![]() |
Re: E36 - Refreshed
Niciodată să nu îi mai pui folie ;)!
|
Quote:
|
Speechless!
Arata perfect contrastul albastru/rosu,sincere felicitari! P.S Si mie imi place sunetul ceasului de pe e36 cand il regelezi :) si totusi is in cautare de un OBC,altfel cred ca ar arata si la tine interiorul cu un OBC frumos. Succes pe mai departe! |
SUPERBA
|
un fleac,ne'ai ciuruit!!8) bomba a iesit! meserias zugravu' tau frate!!!:rolleyes2 din ratusca cea urata iata ce'a scos nosu'!!!!!!!!!!:D:D:D
|
cred ca daca nu era topicul asta nimeni nu credea ca din ratusca aia urata s-a facut masina asta :)) bine, am schimbat chiar tot la ea mai putin caroseria si usile :)) bun de tot zugravu, sunt suuupeeer multumit de ce treaba a facut, motzu l-a recomandat, sper sa nu-i faca masina mai faina ca a mea ca ma oftic :lol:
@ manu - urmeaza si obc de 18 in curand si cam gata, mai bag benzina, o pozez si am grija de ea. @ crysty - nici nu ma gandesc sa mai pun, chiar imi place cum arata fara :D oricum e putin intunecat interiorul de la plafonul negru. |
Motzu l-a recomandat si masina mea l-a aprobat :)))))
|
a iesit bine culoarea.....e alta masina. frumos.
|
Congrats!
Parca altfel sta treaba acum... :weee::bunch:
|
1 Attachment(s)
o poza mai artistica, made by a friend :shock:
|
Quote:
|
Degeaba arata extraordinar masina daca nu ai BBS-uri originale, asa ca mine :lol::lol:
|
Claaar vezi ca nici tu n-ai embleme la ele :)) asta e legat de ce a zis un "cunoscator" acum cateva zile ca era fain daca aveam BBS originale, el a zis ca daca e emblema cu bmw nu sunt BBS. Te doare si capul de la tunerii lu' peste :))
|
Daaa .. lasa ca fac un imprumut si imi iau si eu sigle cu BBS nu cu BMW :)
Sa vezi atunci stance :lol: |
2 Attachment(s)
Quote:
|
Perfecta !
|
3 Attachment(s)
8)8)8)8)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Super faina a iesit masina, sa-ti reziste cat mai mult lucrarea.
Te rog recomanda-mi si mie un atelier in sibiu unde as putea sa imi schimb finala, sa aiba oamenii imaginatie si pricepere ca tre sa imi faca si un suport de prindere pt ea. |
@ luci4n_vl - cand vii pe la sibiu o data vreau neaparat sa ne pozam :D sau cand dau eu pe la valcea
@ dan - Mie mi-a facut-o un mos dar sincer nu-l recomand ca n-a facut treaba buna de prima data, mi-a lipit toba de caroserie aproape si batea in podea la fiecare denivelare, pana la urma a reusit sa o faca ok... dar tot nu sunt multumit de tot.. daca aflu de altcineva ok, iti dau un mesaj. |
Astia de pe stefan cel mare sunt buni ?
|
Quote:
|
Folie nu ii mai pun deloc pentru ca se vede foaarte bine interiorul si soferul :lol: din cate am inteles sunt buni de tot aia de pe stefan, daca poti sa intri la ei in curte sau pe elevator. Eu nu am putut nici sa intru in curte, ca e prea prea joasa masina, am ramas suspendat pe trotuar si n-am mai incercat.
|
Quote:
|
Masina a iesit super! + "povestea" de pe e36.ro:D
|
2 Attachment(s)
mersiii revin cu niste poze pe care le-am primit astazi, se pare ca sunt de prin 2008, ce masina am avuuuuut :D
|
9 Attachment(s)
Si cateva de astaaazi :D This is how we do it!
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
lasa-ma sati laud si eu masina, chiar nu am citit deloc topicul tau doar am vazut ultimele poze, care m-au shocat :) imi plac toate detaliile alese si cu reply-ul asta ma subscriu si eu la topicul tau sa vad cum mai progresezi
te salut |
ilegal de frumoasa pentru Romania :) ! keep it clean !
|
Mersiiii, trebuie sa-i mai fac niste poze in curand ca imi tot zice lumea sa o pozez mai des :) Sper sa-i fac si o sedinta foto profi, timp sa fie...
Stie cineva ce placute de frana de calitate sa imi iau pe fata sa nu se mai murdareasca jantele de la frane? Se innegresc asa naspa si nu se duce cu apa, trebuie dat si cu solutie si se matuieste buza, apoi iarasi trebuie sa le dau o mana de autosol si ma enerveaza la culme placutele alea :)) In rest la masina nu prea mai am ce sa-i fac, doar chestii micute, urmatoarea investitie mai mare o sa fie pe 2 roti, un CBR 600 sau GSX-R 600 de prin 2000 asa.. Sper ca luna viitoare :lol: |
Poze spion de ieri,vroiam sa vin la tine sa ma bag in seama sa schimbam 2-3 vorbe,dar te-ai oprit rpd si ai coborat ca te astepta cineva si nu am mai indraznit.Ft frumoasa masina,o mai vazusem in pozele de pe e36.ro pe facebook,dar nu se compara cu realitatea.
https://img543.imageshack.us/img543/8...cf7951i.th.jpg https://img850.imageshack.us/img850/390/dscf7953.th.jpg https://img29.imageshack.us/img29/4264/dscf7952r.th.jpg https://img528.imageshack.us/img528/8...cf7950r.th.jpg https://img696.imageshack.us/img696/4...cf7949f.th.jpg |
trebuia sa indraznesti, ca-s chiar sociabil de obicei :)) am vazut eu ca a facut cineva poze la masina ieri si am si auzit de la motzu :D, pacat ca era cam murdara. Foarte misto poza in miscare :shock:
|
la multi ani frati'miu!!!
|
Quote:
|
:drunk::drunk::drunk:
asa e Nosu acuma:)))))) LA MULTI ANI PRETENAS!!!! |
ce evolutie:shock: arata groaznic inainte:lol: acum e ce trebuie:twisted: