Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   B 89 W R C - actual B 90 W I D (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/20969-89-w-actual-90-w.html)

esunec 28-07-08 01:54

Re: B 89 Wrc

asa vreau sa iasa si a mea dar am de munk nu gluma:(

weed2gf 29-07-08 20:08

masina e la mine !

OpReA 29-07-08 21:44

si ce te lauzi:))glumeam .. pai prezintane si noua stadiul actual al masini...ce vrei sa ii faci...etc,florin...cred ca omul poate sa contunue prezentarea masinii pe topicul asta,nu?

weed2gf 30-07-08 01:11

1 Attachment(s)
masina acum e dacie 1300 !
Attachment 603042
si asa o sa ramana !

aditzaa 30-07-08 01:53

eu cred k iti bati joc de munca omului...:((dc ai luat`o daca nu duci traditia in continuare....

B 89 WRC 30-07-08 01:54

crezi tu ca poate sa se abtina ?

aditzaa 30-07-08 02:33

daca ii trebuia o dacie 1300 trebuia sa se duca la remat k gasea acolo pe placul lui...;):P

weed2gf 30-07-08 03:35

eu abea mi-am luat carnetu' si mi-am luat si eu o dacie ca sa invatz sa merg !
asa... sa nu ma doara inima daca o lovesc sau dastea...

UniculSGM 30-07-08 08:12

Nu si-a batut joc de ea, inteligentilor, asa a cumparato, cu rotile si cu mecanica din poza.

bolidu' 30-07-08 11:02

macar mai spal-o si tu daca altceva nu ai de gand sa-i faci!:(

ozn_yakuza 30-07-08 12:41

1 Attachment(s)
weed macar trebuia sa iti cumperi si tu o masina fara atata istorie in spate daca tu tot zici ca ai cumparat-o doar asa ca sa inveti sa mergi cu masina,pacat si asta este inca o dacia care avea istorie si acum a ajuns rau,rau,arata in ultimul hal,macar cumpara-i jantele alea care le-a avut inainte ATS, ca alea sunt pt ea si lasa dungile gordinii ca nu ii trebuie ei asa ceva,cine stie cunoaste.

o poza memorabila cu doua dacii smechere,scuze ca am folosit poza ta WRC dar trebuie sa ii aducem aminte omului care a cumparat-o ,cum era si cand o sa se uite la masina va realiza ce a facut dintr-o dacie cu istorie.

RIP-SGM RIP-TAU RIP-WRC
niste dacii prea frumoase au murit!

cata_tm 30-07-08 13:39

Quote:

Originally Posted by ozn_yakuza (Post 1670153)
weed macar trebuia sa iti cumperi si tu o masina fara atata istorie in spate daca tu tot zici ca ai cumparat-o doar asa ca sa inveti sa mergi cu masina,pacat si asta este inca o dacia care avea istorie si acum a ajuns rau,rau,arata in ultimul hal,macar cumpara-i jantele alea care le-a avut inainte ATS, ca alea sunt pt ea si lasa dungile gordinii ca nu ii trebuie ei asa ceva,cine stie cunoaste.

RIP SGM RIP TAU RIP WRC
niste dacii prea frumoase au murit!

da, ciudat ca dungile amintitde de tine sunt de mult pe masina, nu? :lol:

LUCI BV 89 WRC 30-07-08 13:57

eu zic ca cel mai bine este sa ne abtinem de la comentarii aiurea,sunt convins ca va face din aceasta masina ceva,in primul rand chiar FLorin a spus pe forum ca masina a fost vanduta tot unui pasionat care va continua traditia acestei masini!!!asa ca,putem fi sigur ca peste ceva timp o sa o vedem pe strazi din nou!!!!
bafta multa weed

weed2gf 30-07-08 17:14

baiatu' din gaesti ! SA TRAIESTI !
si pune si tu niste inaltatoare pe spate la masina ta ca ar da super bine !

Nastase Bogdan 30-07-08 17:43

Unii vorbesc fara sa gandeasca..cand m-am luat de ei m-au inteles gresit si s-au aberat..asta e:sad::rolleyes2

Weed felicitari pt achizitie si sunt sigur ca stii tu mai bine ce trebuie sa faci cu aceasta piesa;)8)

weed2gf 30-07-08 17:45

Multumesc !

ozn_yakuza 30-07-08 20:57

da da ,o sa o vedeti si pe asta ca si pe SGM,hai va pupa tata ca nu stau sa ma cert cu voi.

B 89 WRC 30-07-08 21:57

Quote:

Originally Posted by ozn_yakuza (Post 1671031)
da da ,o sa o vedeti si pe asta ca si pe SGM,hai va pupa tata ca nu stau sa ma cert cu voi.

ai vb cand trebuia sa taci si cand vb oricum spui numai tampenii

ozn_yakuza 31-07-08 00:28

m-as bucura sa nu am dreptate si oricum o sa urmaresc progresul masinii.

aditzaa 31-07-08 01:12

nu cred k are rost sa va certati ...cel mai bine ar fi sa asteptam sa vedem ce o sa fie pana la urma....;)

skoda boy 31-07-08 10:08

Eu nu inteleg ceva:daca nu va convine cum arata masina de ce nu ati cumparat-o voi sa continuati legenda ??? omul si-o face cum vrea si cum are posibilitati...Bafta

weed2gf 31-07-08 10:26

Multumesc !

cata_tm 31-07-08 11:24

cred ca o sa mergi mult mai incordat acum, cand ai vazut cati ochi sunt pe tine :lol: :lol: :lol:

numai "incepator" sa nu fii in dacii dinastea... un fel de big brother cu un singur participant, si o groaza de " ochi" :lol: :lol:

ma rog... sa zic ca nu imi pare rau dupa sgm? nu pot... tau, desi nu prea mi-a placut in detaliu, avea acel farmec, ceva aparte... dispare fenomenul...e pacat, nu a durat mult, "pasionatii" le-au aranjat, au aratat ce se poate face cu multa pasiune...si gata, over...

sa ai grija de masina!

ozn_yakuza 31-07-08 12:05

si eu am acelasi sentiment, ca o sa dispara daciile smechere.

bafta weed si sa fi mandru ca mergi agatat la volanul unei asemenea masini.

RobertRFG 31-07-08 13:16

Weed multa bafta in continuare cu masina...odata ce a zis Florin ca masina a picat pe maini bune si legenda va continua nu inteleg ce va tot amabalati...
sa o stapanesti sanatos fara evenimente neplacute

B 89 WRC 31-07-08 14:02

stii care e treaba cu daciile smekere cum spuneti voi poate vor dispare dar motivul il stiti ?il spun eu nu sunt prea multi in stare sa faca dacii dalea de intorci capu dupa ele

cata_tm 31-07-08 14:38

Quote:

Originally Posted by B 89 WRC (Post 1672110)
stii care e treaba cu daciile smekere cum spuneti voi poate vor dispare dar motivul il stiti ?il spun eu nu sunt prea multi in stare sa faca dacii dalea de intorci capu dupa ele

da...iar acei putini de care spui tu, le vand...ma rog, se poate face o polemica nesfarsita pe tema asta.. ideea e simpla. a fost fenomenul, a tinut vreo 5-6 ani, si acum, sau ma rog, de anul trecut incoace, dispare treptat, pana cand, chiar ceea ce traim noi, se duce-n p**a tot...

comparatia pe care o voi face va parea tampita, dar sper sa fie privita in ansamblu: de ce in germania pot exista golf 1, 2, fiat 500, r5, o groaza de masini vechi, facute nu doar ca sa alerge, ci si pentru aspect... doar faptul ca sgm ajunsese unde ajunsese era un mare atu al adevaratilor pasionati. si ce daca erau inca multe masini care ii dadeau in freza? ce daca RLR, dupa toata munca, era prea moale pentru acel motor puternic? erau dacii...erau cele mai frumoase, si ne puteam mandri cu ele. se vand, se dau unora care nu au nici in clin nici in maneca, nici cu puterea nici cu mecanica...le place ca straluceste si au filme pe youtube...da, o mare realizare... ma rog... n-am chef sa scriu romane. dezamagirea a inceput de cand s-a dat sgm-u...si continua, vad...

salutare

ozn_yakuza 31-07-08 14:46

gata ca ne facem sange rau singuri.

cata_tm 31-07-08 14:50

la un moment dat si tu ai vrut sa o vinzi...asa ca esti in aceeasi oala. lauda ca arata bine masina ta, urat ca vrei/ ai vrut sa o vinzi...asa ca...shhh!

Muttley 31-07-08 14:57

Il stiu pe weed si conduce ca o ciubota.
Desi are permis de 3 ani, pana acum a pocnit dauna totala si golful 5 si passatul TDI si bmw de i le-au cumparat parintii. De fapt bmw-ului i-a calat motorul. Asta pt ca a crezut el ca n-are nimic daca pune apa minerala in loc de antigel. Nu mai zic de alte doua masini ale prietenilor, macar p-alea nu le-a facut praf.
Si, nu stiti de la mine, parintii nu-i mai iau si a patra masina, d-aia si-a luat dacie, ca s-o faca terci si sa nu-i para rau.

Am scris toate astea ca ma enerveaza si pe mine ca omu' habar n-are sa conduca si nu stie ce e aia mecanica.
Ce oameni...

cata_tm 31-07-08 15:12

era vorba de fenomenul "bye dacia" si nu de cel care a cumparat WRC-ul. s-ar putea sa fac o confuzie, dar de la nivelul de la care te prefaci ca vorbesti parca ai fi din trio-ul magic de pe daciaclub, de acum 2 ani, muttley,driverx si inca unu...voi, alti dumnezei...!!!

Geox` 31-07-08 15:14

Si numai ce se calmase spiritele....

Edit:Te ajuta cu ceva daca imi sterg sg postu :?:

cata_tm 31-07-08 15:16

a avut vreun rost ce ai scris tu? sau vrei doar sa sara moderatorii si sa stearga tot pe motiv de off-topic, cand de fapt nici nu e vorba de asa ceva, ci doar se dezbate putin mai "intens" treaba? oi fi vreun pui de pacifist...sau doar un "user regulamentar" si ai sarit si tu cu o replica ce da bine la public?

ozn_yakuza 31-07-08 18:36

hai ca o sa aiba omul emotii ,cand o sa mearga cu wrc-ul pe strazi,de la atatea comenturi pt el si impotriva lui.

B 89 WRC 31-07-08 20:01

ba de unde a-ti aparut voi toti cu parerile voaste cu ce o sa fie cu ce o sa faca cu ce a avut cu ce are cu ce va avea sau strica un om face ce vrea asta e ideea daca ar fi macar jumatate dintre voi in stare sa feceti ce au facut altii ar fi bine dar pana atunci parerile le puteti tine pentru voi oricum mare parte din forumul asta numai aplaudici
si ca idee masina asta a fost vanduta din cauza unor datorii acumulate dar stati voi linistiti chiar daca pe primul plan pentru mine este acum o alta masina peste ceva timp un an sau mai sigur doi o sa apara o alta dacie in posesia mea si va garantez ca si aia va fi facuta intr-un timp mult mai scurt decat a-ti facut voi cate ceva la ale voastre masini numai ca nu voi mai face o masina sa intoarceti capu dupa ea va fi o dacie simpla deghizata care o sa va lase in urma asa ca spor la treaba si ne intalnim pe strada

ozn_yakuza 31-07-08 20:43

te asteptam cu noul proiect.

B-81-TAF 01-08-08 00:40

deghizata :rolleyes2

B 89 WRC 01-08-08 02:05

Quote:

Originally Posted by ozn_yakuza (Post 1672845)
te asteptam cu noul proiect.

o sa ai mult de asteptat si nu vad rostul oricum nu te vad prea priceput si indemanatic daca stau sa ma uit la masina ta cu siguranta gasesc multe cioclarii facute pe la ea si cu siguranta gasesc si ceva legat cu sarma

aditzaa 01-08-08 02:44

;));));))....cred k acum i`a inchis gura dupa faza cu sarma....

weed2gf 01-08-08 03:07

Quote:

Originally Posted by B 89 WRC (Post 1673343)
o sa ai mult de asteptat si nu vad rostul oricum nu te vad prea priceput si indemanatic daca stau sa ma uit la masina ta cu siguranta gasesc multe cioclarii facute pe la ea si cu siguranta gasesc si ceva legat cu sarma

da frate dar nu toti avem bani.... facem si noi dupa posibilitati ! :D
n-ai vazut sarma e ieftina , nici tziganii nu se mai obosesc sa o vanda ! o duc la fier vechi de noua !

All times are GMT +2. The time now is 05:36.

- Copyright 2026 4Tuning