![]() |
Opel Movano / Vivaro?
|
Re:
Quote:
|
atunci e DAF da` nu stiu ce model
|
Mercedes .... Vito ?
|
Suntetzi aproape. A castigat ka van of the year prin 2001 vreo trei premii am impresia!
|
iveco?!
|
1 Attachment(s)
uite si modelu ala nou!
|
1 Attachment(s)
Sa mor daca stiam ca Ford Transit se fabrica in Nemtzia... :?: :?:
|
confirmare: se fabrica FORD si in \"nemtia\" :)
stiu sigur!!! |
Re:
Quote:
xxDadixx, te rog frumos omule, fii corect si explicit, cand mai pui poze si dai amanunte. |
1 Attachment(s)
Poza mea... :wink:
|
Bine mah da ce trebuia sa scriu ca-i englezeasca. Sau americana, am impresia ca e facut in Turcia ( din nou nu sunt sigur 100 % ) Daca puneam un ford Puma ce ziceam ca-i americana. Asta e ford europa si sediul e in Germania! In fine corcitura aia a ta este Opel omega sau cadilac habar nam cum sau vauxhall omega :ciggy:
|
offtopic: xxdadixx are dreptate hondaru la faza asta, se produce in GER dar nu e firma GER
ONTOPIC: OPEL OMEGA |
Nu este germana !!!! Si vb serios, nu este FIRMA germana, ca sa intelegea toti... Dadixx a zis el ceva acolo, dar nu indeajuns... :wink:
|
daca aia nu este OPEL OMEGA si ar fi vauxhal, tre luat in considerare ptr ca e acelasi lucru, IAR DACA AIA NU E OPEL sunt sigur ca am vazut-o toti pe strazile din ROmania, vorba unuia de mai sus: s-a dus drq tot topicu asta
|
Chrysler???
|
1 Attachment(s)
OK cadilac catera, sau sa-i zicem GM catera. Sa inteleg ca opel e american? In fine uite poza! Special pt Hondaru :lol: si gasca!
|
Pontiac GTO sau Holden HSV
nu stiu exact care ca de la spate sunt aproape identice |
Corect. Pontiac GTO!!!
|
prima holden ( volan pe dreapta, a 2a gto baga poza
|
1 Attachment(s)
iata poza
|
probabil ferrari enzo!nu sunt sigur
|
probabil sigur Enzo :) nu ? oricum , asta DA POZA , respect ..
|
Re:
Quote:
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
Re:
Quote:
@Nos@ trebuie sa bage poza !!! |
1 Attachment(s)
:lol:
|
Acura
PEACE :peace: |
Nu este Acura NSX... Dar ce draqu sa fie ??? :roll: :?:
|
Cu BLUR-ul ala vrei sa ghicesc? Mitsubishi?
|
Re:
Quote:
ERA UN APROPO LA UNE DIN REGULI :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: |
ah si am uitat apropo de ultima poza, este HONDA/ACURA NSX
|
Cum draqu esti tu sigur ca ati vazut-o cu totii pe strazile romaniei mah ??? De asta ziceam ca vb prostii, ca nu stiu daca vezi Cadillac din ala in fiecare zi... In fine, hai sa o lasam asea... :wink:
Nu cred ca masina asta sa fie vreun NSX, ca NSX nu are nici o linie laterala pe mijlocul usii, are geamurile laterale de alta forma si nu are clantza normala, ci o are vertical, langa cheder. Mitshubishi 3000 gt ???? |
eclipse/3000gt nush.. intre astea 2 ...
|
Sunt cam obosit la ora asta.Cred ca Hondarul a zis primul mitsubishi 3000 gt.Sa bage Hondarul poza!Da Hondarul baga pentru ca xxdadixx a zis doar mitsubishi.
Masina este mitsubishi 3000 gt! |
Da da una-i Honda si una-i mitsubishi din prima :lalala: :bunch: Astept poza! Eu la alea gen ASTA DA POZA nici nu mai postez ca-s pre usoare :lol:
|
Baga tu Dadi ca nu caut acuma... :wink: Baga una tare !!! :lol:
|
2 Attachment(s)
:oops: OK! Tare de tot si simpla in acelasi timp :chuckel:
|
nush de ce imi vine sa zic shelby
da ceva nu merge....o fi vro lancia? |
lamborghini :wink: :?
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:09. |
- Copyright 2026 4Tuning