![]() |
Re: Peugeot 407
De obicei o masina pe air ride e bine sa si arate ca are asa ceva, te-ai gandit daca o sa iti intre janta sub aripa ?
|
Quote:
|
Quote:
Alin..Nu stiu de unde..asa a venit masina..e M techik cred.. |
Quote:
Firma Autocrom asta la care ai avut tu masina face reconditionari elemente cromate? Am cateva croame care necesita atentie:rolleyes2 la ursu meu:) |
Nu cred :(..vb cu yackone de pe forum pt elementele cromate..
|
Normal ca la maxim o sa o lasi doar la show-uri, nici nu se pune problema de mers cu ea asa.
Ma gandeam doar la latimea si diametrul noilor jante daca o sa aiba loc sub aripa dar daca te-ai gandit la asta e perfect, spor. |
Intra..nu are de ce sa nu intre..eu am si aripile latite..
|
multumesc mult pentru poe.e prima data cand vad asa ceva...bmw pickup....masina o sa fie senatie cu jante pe 20 si air ride dar la mers ai sa ai timp sa analiei peisajele foarte bine..mai ales pe drumurile din iasi...
|
2 Attachment(s)
New updates :D
|
Quote:
Frumoase scurgerile din capota :-) |
am putut sa jur ca pt tine fac baietii capota... :)) doar cand am auzit ca e de 407 am zis e pt cristi .. f. frumoasa sa o porti sanatos si fara pietricele:d
|
arata intr-un mare fel capota .... :shock:
|
Astazi s-a finalizat comandata pt air ride si jante+anvelope 20`.. Am mari emotii sincer dar cu Dumnezeu inainte..
|
O sa ne rugam impreuna :D :D
Now we wait.. |
bad nu te`am mai prins pe mess sa vorbim de jantele alea :D, astept un buzz de la tine, sa vedem un pret dimensiuni etc etc...
|
Din pacate zilele astea m-a acaparat total Cristi :)
Da te rog un buzz maine pe id topgeareurope |
Unde montezi air-ride-ul?
|
Cred ca in iasi, la baietii care mi-au facut pana acum cam tot la masina..sper sa ne descurcam..Nu au mai montat air ride-uri nici ei, dar au montat suspensii reglabile si etc..O sa fie un pic mai greu..
|
vb cu pink lady (ford probe pink)ea si-a instalat singura air rideul ea si-a montat singura
|
Sunt sigur ca o sa se descurce lumea unde ma duc :)
|
Quote:
|
intradevar este greu de creut dar iata ca se poate si inca si multe altele....eu cred ca sunt pe cale de disparitie aceste fete/femei...le inlocuiesc destul de repede pitipoancele..
|
e casatorita? ma ofer eu :))
|
Quote:
Scuze de off topic! |
scue de off..inseamna ca am inteles eu gresit..my bad
|
Are greutatea unui pui de pisica, cum īţi īnchipui ca ar putea ea să desfacă măcar un şurub īnţepenit, darmite tot sistemul de suspensie?
|
Nu ma mai speriati acum..Cat de greu poate sa fie..Oricum nu o fac eu ma duc la service ul care imi face..Dar au montat multe suspensii reglabile, intradevar air ride nici una..dar eu zic ca se dscurca
|
toate au in inceput.cat mai dureaa pana vin jantele si air rideul???
|
jantele in 2 sapt..iar suspensia in 3-4..
|
am dat click pe semnatura ta si am vazut primele 2 poze de pe acest thead... iti vine sa crezi ca mai e aceeasi masina?:D
|
:) da..stiu... si imi doresc sa o vad terminata si vreau vara asta numai cu 407 sa umblu..
|
Vara asta se poarta 407 :)
|
|
foarte tare filmuletul.poti sa-mi spui si mie cum se cheama melodia??mc
|
Swizz Beatz - It's Me Snitches
|
frumoasa masina ti-a iesit , felicitari , astept sa vad cum o sa arate cu air-ride`ul montat si jantele imense :)
|
Merci..si eu astept..mai e un pic..
|
o vedem la 4t days ?:D
|
nop :)..nu ajung piesele pana atunci..
|
I saw the photos of your beautiful 407 and the last tuning you're doing!
Since I am a member of staff of the club www.passionepeugeot.it ! I would like to know more details and photos on your 407, or you could come for a visit on our forums and posting the photos for yourself! If you come to visit us, send me a message so I will write in your topic ;-) By and see you soon! Carlo-Lupus.c Mail primit azi dimineata..deci s-a aflat de mine si peste hotare :)) |
| All times are GMT +2. The time now is 12:50. |
- Copyright 2026 4Tuning