Florinike, ai pm man. Hai ca vreau sa iti spun personal urarile de bine despre noua ta achizitie :D
|
in oras cam 14
afara cam asa 10... dar la mine sunt alte injectoare, stage3, etc...posibil sa fie putin mai mare decat ala stoc.... |
Si la mine tot 10 este in afara daca trag de ea. Deci ala e consumul normal.
|
Aham, m-am linistit. Faza e ca in oras am vazut ca daca merg incet pot scoate undeva si in jur de 12. Afara ma asteptam la un 8 , dar inca nu am mers constant spre mare, acolo voi vedea cum e consumul.
@elspa - si eu am ceva modificari pe ea, de asta te intrebam pe tine pentru ca ai mult mai multe decat restul de pe aici. |
Daca mergi cuminte poti sa scoti si 6 in afara. La 120 parca 6 aveam. Problema e ca e cam dificil sa mergi linistit cu masina asta. Mie unul mi-e imposibil. Am incercat o data, n-am rezistat decat vreo 20 min. Dupa ce o chinui prin oras in trafic, e pacat sa n-o lasi sa zburde nitel cand iesi in afara.
|
eu la 2,2 cu evacuare completa buji iradium si filtru , i mi ia 11 tras klumea de ea , un mers normal adika 2500 30000 rot skimbata se coboara in 7- 8
|
Hai sal lume :P numai ziceti si voi nimik?
|
Elspa vinde Bertonele :(
But why?? :( |
O vrea omu sa isi ia altceva .... cine stie
|
Un tradator domne. Daca-l vedeti in alta masina sa aruncati cu pietre dupa el (aia care-l stiti cum arata). Daca nu-i stiti moaca, ii fac eu o poza si o pun aici.
|
:)) lol algorunescu
|
salutare !!!! ce mai faceti frati bertonisti...le ati vandut????nu mai da nimeni nici un semn???? :(
|
Still here....am fost ceva ocupat cu munca. Ce benzina bagati in ale voastre? Am observat ca intre 98 luk oil si 100 omv e foarte mica diferenta, aproape insesizabila. Plus ca cu cea de 95 consuma parca mai putin. Doar cea de 100 se simte mai bine, insa nu stiu ce sa zic.
Cand facem o intalnire? |
he he eu mai am pana o scot pe drumuri dar sa fi sigur ca nu voi lipsi de pe la intalnitri cand va fi gata , abia ajtept :X
|
Fratilor o intrebare....am un Linea Blu din 2002 si o mare problema....fluctuatii la relanti problema pe care multi au semnalat-o la opel...plus ca atunci cand urc cate o panta se aude un falfait la motor:)) sincer e falfait....ceva sfaturi....unii zic debitmetru altii de la clapeta de la acceleratie.....
|
intai trebuie sa incerci alte bujii pentru fluctuatiile la realnti.
respectiv NGK BKR6EIX. le poti lua din magazin sau ti le pot aduce eu cu 160 ron setul, in 10 zile. Depinde cat de repede iti trebuie... Falfaitul, spune-ne ce motor are (2.2 sau turbo)...daca e turbo pot fi multe cauze, daca e 2.2 trebuie schimbata distributia... |
Pai e 1.8 .......nu e turbo.....chiar imi vine sa ma omor ca nustiu ce naiba sa ii mai fac
|
Cu falfaitul posibil sa fie vreo curea de accesorii, vreo fulie care iti fuleaza....etc.
Cu relantiul problemele pot fi multe si rele: bujii cum a zis si Elspa daca nu au fost schimbate de mult, debitmetru daca e muci, motorasu de relantiu (clapeta e infundata doar daca ai probleme atunci cand accelerezi) bobina de inductie, filtru de aer imbacsit.....sunt mai multe chestii. Poti chiar sa schimbi benzina, sa bagi de 98 de la luk oil. Asta era conform unui studiu cea mai curata benzina si o folosesc foarte multi cu bmw uri si masini cu motoare pretentioase. |
Cine stie dc imi taie benzina p la 42oo rpm
|
si mi se acelereaza la reantiu
|
Clapeta de acceleratie infundata sau dusa....
|
Quote:
|
Am scos niste filmuletze din telefon, per total .. nimik interesant...
Filmuletzu cu plecarea de pe loc chiar e aiurea rau! :( LE: Nu uploadeaza filmuletzele .. se pare ca nu se accepta mp4. O sa caut un convertor. |
22 Attachment(s)
last pictures
|
....si o vinzi. Ce om domne. Ntz ntz ntz.
|
Bafta la vanzare Mihai.
|
salut.. sunt posesor al unui bertone 2.2 cu vreo 165 de calutzi asa... as cam vrea sa umblu la "becuri" ..dak a mai schimbat cineva pe aici pozitia, semnale .. cel de la nr de inmatriculare.. plafoniera.. cam tot ce se poate.. cu acele becuri cu led.. dar problema e cam am inteles k va da un fel de eroare in bord.. pt nu au filament si k au un consum mai mic.. ma lamureste cineva? va multumesc..
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:46. |
- Copyright 2026 4Tuning