![]() |
Re: Focsani
cica e ceva in crang vineri seara la 11....acolo nai unde sa rupi masina...
|
Laris...
Ai auzit "pe surse"? |
cine se mai da in crang?
|
Mergem la 4tuning days ?
|
Eu cred ca ma duc ...
|
interesant..in crang...nu sau mai tinut curse de mult in crang...cred ca vin si eu...
|
Salutare lume... Care stiti pe acilea pe langa focsani pe cineva care lucreaza cu fibra de sticla???
|
Nu e nimeni care se baga pe fibra prin Focsani.
|
Quote:
oricum poate o sa plecam mai multi |
Quote:
Vreau si yo ... |
Quote:
patratzel lucreaza cu fibra de sticla |
in crang..cu cat sunt mai multi cu atat mai bine....macar e drumu bun acolo...
|
Quote:
|
Quote:
voi a-ti inebunit ...... mai stiu eu pe cineva care a sarit in camp cu un cielo |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Si...uite cum am gasit-o...
|
Quote:
|
Quote:
|
ai prieteni
|
Quote:
|
........
|
Nu stiu ... Prieteni ... Prosti ... Dobitoci ... cu glume proaste in program cred ...
|
Franco doar derapeaza...
|
Quote:
|
Nebuna e mata!
|
::::))))))))))))))))))
|
Quote:
|
::::::::)))))))))))))))))::::::))))))))))))
|
in crang e bun sa te intreci cu vreun Jeep nu cu masini sport. e destul de ingust drumul, plin de gropi, multi copaci = F Riscant dar ar fi cel de la pasarela care duce spre campeneanca nu? sau ma insel?
|
nu exista origanizare la focsani pt curse legale, nu exista un magazin de unde ti-ai putea cumpara pise pt tuning, nu exista nici un service unde ti-ai putea prepara motorul si tu cat de cat acolo... Suntem egal cu 0 la acest domeniu..!
|
drum spre campeneanca bun?in valcele da e mic drumu..pe linie e cat de cat mijto...
|
sa-mi sugi cucu!
|
sunt 1213213 de drumuri bune in sau pe langa focsani dar tot de geaba... tot nu e organizare... apropo nota zece pt intrunirea de la Gugesti, multi, putini dar sau adunat oamenii si au vrut sa faca ceva..! tinetio tot asa baietzi :P
|
Quote:
|
Sau ... asta vrea sa para ...
|
Hmm... nu stiam. unde eare sediul sau zona ? e mare?
|
Langa sediul BRD.Poti sa te duci sa vorbesti cu baiatu si sa vezi ce-ti poate aduce.
Magazinul asa se numeste..."ILEGAL TUNING". De ceva tuning se mai ocupa si unia la Iesire din Golesti spre RM.SARAT pe stanga . |
Quote:
dar cat de curand sper sa se faca ceva legal acolo...;) Urmeaza sa vedem ce o sa rezolvam cu anumite treburi Oricum multumesc baietilor care au fost acolo si in special lui VN23TDR si lui Franco |
mijto... pai fa mai multa publicitate, mai multe mass-uri. mai multa barfa prin oras.. :D GO GO GO..!
|
poi degeaba faci publicitate daca nu enimic sigur pana in momentul de fata... intai sa fim siguri k se poate si daca o sa se poate face ceva legal si o cale de acces buna sau platforme ceva o sa fie totul ok
de atunci o sa inceaspa publicitatea pana atunci mai asteptam |
| All times are GMT +2. The time now is 02:49. |
- Copyright 2026 4Tuning