![]() |
Re: New project renault 5gtl
2 Attachment(s)
poza cu nou jentile
|
ce dimensiuni au nou jentile?:)
|
13" si mai trebe 4 anvelopa cu 185/55 sau asaceva
primadata vreau sa vad cum arata pe masina si daca nu arata bine atuncea vopsesc pe alb |
de ce nu icerci sa pui ceva mai mare...14-15?
|
pentru ca nuam bani acuma sa mai cumper si 4 anvelopa buna!
|
cineva a facut curatenie de toamna prin sau pe masina :)) ;)
|
Quote:
|
Pe fata am 2 difuzor de 17 cm dibeisi cu 3 cai
merge foartebine si spate 2 crunch gangsta 17 cm si un subwoofer xsite 12" 2 ohm,momentan amplificator nu am.si nu are rost sa iau nou, si asta merge bine. |
2 Attachment(s)
...........
|
neonul mai lipseste din fata.
|
numai am am vandut.
|
Re: my tuning r5
Am unit topicurile, l-am redeschis pe ăsta vechi, dacă nu vă scuipaţi şi vă înjuraţi chiar o să fie bine :)
|
Esti foarte ambitios .. sfatu meu ii ca inainte sa faci orice modificare pe masina sa te gandesti de mai multe ori..stii vorba aia.."masori de 100 de ori si tai odata".. in rest cu masina..zic ca ai luat-o pe drumul cel bun, Bafta Multa si rabdare multa!;)
|
1 Attachment(s)
astazi amprimit un set de buji ngk v-line dela sefu.
|
|
1 Attachment(s)
JVC KD-AVX11
|
1 Attachment(s)
ceva nou
|
Doar atat? Restul unde e?
|
mai are un picior in pachet nu vezi?
|
ala e piciorul meu... sa nu va luati de el :)))
|
5 Attachment(s)
ornament de gtt + o gromada de problema pentru ca trebe sa tai aripa si trebe sa prelungesc bara din spate si fata etc.
|
Coltarul spate l-ai facut din spuma???
|
...da
|
nu inteleg de ce te incapatanezi sa pui hidosenia aia de prag care nu are nici o treaba cu masina, acum ca ti-ai achizitionat arcadele..din spuma iti poti confectiona doua praguri de gtt, o bara spate gasesti -->> https://forum.4tuning.ro/481-anunturi...te-r5-gtt.html eu zic ca e super pret, iar pe fata iti pui o bara de campus cum are bnz-ul....sau andy wpo, sau poate da domnul sa gasesti una de gtt , nu conteaza starea, dar sa o gasesti.
|
de la monstri la masini de serie e o realizare ;):-)
|
Merge acel JVC DVD player??Nu`l vinzi ...??
|
da merge dar numai am, amvanduto.
|
2 Attachment(s)
nou amplificator kenwood
125 watts RMS x 2 at 4 ohms 250 watts RMS x 2 at 2 ohms 500 watts RMS x 1 at 4 ohms in bridged mode stereo or bridged mono output Tri-way capable (Tri-Way crossover required) infrasonic filter (15 Hz, 24 dB/octave) 50-200 Hz crossovers: 12 dB/octave high-pass, 18 dB/octave low-pass 12 dB bass boost variable from 40-100 Hz (expandable to 6/12/18 dB when connected to a Kenwood Excelon receiver equipped with BMS controls) Bass Management System preamp outputs fan cooling speaker short, low battery, thermal overload, and DC protection variable color indicator gold-plated terminals requires 4-gauge power and ground leads — wiring and hardware not included with amplifier 2" wide detachable terminal covers |
2 Attachment(s)
.........
|
omule .. fara suparare masina asta e COAPTA de rugina din toate incheietuile posibile si tu nu stiu ce faci ...
golesteo toata , pune mana pe smilgher etc si dai freaca sudeaza fibreaza ! |
Quote:
|
Am inteles au bine sau nu ? pe o parte are evazarile originale si pe cealalta le face el din spuma ?:shock::shock:
|
Cand intri pe topicul asta iti trebuie asigurare de sanatate.
Pe langa ca omul face numai prostii, ma intreb, la ce mama naibii posteaza tot felul de chestii pe care le cumpara si dupaia le vinde ? Sa se dea mare "vai uite domne ce am avut eu pe masina" ?...:lol: |
Quote:
nooo e ceva de genu ... cee am avuuuuut siii ce ammmm ajunsss !!! |
amavut nevoie de bani si de aia amvandut jvc ul!
|
2 Attachment(s)
cateva piese+1 set telescop pentru portbagaj ,termocontact ,turbo intercooler,filtre aer ,o baterie mai buna,etc
|
nu spune ca vrei sa il faci turbo!!!!!:shock:
ai grija ca nu este asa de usor sa faci o masina turbo........ bafta orcum |
ok mersi stiu ca trebe o gromada de piese si modification pana pot montez casa merge anpreuna cu turbo.momentan numan tereseaza ,am alte de lucru ,trebe sa schimb parbrizul planetare dreapta filtru aer ,insonorizare si sa vopsesc masina si sa reparez locurile unde mai este unpic de rugina.
|
Quote:
- sa "reparezi" tinichigeria; - sa dai frumos cu grund, antifon, vopsea; - sa pui parbrizul; - sa pui insonorizarea; - sa schimbi planetarele, bucsile, etc. - etc....etc...etc... (sunt multe de facut) - sa schimbi filtru de aer |
5 Attachment(s)
astazi oprimit masina un nou capac de delcou ,si cateva poza nou
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:56. |
- Copyright 2026 4Tuning